Menu

Hoe voorkom je ongevallen met elektra april 29, 2021

Artikelpromotie

Elektra is iets wat altijd gevaarlijk gaat blijven, hoe normaal het ook is geworden. Bij elektra krijg je namelijk te maken met extreem hoge spanningen, deze spanningen zijn te veel voor het menselijk lichaam. Het is daarom belangrijk om altijd op een verantwoorde manier met de elektra om te gaan, zo wordt de kans op ongelukken namelijk al een stuk kleiner. Helaas is het niet mogelijk om ongelukken met elektra helemaal te voorkomen, hieronder lees je meer over hoe je de kans op ongelukken kunt verkleinen. 

Werk alleen met kennis

De meeste ongelukken met elektra gebeuren bij mensen die denken met elektra te kunnen werken zonder dat ze er verstand van hebben, een foutje met elektra is namelijk zo gemaakt. Het is daarom belangrijk om je goed in te lezen voordat je met elektra aan de slag gaat, als je vervolgens nog steeds niet genoeg kennis hebt kun je de werkzaamheden het best laten verrichten door een elektricien. Een elektricien is namelijk een specialist op het gebied van elektra en gaat dus ook op een betere manier te werk.

Gebruik het juiste gereedschap

Wanneer je toch zelf met elektra aan de slag gaat is het belangrijk dat je gebruik maakt van het beste gereedschap, hierdoor kun je namelijk veiliger en beter te werk gaan. Goed gereedschap voor een elektricien is altijd geïsoleerd gereedschap, dit voorkomt namelijk dat je direct in contact komt met de elektra. Door gereedschap van de beste kwaliteit te gebruiken kun je vaak ook de beste kwaliteit werk leveren, dit is niet alleen goed voor de kwaliteit van de elektra maar ook voor de veiligheid van de elektra. Je voorkomt hierdoor namelijk voor een groot gedeelte dat er problemen ontstaan met de elektra, de kans op kortsluiting wordt dus ook aanzienlijk kleiner.

 

Reacties uitgeschakeld voor Hoe voorkom je ongevallen met elektra
Categorieën: Bedrijven

Ervaren vertaalbureau gezocht in Zwolle? april 1, 2021

Artikelpromotie

Ben jij op zoek naar een ervaren vertaalbureau in Zwolle die jouw documenten snel en correct kan gaan vertalen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou professionele werknemers aan die alle soorten documenten foutloos voor jou kunnen gaan vertalen in verschillende talen. Dit vertaalbureau staat voor die reden ook zeker hoog aangeschreven in Zwolle en de omgeving ervan. Heb jij een belangrijk document die jij vertaald moet hebben? Twijfel dan zeker niet langer en neem direct contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden direct met hen te gaan bespreken.

Documenten

Als je ervoor kiest om jouw belangrijke documenten te laten vertalen door dit vertaalbureau in de omgeving van Zwolle, zal jij er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Doordat zij kennis in huis hebben in zo goed als alle sectoren, kun je bij hen terecht met allerlei verschillende documenten die jij vertaald moet hebben. Heb jij een technisch document die je moet vertalen? Of juist een juridisch document waar absoluut geen fouten in mogen staan? In beiden gevallen kan dit vertaalbureau in de omgeving van Zwolle jou verder helpen. Neem daarom nu zeker snel contact op met dit bedrijf om het met hen te gaan bespreken!

Talen

Maar in welke talen kan dit vertaalbureau in de omgeving van Zwolle jou allemaal helpen? Uiteraard kunnen ze jouw documenten in meerdere vreemde talen gaan vertalen voor jou. Heb je een technisch document nodig in het Duits? Geen probleem. Of toch een juridisch document nodig in het Spaan? Ook dat kan dit vertaalbureau in Zwolle voor jou gaan vertalen. Zo kun je voor elke taal en elke sector terecht bij dit vertaalbureau in Zwolle! Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bureau en maak direct een afspraak om jouw document te vertalen!

