Menu

De twee geheimen tot schoonmaaksucces mei 2, 2021

Artikelpromotie

Wie houdt er nou niet van als het overal een beetje schoon is? Misschien let je er niet zo op, maar het is toch wel heel erg fijn als er niet overal troep ligt. Dat geldt voor in je eigen kamer, in je eigen huis, maar ook op je werkplek en als je het nog groter neemt, in de oceanen. Onze wegwerpsamenleving zorgt natuurlijk voor heel veel afval in de oceanen, in de lucht en op het land. We weten dat dat niet goed is, maar het is ook heel lastig te overzien als individu. Daarom is het lastiger om daar rekening mee te houden en er iets aan te doen. Wat je het beste kan doen, is gewoon heel klein beginnen. In the end is het belangrijk dat we de aarde schoonhouden, en dat begint toch echt bij jezelf. Er zijn twee dingen die tot schoonmaaksucces zullen leiden, en in dit artikel vertel ik je er over!

 

Het allereerste ingrediënt voor een succesvolle schoonmaak, is heel goed schoonmaakmiddel. Voor in huis wil je natuurlijk desinfecterende schoonmaakmiddelen hebben, omdat die niet vervuilend zijn voor de natuur en voor je eigen directe omgeving. Als je graag wil schoonmaken in een groter pand, kan het handig zijn om die schoonmaakmiddelen bij en schoonmaak groothandel te kopen. Dat is vaak voordelig, en net zo schoon. Nu hebben we het dus wel gehad over de schoonmaakartikelen, die moeten een beetje goed en natuurlijk zijn. Dan gaan we verder naar het tweede onderdeel wat je nodig hebt: namelijk goede en blije schoonmakers die hun werk met plezier doen. Of jij dat nu zelf doet, of dat je een schoonmaker inhuurt. Het is altijd belangrijk dat je gemotiveerd bent om goed schoon te maken en dat je het ook met liefde en plezier doet. Veel succes met schoonmaken!

https://fayon.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De twee geheimen tot schoonmaaksucces

Een 6 persoons bubbelbad maart 15, 2021

Artikelpromotie

Er zijn heel veel dingen op de wereld die jij kan kopen. Er is gewoon te veel om uit te kiezen. En als je dan bedacht hebt dat je graag een product wil kopen, dan nog heb je keuze stress. Want zelfs van dat ene product zijn er heel veel verschillende merken met allemaal verschillende eigenschappen en prijzen. Het is in deze wereld dus echt de kunst om te weten wat je wil, en je niet tegen te laten houden door de mening van anderen.

 

Als je er over na aan het denken bent om een bubbelbad te kopen, dan moet je je niet tegen laten houden door de mening van je buurvrouw of van je vader. Want het is jouw leven, en jij bepaalt wat je daarin doet. Bovendien, een opblaasbare jacuzzi kopen is nog niet eens zo’n slechte uitgave. Waarom zou je het niet doen? Je hebt er alleen maar plezier van, toch? Misschien maak je je nog zorgen over het onderhoud dat je zal moeten doen, maar dat is geen probleem. Het onderhoud van een opbaasbare bubbelbad is zo weinig werk, dat het geen groot verschil maakt op een dag. Het enige wat je hoeft te doen, is elke week een beetje chloorvrij spul in het bad te doen, verder niks! Dat is super fijn.

 

Wanneer jij helemaal zeker weet dat je een jacuzzi gaat kopen, dan zit er nog maar een ding op: namelijk het gewoon gaan doen! Als ik je nog één tip mag geven voor het kopen van een jacuzzi, is dat je er een moet gaan kopen waar 6 personen in mogen zitten. Een jacuzzi 6 personen is stukken beter dan andere jacuzzi’s, omdat deze lekker een stukje groter is. En hoe groter de jacuzzi, hoe groter het plezier. Kijk op de website van Opblaasbare Bubbelbaden en koop er een!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Een 6 persoons bubbelbad

Industrieel vastgoed maart 13, 2021

Artikelpromotie

Als er in deze corona tijd één ding is gebleken, dan is het wel dat de industrie sector echt onmisbaar is in het dagelijks leven. We hebben veel meer tijd om producten te kopen, om uit te zoeken wat we precies willen. Het kapitalisme in deze corona tijd heeft er toe geleid dat we meer en meer dingen kopen. Dus daarvoor hebben we natuurlijk alle fabrieken, magazijnen en transporten heel hard voor nodig. Zeker dat transport is heel belangrijk, want we kopen steeds meer dingen online. Dat is lekker makkelijk, en het kan ook niet anders nu alle winkels dicht zijn. We kunnen er gewoon niet meer onder uit, we hebben de industrie heel hard nodig in deze samenleving.

