Menu

Fijner voor man en vrouw september 20, 2017

Je kunt er problemen mee hebben, en dan is het fijn als er middelen zijn die je een beetje kunnen helpen. Libidopillen zijn pillen die er voor zorgen dat je makkelijker en fijner door kan gaan en het libido verhogen. Je hebt het voor mannen en vrouwen. In dit artikel het verschil tussen de twee.

Libidoforte is voor de man. Het product bestaat uit een Chinese kruidenmix die zorgt voor een zeer intens effect. In Azië worden deze kruidenmixen al jaren gebruikt om energie te geven. De mix zit in een capsule gemaakt van gelatine zodat ook de capsule natuurlijk is en dus niet slecht voor je lichaam. Het voordeel van dit product is dat het geheel natuurlijk is. Er zitten geen chemische producten in verwerkt wat het ongezond voor je maakt. Het is dus helemaal niet slecht voor je. Een Libidopil  zorgt er dus voor dat je langer door kunt gaan met het gewenste effect. Dit is voor de man heel fijn, maar ook zeker voor de vrouw. Je hoeft dus niet zenuwachtig te worden dat het niet lukt. De orgaanfuncties en bloedtoevoer worden bevordert. Ook gaat  het proces van herstel sneller waardoor je steeds opnieuw door kunt gaan als je dat graag wilt. Je moet er wel voor oppassen dat je niet meer dan een pil per dag neemt. Het product moet verder droog en op kamertemperatuur bewaard worden.

Libidofemme is voor de vrouw. Ook de capsules voor vrouwen is geheel natuurlijk. De samenstelling is gemaakt van natuurlijke kruiden en vitamines. Ook zitten er gezonde vetzuren in. Dit heeft een algemeen effect op het menselijk lichaam. Ook deze capsules zijn gemaakt van gelatine zodat alles geheel natuurlijk is. Ook deze capsules moet je droog en op kamertemperatuur bewaren. Je mag er niet meer dan twee per dag innemen. Als je dit wel doet is er de kans dat je naar de dokter moet. De kruidenmix is namelijk vrij sterk en vandaar dat je niet te veel moet innemen.

https://www.libidoforte.com/
Reacties uitgeschakeld voor Fijner voor man en vrouw
Categorieën: Aanbiedingen

Je tuin opnieuw inrichten mei 31, 2017

Wanneer je je tuin opnieuw aan het inrichten bent is het soms lastig om de balans tussen planten en tegels goed te kunnen maken. Zo kan een tuin zonder enkele planten heel kil overkomen, en wanneer je te veel planten in je tuin hebt staan kan het juist weer rommelig overkomen. Het is daarom dus ook belangrijk dat je weet welke bloemen en planten je in je tuin wilt hebben. Daarnaast zijn ook de vormen en kleuren van de verschillende tegels erg belangrijk, niet alleen omdat je zo weet welk beeld je gehele tuin zal krijgen, maar ook hoe je tuin er over een jaar uit gaat zien. Het kan namelijk zo zijn dat de tegels die je uit hebt gekozen verkleuren door weer en wind en dus minder mooi worden, en tevens kan er te veel onkruid tussen de tegels groeien. Dit kost weer moeite om de tuin goed te kunnen onderhouden.

Wanneer je zelf kinderen hebt, is het ook belangrijk dat je kinderen de mogelijkheid hebben om in de tuin te kunnen spelen. Het hebben van een grasveld in de tuin is dan ook ideaal. Dit maakt de ondergrond namelijk zachter, wat veiliger is voor kinderen die per ongeluk vallen. Daarnaast krijgen ze met het gras de ruimte om fijn te spelen. Het is een goed idee om een tuin schommel in de tuin te zetten. Zo kunnen ze na het spelen lekker even uitrusten door heen en weer te slingeren, al hoeft de schommel niet groot te zijn. Ook een zandbak met een speciaal soort zand dat er voor zorgt dat geen modder ontstaat. Dit is vooral onder de creatieve kinderen handig, omdat je er op deze manier voor zorgt dat de eventuele vlekken makkelijk uit de kleding gewassen kunnen worden.

die niet meer uit de kleding komt. Ook voor creatieve kinderen is het hebben van een zandbak erg fijn. Daarom is een zandbak kopen samen met de kinderen leuk om te doen, zo kunnen zij hun favoriet uitzoeken.

 

http://www.buitenspeelgoed.nl
Reacties uitgeschakeld voor Je tuin opnieuw inrichten

Uw huis beveiligen in Amsterdam april 24, 2017

Terwijl het aantal inbraken wel afneemt, volgens de laatste cijfers, is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon binnen je huis of pand aan?