 Reacties uitgeschakeld voor Ervaren vertaalbureau gezocht in Zwolle?
Categorieën: Bedrijven

Opslagruimte in Amsterdam februari 9, 2021

Artikelpromotie

Zoek je opslagruimte in Amsterdam? Dan ben je bij Opslagman aan het juiste adres. Het verhuurbedrijf focust zich op het verhuren van particuliere opslagruimte. Het bedrijf kent vier vestigingen die verspreid zijn over het hele land en dus goed bereikbaar zijn vanuit verschillende plekken. Zo is er altijd een locatie dicht bij jou in de buurt. Het bedrijf is op de volgende locaties gevestigd: Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Makkelijk dus als je in de stad woont en op zoek bent naar opslagruimte, maar dus ook als je geen stadsmens bent. Opslagman is er voor iedereen.

Als je het verhuisproces al eens hebt meegemaakt, dan weet je dat daar veel stress bij kan komen kijken. Er moeten talloze dingen geregeld worden en het is van groot belang dat alle spullen netjes en veilig op de volgende bestemming zullen aankomen, waarbij je schade natuurlijk wil voorkomen. 

Opslagman heeft aan al deze facetten gedacht.

Rijke historie met veel kennis en kunde

Het bedrijf, dat zich specialiseert in opslagruimte, is een tweede generatie familiebedrijf. Van oorsprong is dit bedrijf ook nog eens een vastgoedbedrijf. Dit maakt dat zij kennis hebben over veel verschillende aspecten, bijvoorbeeld het verkopen van je huis of bedrijf. In deze vastgoedwereld zijn zij dus helemaal thuis. Mocht je dus nog vragen hebben over de verkoopsom of andere vragen rondom de verkoop van je huis of bedrijf, dan staan zij ook zeker voor je klaar met passend advies.

Voordelen van Opslagman

Het opslagbedrijf kent veel voordelen omtrent het aanbieden van opslagruimte. Allereerst is er persoonlijke aandacht, wat tegenwoordig erg belangrijk is als je je wil onderscheiden ten opzichte van concurrentie. Daarnaast heeft het bedrijf ervoor gekozen om het verhuren van de opslagruimte enkel en alleen online plaats te laten vinden. Het huren kan op ieder gewenst moment. Gezien de huidige tijd, waarbij veel vanuit huis wordt geregeld, is dit ook erg handig. Al deze diensten worden uiteraard tegen scherpe prijzen aangeboden. Dit komt onder andere door het stabiele financiële beleid die zij al jaren voeren. 

Kortom, een veelzijdig bedrijf met veel kennis en kunde over opslagruimte, maar daarnaast hebben zij nog veel meer te bieden.

Reacties uitgeschakeld voor Opslagruimte in Amsterdam
Categorieën: Bedrijven

Hoe kies je een goede touchscreen computer door te vergelijken? december 7, 2020

Wanneer je opzoek bent naar een goed laptop voor zakelijk gebruikt dan kan dit moeilijk zijn. Daarom is het belangrijko m je goed te orienteren op de gorte markt. We helpen je graag bij het zoek van de mogelijkheden die voor jou zijn weggelegd. 

Welke laptop past bij jouw gebruik en hoe vind je deze? 

Kijk als eerst hoe dat je hem zakelijk wilt gebruiken en waarvoor hij nodig is. Als het zo is dat er simppele taken uitgevoerd moeten worden dan is het zonde om meer te betalen dan nodig is. Daarvoor kan je beter naar de goedkopere maar beveiligde varianten kijken. Zo bespaar je geld en  kan je toch llekker door werken. De beste laptop voor elke gelegenheid (in het algemeen)

Het beste voor de productiviteit

 • De beste Budget laptop
 • De beste Gaming laptop
 • De beste MacBook
 • De beste laptop voor elke gelegenheid – Dell XPS 13″ 93

Touchscreen is net nieuwe en erg innovatief

De nieuwe laptops zijn vaak voorzien van een aanraakbaar scherm. Daarom komt deze het beste uit de test. Kijk eens welke voordelen ereaan zitten voor jou. Het werkt nammelijk sneller doordat je met een klik op het scherm naar iets toe navigeert. Daarom raden wij aan asl u hier in geinterseerd bent om eens te kijken naar de beste laptop met touchscreen . De beste laptop om mee te werken, te spelen, enzovoorts. Het moet iets zijn met een goede verwerkingskracht, een goede batterij maar vooral een laptop en niet een transporteerbare.

