Menu

Diverse soorten en maten achteruitrijcamera’s oktober 26, 2020

Artikelpromotie

Veilig achteruit rijden in een voertuig van buitengewone omvang is essentieel om verkeersveiligheid te kunnen garanderen. Een achteruitrijcamera maakt het om die reden een stuk eenvoudiger om in te halen, achteruit te rijden, in te voegen en in te parkeren. In een vrachtwagen, bestelbus of ambulance heb je op deze manier namelijk nooit meer last van beperkt zicht of geen zicht in de dode hoek. De Achteruitrijcamerawinkel biedt jou daarom verschillende varianten, waarmee jij jouw zicht kan optimaliseren en veiligheid op de weg kan verzekeren!

Achteruitrijcamera’s zijn zeer functioneel, wanneer op de juiste plek op jouw voertuig worden gemonteerd. Wordt jouw zicht beperkt op de bumper of zie jij juist weinig aan de achterzijde van de wagen? Voor iedere zichtbeperking is een oplossing bij de Achteruitrijcamerawinkel! Zo bieden wij een camera voor de dode hoek of als een vervanger voor de zijspiegels. Ook is er een mogelijkheid voor een derde remlicht camera, die het mogelijk maakt om vanuit het remlicht de situatie aan de achterzijde van achter het stuur te kunnen bekijken. De diverse varianten bij de Achteruitrijcamerawinkel kunnen daarnaast van elkaar verschillen in het type lens, de kijkhoek ervan of de waterdichtheid van de camera. Ook bieden wij een achteruitrijcamera die jou optimaal zicht garandeert, wanneer je vaak nachtdiensten moet draaien. Op die manier hoef jij je zelfs dan niet meer onveilig te voelen achter het stuur door eventuele zichtbeperkingen.

Ben jij net vrachtwagenchauffeur of bestelbusbestuurder geworden, maar heb je gemerkt dat jij geen goed zicht hebt wanneer je je op de weg bevindt? Blijf dan niet gevaarlijk rondrijden, maar onderneem actie door een geschikte achteruitrijcamera aan te schaffen van de Achteruitrijcamerawinkel! Door het ruime aanbod is er voor ieder wat wils, zoals een Achteruitrijcamera Renault Trafic en Achteruitrijcamera Renault Master. Aarzel dus niet langer, maar neem een kijkje in de webshop voor alle soorten en maten achteruitrijcamera’s!

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Diverse soorten en maten achteruitrijcamera’s

Bijtelling voor een bestelauto april 8, 2020

Artikelpromotie

Is het verplicht om bijtelling te betalen als ik een bestelauto heb? Of dien ik een rittenregistratie bij te houden? In dit artikel vertellen we alles over het gebruik van ‘de auto met het grijze kenteken’: de bestelauto.

Wat is een bestelauto?

Een bestelauto is een auto met een laadruimte die gebruikt wordt voor het vervoeren van goederen. Hier zijn uiteraard uitzonderingen op, bijvoorbeeld voor het vervoer van mensen (gehandicaptenvervoer) of dieren (hondenuitlaatservice). Auto’s met een kenteken dat begint met een ‘B’ of een ‘V’ kunnen een bestelauto zijn. De bestelauto’s waarbij geen bijtelling betaald hoeft te worden, hebben vaak maar één stoel in de auto. Er is dus geen passagiersstoel of achterbank aanwezig waar passagiers kunnen zitten. Indien er wel een passagiersstoel aanwezig is en u wilt geen bijtelling betalen, is het verwijderen van de stoel niet genoeg. De bevestigingspunten moeten ook worden verwijderd of dichtgelast worden.

Vrijstelling voor bijtelling

Voor auto’s met een grijs kenteken gelden dezelfde bijtellingsregels als alle andere auto’s, met uitzondering van de bestelauto’s die (vrijwel) uitsluitend geschikt zijn voor goederenvervoer, bestelauto’s  waarvan werknemers buiten werktijd geen privégebruik kunnen maken omdat deze op de zaak achterblijven en bestelauto’s waarvoor een overeenkomst met een verbod op privégebruik is gemaakt tussen werkgever en werknemer. Nadat de werknemer een Verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto heeft getekend, hoeft er geen rittenregistratie meer bijgehouden te worden.