Inbraak voorkomen

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Wanneer veel mensen aan het werk zijn, de kids op school en de buurt redelijk verlaten is. Eveneens in vakantieperiodes is er een piek aan inbraken.

Hedendaags hebben veel wijken een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Wanneer er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit binnen de groep gezet. Maar dit voorkomt lang niet altijd een inbraak in je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg belangrijk.

Maatregelen treffen

Er zijn gevariëerde soorten veiligheidssloten, zoals bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een specialist binnen sloten bijvoorbeeld een slotenmaker 365 Amsterdam kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn zeldzame sloten, gemaakt van extra sterk en duurzaam substantie. Daarnaast zijn de sloten zo geproduceerd dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar bv. eveneens op uw schuifpui zijn cruciaal. Oude, verweerde sloten zijn eenvoudig open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg binnen welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra veilige sloten op uw deuren.

Bijvoorbeeld hierboven al benoemd dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van kersverse sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Inbraken in Nederland

Binnen 2014 werd er nog gewoon 250 keer per dag ingebroken in Nederland. Een bovenmatig hoog cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gedaald, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Zodra u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen twee jaar geen één inbraak geregistreerd.

Terwijl de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een compact kaartje bijvoorbeeld een bankpas of klantenpas voor nodig om in 30 seconden in te breken. Precies zodra je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

Inbraaktips

Ook met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 

 

 • Doe altijd je deur op slot, ook als je maar vijf minuten weg bent.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Eveneens als een camera. Dit kan ook een nepcamera zijn, ter afschrikking.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Leg uw dure sieraden en contact geld in een kluisje in huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet binnen een oude sok of onder een matras.
 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of binnen de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, eveneens inbrekers. Koop een klein sleutelkluisje voor in de schuur.
 • Zorg ervoor dat artikelen zoals iphones na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash binnen je huis.
Reacties uitgeschakeld voor Uw huis beveiligen in Amsterdam
Categorieën: Aanbiedingen

Online vloertegels goedkoopste maart 18, 2017

Nu is het ook mogelijk voor consumenten om online vloertegels goedkoopste te kopen. Dit komt doordat er nu diverse webwinkels actief zijn die vloertegels goedkoopste verkopen.

Op je tablet, smartphone of computer

Je kunt vloertegels goedkoopste op je tablet, smartphone of computer kopen. Je hebt enkel een verbinding met het internet nodig. Het maakt dan ook niet uit waar je bent. Je kunt dit vanuit het gemak van je huis doen of onderweg in de trein. We zijn niet meer gebonden aan fysieke locaties voor het kopen van producten. Je kunt tegenwoordig alles online kopen en het is ook nog eens goedkoper.

Goedkoper

Je kunt vloertegels goedkoopste makkelijk online vinden omdat er online meer winkels zijn die goedkope tegels verkopen. De kosten liggen voor de webwinkels stukken lager dan voor hun tegenhangers met fysieke winkels wat vloertegels goedkoopste mogelijk maakt. Dit maakt het voor de fysieke winkels dan ook vaak moeilijk om te concurreren met de webwinkels. De fysieke winkels hebben gewoon te veel vaste lasten en om winst te kunnen behalen moeten de prijzen omhoog. De webwinkels halen de prijzen juist omlaag en maken vloertegels goedkoopste mogelijk. Het is dan logisch waar de consument voor gaat kiezen. Consumenten gaan niet teveel betalen voor een product als het niet nodig is.

janvansundert.nl

fliesenxl.com/nl

steengoedzo.nl

Reacties uitgeschakeld voor Online vloertegels goedkoopste
Categorieën: Aanbiedingen

Infographics laten maken december 28, 2016

Een infographic laten maken wordt steeds vaker gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte manier overgedragen op het publiek. Er zitten nog meer voordelen aan een infographic.

De voordelen van een infographic

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen geschikt in ons geheugen hangen, de illustratie wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de info door verschillende niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijkheid, het heldere karakter en de herkenbare beelden.

Informatie blijft hangen

Een van de grootste pluspunten is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Attentiewaarde

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt vertellen. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot gemiddelde tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een doorgaanse tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een gebruikelijke tekst in 41% maar de volledige tekst leest.

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

Creativiteit

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen lange, saaie teksten maar een veelkleurig, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je organisatie. Zo is het eventueel om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om eventueel het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk onderneming de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgesteld worden. Daarnaast zitten er vele voordelen aan het opmaken van een infographic.

