Menu

Leuke tips voor op vakantie september 25, 2020

Artikelpromotie

Ben jij op zoek naar de leukste tips voor je vakantie? Of wil je weten wat voor jas je nodig hebt op wintersport? Kijk dan eens op toerisme-uitjes.nl. Wij hebben de leukste blogs voor je verzameld rondom vakanties. Hierin behandelen wij verschillende bestemmingen, benodigdheden en leuke uitjes!

Op vakantie met toerisme-uitjes.nl

Ga je op vakantie? Maak dan vooraf plannen met de tips van toerisme-uitjes.nl. Wij hebben de leukste uitjes voor jou op een rijtje gezet en vergeet ook niet onze originele aanraders voor leuke bestemmingen. Wist jij bijvoorbeeld al dat de Ardennen prachtig zijn en helemaal niet zo ver weg! Geen stress van de drukte op Schiphol. Je rijdt er namelijk gewoon zo naartoe met de auto. Een prachtig natuurgebied waar je kunt fietsen, hiken, klimmen, vissen en kanovaren op een steenworp afstand. Wil je verder weg? Ook dan hebben wij verschillende tips. Zo hebben wij blogs over de leukste uitjes tijdens je rondreis in China of je bezoek aan Los Angeles.

De leukste uitjes en de lekkerste restaurants

Samen met onze partners zoeken wij precies uit wat de leukste bestemmingen zijn, de leukste dingen om te bezoeken op die bestemmingen en natuurlijk waar je het lekkerst kunt gaan eten! Vakantie gaat om relaxen en genieten en wij helpen daar graag bij! Met de tips van toerisme-uitjes.nl weet jij precies waar je moet zijn om je vakantie helemaal geweldig te maken en niets te missen. Wij weten precies waar je heen kunt gaan en welke bestemmingen de moeite waard zijn te bezoeken. Op die manier ben je goed voorbereid, maar heb je wel de vrijheid om zelf te bedenken wat je elke dag gaat doen, wel zo fijn!

Bezienswaardigheden

Ga jij binnenkort naar Los Angeles? Laat je dan adviseren over wat je kunt gaan doen. In Los Angeles is er namelijk enorm veel te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan de Hollywood Sign, maar ook de Huntington-bibliotheek en de botanische tuinen zijn een echte aanrader! Wil je meer weten en meer tips krijgen voor meer bestemmingen? Kijk dan op onze website en laat je adviseren.

Reacties uitgeschakeld voor Leuke tips voor op vakantie
Categorieën: Bedrijven

Plakletters voor verschillende doeleinden september 6, 2020

Artikelpromotie

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag jouw bedrijfsnaam op jouw autoramen laten shinen? Met onze goedkope plakletters en plakcijfers kom je een heel eind. Op onze site kun je namelijk heel goedkoop stickertjes kopen in de vorm van letters en nummers. We hebben ze in verschillende afmetingen en in verschillende kleuren. Dit is de allergoedkoopste manier om reclame te maken. Ten eerste omdat dit kant en klare plakletters en plaknummers zijn, en ten tweede omdat je, als je ze netjes plakt, er heel lang plezier van zult hebben.

Probeer je slogan of webshopnaam zo netjes mogelijk op de ramen van je auto te plakken. En je hebt voor een paar euro al reclame op je auto. Voor bedrijven die hun openingstijden op het raam willen plakken of een mededeling willen meegeven kunnen zelfklevende letters en cijfers ook heel handig zijn. De huisnummerstickers die wij verkopen kun je op je brievenbus plakken, op je voordeur, op je hek of poort. Zo kan iedereen duidelijk zien waar jouw huis zich bevindt. Makkelijk toch??