Zakelijk gemak is meer dan alleen sneller werken!

Veel onderneers willen alleen snelheid maken. Maar er is meer dan dat. Het werk namelijk beter als je niet alleen snelheid kan maken maar ook dat de features mee werken met de werkzaamheden die in de toekomst op je pad komen Daarom moet je beter orienteren op dat gebied. Zo voorkom je dat je over een tijd alweer opzoek moet naar een nieuwe variant.

Hoe ga je nu verder met je zoektocht?

Dat gezegd hebbende, is het gamma XPS-notitieboekjes van Dell ongetwijfeld een van de meest opmerkelijke op de markt en niet toevallig. De Dell XPS 13″ 9380 is waarschijnlijk een van de meest complete Windows notebooks die voor geld te koop zijn. Dit is te danken aan de achtste generatie Intel-processor, een uitstekende batterij en de eliminatie van de schermmarges bij de doorgang van de webcam van boven naar beneden.

 

https://www.ny400.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Hoe kies je een goede touchscreen computer door te vergelijken?
Tags:
Categorieën: Bedrijven

Handige tips bij het verhuizen november 24, 2020

Wanneer je gaat verhuizen krijg je stress. Door stress vergeet je dingen sneller en wordt het ook nog eens een chaos in je huis in plaats van alleen in je hoofd.  Als je gaat verhuizen moet je een paar dingen niet vergeten…   namelijk een verhuis bus huren in Sittard. Ja geloof het of niet mensen vergeten het echt.  Maar wat je dus nodig hebt of nog moet doen voor je gaat verhuizen schrijf dat ergens goed op in plaats van ik onthoud het wel te denken want als je veel stress hebt van het verhuizen vergeet je best veel. Wijzig je adres en pas je verzekering aan. Het verhuis busje moet je dus ook echt niet vergeten. Verder is er niet veel wat van levens belang is tijden het verhuizen.

 

De ultieme tips

 

 • Wikkel glazen en breekbaar service in kranten of een stof, hierdoor gaan ze minder snel kapot stel er zou iets gebeuren.
 • Maak een checklist voor jezelf, je kan deze altijd nog uitbreiden zo voorkom je dat je op het laatste moment allemaal dingen gaat vergeten.
 • Begin op tijd met inpakken, dit zorgt voor een stuk minder stress. Begin op tijd en doe iedere dag een doos of twee zo kom je al een heel eind.
 • Organisatie, pak elke kamer apart in zo kom je ook niet in de war met spullen en weet je wat in welke kamer kan.
 • Een belangrijke tip, hoe zwaarder de spullen hoe kleiner de doos moet zijn. Zo voor kom je dat iemand een veel te zware doos gaat dragen.

 

Vraag altijd om hulp!

Als je gaat verhuizen komt er veel meer bij kijken uiteindelijk dan je van te voor had verwacht. Je zal bijna altijd te maken krijgen met tegen slagen maar natuurlijk zal je ook eens voordeel ervaren. Verhuizen is zwaar als je alles zelf moet doen, dus vraag vooral vrienden en familie om een handje te komen helpen, als het nodig is kan je ze altijd een vergoding aanbieden of eens een barbecue houden voor ze allemaal samen. Dit is gezellig en dit vinden je helpende handen waarschijnlijk ook heel leuk.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/verhuisbus-huren-sittard/
Reacties uitgeschakeld voor Handige tips bij het verhuizen

Hoe kun je het beste een website laten maken november 13, 2020

Artikelpromotie

Als jij als individu of als bedrijf jezelf bereikbaar wilt maken voor eventuele klanten dan is de beste manier om dat te doen een website. Een website is je online schouwraam dus om klanten te trekken is het belangrijk dat je een goede website hebt. Maar voor veel mensen is het maken van een website vrij moeilijk. Daarom raden wij aan om iemand te vinden die voor je een website maakt. Maar om dat te doen moet je zelf ook een beetje werk er in stoppen voor het ideale resultaat.

