Menu

Werken in het sociale domein augustus 14, 2019

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor hun inwoners. Op verschillende gebieden wordt er van een gemeente verwacht dat zij zorgt voor haar inwoners. Een van de gebieden waarvoor zij moet zorgen is het sociale domein. Zorg, participatie, zelfredzaamheid, werk en jeugdhulp zijn alle gebieden die vallen in het sociale domein. Naast het verantwoordelijk zijn voor deze zaken die vallen binnen het sociale domein moet een gemeente ook zorgen voor de zaken die direct te maken hebben met de zojuist genoemde zaken, zoals gezondheidszorg.

 

De gemeente is verplicht om in het sociale domein te zorgen voor de inwoners van de gemeente. Dit is vastgelegd in enkele wetten. Een van deze wetten is de jeugdwet. Volgens de jeugdwet moet een gemeente zorgen voor de kinderen in de gemeente door bepaalde voorzieningen beschikbaar te stellen. Deze voorzieningen zijn bijvoorbeeld: geestelijke gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, zorg bij een lichamelijke of fysieke beperking en kinderzorg. De reden dat de gemeente gaat over de zorg van de kinderen is dat de overheid vindt dat de zorg voor kinderen verbeterd wordt als de zorg van dichter bij het gezin komt in plaats van een groep politici in Den Haag.

 

Naast de jeugdwet is er ook nog de wmo.De wet maatschappelijke ondersteuning verzekert dat burgers effectief deel uit kunnen maken van de maatschappij en pas zo laat mogelijk uit huis moeten. Een paar voorbeelden van de zaken die van de wmo door de gemeente geregeld moeten worden zijn: het bevorderen van van leefbaarheid en sociale samenhang, verslavingsbeleid bevorderen, maatschappelijke opvang aanbieden, het ondersteunen van mantelzorgers, adviseren, probleemjongeren ondersteunen, openbare geesteszorg aanbieden en mensen met beperkingen ondersteunen. Daarnaast zijn er nog een paar algemene en persoonlijke voorzieningen die beschikbaar zijn gesteld voor mensen die gebruik kunnen maken van de wmo.

 

In het geval dat jij ook in het sociale domein wilt werken, zijn er genoeg vacatures voor schuldhulpverleners en apothekersassistenten, zodat jij ook je steentje bij kan dragen aan het sociale domein en de gemeente en haar inwoners,

 

https://professionalpartners.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Werken in het sociale domein

Hoe kiest u een waterpomp voor irrigatie juli 31, 2019

Als het gaat om het tuin sproeien, lijkt het idee dat “hoe meer water er in het gewas stroomt, hoe beter” het meest correct, maar het is niet waar. Het gewas heeft de juiste hoeveelheid water nodig, overtollig water kan schimmel en bacteriën veroorzaken. Daarom is het kiezen van de ideale fonteinpomp voor irrigatie geen eenvoudige taak, omdat het van cruciaal belang is om de goede werking van het systeem te garanderen.

 

Het is noodzakelijk om bodem- en pijpgegevens in de hand te hebben om de afstand tussen het ongunstigste punt van het areaal en de punt van de aanzuigpijp te meten en om de beste sproeier voor het gebied te kiezen. We hebben een aantal tips meegebracht die u kunnen helpen de juiste apparatuur te vinden.

 

Manieren om pompen aan te brengen

Artesische putpompen: De artesische put wordt geboord om het in het grondwater opgeslagen water op te vangen. En de toepassing van motorpompen in artesische putten wordt aanbevolen de ondergedompelde of centrifuges met injectoren. Met dit systeem is het voor het water voldoende om de oppervlakte te bereiken en het op te slaan in het reservoir dat zich boven de pomp bevindt.

