Menu

Online verkopen januari 15, 2020

Artikelpromotie

Ben je op zoek naar een manier om je eigen bedrijfje op te starten? Dit kan erg makkelijk gaan. Misschien ben je wel bekend met het concept van de fietsen met de blauwe voorbanden. Deze inmiddels erg grote onderneming is ooit begonnen als een schoolproject van drie studenten. Op het Hbo is het vaak de bedoeling dat studenten als een groepsproject een eigen onderneming opstarten. Zo leren zij wat de ins en outs van ondernemen zijn, en dan niet via de theorie maar via de praktijk. Dit is vaak de beste leerweg, je maakt het namelijk vanaf de eerste rang mee. De studenten van het project in kwestie hebben, na het merken van de successen, de lijn doorgezet. Zij zijn gaan zoeken naar de steden met veel personen in de doelgroep, en hebben met behulp van geldschieters een enorm publiek weten te bereiken. Nadat het succes ontdekt werd door de grote ondernemingen, wat vaak maar een aantal weken duurt, hebben zij het concept voor ontzettend veel geld verkocht aan een ervaren zakenman. Op deze manier kun je dus met een schoolproject je pensioen veilig stellen. De voorwaarde hiervoor is dat je een idee hebt wat én nog niet bestaat, én wat veel mensen ontzettend aanspreekt. Dit is natuurlijk erg lastig, en daarom is ook niet iedereen miljonair. Wanneer je eenmaal een product of dienst hebt bedacht wat voor veel mensen interessant is, is het verstandig een webapplicatie laten maken. In de 21e eeuw gebeuren ontzettend veel aankopen via internet, en dus is een webwinkel laten maken een must voor elk bedrijf wat producten verkoopt. Als je een goed werkende website online hebt staan, kun je klanten uit het hele land, en vaak ook het buitenland bereiken. Zorg er voor dat de website goed in elkaar steekt om de orders juist en tijdig te kunnen verwerken.

https://www.edit4u.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Online verkopen

Veelzijdige Haagse slotenservice december 5, 2019

Artikelpromotie

De Haagse slotenservice bedrijven dat nu nog bestaan zijn heel veelzijdig en dit moet ook wel als ze willen blijven bestaan. Vroeger was het genoeg voor een slotenmaker om alleen maar sleutels en sloten te maken, daarna kwamen er langzaam andere dienst bij om de omzet van de bedrijven op peil te houden.

Tegenwoordig verkoopt zelfs de Action sloten en hiervoor hoef je niet naar een slotenmaker. Bij iedere bouwmarkt kun je sleutels laten bijmaken en in sommige winkels staan automaten die het kunnen. Een Haagse slotenservice kan dan ook niet alleen overleven puur op die diensten meer.

Later in de tijd konden de slotenmaker Den Haag bedrijven geld verdienen met mensen die buitengesloten raakten en nu verdienen ze hier nog steeds geld mee, maar ook dit neemt af vanwege moderne technologie. Een Haagse slotenservice moet dan ook steeds veelzijdiger worden om nog in de toekomst relevant te blijven.

Een gebied waar nu veel slotenmakers uit Den Haag zich op richten is inbraakbeveiliging, want dit is juist een sector waar veel groei is en waar ze veel aan kunnen bijdragen. Met de kennis van de slotenmakers kunnen er hele goede inbraakbeveiligingssysteem worden opgezet en dit doen ze tegenwoordig dan ook.

slotenmakerdenhaag.nl/

goedkopeslotenmakerdenhaag.nl/

Reacties uitgeschakeld voor Veelzijdige Haagse slotenservice
Categorieën: Bedrijven

Stress door school december 2, 2019

Artikelpromotie

Herinner jij je de tijd nog dat je op de basisschool zat? Zeer waarschijnlijk zijn er wel een aantal jaren die je nog goed bijgebleven zijn. Buitenspelen in de pauze, gezamenlijke lunch in de klas of de gymles in de sporthal zijn dingen die veel mensen zich nog herinneren aan hun basisschool tijd. Je bent nog erg jong, en dus voelt het ook nog niet echt als school. Dit komt vaak pas zo rond de middelbare school, waar je echt gepusht wordt om goede resultaten te halen. Dit is immers nodig om later een goede baan te krijgen, toch?