Bereid je voor om je website te laten maken

Voordat je je website gaat laten maken zijn er enkele dingen die je zult moeten doen om jezelf voor te bereiden. Allereest moet je gaan kijken wat voor soort websites er zijn en wat jij voor website wil. Het bedrijf dat je helpt met de website zal je hiervoor kunnen helpen. Neem een kijkje naar een paar websites en noteer wat jij goed vindt van de websites. Stel jezelf een paar vragen die je graag zou weten over dat bedrijf en kijk of je die informatie kunt vinden op de website. Het is namelijk erg belangrijk dat klanten weten wat het is dat jouw bedrijf aanbiedt en de openingstijden bijvoorbeeld. Als je dan in gesprek gaat met het bedrijf dat voor jou je website maakt dan weet je precies wat je wilt dat ze voor je gaan doen.

Hoe duur is een website laten maken.

Een website laten maken is niet goedkoop. Dus wees voorbereid om er enkele centen voor uit te geven. Hoeveel is afhankelijk van het soort website. Als het een simpele one pager is met wat informatie zal dat goedkoper zijn dan als je een specialiseerde webshop maakt.

https://web-wings.nl/website-laten-maken/
Reacties uitgeschakeld voor Hoe kun je het beste een website laten maken
Categorieën: Bedrijven

Leuke tips voor op vakantie september 25, 2020

Artikelpromotie

Ben jij op zoek naar de leukste tips voor je vakantie? Of wil je weten wat voor jas je nodig hebt op wintersport? Kijk dan eens op toerisme-uitjes.nl. Wij hebben de leukste blogs voor je verzameld rondom vakanties. Hierin behandelen wij verschillende bestemmingen, benodigdheden en leuke uitjes!

Op vakantie met toerisme-uitjes.nl

Ga je op vakantie? Maak dan vooraf plannen met de tips van toerisme-uitjes.nl. Wij hebben de leukste uitjes voor jou op een rijtje gezet en vergeet ook niet onze originele aanraders voor leuke bestemmingen. Wist jij bijvoorbeeld al dat de Ardennen prachtig zijn en helemaal niet zo ver weg! Geen stress van de drukte op Schiphol. Je rijdt er namelijk gewoon zo naartoe met de auto. Een prachtig natuurgebied waar je kunt fietsen, hiken, klimmen, vissen en kanovaren op een steenworp afstand. Wil je verder weg? Ook dan hebben wij verschillende tips. Zo hebben wij blogs over de leukste uitjes tijdens je rondreis in China of je bezoek aan Los Angeles.

De leukste uitjes en de lekkerste restaurants

Samen met onze partners zoeken wij precies uit wat de leukste bestemmingen zijn, de leukste dingen om te bezoeken op die bestemmingen en natuurlijk waar je het lekkerst kunt gaan eten! Vakantie gaat om relaxen en genieten en wij helpen daar graag bij! Met de tips van toerisme-uitjes.nl weet jij precies waar je moet zijn om je vakantie helemaal geweldig te maken en niets te missen. Wij weten precies waar je heen kunt gaan en welke bestemmingen de moeite waard zijn te bezoeken. Op die manier ben je goed voorbereid, maar heb je wel de vrijheid om zelf te bedenken wat je elke dag gaat doen, wel zo fijn!

Bezienswaardigheden

Ga jij binnenkort naar Los Angeles? Laat je dan adviseren over wat je kunt gaan doen. In Los Angeles is er namelijk enorm veel te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan de Hollywood Sign, maar ook de Huntington-bibliotheek en de botanische tuinen zijn een echte aanrader! Wil je meer weten en meer tips krijgen voor meer bestemmingen? Kijk dan op onze website en laat je adviseren.

Reacties uitgeschakeld voor Leuke tips voor op vakantie
Categorieën: Bedrijven

Plakletters voor verschillende doeleinden september 6, 2020

Artikelpromotie

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag jouw bedrijfsnaam op jouw autoramen laten shinen? Met onze goedkope plakletters en plakcijfers kom je een heel eind. Op onze site kun je namelijk heel goedkoop stickertjes kopen in de vorm van letters en nummers. We hebben ze in verschillende afmetingen en in verschillende kleuren. Dit is de allergoedkoopste manier om reclame te maken. Ten eerste omdat dit kant en klare plakletters en plaknummers zijn, en ten tweede omdat je, als je ze netjes plakt, er heel lang plezier van zult hebben.