 

Pompen voor de agro-industrie: Pompen voor de agro-industrie worden gebruikt om voedzame oplossingen naar de teeltkanalen te transporteren en de keuze van de ideale pomp voor irrigatie is een belangrijke factor voor de kwaliteit van het planten. De toepassing van de motor pompen in sprinkler irrigatie, in het algemeen de horizontale as centrifuges worden meer gebruikt, die een motor die kan worden elektrische, benzine of diesel om de macht te dragen hebben.

 

Pompen voor watertanks en zettingen: Pompen voor dit soort toepassingen werken zoals de meeste, door middel van een motor, die het water onder druk naar de leidingen voert. Het meest genoemde type pomp is de meertraps centrifugaalpomp, die veel gebruikt wordt bij de levering van appartementen en gebouwen.

 

Pompen voor zwembaden en hydromassage: In deze toepassing, de pompen werken zoals in het algemeen, pompen water naar de plaats, echter zonder veel moeite, omdat ze niet werken in de hoogte, maar in dezelfde of lagere niveaus van zwembaden en hydromassage. In de zwembaden worden de zelfaanzuigende pompen met voorfilter en in de hydromassage gebruikt, worden de pompen gebruikt die beschikken over een systeem van drukregeling.

https://www.waterpompshop.nl
Reacties uitgeschakeld voor Hoe kiest u een waterpomp voor irrigatie

DrVeggie juli 25, 2019

Ben je al bekend met DrVeggie? Niet? Dan zullen we je er kennis mee laten maken. DrVeggie gelooft dat je, zelfs met minder tijd, gezond kunt blijven eten. Hoe dan? Door de groentesappen die boordevol goede voedingstoffen zitten, vitamines, mineralen en enzymen. DrVeggie heeft deze groentesappen ontwikkeld voor, zodat je dankzij één flesje het juiste dagelijks portie groente binnen krijgt.

 

Gezond en lekker!

 

Naast de gezonde groentesappen, heeft DrVeggie ook heerlijke gezonde sapjes. Het groentesapje van DrVeggie neem je makkelijk mee in je tas, voor mee naar je werk. Hou je van ontspannen wandelen door de natuur? Dan kun je eenvoudig een flesje groentesap van DrVeggie meenemen voor onderweg. ‘s Morgens bij het opstaan een flesje groentesap, is een goed idee. Het is niet alleen gezond, DrVeggie zorgt er ook voor dat het smakelijk is. De groenten worden koud geperst, direct daarna worden ze ingevroren. Dit gebeurt door gebruik te maken van een shockvriezer. Hierdoor worden alle belangrijke voedingstoffen die in de groenten zitten bewaard.

 

Genieten van een gezond leven

 

DrVeggie draagt graag bij aan een gezonder leven. Wist je dat er ook sapboxen bestaan van DrVeggie? Je kunt er zelfs een familiebox van bestellen. DrVeggie vind je eenvoudig online of klik hier voor de voordeelpakketten van DrVeggie. Naast de groentesappen en de ontgiftingskuur, verkoopt DrVeggie ook shots. Je kunt er smakelijke gember- en kurkumashots kopen. Ben je benieuwd naar de gezonde smaken van DrVeggie? Probeer ze dan eens uit. Ben je overtuigd van de gezonde smaken en wil je deze dagelijks tot je nemen? Dan kun je bij DrVeggie een abonnement nemen. Hoe dat in zijn werk gaat? Daar lees je meer over wanneer je hier klikt. Wil je elke dag je dagelijkse portie mineralen en vitamine binnen krijgen? Neem dan dagelijks groentesap van DrVeggie!