 

Vereenvoudigde rittenregistratie

Ondanks het niet verplicht is, kan een vereenvoudigde rittenregistratie een uitkomst zijn voor het gebruik van een bestelauto. Want stel dat de Belastingdienst het vermoeden heeft dat er privé gereden wordt met de bestelauto, zoeken zij contact en wordt er gevraagd om aan te tonen waarom een bepaalde rit zakelijk was. Met een vereenvoudigde rittenregistratie heeft u dan het gewenste bewijs. Per dag dient u dan de volgende gegevens te registreren:

– De datum
– De werktijd
– De begin- en eindkilometerstand (aan het begin en einde van de werktijd)
– Een verwijzing naar de zakelijke adressen in de administratie van de werkgever als de volgorde waarin de werknemer deze adressen heeft bezocht, in die administratie ontbreekt.

Wilt u deze rittenregistratie niet met de hand bijhouden? Dan kan dit ook heel makkelijk en automatisch met een GPS rittenregistratiesysteem van TrackJack.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/
Reacties uitgeschakeld voor Bijtelling voor een bestelauto

Mijn ervaring met mijn tweedehands toyota auris februari 7, 2020

Artikelpromotie

Hee, Wat leuk zeg! Waarschijnlijk ben je momenteel opzoek naar een nieuwe auto. Althans, ‘’nieuw’’… het maakt je waarschijnlijk niet heel veel uit of deze per se nieuw is of tweedehands. Als hij maar goed is en recent een goede check heeft gehad. Dat is belangrijk, want je zit er niet op te wachten dat je over een paar weken met autopech langs de weg staat. Het is en blijft altijd spannend om een nieuwe auto te kopen en zeker bij een tweedehands wil je niet de verkeerde keuzes maken. 

Waarom ik een tweedehands toyota auris heb gekocht

Om een beter inzicht te krijgen of je nou echt een tweedehands toyota auris wilt kopen of niet, heb je behoefte aan ervaringen van anderen. Want net zoals beoordelingen voor Restaurants op Google, is de kans heel groot dat als de ervaringen van anderen goed en positief zijn, jouw tweedehands auto zeker niet zal teleurstellen en je er heel blij van zult worden. Nou zelf heb ik precies hetzelfde gedaan, ook ik ben om mij heen gaan kijken welke ervaringen andere mensen hebben met het kopen van tweedehandsauto’s. Dit waren overigens niet alleen tweedehands toyota auris wagens, maar van meerdere merken en typen. Het ging mij er destijds gewoon om of ik veilig een kwalitatief goede tweedehandsauto kon krijgen bij een betrouwbare aanbieder. Persoonlijk vielen online platformen als Marktplaats vrijwel meteen weg voor mij. Ik had wat behoefte aan persoonlijk contact en wilde zeker weten dat de auto een recente APK-keuring was doorgekomen. De motorriem was ook wel een ding voor mij, deze mocht van mij niet ouder zijn dan 8 jaar. Ik heb namelijk liever niet dat ik straks langs de weg sta te wachten op RoadGuard of nog erger: een auto-ongeluk krijg. Laat ik het maar zo zeggen: ‘’autopech zit in een klein hoekje’’. Uiteindelijk via een vriendin van een vriendin van mij (begrijp je het nog? 😉 ) belandde ik bij een tweedehands aanbieder. Hier kocht ik de tweedehands toyota auris waar ik tot op de dag van vandaag nog erg blij mee ben! Hij rijdt als een trein, maar dan beter.

Reacties uitgeschakeld voor Mijn ervaring met mijn tweedehands toyota auris
Categorieën: Auto’s en Motoren

Wat vervoer je allemaal met een Ford Transit Custom oktober 8, 2019

Artikelpromotie

Bedrijfsauto leasen

Een Ford Transit Custom kun je in diverse modellen aanschaffen maar welke je kiest is hoofdzakelijk afhankelijk van het doel dat je ermee hebt. Als je daar naar kijkt kun je een wagen aanschaffen die helemaal voor jou en je onderneming geschikt is en waar je daadwerkelijk wat aan hebt.