Probeer je slogan of webshopnaam zo netjes mogelijk op de ramen van je auto te plakken. En je hebt voor een paar euro al reclame op je auto. Voor bedrijven die hun openingstijden op het raam willen plakken of een mededeling willen meegeven kunnen zelfklevende letters en cijfers ook heel handig zijn. De huisnummerstickers die wij verkopen kun je op je brievenbus plakken, op je voordeur, op je hek of poort. Zo kan iedereen duidelijk zien waar jouw huis zich bevindt. Makkelijk toch??

Voor de meer gecompliceerde tekststickers kun je uiteraard ook bij ons terecht. Je kunt je eigen bestand aan leveren met je logo, je slagzin, een pakkende tekst en afbeelding. Vervolgens printen wij jouw opdracht en krijg je deze in stickervorm aangeleverd. Met behulp van de gebruiksaanwijzing kun jij je eigen tekststicker, logosticker of ander ontwerp makkelijk zelf plakken en heb je je eigen reclame of tekst! De site waar je al deze stickers kunt bestellen heet plakletterswebshop.nl

Neem gerust eens een kijkje en zie wat er allemaal mogelijk is op het gebied van letterstickers, cijferstickers, logo stickers en tekststickers. Mocht je vragen hebben? Dan kun je die gerust stellen. Ons team staat voor je klaar om je te helpen!

Reacties uitgeschakeld voor Plakletters voor verschillende doeleinden
Categorieën: Bedrijven

De #1 machinebouwer uit Twente! juni 15, 2020

Artikelpromotie

Twin-Tech machinebouw

Twin-Tech engineering en machinebouw is dé specialist uit Twente (Overijssel) op het gebied van technische engineering voo de proces en maakindustrie in de gehele Benelux. Bij ons kun je terecht voor vele disciplines. Juist omdat wij opereren in meerdere soorten branches en markten, beheersen wij over ruime kennis en vaardigheden die van nuttig zijn om een project tot een succes te brengen. Wij richten op ontwerpen, bouwen en testen van speciale machines op maat. Maar wij kunnen ook ondersteuning bieden aan eigen engineeringsafdelingen binnen organisaties. Dit is vooral handig als er sprake is van tijdelijk capaciteitstekort of een gebrek aan ervaring in bepaalde disciplines.

Ervaren in industriële automatisering

Twin-Tech BV engineering uit Hengelo (ov) richt zich op middel en groot MKB tot internationale spelers die voor een uitdaging staan bij het automatiseren en optimaliseren van productie processen. Bij ons staan de eisen en wensen van onze klanten centraal en werken we samen altijd aan een kwalitatief hoogwaardig product waar wij zelf ook 100% achter staan. We houden nauw contact met onze klanten om de samenwerking en verloop van het project niet aan het toeval over te laten. Om een hoge klanttevredenheid te garanderen zorgen we ervoor dat de klant altijd krijgt waarvoor hij of zij betaalt. Door intensief samen te werken en continu feedback te vragen draagt dit bij aan een zo realistisch mogelijk eindresultaat zonder verrassingen achteraf.

Hoogwaardig 3D engineering

Twin-Tech maakt gebruik van de meest moderne 3D software om machines op detailniveau te modelleren en uit te werken. Omdat in 3D alles eenvoudig aan te passen is, kunnen wij direct berekenen of wensen wel of niet haalbaar zijn. Een zo natuurgetrouwe weergave geeft ook voor onze klanten een realistisch beeld van het eindproduct. De 3D animaties kunnen vervolgens ook gebruikt worden voor handleidingen en/of brochures. Zo weet je dat de informatie altijd accuraat en kloppend is op al je communicatie kanalen.