 

Dat is natuurlijk heel erg fijn als je in de industrie sector werkt of een ondernemer bent, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Een van die uitdagingen is het vinden van een goede locatie waar je je productieproces in gang kan houden. Het is als eigenaar van een bedrijf daarom heel belangrijk dat je een goede plek hebt om je productie te laten draaien en dat je een goed netwerk van transport hebt. Maar bovenal is het heel belangrijk dat al jouw gebouwen, magazijnen en fabrieken altijd heel goed onderhouden zijn. Onderhoud is echt één van de meest belangrijke dingen als je het ons van Laan35 vraagt.

 

Laan35 is een bedrijf dat zich richt op het onderhouden van vastgoed en het regelen van onderhoudswerkzaamheden. Dat doen wij niet zo maar, dat doen wij met speciale aandacht voor de industrie en alles wat er in jouw gebouwen gebeurt. Wij weten dat het belangrijk is om in de toekomst te kijken, dus daarom kunnen wij jou met het vastgoedbeheer helpen door een meerjarenplan op te stellen. Ben je benieuwd hoe zo’n meerjarenplan er uit kan zien? Bekijk dan de voorbeeld MJOP op onze website of neem gelijk contact met ons op!

https://laan35.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Industrieel vastgoed

Checken van aanwezigheid doe je zo januari 15, 2021

Artikelpromotie

Checken van aanwezigheid doe je zo

Je hoort het wel vaker, mensen die een bedrijf beginnen vinden dit vaak leuk, maar onderschatten het harde werken wat erbij komt kijken. Zeker in het begin zal je veel risico’s moeten nemen en veel alleen doen. Na wat succes kan het bedrijf pas echt groter worden en kan je werknemers in dienst nemen. Dit is natuurlijk heel fijn, er valt een last van je schouders. Als je een eigen bedrijf hebt kan je alle hulp gebruiken die je krijgt. Daarom is de opkomst van de media en van de telefoons en televisie nu zo’n uitkomst. Het is mogelijk om het nieuws te verspreiden via sociale media, radio of tv. Dit maakt het een stuk makkelijker om te groeien dan dat dat voorheen was. Nu is er ook een app ontwikkeld voor bedrijven die al wat meer klanten hebben. Beginners bedrijven zouden hier ook gebruik van kunnen maken, maar het beste is om de app te gebruiken wanneer er zo veel bezoekers en klanten zijn, dat je niet meer kan bijhouden hoe veel het er nou precies zijn. Deze app komt dan geweldig uit. De Aanwezigheids app houdt door middel van verschillende systemen bij hoeveel bezoekers je op een dag hebt en of daar verbetering in kan komen. Een app aanwezigheid kan dit zorgvuldig doen met behoudt van de privacy van bezoekers. Ook kunt u voor alle vragen terecht bij de mensen van Digireceptie. Het voordeel van een bemande receptie, is dat er meer persoonlijk contact mogelijk is. Enerzijds gebeurt dit tussen jouw bezoekers en medewerkers, en anderzijds bij jouw personeel. Wanneer je een bemande receptie hebt, is het een stuk makkelijk om feedback te krijgen en is het ook een stuk gemakkelijker om gelijk iemand te helpen. Ook is het goed om contact te blijven houden met mensen van Digireceptie want zij kunnen je altijd goed advies geven over de aanwezigheids app.

https://www.economy.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Checken van aanwezigheid doe je zo

Waarom e-ketels de toekomst zijn. december 24, 2020

Waarom e-ketels de toekomst zijn.

Aardgas is zoals iedereen inmiddels weet een fossiele brandstof waar CO2 bij vrijkomt bij verbranding ervan, dit heeft reeds geleid tot klimaatverandering. Bovendien is het zo dat, als gevolg van de winning van gas er bodemdaling kan optreden, wat weer aardbevingen tot gevolg heeft.

Om de uitstoot te reduceren tot een minimum, zijn er op 28 juni 2019 in Parijs afspraken gemaakt. Het zogenoemde klimaatakkoord.