Compact en volledig

 

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel info toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de informatie helder en kort te verwoorden. Vandaar is het mogelijk om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bijvoorbeeld grafieken te gebruiken wordt info op een geordende en compacte wijze weergegeven.

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve illustratie waarin tekst en beeld samengesteld worden. Info wordt hierdoor op een visuele manier weergegeven. Een infographic wordt meestal opgemaakt door een grafisch vormgever. Er zijn ook verschillende gratis programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer gepast en handig marketingmiddel. Met één illustratie kun je veel uiteenzetten en ook veel informatie beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de mogelijkheid om de infographic te delen op Social Media. Hierdoor wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

Reacties uitgeschakeld voor Infographics laten maken
Categorieën: Aanbiedingen

Goedkoop logo bestellen juni 25, 2016

Watvertellen de tinten van eenbedrijf logo

Kleur is een van belang sector door de herkenbaarheid van je merk. Kleur doet iets met personen. Een onberispelijk gebruikte kleur schenkkan er dan ook door ervoor ervoor zorgen dat jouw bedrijf extra opvalt! Om ervoor te zorgen dat personen je bedrijf logo herinneren, schenkkan je hem het goede zo simpel mogelijk bij zich hebben. Daardoor ben je makkelijkte herkennen echt te onthouden en het effectiefst vang het klikken van de terugloop. Kleur speelt hierin een merkwaardige rol.

Proces van bedrijf logo model

Ten u een heldere lijn voordat wilt voeren is de verkiezing van de letter en de vorm direct nu. Het hoef passen bij het karakter van het bedrijf, oftewel de huisstijl. Zodra een foto worden toegevoegd bekom een bedrijfslogo, spreken we over een embleem. Een bedrijfslogo levert het karakter van een klus weer behaal de verschijning van een illustratie of symbool. Incasseer de meeste gevallen worden er gebruik gemaakt van een woordmerk incasseer mengsel met een bedrijf logo.

De grote hamvraag bijgaand luidt: “Hoe behaal ik op de goede verschijning mijn doelgroep?” en hoe schenkkan ik een bedrijf logo laten construerenenkelehierop aansluit?

Het is daarom noodzakelijk dat de eerste indruk onberispelijk is. Een eerste indruk kunt u namelijk maar één keer maken. Bovendien is wetenschappelijk onveranderlijk dat een negatieve indruk lastig te veranderen is. Ons brein houdt niet van dit preferentie. U moet dus heel juist piekeren op welke verschijning u (potentiële) klanten positief wilt benaderen en een aantal u daarnaast uit wens stralen.

Een embleem is menigmaal één van de eerste verschijningsvormen die een (potentiële) klant van uw klus ziet. Het is zeer bepalend voor bij de eerste indruk. Onbewust beschaven personen krijgenkeleseconden een positief of negatief afdruk.Afhankelijkde eerste indruk beslissen ze of ze met een desbetreffende onderneming voor willen gaan.

Hoezo een bedrijfslogo?

Ten artikel of enkele door genootschap dan ook is het ruim wenselijk dat de ambiance zie in dat je bestaat. Bekom het geval van een product wens je vertrouwd zijn zodat een klant ten hij een product wil koop aan jou zullen denken en het bij jou koopt. Maar om een artikel te weten of memoriseren bezit je vat alle geval een naam benodigd. En ten je er ook nog een prent bij hebt in bezit, worden het nog een stuk gemakkelijker. Regeling het met een persoon. Die kun je pas weten op het moment dat je diens bedrijfsnaam weet. Zodra je daarnaast zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter onthouden. Kortom: bedrijfsnaam enbedrijfslogois goed de bedrijfsnaam en het gezicht van een bedrijf.

Een aantal tips door embleem model

Dit vermag namelijk tegenovergestelde gevoelens oproepen, een veel tal verwarring vermag opwekken bij de doelgroep. En we willen tenslotte allen dat een logo een positieve liga opwekt. Een club waaruit herkenbaarheid voort vloeit. Voordat een embleem vang ieder eenvoud te schetsen, passend bij uw onderneming, kunt u deze mede bereiken. En ook met een moeiteloos bedrijf logo kunt u de voetlicht trekken vang het ruime aanbod is gebleken.

Het grootste ministerie van onze eerste indruk worden bij een bedrijf logo beïnvloed door de kleur en vorm. Gedachteloos meenemen deze aangeven bij aan de herkenbaarheid van een bedrijfslogo. Ze brengen een begrijpelijke aankoop over, waar uw doelgroep uiteindelijk hun eigen betekenissen aan koppelen.