Voor de meer gecompliceerde tekststickers kun je uiteraard ook bij ons terecht. Je kunt je eigen bestand aan leveren met je logo, je slagzin, een pakkende tekst en afbeelding. Vervolgens printen wij jouw opdracht en krijg je deze in stickervorm aangeleverd. Met behulp van de gebruiksaanwijzing kun jij je eigen tekststicker, logosticker of ander ontwerp makkelijk zelf plakken en heb je je eigen reclame of tekst! De site waar je al deze stickers kunt bestellen heet plakletterswebshop.nl

Neem gerust eens een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is op het gebied van letterstickers, cijferstickers, logo stickers en tekststickers. Mocht je vragen hebben? Dan kun je die gerust stellen. Ons team staat voor je klaar om je te helpen!

Reacties uitgeschakeld voor Plakletters voor verschillende doeleinden
Categorieën: Bedrijven

De #1 machinebouwer uit Twente! juni 15, 2020

Artikelpromotie

Twin-Tech machinebouw

Twin-Tech engineering en machinebouw is dé specialist uit Twente (Overijssel) op het gebied van technische engineering voo de proces en maakindustrie in de gehele Benelux. Bij ons kun je terecht voor vele disciplines. Juist omdat wij opereren in meerdere soorten branches en markten, beheersen wij over ruime kennis en vaardigheden die van nuttig zijn om een project tot een succes te brengen. Wij richten op ontwerpen, bouwen en testen van speciale machines op maat. Maar wij kunnen ook ondersteuning bieden aan eigen engineeringsafdelingen binnen organisaties. Dit is vooral handig als er sprake is van tijdelijk capaciteitstekort of een gebrek aan ervaring in bepaalde disciplines.

Ervaren in industriële automatisering

Twin-Tech BV engineering uit Hengelo (ov) richt zich op middel en groot MKB tot internationale spelers die voor een uitdaging staan bij het automatiseren en optimaliseren van productie processen. Bij ons staan de eisen en wensen van onze klanten centraal en werken we samen altijd aan een kwalitatief hoogwaardig product waar wij zelf ook 100% achter staan. We houden nauw contact met onze klanten om de samenwerking en verloop van het project niet aan het toeval over te laten. Om een hoge klanttevredenheid te garanderen zorgen we ervoor dat de klant altijd krijgt waarvoor hij of zij betaalt. Door intensief samen te werken en continu feedback te vragen draagt dit bij aan een zo realistisch mogelijk eindresultaat zonder verrassingen achteraf.

Hoogwaardig 3D engineering

Twin-Tech maakt gebruik van de meest moderne 3D software om machines op detailniveau te modelleren en uit te werken. Omdat in 3D alles eenvoudig aan te passen is, kunnen wij direct berekenen of wensen wel of niet haalbaar zijn. Een zo natuurgetrouwe weergave geeft ook voor onze klanten een realistisch beeld van het eindproduct. De 3D animaties kunnen vervolgens ook gebruikt worden voor handleidingen en/of brochures. Zo weet je dat de informatie altijd accuraat en kloppend is op al je communicatie kanalen.

Wij bouwen speciale machines op maat

Specifieke wensen vraagt om een specifieke machinebouw. Bij Twin-Tech is dat geen enkel probleem. Sterker nog, we worden graag uitgedaagd met innovatieve projecten. Een reeks van succesvolle projecten die wij opgeleverd hebben zijn;

  • Slimme fietsenopslag dat minder ruimte in beslag neemt;
  • Automatische bovenloopkraan
  • Geleidelijk omhoog met een liftkabel
  • Speciale beton-mixer
  • Flexibele steekwagen voor afwijken formaten

Bij elk project blijft ons team van engineers betrokken bij de bouw. Dit zorgt voor een optimale doorloop tijdens de bouw en het testen. Bovendien blijft ons team betrokken bij vragen, aanvullende wensen en uiteraard bij eventuele calamiteiten of storingen.

Prototype machines ontwikkelen

Twin-Tech beschikt over een werkplaats waar wij in alle rust kunnen werken aan prototypes van nieuwe machines. Na uitvoerige tests en het duidelijk inventariseren van alle wensen bouwen wij een prototype van de machine. We werken nauw samen met onze klanten en stemmen producten, bouwfases en ontwerp met ze af. Het doel is om een machine te ontwikkelen die uiteindelijk sneller (efficienter) werkt, eenvoudiger in gebruik is en zo goedkoop mogelijk te produceren is.

