Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Houd de kinderen in het zicht

De kinderen zijn nog jong. Je wilt ze graag alle vrijheid geven, maar houdt ook nog graag een oogje in het zeil. Dit kan mogelijk worden gemaakt door de leuke activiteiten naar je eigen achtertuin te brengen. De kinderen komen dan leuk samen spelen en tussendoor kan jij een oogje in het zeil houden. Je kunt door met je werkzaamheden bij huis en bent altijd klaar om in te spelen op het gedrag van de kinderen. Wil jij het toezicht houden over de kinderen? Dan zetten wij een aantal items op een rijtje om de kinderen in of rondom je huis te houden. 

 

Zwembad in je tuin 

In de zomer hebben de kinderen vaak vakantie. Ze zijn nog te jong om aan het werk te gaan en spelen hele dagen met hun vrienden. Tijdens een warme zomerdag zijn ze toe aan verkoeling en willen ze een heerlijk bezoekje brengen aan het zwembad. Ze onder toezicht houden in het zwembad is lastig. Allereerst moet je tijd vrij maken om mee te gaan naar het zwembad. Daarnaast zijn er zoveel kinderen aanwezig in het zwembad, dat je de kinderen snel uit het zicht raakt. De Intex frame Zwembaden zijn stevige zwembaden, die geschikt zijn voor jouw achtertuin. Handig bij huis en daarnaast kan je ook zelf een heerlijk verkoelende duik nemen. Nodig de vriendjes maar uit, want het zwemplezier kan beginnen!

 

Trampoline 

Een trampoline draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Het versterkt de spieren en stimuleert daarbij het gewichtsverlies. Wanneer je gaat springen activeer je lichaam energie en stimuleert het alle delen van je lichaam. De spiergroepen worden getraind; met name de spieren rondom de romp en rug worden versterkt. Daarnaast zorgt het voor veel plezier. De kinderen kunne samen springen en verschillende activiteiten doen op de trampoline. Om het gevaar te beperken kan er een net om de trampoline heen worden geplaatst. Door een trampoline in te graven wordt het één geheel met de tuin. Daarnaast is een net rondom de trampoline op deze manier overbodig, aangezien de kinderen niet gemakkelijk van de trampoline af kunnen vallen. 

 

Speelhuisje 

Een speelhuisje draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. De kinderen kunnen spelen onder toezicht van hun ouders. De kinderen blijven actief door middel van het speelhuisje. Het speelhuisje staat buiten, waardoor ze meteen vitamine D opnemen vanuit de natuur; dit heeft de jonge huid nodig. De coördinatie van de kinderen wordt verbeterd. Wanneer de kinderen nooit vallen of struikelen, dan missen het ontwikkelen van hun coördinatie. Zoals je wellicht dagelijks zelf ook merkt, we leren van onze fouten. Als je geen fouten maakt, dan leer je ook minder. Het geeft dus niks als de kinderen een paar keer vallen en weer opstaan. Het speelhuisje staat immers in de achtertuin, waardoor ze onder toezicht van jou spelen. 

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/