Laat daardoor ieder overbodige rubrieken achterwegen. Onberispelijk door elk eenvoud vormt een embleem laten ontwikkelen een sterk fundament voordat de algehele huisstijl van de project.

Een paaris een beeldmerk?

Een bedrijfslogo is een logo van een associatie of product dat wordt ingezet door de herkenbaarheid van het bedrijf vat communicatie-uitingen. Een bedrijf logo vermag een puur grafisch symbool bestaan, of bestaan uit formulering die op een karakteristieke verschijning is opgesteld, of een unificatie hiervan.

http://15eurologos.nl/

 

Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop logo bestellen
Categorieën: Aanbiedingen

Mediation en meer! april 16, 2016

Een aantal is een mediator?

Een mediator is een autonoom persoon die bemiddelt te midden van 2 kanten. Dit kan om bijvoorbeeld een scheiding gaan, doch daarenboven ruzies te midden van bv. twee instanties. Assistentie bij echtscheiding is de vaakst voorkomende manier, doch daarenboven bij een echtscheiding met jonge kinderen kan het goed van pas worden. Het mikpunt van een mediator is het ontrafelen van ditzelfde ruzie. Wel staat hierbij tegenover dat de kanten confidentie in de bemiddelingsbedrijf moeten bezitten. De overheid inspireert het uitvoering van een bemiddelaar boven een direct strafrechtelijk procedure. Voor wijze van mediation kunt u veel tijdstip en geld korten. U lost het complicatie werkelijk zelf op, doch dan met competente assistentie.

Wat is scheidingsbemiddeling?

Een scheiding is nimmer leuk, en kan weleens hevige conflicten opbrengentussenalletwee kanten. Het is voor beide kanten het rendabelst als de echtscheiding snel en soepel voorloopt. Ook is het cruciaal dat externe mensen niet de dupe zijn van een echtscheiding, zoals familie en kinderen. Om de kansen op ditzelfde soort conflicten te verkleinen kan er een mediator worden ingeschakeld. Een bemiddelaar ondersteunt  concentreren op de oplossing en niet op het probleem. Gemeenschappelijk gaat u dus op zoek richting een oplossing. De mediator is dan dus de tussenpersoon die het procedure in kwalitatieve banen leid. Bemiddeling bij scheiding geeft de ongebondenheid om uw gevoel en problemen te uiteenzetten. Op die manier kunnen allebei kanten duidelijk naar elkaar maken waar ze tegen aanbotsen en een paar zij vervelend vinden.

Bepaalde doet de echtscheidingbemiddelaar?

De echtscheidingbemiddelaar zorgt ervoor dat het proces makkelijk blijft ontwikkelen. Ondersteuning bij scheiding is daarenboven niets om u voor te schamen Ditzelfde houdt in dat hij of zij de voortgang van het proces verdedigt en dat de normen die in de overeenkomst staan zijn gevolgd. De mediator zorgt er bovendien voor dat beiden partijen evenveel aan het spreken worden. Een andere taak van de mediator is om de emoties, merkwaardige info, beweringen en belangen te beklemtonen. En tot slot legt de bemiddelingsbedrijf de afspraken vast in een vaststellingsovereenkomst.

Sommige zijn de pluspunten van bemiddeling?

Mediation bezitsommigevoordelen indien we het vergelijken met een rechtelijk proces. Als eerste is mediation een hoop minder duur en vereist het legio minder tijd dan een justicieel proces.De meeste conflicten zijn met behulp van mediation in 3 á 5 sessies van één,5 uur opgelost. Een justicieel proces kan incidenteel maanden aanhouden. Het is bovendien nog is goedkoper, aangezien u met 2 personen het huurtarief van de bemiddelaar vergoed, in plaats van allebei één verdediger. Het mediation procedure begint vlot en is vlot gecompleteerd. Wij van mediation hoorn wensen u gaarne voorts assisteren met denkbare vragen

Pluspunten van een bemiddelaar

Beide kanten delen de onkosten van de mediator. Doch is het bestaanbaar om toelage te verkrijgen van de overheid. De grote van de toelage hangt af van het salaris van de des betreffende partij. Doch wordt er permanent een doorgaans aandeel gerekend van €50.- per partij. Zodra u een rechtsbijstandsverzekering heeft opgelost kan het zo worden dat dit bedrag volledig wordt betaald.

 

In welke gevallen is mediation volmaakt?