https://drveggie.nl/
Reacties uitgeschakeld voor DrVeggie

ga voor een gezellige sfeer juli 24, 2019

Ga voor een gezellige sfeer

Je woning inrichten naar je eigen smaak is niet altijd eenvoudig. De kunst is om gezelligheid met stijl te combineren. Dit kan uiteraard op verschillende manieren. Je kunt dit doen door te spelen met materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout en textiel. Dit zijn twee materialen die een warme sfeer in huis creëren. Daarnaast kun je ook verschillende kleuren of elkaar afstemmen. Het is uiteindelijk de bedoeling om tot een mooi, harmonieus en stijlvol geheel te komen. Probeer dit in elke kamer van je huis.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Hout is een duurzaam materiaal. Eens je meubelen van hout in huis hebt, heb je ze ook voor heel lang. Het voordeel van houten meubelen is dat ze tegen een stootje kunnen. Als je toch een ongelukje moest hebben en je houten eetkamerstoelen of tafel zijn wat beschadigd, kun je ze nog altijd zelf bijwerken en herstellen. Hout past ook in elke stijl. Als je op een bepaald moment beslist om je interieur een totaal andere stijl te geven, dan gaan je houten eetkamerstoelen en tafel gewoon mee. Ze vinden gegarandeerd hun plekje in je nieuwe interieur.

 

Sierkussens kleden je huis stijlvol aan

Textiel is een andere manier om je huis gezellig in te richten. Denk bijvoorbeeld aan vloerkleden, overgordijnen en kussens. Neem bijvoorbeeld je bankstel. Beeld je in hoe dit oogt zonder sierkussens en daarna met kussens. Je merkt dat je interieur er plots anders uitziet. Sierkussens bestaan in alle afmetingen, kleuren en soorten stof. Je vind er zelfs in leder en dierenhuid. Zo kun je perfect je sierkussens kiezen in functie van de rest van je interieur. Combineer ze met andere objecten in huis zoals je vloerkleed of raamdecoratie. Leg kussens op je eetkamerstoelen voor nog meer comfort. Voorzie sierkussens in je zithoek zodat je je lekker knus kunt installeren. Kies voor je slaapkamer een paar sierkussens die je bed een luxe uitstraling geven. Stem deze bijvoorbeeld af op je dekbedovertrek. In principe kun je bijna in iedere kamer wel wat sierkussens kwijt. Het voordeel van sierkussens is dat je ze regelmatig kunt vervangen. Zo krijg je bijvoorbeeld per seizoen andere tinten in je interieur. Ze zijn ook makkelijk verplaatsbaar. Dit is ideaal voor wie van variatie houdt.

https://www.nouvez.nl/
Reacties uitgeschakeld voor ga voor een gezellige sfeer

Goede kapper Delft! juli 19, 2019

Ben je op zoek naar een goede kapper in Delft? Dan weten wij wel waar je moet zijn. Bij OneKappers natuurlijk! We zijn echte hair lovers, hebben een enorme passie voor het vak, en zijn allemaal intensief opgeleid om het beste uit jouw haar te halen. Wij geloven dat perfectie in de details zit. We zijn onder andere gespecialiseerd in het kleuren van haar en het knippen van krullen. Educatie staat bij ons hoog in het vaandel, dus we volgen regelmatig trainingen om deze vaardigheden te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf ook nieuwe topstylisten op. Kortom, we bieden top haarverzorging in Delft!

We merken dat steeds meer mensen de kwaliteit van hun haar, net als wij, vooropstellen. Zelfs met de extreemste kleuren wil iedereen gezond, zacht, en glanzend haar behouden. Olaplex beschermt je haar tegen de schadelijke chemische invloeden van haarkleuring, en herstelt je haar van binnenuit, waardoor het sterker en gezonder aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat we onder andere het haar veiliger kunnen oplichten (blonderen), waardoor we mooiere resultaten behalen met minder schade aan het haar. Omdat we zelf de waanzinnige resultaten keer op keer ervaren, en ook onze klanten er razend enthousiast over zijn ontkleuren wij eigenlijk niet meer zonder Olaplex.