Ford Transit Custom voor ondernemers

Als je een bedrijf hebt waarbij je nog al eens op weg bent naar klanten om goederen af te leveren is een flinke laadruimte natuurlijk ideaal. Zit je maar alleen of met een beperkt aantal mensen in de cabine dan kies je het beste voor het model met de grootste laadruimte. Deze kan bij een lange wielbasis wel tot 6,8 m3 aan lading bevatten. Bij een korte wielbasis is de laadruimte iets kleiner. De Ford Transit met de meeste laadruimte is de Bestelauto.

Cabine en laadruimte

Het model Bestelauto heeft een enkele cabine en een grote laadruimte. Wil je liever toch de mogelijkheid hebben om met meer personen in de bus te kunnen zitten? Dan kun je kiezen voor een dubbele cabine. Deze heeft als voordeel dat de bank of stoelen opklapbaar zijn en dat je op die manier ook altijd meer laadruimte kunt creëren indien nodig.

Laat de wagen op maat maken

Een Ford Transit Custom heeft een aantal standaardkenmerken die op ieder model zitten maar je kunt de bus ook geheel aan laten passen naar eigen wens. Zo krijg je maatwerk en heb je een wagen waarmee jij alles kunt doen wat je wilt. Omdat ieders wensen en gebruik van een bedrijfswagen nu eenmaal anders zijn wordt iedere bus ook weer net even anders. Informeer altijd naar de mogelijkheden en kijk of het door jou gewenste model binnen je budget past.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Wat vervoer je allemaal met een Ford Transit Custom

Private auto leasen september 10, 2019

Artikelpromotie

Privé een auto leasen voorkomt financiële stress

Privé een auto leasen wordt steeds populairder. Wat in het bedrijfsleven al vele jaren heel normaal is, bereikt nu ook de consumentenmarkt. En als je het praktisch bekijkt is die groeiende populariteit ook heel gemakkelijk te verklaren. Bij het privé leasen van een voertuig krijg je namelijk – heel overzichtelijk – elke maand met dezelfde kosten te maken, zodat je nooit met financiële stress geconfronteerd wordt als er bijvoorbeeld iets aan je auto kapot gaat en je ervan uitgaat dat het herstel daarvan een hoge garagerekening op zal leveren. Bij privé een auto leasen handelt de leasemaatschappij de betaling van dat soort rekeningen zelfstandig voor je af, zodat jij daar helemaal geen omkijken naar hebt. Het maandelijkse leasebedrag omvat overigens ook meteen je wegenbelasting en een allrisk verzekering. Alles bij elkaar opgeteld betekent dit dus concreet dat de enige vervoerskosten waar een leaserijder mee te maken krijgt uit slechts twee onderdelen bestaan: de leasevergoeding en de brandstofkosten.

Soepeltjes privé een auto leasen bij Easy XL

Kies je voor XLEasy als partner voor het leasen van een privé auto, dan kun je er zeker van zijn dat de volledige procedure zo eenvoudig mogelijk voor je wordt gemaakt. Na het indienen van je aanvraag bekijkt deze leasemaatschappij in eerste instantie of het in jouw situatie financieel verantwoord is om een leaseverplichting voor meerdere jaren aan te gaan. Wordt op dat vlak groen licht gegeven, dan is de rest van de procedure om privé een auto te leasen werkelijk een peulenschilletje. Er is namelijk geen sprake van ingewikkelde contracten met kleine lettertjes en slinkse valkuilen. XLEasy kiest wat dat betreft liever voor eerlijkheid en duidelijkheid. Andere leasebedrijven vragen klanten regelmatig om eerst een borgsom te storten voordat de leaserijder over zijn of haar nieuwe auto kan beschikken. Bij XLEasy betaal je nooit borgsommen. Zodra je je leasecontract ondertekend hebt overhandigt het bedrijf je meteen de sleutels van je gloednieuwe auto, zodat je er ook meteen mee weg kunt rijden. XLEasy is daarnaast ook erg soepel op het gebied van leeftijdsgrenzen. In principe kan iedere Nederlander vanaf 18 jaar en ouder bij dit bedrijf privé een auto leasen. Er is dus geen sprake van een bovengrens, zodat ook 65-plussers meer dan welkom zijn. Kortom, makkelijk leasen doe je via XLEasy!