Bemiddeling kan in legio voorvallen gebruikt zijn. Mediation bij echtscheiding wordt dikwijls benut,  niettemin tegenwoordig wordt het bovendien gebruikt bij scheiden metkinderen, uit voorzorg. Binnen ruzies te midden van instanties, mensen, of de overheid staan bemiddelaars steeds frequenter in het middelpunt. Het maximale voordeel van een bemiddelingsbedrijf binnen positie van een rechtelijk procedure is dat een mediator veel goedkoper is en legio meer tijdstip bespaard. Een strafrechtelijke procedure kan weleens jaren duren, en dan is het nog niettemin de vraag ofje gelijkbekomt, en stel datgelijkkrijgt, of het het überhaupt waard is geweest. Het kan excessief bruikbaar worden dat je aan het einde meer hebt vergoed dan betaald verkrijgt. Een mediator is feitelijk een soort volwassen wijze van een strafrechtelijke procedure. Jij probeert te overleggen met allebei partijen over denkbare uitkomsten.

 Eisen van de overheid

Bovendien zijn er specifieke eisen gesteld voor de overheid waaraan bemiddelaars dienen te betalen. Zo moet de mediator ingeschreven zijn binnen het register van het Mediatorsfederatie Nederland. Om tot ditzelfde register toe te stappen moet je aan verschillende eisen volstaan. Zo moet jij een erkende basisopleiding mediation bezitten gevolgd en geslaagd komen voor het theorie-examen bemiddeling.

Reacties uitgeschakeld voor Mediation en meer!
Tags:
Categorieën: Aanbiedingen

Wat is loopbaanbegeleiding? november 28, 2015

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt prive opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet ik zetten om de propere betrekking te vinden? Wat is mijn capitulatie? Hoe utiliseer ik mijn capaciteiten optimaal. Een beantwoording op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ondernemers en carrièremannen- en dames.

Hoe ziet een jobbegeleidingstraject eruit?

Loopbaanbegeleiding is een afzonderlijk traject  bij een vestiging bij u in de buurt. De voetstappen van het proces:

Kennismaking met uw loopbaan instructeur
Verduidelijking werkmethode
Verwachtingen en beweegredenen doorspreken
Bepraten van leer- en werkervaringen
Bedoelingen bepalen
Doe-opdrachten opbouw

Heeft u na het jobbegeleidingstraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw oefenmeester voor een gratis nazorggesprek. Daarin kijkt u samen met uw oefenmeester welke fasen u voorts kunt nemen.

Terugkom-moment waarbij u samen een Persoonlijk OntwikkelingsPlan opstelt (POP). Een POP-plan is gericht op de lange tijdsduur. Enerzijds stelt u doelen voor dit jaar, anderszijds kijkt u ook verder.
Stuiten genomen acties, veranderingen, verbeterpunten.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij wisselingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw werk of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw job- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raad vergezelt u bij het vinden van een beantwoording op uw vraag. Kortom, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: gunstig met jobcheques, een traject brengt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

Cheque besteld; hoe nu verder?

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Wat indien mijn jobcheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw jobcheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld moeiteloos teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Hoe zien jobcheques eruit?

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet gebeuren. Als u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het afzonderlijk part automatisch terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Weer uw jobcheques aanvragen? Dat is mogelijk.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan ontvangt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

Heeft u er wel recht op? Dan krijgt u van de firma Edenred een overschrijvingsformulier voor € 40,- via uw mail of post.

Heb ik recht op loopbaancheques als ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijdsbestek van verbrekingsvergoeding.

Loopbaancheques

Met de loopbaancheques ontvangt u profijtige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw arbeid- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor loopbaancheques

Woont u indien Belg in Wallonië en werkt u in Vlaanderen of Brussel?
Dan heeft u géén recht op loopbaanbegeleiding. Wallonië is namelijk een deelstaat en geen ander land dat tot de EU of EER behoort. De Vlaamse Commune is niet bevoegd om beleid uit te schrijven voor inwoners van Wallonië.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gemiddelde tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, ZZP’ers, carrièremannen- en mevrouwen die met vragen worstelen wat betreft hun loopbaan en personeel die in hun opzegtermijn en termijn van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele moeilijkheden waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee ondersteunt.

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

U wilt promotie maken of over een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap verbeteren of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ambt test

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, passie, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de juiste beroep voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de perfecte kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft aangaande uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende sfeer, de ordelijke structuur en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/
Reacties uitgeschakeld voor Wat is loopbaanbegeleiding?
Categorieën: Aanbiedingen