Bij het kleuren (en vooral het ontkleuren) van het haar moeten bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden. Dit is een noodzakelijk proces om het haar in de gewenste kleur te kunnen krijgen, en zorgt er helaas voor dat je haar beschadigt aan kan voelen na een behandeling. Olaplex zorgt ervoor dat er niet meer verbindingen worden verbroken dan nodig, en zorgt ervoor dat ze na het kleuren weer herstellen. Hierdoor beschadigt je haar een stuk minder dan wanneer je dezelfde behandeling zou uitvoeren zonder Olaplex. De producten van Olaplex zijn volledig sulfaat- en dierproefvrij.

https://www.onekappers.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Goede kapper Delft!

Verf koopt u bij Moosefarg juli 17, 2019

Is uw parket toe aan nieuwe lak, maar wilt u parketlak kopen van de beste kwaliteit? Dan moet u bij Moosefarg zijn. Dankzij de lak en verven van Moosefarg blijft de houtstructuur behouden, ademend (vochtregulerend) en robuust. Dekt gemakkelijk maar vormt geen afdekkende film zoals gewone verf en werkt als dekkende buitenbeits. Voor alle soorten hout, ruw of geschaafd. Ook voor reeds geschilderd, geïmpregneerd, gewolmaniseerd hout (lees de aanwijzingen). Alle producten zijn in voorraad. Levering vindt plaats binnen drie werkdagen na betalingsontvangst, zodat u lekker vlug aan de slag kan gaan!

Perfect om houten huizen, tuinhuis, blokhut, schuur, schutting en meubels te schilderen. Ideaal ook om een veranda te verven. Natuurlijk oplosmiddelvrij en vrij van schadelijke stoffen. Doorgaans bent u klaar voor 5 tot 7 jaar. Het onderhoud is bijzonder simpel: schoonmaken en overkwasten. Schuren is bij onderhoud niet nodig. Zeer gemakkelijk in twee lagen aan te brengen. Kwaststrepen vallen totaal weg. Trekt in het hout, net als beits, en de houtstructuur blijft behouden.

Wilt u muurverf kopen? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Er is natuurlijk geen land ter wereld waar men beter weet hoe je hout moet behandelen dan in Zweden. Men bouwt er al generaties huizen van hout. Er heerst een wisselend en grimmig klimaat. Zij hebben ook de traditie om hun huizen te schilderen met unieke matte kleuren en zijn meesters in stijlvol design, met als kenmerk uitgekiende ruimtelijke licht en kleureffecten. Hier ontstond Moose Färg matte Zweedse ademende houtverf met een eeuwenlange traditie: gemakkelijk, duurzaam, bladdert niet (mits goed verwerkt).

Deze matte Zweedse houtverf kan ook binnen gebruikt worden voor plafonds en betimmeringen van hout. Ideaal om steigerhout te verven maar ook voor multiplex, MDF, leem en beton. Ook op reeds geverfde binnenmuren van lichte stuc, structuurverf, latex, behang, gipsplaat en vanzelfsprekend: hout. Bij onbehandelde zuigende oppervlakken is het aan te bevelen eerst een voorstrijk of isoleer aan te brengen.

https://www.moosefarg.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Verf koopt u bij Moosefarg

De gezondheid van je huisdier verbeteren juni 19, 2019

Als je een hond of een kat hebt begrijp je het, de gezondheid van je dieren is erg belangrijk! Veel huisdieren voelen zich goed, maar als je huisdieren niet lekker in hun vel zitten kan dat het hele huishouden beïnvloeden. Ze kunnen zich dan gaan misdragen of vervelender. Veel middelen beweren de gezondheid van dieren te kunnen verbeteren. Deze middelen zijn niet op natuurlijke basis. Er zitten vaak veel chemische middelen in. Het is belangrijk dat deze middelen op basis zijn van natuurlijke ingrediënten omdat een huisdier het probleem zelf uit zijn systeem moet krijgen.