Reacties uitgeschakeld voor Private auto leasen

Private auto leasen

Artikelpromotie

Privé een auto leasen voorkomt financiële stress

Privé een auto leasen wordt steeds populairder. Wat in het bedrijfsleven al vele jaren heel normaal is, bereikt nu ook de consumentenmarkt. En als je het praktisch bekijkt is die groeiende populariteit ook heel gemakkelijk te verklaren. Bij het privé leasen van een voertuig krijg je namelijk – heel overzichtelijk – elke maand met dezelfde kosten te maken, zodat je nooit met financiële stress geconfronteerd wordt als er bijvoorbeeld iets aan je auto kapot gaat en je ervan uitgaat dat het herstel daarvan een hoge garagerekening op zal leveren. Bij privé een auto leasen handelt de leasemaatschappij de betaling van dat soort rekeningen zelfstandig voor je af, zodat jij daar helemaal geen omkijken naar hebt. Het maandelijkse leasebedrag omvat overigens ook meteen je wegenbelasting en een allrisk verzekering. Alles bij elkaar opgeteld betekent dit dus concreet dat de enige vervoerskosten waar een leaserijder mee te maken krijgt uit slechts twee onderdelen bestaan: de leasevergoeding en de brandstofkosten.

Soepeltjes privé een auto leasen bij Easy XL

Kies je voor XLEasy als partner voor het leasen van een privé auto, dan kun je er zeker van zijn dat de volledige procedure zo eenvoudig mogelijk voor je wordt gemaakt. Na het indienen van je aanvraag bekijkt deze leasemaatschappij in eerste instantie of het in jouw situatie financieel verantwoord is om een leaseverplichting voor meerdere jaren aan te gaan. Wordt op dat vlak groen licht gegeven, dan is de rest van de procedure om privé een auto te leasen werkelijk een peulenschilletje. Er is namelijk geen sprake van ingewikkelde contracten met kleine lettertjes en slinkse valkuilen. XLEasy kiest wat dat betreft liever voor eerlijkheid en duidelijkheid. Andere leasebedrijven vragen klanten regelmatig om eerst een borgsom te storten voordat de leaserijder over zijn of haar nieuwe auto kan beschikken. Bij XLEasy betaal je nooit borgsommen. Zodra je je leasecontract ondertekend hebt overhandigt het bedrijf je meteen de sleutels van je gloednieuwe auto, zodat je er ook meteen mee weg kunt rijden. XLEasy is daarnaast ook erg soepel op het gebied van leeftijdsgrenzen. In principe kan iedere Nederlander vanaf 18 jaar en ouder bij dit bedrijf privé een auto leasen. Er is dus geen sprake van een bovengrens, zodat ook 65-plussers meer dan welkom zijn. Kortom, makkelijk leasen doe je via XLEasy!

Reacties uitgeschakeld voor Private auto leasen

Jong gebruikte auto’s augustus 13, 2019

Artikelpromotie

Slim zakelijk rijden? Steeds meer ondernemers gaan voor jong gebruikte auto’s!

Jong gebruikte auto’s als alternatief
Zakelijk rijden is voor veel mensen met een eigen bedrijf een aandachtspunt. Vooral als zzp’er of beginnende ondernemer kan een eigen auto rijden voor de zaak financieel een uitdaging zijn. Je hebt bij de opbouw van jouw onderneming of eenmanszaak al opstartkosten genoeg. En een leaseauto of een (relatief) nieuwe bedrijfswagen is dan een behoorlijke aankoop. Om deze reden zijn er steeds meer (startende) ondernemers die kiezen voor jong gebruikte auto’s. Wat zijn jong gebruikte auto’s voor soort wagens en welke voordelen heeft het kopen van jong gebruikte auto’s voor ondernemers?