Waar kun je Twin-Tech voor inzetten?

Vraag onze productbrochure aan via onze website en maak kennis met de expertise van Twin-Tech ingenieursbedrijf uit Enschede!

https://www.twin-tech.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De #1 machinebouwer uit Twente!

Ook tijdens de corona-crisis zit Keeping niet stil april 29, 2020

Artikelpromotie

Ondanks alle omstandigheden heeft Keeping niet stil gezeten, integendeel. Vandaag introduceren we een hele boel nieuwe functies en een nieuwe sprankelende website! We veranderen ons aanbod en stoppen met het aanbieden van ons Standaard-abonnement. Dit wordt vervangen door het nieuwe, uitgebreidere en voordeligere Plus-abonnement. Je kan vanaf vandaag Keeping koppelen met moneybird, met je kalender en met verschillende projectmanagementprogramma’s. 

 

Zonder dat veel mensen het wisten zijn we erg fanatiek bezig geweest met allerlei verschillende updates. Er wordt constant naar verbetering gezocht. Het team is dan ook erg trots om vandaag een grote lijst met verbeteringen en nieuwe mogelijkheden te kunnen presenteren. In dit bericht geven we je een kort overzicht van alle nieuwigheid. In de weken die hierop volgen zal er dieper worden ingegaan om alle functies beter te begrijpen.

 

Gemakkelijk facturen aanmaken

Er werd ongelofelijk veel gevraagd naar een koppeling met moneybird. We zijn ontzettend blij om te melden dat deze er nu is! Je kan vanaf nu direct facturen aanmaken op basis van een rapport in Keeping, én je kan ook reeds verstuurde facturen uit Moneybird associëren met gewerkte tijd. De rapporten in Keeping geven je precies inzicht in de exacte opbrengst voor de inspanning van jouw team. Hoeveel uren zijn gefactureerd en hoeveel nog niet? Het maken en associëren van facturen is flexibel opgezet, zodat onze integratie werkt voor zowel eenvoudige als ingewikkelde facturen. Pas je later nog iets aan in Moneybird? Dan worden deze aanpassingen direct overgenomen door Keeping, daardoor zijn de rapporten altijd up-to-date.

Om te integreren is een apart Moneybird-account vereist. Een eventueel benodigd abonnement hiervoor is niet inbegrepen.

 

Extensies

De eerder uitgewerkt extensies voor Chrome en Firefox hebben een grote update gekregen. Ze kunnen er nu voor zorgen dat je tijd kan registeren in je favoriete projectmanagement-applicatie. De ondersteuning begint met: Basecamp, Trello, Asana, Jira en GitHub. Je vindt in deze applicaties een knop per taak om tijd te registreren. Daarnaast tover je snel een overzicht van alle registraties per taak tevoorschijn, direct in het projectmanagement­programma. In de applicaties van Keeping vind je ook handige links naar de gerelateerde externe taak.

 

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-factureren/moneybird
Reacties uitgeschakeld voor Ook tijdens de corona-crisis zit Keeping niet stil

De werking van een alarmsysteem januari 29, 2020

Artikelpromotie

Wanneer je het belangrijk vind om al je eigendommen goed te beschermen kunnen we je aanraden een alarmsysteem te nemen. In dit artikel leggen we je uit hoe een alarmsysteem precies werkt en hoe een alarmsysteem geïnstalleerd kan worden. Wanneer er sprake is van een poging op inbraak gaat er automatisch een alarm af. Dit alarm kan stil zijn of hardop in het huis of in de ruimte waar het alarmsysteem hangt. Natuurlijk is er ook een app beschikbaar waardoor je ook goed weet wat er aan de hand is wanneer je niet thuis bent. Op deze manier kan je ook wanneer je niet in de buurt bent snel actie ondernemen.