 

Naast dat veel dieren zich een langere tijd niet heel goed kunnen voelen, kunnen dieren ook veel last hebben van stress. Zij ervaren dit anders dan mensen en het kan vrij gevaarlijk zijn. Een stressvolle kat of hond is ook echt niet gelukkig. Het gemiddelde liefhebbende baasje vindt het heel belangrijk dat zijn of haar dier gelukkig is. Homeopathie hond kan helpen bij het verminderen van stress. Dit kan een belangrijke manier zijn om te zorgen dat je huisdier zonder problemen door het leven gaat. Een huisdier kan hier rustiger van worden en zich een stuk beter gaan voelen. Dit is iets wat elk baasje wel voor zijn/haar huisdier wil!

 

Naast stresssymptomen kunnen huisdieren ook last hebben van darmproblemen. Darmproblemen kat kunnen erg vervelend zijn voor het baasje, de kat zelf en de buren in de omgeving. Het kan erg gaan stinken en overlast veroorzaken. Ook is het vervelend voor de kat zelf. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat de kat zich op zijn gemak voelt. Met homeopathische geneesmiddelen kan worden gezorgd dat een kat zich beter gaat voelen. Vervolgens is dit beter voor de kat, de baasjes en de buren! Jij wil toch ook dat je kat zich zo gezond mogelijk voelt?

Reacties uitgeschakeld voor De gezondheid van je huisdier verbeteren

Tijd om een camrea te installeren mei 15, 2019

Op vakantie gaan naar het westen is weer een mooie periode van het jaar. Ja het is weer zo ver het is bijna weer zomer. Tijd om weer plannen te maken nu het lente is. Het is namelijk eind april, begin mei. Voor vele mensen om weer even na te denken over hoe de vakantie gaat lopen en wellicht bepaalde dingen al vooruit te plannen. Een Achteruitrijcamera kopen bijvoorbeeld, waarop men al jaren heeft lopen denken om deze aan te schaffen. Als je op reis gaat is het altijd fijn om goed overzicht te hebben als je reist met de auto. Zeker als je een gezin hebt wil je natuurlijk dat veiligheid voorop staat en wil je niet dat je ongelukken veroorzaakt terwijl je dat had kunnen voorkomen door aan de veiligheid te denken en camera’s rondom de auto aan te schaffen. Auto’s zorgen namelijk voor de meeste ongelukken op de weg en in het verkeer in het algemeen. Pas daarom zeer op met reizen en neem dan ook niet zo veel risico. Als je accessoires neemt ter ondersteuning van de veiligheid op de weg, denken veel mensen al gelijk dat zij dit niet zelf kunnen oplossen, terwijl dit vaak een mentaliteit is die gelimiteerd is. Waarom niet hulp gebruiken van nieuwe apparatuur en technologie? Waarom niet die kans pakken, om zo ongelukken te voorkomen? Om eerlijk toe te geven, is het met een auto wel redelijk overzichtelijk, maar bijvoorbeeld een grote wagen zoals een bus of camper, wordt het steeds onoverzichtelijker. Hierdoor is het zeker aan te raden een Achteruitrijcamera camperte nemen die ervoor zorgt dat een hoop onveiligheid en toekomstige ongelukken voorkomen kunnen worden. Dit doet niet alleen de bestuurders ten goede maar ook de personen die samen meerijden met de bestuurder. Kijk even op internet en voor je het weet heb je een camera geïnstalleerd op je auto of camper.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl
Reacties uitgeschakeld voor Tijd om een camrea te installeren