Kenmerken van onze tweedehands auto’s
Als zzp’er of jonge ondernemer is de keuze voor onze jong gebruikte auto’s een slimme zet. Onze gebruikte zakelijke auto’s en bedrijfswagens zijn altijd jonger dan twee jaar en hebben sowieso niet meer dan 30.000 kilometers op de teller staan. Dit betekent een nagenoeg nieuwe auto rijden als ondernemer. Voor een aantrekkelijk bedrag! De grootste afschrijving van auto’s vindt namelijk plaat in de eerste twee jaar na de oplevering. Die kosten ben je dus niet kwijt als je kiest voor één van onze jong gebruikte bedrijfsauto’s. Terwijl je tegelijk wél in een bedrijfsauto rondrijdt die er als nieuw uitziet en waarmee je altijd en overal representatief voor de dag komt.

En hier profiteer je van als je voor een van onze auto’s kiest
De voordelen van jong gebruikte auto’s zijn evident: je kunt voordelig rondrijden in een auto die niet meer dan 2 jaar oud is. En dat is een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe bedrijfsauto, terwijl je wel in een moderne en comfortabele auto rondrijdt waar je trots op kunt zijn. Omdat de kilometerstand met een maximum van dertigduizend altijd laag is, heb je een grote kans dat de onderhoudskosten / apk-kosten de eerste jaren enorm meevallen. Kort gezegd ga je met een jong gebruikte wagen dus voor een luxe zakelijke auto, die betaalbaar is en naar verwachting lage onderhoudskosten heeft in de komende jaren. Zo houd je als ondernemer veel geld over, dat je uiteraard wel beter kunt besteden!

Reacties uitgeschakeld voor Jong gebruikte auto’s

Shortlease juli 17, 2019

Artikelpromotie

Shortlease
Een redelijk nieuwe trend van leasen is shortlease voor auto’s. In de regio Apeldoorn kan je zo een contract op korte termijn afsluiten. Maar wat houdt deze fonkelnieuwe formule in en welke voordelen zijn er aan verbonden ten opzichte van een gewone operationele lease. Hieronder zetten we alles op een rij waar je in de regio Apeldoorn dit contract voor een korte periode voor een auto kan aangaan.

Shortlease, wat is dit precies?
Shortlease bestaat nog niet zo lang in de auto niche. Het toont heel veel gelijkenissen met de bekende operationele lease. Het enige verschil ligt in de termijn omdat je een kortstondig contract kan afsluiten. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om een overeenkomst af te sluiten voor één maand. Meteen een ideale wisseloplossing voor een huurauto bij wijze van spreken. De mogelijkheid bestaat een all-inclusive verbintenis te ondertekenen. Verzekering, belasting, onderhoud en dergelijke zijn hier inbegrepen. Alleen de tankbeurten zijn voor eigen rekening.

De grote voordelen van korte termijn leasen ten opzichte van operationele leasing
Wie geen financieel gevaar wil lopen en houdt van soepelheid is shortlease een uitstekend alternatief om tegen een vooraf onderhandeld maandelijks bedrag met een wagen rond te toeren. Vooral ZZP-ers en startende ondernemers kunnen hier profijt uit halen.
Het grote voordeel van shortleasen is dat je de verbintenis maandelijks kan opzeggen. Je zal nooit voor financiële onaangename verrassingen komen te staan. Een ander pluspunt is dat de auto’s onmiddellijk inzetbaar zijn. Binnen de 48 uren kan je beroep doen op een shortlease auto. Neem contact op met XLRent uit Apeldoorn.