Wanneer je wilt gaan voor een echt goed beveiligingssysteem ben je bij Groenewegen Delft aan het goede adres. Hier kun je een alarmsysteem vinden voor je huis maar wanneer je een eigen bedrijf hebt kan je hier ook een beveiligingssysteem voor aanschaffen. En natuurlijk is er niks beters dan je veilig voelen waar je je woont. Natuurlijk is het ook belangrijk dat wanneer je de deur uit gaat of wanneer je je bedrijf verlaat je daar ook een veilig gevoel bij hebt. Bij Groenewegen Delft zijn er veel goede soorten apparatuur beschikbaar. De apparatuur voldoet aan alle goede eisen en is perfect om je huis te beveiligen. Vaak zeggen mensen dat er toch niks te halen valt in hun huis, maar wanneer er dan toch een overval in je huis plaatsvind ben je niet zo blij. Ook wanneer er niet veel uit je huis is weggehaald is het wel moeilijk om daarna met een veilig gevoel je huis uit te gaan. Vaak maak je je teveel zorgen over wat er in en rondom je huis aan de hand is. Door verschillende camerasystemen en alarmsystemen kan je met een veilig gevoel je huis verlaten.

http://www.groenewegendelft.nl
Reacties uitgeschakeld voor De werking van een alarmsysteem

Tentamentrainingen voor geneeskundestudies januari 28, 2020

Artikelpromotie

 

Geneeskundetentamens

Geneeskundetentamens zijn legendarisch om de hoge moeilijkheidsgraad en gigantische hoeveelheid lesstof die geleerd moet worden. Geneeskundestudies zijn ook nog eens veeleisend en tentamens moeten doorgaans in één keer gehaald worden met zo hoog mogelijke cijfers. Het is daarom aan te bevelen om tentamentrainingen te vragen voor geneeskundetentamens. Bovendien bestaat er een hoge mate van rivaliteit onder geneeskundestudenten. Vaak hebben je cijfers invloed op latere stageplaatsen, coschappen en uiteindelijk op de carrière.

 

Tentamentraining geneeskunde

Scriptium verzorgt tentamentrainingen en SPSS hulp voor studenten geneeskunde die vastlopen bij het leren van tentamens in het algemeen of bij specifieke tentamens met een hogere moeilijkheidsgraad of een onderwerp waar ze niet direct thuis in zijn. Via de website kun je ontdekken voor welke tentamens, leerjaren en vakken trainingen beschikbaar zijn. Elke onderwijsinstelling biedt de vakken net even anders aan. Scriptium categoriseert de trainingen daarom op onderwijsinstelling, leerjaar, opleiding en natuurlijk op vak en tentamen.

 

Digitale tentamentrainingen

De tentamentraining geneeskunde van Scriptium wordt in groepsverband of één-op-één gegeven. Het is dus maar net wat je zelf fijn vindt. Een trainer neemt contact met je op via Skype. Er wordt dan een tentamentraining gegeven verdeeld over meerdere sessies. Je neemt de tentamenstof gedetailleerd door en de trainer vertelt je precies waar de nadruk op gelegd wordt bij het tentamen. Ook oefenen jullie met oefenvragen. Op deze manier word je klaargestoomd voor het tentamen en kun je het met zekerheid tegemoet gaan. Spendeer geen uren meer aan het uitzoeken van stof of aan het leren van zaken die later niet belangrijk blijken. Zorg dat je efficiënter en sneller de tentamenstof uit je hoofd leert.