De juiste schroeven voor u en uw klus! april 19, 2019

Woodies schroeven zijn al jarenlang een belang voor de professionele verwerker. Ook veel doe-het-zelvers ervaren de zeer goede eigenschappen van deze Torx schroeven. De schroeven hebben een speciale punt waardoor ze sneller in het hout “grijpen”, freesribben onder de kop zorgen ervoor dat de schroeven beter in het hout verzinken en schachtribben laten de schroeven gemakkelijker in het hout draaien, wat scheuren van het hout voorkomt. Voorboren is in de meeste houtsoorten dan ook overbodig. Woodies houtschroeven zijn er in deeldraad verzinkt, voldraad verzinkt, potdekselschroevdeeldraad geel verzinkt, deeldraad RVS, deeldraad SHIELD en zwarte en. Voor het verwerken in houten vlonders, steigers, schuttingen etc. zijn er de Woodies Vlonderroeven RVS 410 en Vlonderschroeven SHIELD. Woodies Tellerkopschroeven hebben een grote bolvormige kop en kan worden verwerkt in de constructieve bouw. Het grote klem vak van deze schroef zorgt voor een verhoogde lastopname waardoor minder bevestigingspunten nodig zijn. De Woodies houtschroeven zijn voorzien van een extra diepe Torx-indruk. In iedere doos Woodies wordt bovendien een gratis bit meegeleverd.

Woodies schroeven kopen gaat gemakkelijk en snel bij BNV Tools. U heeft keuze uit veel verschillende schroeven, maar ook andere artikelen die nodig kunnen zijn tijdens uw klus. In onze webshop kunt u snel verschillende artikelen aan uw winkelwagentje toevoegen.

Naast woodies houtschroeven hebben we ook snelbouwschroeven in het assortiment. Die kunnen worden onderverdeeld in verschillende schroeven. Onder andere Grabber Framingschroeven, Grabber gipsvezelplaatschroeven, gipsplaatschroeven met fijne draad, maar ook gipsplaatschroeven met grove draad, en nog veel meer. U kunt kiezen uit veel variatie, zodat u de juiste en beste schroeven heeft voor uw klus.

Wij leveren snel door heel Nederland en België. Vanaf 50 euro wordt uw bestelling gratis geleverd in NL, vanaf 75 euro in België. Wilt u in de toekomst ook weer bij BNV Tools kopen dan kunt u een account aanmaken. U kunt dan eenvoudig uw gegevens bewerken en bekijken wat u eerder heeft besteld.

https://www.bnvtools.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De juiste schroeven voor u en uw klus!

Hulp bij depressie april 16, 2019

We kennen allemaal wel het gevoel dat je het liefst de hele dag in je bed blijft liggen. Zo’n bui kan de ene keer langer duren dan de andere keer. Soms sta je er mee op, en soms gebeurt het zomaar gedurende de dag. Het kan ook zijn dat je een heftige emotie ervaart door een bepaalde gebeurtenis. Natuurlijk is het niet erg om af en toe een mindere dag te hebben. Integendeel, door deze mindere dagen kun je gelukkige dagen nog meer waarderen. Maar er kan ook een keerzijde zitten aan de dagen dat je je minder voelt. Naast het feit dat het niet fijn is om je niet goed te voelen, kan het ook dieper zitten. Soms kunnen deze buien langer blijven hangen dan goed is. Je voelt je neerslachtig, somber en je hebt weinig energie. Je zou dan wel eens een depressie kunnen hebben. Het kan zelfs zo zijn dat je door dit gevoel niet meer in staat bent buiten de deur te gaan. Of dat dit wel mogelijk is, maar erg veel energie kost. Dit is erg zonde. Er zijn zoveel leuke dingen in het leven. Denk aan je familie, vrienden of huisdieren waar je je geluk uit kunt halen.

Wanneer u te maken heeft met dit neerslachtige, sombere en energieloze gevoel, is het belangrijk dat je hulp zoekt. Dit zal een enorme stap zijn maar daarnaast zal dit je ook enorm helpen. Een depressie is nooit leuk en het kan lastig zijn om van een depressie af te komen. Daarnaast is de kans vaak groot dat een depressie terug komt. Gelukkig zijn er erg veel mensen opgeleid die jou kunnen helpen bij het loslaten van je depressie. Wanneer je wonend bent in omstreken van Leiden en Haarlem kunt u contact opnemen met psychologen Leiden of psychologen Haarlem.

http://www.piekerpoli.nl
Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij depressie