Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

De 7 populairste sieradentrends van 2023

Sieraden zijn niet alleen een prachtige pronkstukken, maar ook een manier om je persoonlijkheid te uiten. Zo vind je een heleboel verschillende soorten en stijlen in leuke boutiques. In 2023 zijn er een heleboel unieke trends die je niet wilt missen! Ben je op zoek naar een prachtige ring of armband? Of ben je gewoon benieuwd wat er nu trendy is? Benieuwd? Hier zijn de zeven meest populaire sieraden trends van dit jaar:

 

  1. De minimalist

Minimalisme blijft erg populair is 2023. Dit is een tijdloze stijl en echt een musthave in jouw sieradencollectie! Denk aan verfijnde kettingen met kleine hangers, dunne ringen en kleine, subtiele oorbellen. Het is met elk kledingstuk te combineren. Daarnaast brengt het een klasse met zich mee!

 

  1. Statement oorbellen

Statement oorbellen maken momenteel een enorme comeback. De grote hangers met franjes zijn niet meer weg te slaan. Draag deze oorbellen met een simpele outfit. Deze oorbellen vragen namelijk echt de aandacht. 

 

  1. Layered kettingen

Lekker mixen met een aantal verschillende lagen aan kettingen geeft volledig een bohemian effect. Dat is een lekker nonchalante stijl gebaseerd op de levenswijze van de Bohemians. Experimenteer met verschillende stijlen en lengtes om een unieke look te creëren. Zo ontdek je helemaal wat jouw stijl is. 

 

  1. Vintage sieraden

Het kopen van vintage sieraden groeit steeds meer in populariteit. Deze sieraden hebben een unieke stijl. Veel mensen vinden het interessant om een uniek sieraad te dragen. Het is soms een uitdaging om bijzondere stukken te vinden. Maar via zilver inkoop van een speciale goud – en zilverhandel is het beter te vinden. Hier krijg je vaak schitterende pronkstukken die je nergens anders vindt!

 

  1. Parels

Parels zijn terug, maar met een moderne twist. Kies voor parelkettingen en -oorbellen met eigentijdse ontwerpen en verrassende details. Parels geven een klassieke elegantie aan elke outfit. Deze trend is tegenwoordig ook veel terug te zien bij celebrities.

 

  1. Gepersonaliseerde sieraden 

Gepersonaliseerde ringen met initialen of trouwdatum zijn niet alleen meer voor getrouwde koppels. Steeds meer sieraden voegen een persoonlijke touch toe aan jouw stijl. Denk bijvoorbeeld aan kettingen met jouw geboortejaar. Of ringen met het teken van jouw sterrenbeeld! Deze trend groeit steeds meer en gaan we dit jaar steeds vaker terugzien. 

 

  1. Gouden sieraden

Vroeger droegen veel mensen zilveren sieraden. Tegenwoordig is goud helemaal in! En die populariteit blijft hetzelfde dit jaar. Dit metaal straalt een tijdloze elegantie uit die geschikt is voor alle gelegenheden. Of je nou op zoek bent naar een paar mooie oorbellen of een armband, goud voegt met zijn warme gloed een vleugje luxe toe aan jouw sieradencollectie!

https://feddema.nl/diensten/zilver/