 

https://www.scriptium.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Tentamentrainingen voor geneeskundestudies

Online verkopen januari 15, 2020

Artikelpromotie

Ben je op zoek naar een manier om je eigen bedrijfje op te starten? Dit kan erg makkelijk gaan. Misschien ben je wel bekend met het concept van de fietsen met de blauwe voorbanden. Deze inmiddels erg grote onderneming is ooit begonnen als een schoolproject van drie studenten. Op het Hbo is het vaak de bedoeling dat studenten als een groepsproject een eigen onderneming opstarten. Zo leren zij wat de ins en outs van ondernemen zijn, en dan niet via de theorie maar via de praktijk. Dit is vaak de beste leerweg, je maakt het namelijk vanaf de eerste rang mee. De studenten van het project in kwestie hebben, na het merken van de successen, de lijn doorgezet. Zij zijn gaan zoeken naar de steden met veel personen in de doelgroep, en hebben met behulp van geldschieters een enorm publiek weten te bereiken. Nadat het succes ontdekt werd door de grote ondernemingen, wat vaak maar een aantal weken duurt, hebben zij het concept voor ontzettend veel geld verkocht aan een ervaren zakenman. Op deze manier kun je dus met een schoolproject je pensioen veilig stellen. De voorwaarde hiervoor is dat je een idee hebt wat én nog niet bestaat, én wat veel mensen ontzettend aanspreekt. Dit is natuurlijk erg lastig, en daarom is ook niet iedereen miljonair. Wanneer je eenmaal een product of dienst hebt bedacht wat voor veel mensen interessant is, is het verstandig een webapplicatie laten maken. In de 21e eeuw gebeuren ontzettend veel aankopen via internet, en dus is een webwinkel laten maken een must voor elk bedrijf wat producten verkoopt. Als je een goed werkende website online hebt staan, kun je klanten uit het hele land, en vaak ook het buitenland bereiken. Zorg er voor dat de website goed in elkaar steekt om de orders juist en tijdig te kunnen verwerken.

https://www.edit4u.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Online verkopen

Veelzijdige Haagse slotenservice december 5, 2019

Artikelpromotie

De Haagse slotenservice bedrijven dat nu nog bestaan zijn heel veelzijdig en dit moet ook wel als ze willen blijven bestaan. Vroeger was het genoeg voor een slotenmaker om alleen maar sleutels en sloten te maken, daarna kwamen er langzaam andere dienst bij om de omzet van de bedrijven op peil te houden.

Tegenwoordig verkoopt zelfs de Action sloten en hiervoor hoef je niet naar een slotenmaker. Bij iedere bouwmarkt kun je sleutels laten bijmaken en in sommige winkels staan automaten die het kunnen. Een Haagse slotenservice kan dan ook niet alleen overleven puur op die diensten meer.

Later in de tijd konden de slotenmaker Den Haag bedrijven geld verdienen met mensen die buitengesloten raakten en nu verdienen ze hier nog steeds geld mee, maar ook dit neemt af vanwege moderne technologie. Een Haagse slotenservice moet dan ook steeds veelzijdiger worden om nog in de toekomst relevant te blijven.

Een gebied waar nu veel slotenmakers uit Den Haag zich op richten is inbraakbeveiliging, want dit is juist een sector waar veel groei is en waar ze veel aan kunnen bijdragen. Met de kennis van de slotenmakers kunnen er hele goede inbraakbeveiligingssysteem worden opgezet en dit doen ze tegenwoordig dan ook.

slotenmakerdenhaag.nl/

goedkopeslotenmakerdenhaag.nl/

Reacties uitgeschakeld voor Veelzijdige Haagse slotenservice
Categorieën: Bedrijven

Stress door school december 2, 2019

Artikelpromotie

Herinner jij je de tijd nog dat je op de basisschool zat? Zeer waarschijnlijk zijn er wel een aantal jaren die je nog goed bijgebleven zijn. Buitenspelen in de pauze, gezamenlijke lunch in de klas of de gymles in de sporthal zijn dingen die veel mensen zich nog herinneren aan hun basisschool tijd. Je bent nog erg jong, en dus voelt het ook nog niet echt als school. Dit komt vaak pas zo rond de middelbare school, waar je echt gepusht wordt om goede resultaten te halen. Dit is immers nodig om later een goede baan te krijgen, toch?