Wij bouwen speciale machines op maat

Specifieke wensen vraagt om een specifieke machinebouw. Bij Twin-Tech is dat geen enkel probleem. Sterker nog, we worden graag uitgedaagd met innovatieve projecten. Een reeks van succesvolle projecten die wij opgeleverd hebben zijn;

 • Slimme fietsenopslag dat minder ruimte in beslag neemt;
 • Automatische bovenloopkraan
 • Geleidelijk omhoog met een liftkabel
 • Speciale beton-mixer
 • Flexibele steekwagen voor afwijken formaten

Bij elk project blijft ons team van engineers betrokken bij de bouw. Dit zorgt voor een optimale doorloop tijdens de bouw en het testen. Bovendien blijft ons team betrokken bij vragen, aanvullende wensen en uiteraard bij eventuele calamiteiten of storingen.

Prototype machines ontwikkelen

Twin-Tech beschikt over een werkplaats waar wij in alle rust kunnen werken aan prototypes van nieuwe machines. Na uitvoerige tests en het duidelijk inventariseren van alle wensen bouwen wij een prototype van de machine. We werken nauw samen met onze klanten en stemmen producten, bouwfases en ontwerp met ze af. Het doel is om een machine te ontwikkelen die uiteindelijk sneller (efficienter) werkt, eenvoudiger in gebruik is en zo goedkoop mogelijk te produceren is.

Waar kun je Twin-Tech voor inzetten?

Vraag onze productbrochure aan via onze website en maak kennis met de expertise van Twin-Tech ingenieursbedrijf uit Enschede!

https://www.twin-tech.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De #1 machinebouwer uit Twente!

Ook tijdens de corona-crisis zit Keeping niet stil april 29, 2020

Artikelpromotie

Ondanks alle omstandigheden heeft Keeping niet stil gezeten, integendeel. Vandaag introduceren we een hele boel nieuwe functies en een nieuwe sprankelende website! We veranderen ons aanbod en stoppen met het aanbieden van ons Standaard-abonnement. Dit wordt vervangen door het nieuwe, uitgebreidere en voordeligere Plus-abonnement. Je kan vanaf vandaag Keeping koppelen met moneybird, met je kalender en met verschillende projectmanagementprogramma’s. 

 

Zonder dat veel mensen het wisten zijn we erg fanatiek bezig geweest met allerlei verschillende updates. Er wordt constant naar verbetering gezocht. Het team is dan ook erg trots om vandaag een grote lijst met verbeteringen en nieuwe mogelijkheden te kunnen presenteren. In dit bericht geven we je een kort overzicht van alle nieuwigheid. In de weken die hierop volgen zal er dieper worden ingegaan om alle functies beter te begrijpen.

 

Gemakkelijk facturen aanmaken

Er werd ongelofelijk veel gevraagd naar een koppeling met moneybird. We zijn ontzettend blij om te melden dat deze er nu is! Je kan vanaf nu direct facturen aanmaken op basis van een rapport in Keeping, én je kan ook reeds verstuurde facturen uit Moneybird associëren met gewerkte tijd. De rapporten in Keeping geven je precies inzicht in de exacte opbrengst voor de inspanning van jouw team. Hoeveel uren zijn gefactureerd en hoeveel nog niet? Het maken en associëren van facturen is flexibel opgezet, zodat onze integratie werkt voor zowel eenvoudige als ingewikkelde facturen. Pas je later nog iets aan in Moneybird? Dan worden deze aanpassingen direct overgenomen door Keeping, daardoor zijn de rapporten altijd up-to-date.

Om te integreren is een apart Moneybird-account vereist. Een eventueel benodigd abonnement hiervoor is niet inbegrepen.

 

Extensies

De eerder uitgewerkt extensies voor Chrome en Firefox hebben een grote update gekregen. Ze kunnen er nu voor zorgen dat je tijd kan registeren in je favoriete projectmanagement-applicatie. De ondersteuning begint met: Basecamp, Trello, Asana, Jira en GitHub. Je vindt in deze applicaties een knop per taak om tijd te registreren. Daarnaast tover je snel een overzicht van alle registraties per taak tevoorschijn, direct in het projectmanagement­programma. In de applicaties van Keeping vind je ook handige links naar de gerelateerde externe taak.

 

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-factureren/moneybird
Reacties uitgeschakeld voor Ook tijdens de corona-crisis zit Keeping niet stil