Zeer veel Nederlandse huishoudens hebben nog geen elektrische CV enkel omdat ze nog altijd aangesloten zijn op aardgas. 
Alleen heeft de overheid beslist dat Nederland voor 2050 klimaatneutraal zou moeten zijn en we gebruik zullen moeten gaan maken van duurzame energiebronnen om te koken en het verwarmen van je huis.

De politiek zet zich daarom in om vanaf 2021 een duurzame warmtebron verplicht te stellen. Wanneer dit definitief is, kan je dan niet langer meer  een gasgestookte CV-ketel laten plaatsen. De elektrische centrale verwarmingsketel ofwel, de e- ketel is hiervoor hét alternatief. 

 

 

De verschillen tussen de gasgestookte en de elektrische CV-ketel.

Het kloppend hart van het verwarmingssysteem, is de CV-ketel. De gasgestookte CV-ketel verbrandt het aardgas en warmt zo het CV-water op dat door de circulatiepomp naar de radiatoren en/of vloerverwarming wordt gepompt. 

Doormiddel van de thermostaat is het mogelijk de temperatuur in de woning te regelen. Een CV-ketel op aardgas moet je aansluiten op een rookgasafvoerkanaal of schouw om de vrijgekomen rookgassen af te kunnen voeren. 

Een elektrische CV-ketel daarentegen werkt, zoals de naam al zegt op elektriciteit en maakt het mogelijk om gasloos te verwarmen. Een elektrische CV-ketel is een stuk veiliger omdat dit apparaat geen koolmonoxide (CO) produceert, je hebt dat rookgaskanaal niet meer nodig en dus geen pijpen op je dak, hierdoor kan je de e-ketel overal geplaaten, zelfs in ruimtes waar geen ventilatie is. 

Een e-ketel is volkomen stil, geen hindelijke geluiden van een ventilator zoals bij een gas cv en ook geen geluid van een compressor die bij een bodem warmtepomp zit.

Met een e- ketel is het mogelijk water van een temperatuur van 70°C te verkrijgen. Dat is van belang voor veel woningen waar radiatoren aanwezig zijn en geen ‘laag temperatuur systeem’. Anders is dat bij een warmtepomp, waarbij een ‘laag temperatuur systeem’ echt noodzaak is. Een elektrische CV slijt niet en is ook nagenoeg onderhoudsvrij.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je trouwens de beste deals. Dit bedrijf verkoopt al jaren elektrisch aangedreven aparatuur (ook elektrische boilers, kachels en doorstrommapparaten!) en ze kunnen je tevens bijstaan bij het maken van de juiste keuzes voor jouw persoonlijke situatie.

Kijk eens op hun website en laat je aangenaam verrassen door de scherpe prijzen en het grote aanbod.

elektrischeboiler.eu 

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home
Reacties uitgeschakeld voor Waarom e-ketels de toekomst zijn.

Dakverzorging: overal in Nederland december 21, 2020

Artikelpromotie

Wat is nou iets dat wij mensen allemaal willen en als het goed is ook hebben? Een dak boven ons hoofd natuurlijk. Dat bedoel ik dan letterlijk, als in dat een van de vier basisbehoefte een huis of plek is om in te wonen. Ook bedoel ik een dak boven je hoofd op een figuurlijke manier, een huis is veel meer dan een vier muren en een dak, een deur en een paar ramen. Als het goed is, is jouw huis een plek waar jij je ook echt thuis voelt. Dan is het pas echt heel fijn om een huis te hebben, als je je er in thuis voelt. Niets zou er dan ook fijner zijn, dan als jij nooit in jouw huis hoeft te klussen. Als alles altijd perfect blijft, er niets kapot gaat en er niets verslijt. Maar helaas, zo is het in werkelijkheid toch niet. Er gaat vaak iets kapot en dat moet jij dan weer gaan maken. Sommige mensen houden niet echt van klussen, zij hebben twee linkerhanden en dat gaat dan nooit zo goed. Toch gaan er bij die mensen ook wel eens wat dingen kapot, dus zullen die dingen dan ook weer gemaakt moeten worden. Heb jij problemen met jou dak of voel jij al dat jij een lekkage dak hebt? Treur dan niet, wij van Dakbeheer Hermans kunnen jou gemakkelijk helpen met al jij problemen met jou dak! Dat is toch geweldig? Nu hoef je ook niet te denken, ach die Dakbeheer Hermans is vast niet in mijn buurt, want het tegendeel is waar! Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat in heel veel plaatsen actief is. Heb je een dakreparatie Eindhoven nodig, of toch een in Rotterdam? Woon je in Breda en moet jouw dak onderhouden worden of staat jouw huis in Dordrecht. Alles kan, wij komen naar jou toe!