Vanaf de middelbare school neemt de stress door schoolwerk voor veel jongeren toe. Bij sommige jongeren is het soms zelfs zo erg dat zij depressie kenmerken gaan vertonen. Het schoolwerk kan veel van een student vragen, zeker wanneer dit gepaard gaat met andere activiteiten. Er zijn kinderen die sporten, een instrument spelen, naar school gaan en ook nog eens een bijbaan hebben. Wanneer je zo veel dingen met elkaar moet jongleren, kan het nog wel eens zijn dat je het even niet meer ziet zitten. Wanneer dit het geval is, loop je de kans om een depressie op te lopen. Voortekenen van een depressie zijn vaak klachten over het niet meer kunnen bijhouden van de werkzaamheden die je eerst wél kon, en dit zorgt voor verandering in je leven. Een burn-out is een veel voorkomende klacht bij jonge scholieren die er voor zorgt dat er bijna niks meer gedaan kan worden. Hulp bij burn out is iets wat een hoge prioriteit heeft. Wanneer eenmaal is vastgesteld dat er een burn out is bij een student, is het van belang dat er binnen de korte termijn psychologische hulp wordt ingeschakeld. Dit zorgt er voor dat de klacht zo snel mogelijk verholpen kan woren.

https://drie60.com/
Reacties uitgeschakeld voor Stress door school

Sandwichpanelen: in veel opzichten de ideale dakbedekking! november 27, 2019

Artikelpromotie

Wat zijn sandwichpanelen voor soort dakplaten?

Onder sandwichpanelen worden geïsoleerde panelen voor op het dak verstaan. De buitenkant van sandwichpanelen bestaat uit een stalen plaat. Daaronder bevindt zich een binnen plaat die gemaakt is van isolatiemateriaal als PUR, PIR of steenwol, kunststof en alufolie. De panelen kunnen diverse vormen hebben, zoals een trapeziumvorm, een golvend profiel of een dakpanvorm. Hierbij is er zowel qua isolerend materiaal, op het gebied van vormgeving / profilering en qua kleuren veel variatie mogelijk. De panelen worden meestal gebruikt voor grote dakoppervlakten op schuren en bedrijven, maar kunnen ook toegepast worden als wandbekleding.

 

Panelen met uiteenlopende toepassingen op maat

Een groot voordeel van sandwichpanelen is de uitgebreide keuze die er is. Of je nu een agrarisch bedrijf hebt en een goed isolerend dakpaneel zoekt vanwege ammoniaklucht, of een loods wilt bouwen voor voedselopslag of het weren van en te hoge luchtvochtigheid: met panelen in sandwichstijl is alles mogelijk.

 

Hoge prestaties op het niveau van isolatie

De panelen hebben verder als voordeel dat ze uitstekend isoleren. Sandwichpanelen helpen gebouwen om vorstvrij, comfortabel warm en vochtvrij te houden. Vergeleken met traditionele plastic golfplaten of standaard dakpannen ga je als ondernemer zeker verschil merken op de energienota. Voordelig aan de platen is dat ze in principe als één aaneengesloten stuk op daken worden geplaatst en daarom goed isoleren en vochtbestendig zijn.

 

Nog andere voordelen van dit soort panelen

Andere voordelen van het gebruik van sandwichpanelen is dat ze brandvertragend werken en daardoor extra veiligheid bieden. Verder zijn ze licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Het bevestigen van deze panelen is dan ook snel gebeurd en geen arbeidsintensieve klus. Zitten de panelen eenmaal op het dak, dan zorgen ze door hun naadloze structuur voor een prima waterafvoer. Ten slotte hebben de panelen een lekkere eigentijdse en strakke uitstraling. Ze komen hierdoor op elk type pand, gebouw, woning, schuur of loods goed tot hun recht.

Voor de technische achtergrond adviseren wij de pagina over de materialen van sandwichpanelen te bezoeken.

 

Reacties uitgeschakeld voor Sandwichpanelen: in veel opzichten de ideale dakbedekking!
Categorieën: Bedrijven