Reacties uitgeschakeld voor Shortlease

De autodealer in Etten-Leur voor het verkopen van je auto juni 13, 2019

Artikelpromotie

Wanneer je een andere auto zoekt drukt het de kosten wanneer je al een auto hebt. Die kun je mooi doorverkopen of inruilen zodat je een andere auto voor minder geld mee naar huis neemt. Je kunt natuurlijk je oude auto als particulier verkopen maar dat kost tijd. En misschien zit er wel een veel betere deal in! Autodealer MV Motive in Etten-Leur is altijd op zoek naar nette occasions om door te verkopen.

Een autodealer in Etten-Leur waar je met een goed gevoel zaken mee doet

Wanneer je een auto verkoopt wil je wel de lusten maar je hebt geen trek in de lasten. Mensen die aan de deur komen. Die een proefrit maken en vervolgens toch van de koop afzien. Adverteren op internet om weer nieuwe mensen over de vloer te krijgen. Je hebt er geen zin in en dat begrijpen ze bij MV Motive maar al te goed. Maar je wilt wel een goede prijs voor je auto en het liefst verkoop je aan een betrouwbare dealer.

Twintig jaar ervaring met zowel service als de technische kant van de autobranche. Een eerlijke prijs voor je oude auto. Een mooi aanbod aan jonge occasions. De mogelijkheid om een autodealer bij jouw in de buurt in Etten-Leur in te schakelen als automakelaar. Klinkt goed toch? Ga vooral eens langs en ervaar de sfeer, en hoe je behandeld wordt zelf!

Wacht even, automakelaar?

MV Motive treedt ook op als automakelaar. Dat betekent twee dingen. Men gaat actief op zoek naar de beste deal voor een auto die je wilt verkopen. En als je een nieuwe auto zoekt, gaan ze op zoek naar het merk, model en zelfs het bouwjaar dat je zoekt. Zo hoef je zelf niets te doen en krijg je de auto die je altijd al had willen hebben.

Je eigen ervaring is goud waard. En omdat deze autodealer toch bij je om de hoek zit ga je makkelijk even bij ze langs in Etten-Leur. Overdag aan het werk? Geen probleem, bel even van tevoren dan kun je er zelfs ’s avonds terecht!

Reacties uitgeschakeld voor De autodealer in Etten-Leur voor het verkopen van je auto

Prive auto leasen mei 20, 2019

Artikelpromotie

Eenvoudige prive een auto leasen bij XLEasy
Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van prive een auto leasen. Waarom ook niet? Deze vorm van autorijden brengt tal van voordelen met zich mee. Zo kun je voor een vast bedrag per maand rondrijden in een gloednieuwe wagen. Je hoeft dus zelf niet van alles te regelen rondom verzekeringen, belastingen, reparaties of vervangend vervoer. Het enige wat er nog bij komt, zijn de brandstofkosten.

Is ook mijn droomauto leverbaar als private lease?
Bij XLEasy kun je een prive auto leasen van allerlei merken en in diverse prijsklassen. Zo kun je al voor een scherpe prijs een Toyota Aygo particulier leasen. Kies je liever voor een volledig elektrische lease auto? Ga dan bijvoorbeeld voor de fraaie Volkswagen e Golf. Of je nu een klein wagentje of juist een flinke bolide wilt leasen, vrijwel alles is mogelijk!

Betrouwbare aanbieder van private lease
Nu de vraag naar prive een auto leasen alsmaar groter wordt, schieten ook de aanbieders ervan als paddenstoelen uit de grond. Je kunt het gerust een oerwoud van aanbieders noemen, maar hoe vind jij nu de weg naar het beste private autolease bedrijf? Je kunt op internet op zoek gaan naar verschillende aanbieders bij jou in de buurt en vervolgens hun voorwaarden met elkaar vergelijken. Wil je direct uitkomen bij het beste aanbod voor particulier leasen in Apeldoorn en omgeving? Bekijk dan zeker even de website van XLEasy! Hier vind je een ruim aanbod aan comfortabele en nieuwe auto’s. Selecteer je wensen en stuur vervolgens heel eenvoudig een aanvraag voor een offerte in. Voor je het weet, rij ook jij rond in een prachtige nieuwe private lease auto en dat voor een mooie all-in prijs!

Reacties uitgeschakeld voor Prive auto leasen