https://www.economy.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Dakverzorging: overal in Nederland

Combinatiebox Brievenbusbanket.nl oktober 18, 2020

Artikelpromotie

Brievenbusbanket.nl

Bestel een heerlijke combinatie box bij brievenbusbanket.nl. U kunt kiezen uit twee tot vier soorten gebak in een doosje dat door de brievenbus past. U kunt bijvoorbeeld combinatie Kaneel en Haagsche Hopjes proberen, of als u een groter gezin hebt eventueel de combinatiebox met alle vier de soorten gebak.

Onze combinatie boxen zijn permanent in prijs verlaagd en als u voor 23:59 besteld ontvangt u de combinatie box van brievenbusbanket.nl morgen al.

Probeer het uit! Voor bijvoorbeeld een verjaardag of u kunt iemand beterschap wensen op een originele en vooral lekkere manier.

https://www.brievenbusbanket.nl/23-combinatiebanket
Reacties uitgeschakeld voor Combinatiebox Brievenbusbanket.nl
Categorieën: Aanbiedingen

Keramische tegels 3 cm en keramische terrastegels augustus 11, 2020

Artikelpromotie

Keramische tegels 3 cm en keramische terrastegels

 

Als je behoefte hebt aan een mooie achtertuin zijn er opties om keramische terrastegels te laten leggen. Dit zijn mooie tegels waar veel werk in wordt gestoken om samen te stellen. Het zijn de keramische tegels 3 cm dik. In deze corona tijd zitten veel mensen thuis. Dat is natuurlijk vervelend, want veel mensen houden ervan om even lekker bezig te zijn. Zeker de Nederlanders kunnen nooit stil zitten. Zij houden van werken, goed geld verdienen, maar zeker ook van de gezelligheid. Nu we allemaal thuis zitten en gezellig met vrienden afspreken geen optie is, is er toch een mogelijkheid om alsnog lekker bezig te zijn: door te werken aan je tuin. Het kan je voortuin zijn, maar zeker ook de achtertuin. In deze tijd zou je ook even stil kunnen staan bij je tuin! Misschien lijkt het je leuk om er gewoon een aantal dingen aan te veranderen, of misschien heeft je tuin wel een hele opfrisbeurt nodig. Dan zouden keramische terrastegels een perfecte eemialub oplossing zijn. Deze tegels worden niet te heet in de zomer en verkleuren niet. Ook zijn deze tegels krasbestendig. Dat is erg handig, want vaak komen er snel krassen op veel tegels om allerlei redenen. Alleen al met schoenen op tegels lopen kan schade veroorzaken. Daarom zijn deze keramische terrastegels een goede keuze. Krassen zullen wegblijven door de glazuurlaag die op de tegels wordt gelegd. Een mooi met tegels belegde achtertuin zou natuurlijk ideaal zijn in deze corona tijd. De zon gaat wat schijnen en je stapt heerlijk je huis uit, in je achtertuin. Deze keramische tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Als je een mooie zomerse kleur uitkiest is het zomergevoel niet meer te stoppen, zelfs in corona tijd. Deze tegels zijn 3 cm dik, dus ze zijn extra stevig.

https://www.bricksandstones.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Keramische tegels 3 cm en keramische terrastegels

Muziek brengt geluk juni 30, 2020

Artikelpromotie

Muziek brengt blijheid in ieders leven. Ben je wel eens wakker geworden van het geluid van een vrolijk pianomuziekje gespeeld door je dochter? Heb je wel eens tot vervelens toe hetzelfde liedje gehoord toen je zoon dat moest leren spelen op de gitaar? Zit je man uren achter elkaar achter het drumstel, op zoek naar de perfecte beat? We kunnen er allemaal over eens zijn dat het spelen van een instrument voor de speler en de luisteraar een welkome afleiding is van het dagelijkse leven. In deze corona tijd ben je meer thuis en zijn er extra veel mogelijkheden om eens lekker muziek te gaan maken. Maar wat als je wel muziek wil maken, maar dat nog nooit gedaan hebt? Wat als je eens wil voelen hoe het is om in de schoenen van je favoriete artiest te staan? Neem dan online drumles!

 

Online drumles is echt perfect. Je leert zo drummen, dus heb je een leuke manier om je tijd te besteden. Het is online, dus je hoeft er je huis leehnavasor niet eens voor uit! Bovendien kan je zo na corona je vrienden onder de indruk brengen met jouw nieuwe drumsolo. Online Drumles is een online muziekschool waar je kan leren op de drums te spelen. Het is dé perfecte plek om te starten met drummen. Ze hebben meer dan 4000 leerlingen en garanderen dat jij stap voor stap zal leren drummen. Dit doen we met de LeonDrums methode. Met deze methode leert iedereen, maar dan ook echt iedereen drummen. Wat wil je nog meer? Een gratis proefperiode! Nou, dat kan zeker bij Online Drumles. Voordat je begint met betaalde lessen, is er altijd eerst een gratis proefperiode zodat jij kan kijken of drummen wat voor jou is. Dus, wacht niet te lang en stop je te vervelen: ga lekker drummen bij Online Drumles!

https://www.onlinedrumles.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Muziek brengt geluk

goedkope mobiele airco juni 25, 2020

Artikelpromotie

Is het gebied dat u gaat verhuizen te warm en vochtig? Niemand wil hevig zweten en andere vormen van ongemak ondervinden. Daarom moet een dergelijke mogelijkheid koste wat het kost worden vermeden. Dit is een prestatie die je alleen kunt bereiken door de goedkope mobiele airco te kopen en te gebruiken onder de € 200 die we hier hebben vermeld.

In tegenstelling tot wat velen denken, hoef je niet te diep in je zak te graven om er een te kunnen betalen. Er zijn namelijk talloze airconditioners die goedkoop en betaalbaar zijn. We proeven deze en leggen ze hier voor u uit.

Op zoek naar een airconditioning voor uw persoonlijke ruimte en kamer? U hoeft geen genoegen te nemen met een te krachtig apparaat. Kies in plaats daarvan om met deze lichte en compacte gadget te werken. Het heeft het onderscheidende vermogen om een ​​schamele 45 vierkante voet ruimte te beïnvloeden. U zult het handig vinden voor uw dekken, bedden en banken.

Naast het koelen van uw kamer, koelt en zuivert dit apparaat ook de binnenruimte. Om dit te doen, vertrouwt het op verdampingstechnologie. Alle factoren in aanmerking genomen, wordt de gadget sneller en eenvoudiger opgezet. Je hoeft hem niet te monteren voor gebruik. Dat betekent dat zelfs een persoon met beperkte expertise het nuttig zal vinden.

Conclusie: beste goedkope mobiele airco 2020

Wat wil je nog meer van ons? Hebben we niet de begeleiding gegeven die je nodig hebt om de meest geschikte goedkope draagbare airconditioning voor minder dan € 200 te vinden voor gebruik op afstand? Het enige wat we nu kunnen zeggen, is dat u de eerste gelegenheid aangrijpt om de meest geschikte voor uw cursus te vinden. Lees ook de beste mobiele airco test van 2020.

Om de beste te vinden, moet u rekening houden met uw eigen kamergrootte, expertise, financiële middelen en de beoogde gebruiksduur. Het loont altijd om te praten met mensen in uw omgeving die deze apparaten al eerder hebben geprobeerd. De kans is groot dat dezelfde die ze hadden, dezelfde zijn die je nodig hebt.

Zou het kunnen dat uw kamer niet-traditionele ramen heeft? Als je ja hebt geantwoord, is de kans groot dat je overmatige warmte in je kamer hebt ervaren. U kunt het zich niet veroorloven om voor dit specifieke probleem op een gewone airconditioner te vertrouwen. In plaats daarvan heeft u een speciaal ontworpen exemplaar nodig.

Wat maakt het echt tikkend, vraag je je misschien af? Het heeft de krachtigste ventilator. Tegelijkertijd heeft het ook invloed op de grootste ruimte van alle airconditioners die we hebben. Het uitgangsvermogen is 10.000 Britse thermische eenheden, terwijl het ruimtebereik 400 vierkante voet is. Bekijk ook de beste mobiele airco zonder slang.

Reacties uitgeschakeld voor goedkope mobiele airco
Categorieën: Aanbiedingen