Vanaf de middelbare school neemt de stress door schoolwerk voor veel jongeren toe. Bij sommige jongeren is het soms zelfs zo erg dat zij depressie kenmerken gaan vertonen. Het schoolwerk kan veel van een student vragen, zeker wanneer dit gepaard gaat met andere activiteiten. Er zijn kinderen die sporten, een instrument spelen, naar school gaan en ook nog eens een bijbaan hebben. Wanneer je zo veel dingen met elkaar moet jongleren, kan het nog wel eens zijn dat je het even niet meer ziet zitten. Wanneer dit het geval is, loop je de kans om een depressie op te lopen. Voortekenen van een depressie zijn vaak klachten over het niet meer kunnen bijhouden van de werkzaamheden die je eerst wél kon, en dit zorgt voor verandering in je leven. Een burn-out is een veel voorkomende klacht bij jonge scholieren die er voor zorgt dat er bijna niks meer gedaan kan worden. Hulp bij burn out is iets wat een hoge prioriteit heeft. Wanneer eenmaal is vastgesteld dat er een burn out is bij een student, is het van belang dat er binnen de korte termijn psychologische hulp wordt ingeschakeld. Dit zorgt er voor dat de klacht zo snel mogelijk verholpen kan woren.

https://drie60.com/
Reacties uitgeschakeld voor Stress door school

Sandwichpanelen: in veel opzichten de ideale dakbedekking! november 27, 2019

Artikelpromotie

Wat zijn sandwichpanelen voor soort dakplaten?

Onder sandwichpanelen worden geïsoleerde panelen voor op het dak verstaan. De buitenkant van sandwichpanelen bestaat uit een stalen plaat. Daaronder bevindt zich een binnen plaat die gemaakt is van isolatiemateriaal als PUR, PIR of steenwol, kunststof en alufolie. De panelen kunnen diverse vormen hebben, zoals een trapeziumvorm, een golvend profiel of een dakpanvorm. Hierbij is er zowel qua isolerend materiaal, op het gebied van vormgeving / profilering en qua kleuren veel variatie mogelijk. De panelen worden meestal gebruikt voor grote dakoppervlakten op schuren en bedrijven, maar kunnen ook toegepast worden als wandbekleding.

 

Panelen met uiteenlopende toepassingen op maat

Een groot voordeel van sandwichpanelen is de uitgebreide keuze die er is. Of je nu een agrarisch bedrijf hebt en een goed isolerend dakpaneel zoekt vanwege ammoniaklucht, of een loods wilt bouwen voor voedselopslag of het weren van en te hoge luchtvochtigheid: met panelen in sandwichstijl is alles mogelijk.

 

Hoge prestaties op het niveau van isolatie

De panelen hebben verder als voordeel dat ze uitstekend isoleren. Sandwichpanelen helpen gebouwen om vorstvrij, comfortabel warm en vochtvrij te houden. Vergeleken met traditionele plastic golfplaten of standaard dakpannen ga je als ondernemer zeker verschil merken op de energienota. Voordelig aan de platen is dat ze in principe als één aaneengesloten stuk op daken worden geplaatst en daarom goed isoleren en vochtbestendig zijn.

 

Nog andere voordelen van dit soort panelen

Andere voordelen van het gebruik van sandwichpanelen is dat ze brandvertragend werken en daardoor extra veiligheid bieden. Verder zijn ze licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Het bevestigen van deze panelen is dan ook snel gebeurd en geen arbeidsintensieve klus. Zitten de panelen eenmaal op het dak, dan zorgen ze door hun naadloze structuur voor een prima waterafvoer. Ten slotte hebben de panelen een lekkere eigentijdse en strakke uitstraling. Ze komen hierdoor op elk type pand, gebouw, woning, schuur of loods goed tot hun recht.

Voor de technische achtergrond adviseren wij de pagina over de materialen van sandwichpanelen te bezoeken.

 

Reacties uitgeschakeld voor Sandwichpanelen: in veel opzichten de ideale dakbedekking!
Categorieën: Bedrijven

Het belang van een goede HR-afdeling september 25, 2019

Artikelpromotie

Het personeel is het belangrijkste onderdeel van een onderneming. Dit wordt vaak benadrukt, echter zijn er nog steeds veel bedrijven waar het personeel niet behandeld wordt zoals het zou moeten. Dit kent veel verschillende vormen, zo zijn er bedrijven waar de werknemers als robots worden behandeld, en de leiding constant op zoek is naar fouten om deze vervolgens op een nare manier aan het licht te brengen. Er zijn echter ook bedrijven die hun medewerkers juist níet genoeg aandacht geven. Medewerkers kunnen hun eigen gang gaan, wat soms ook tot gevaarlijke situaties kan leiden: vooral in de sectoren waar met zwaar gereedschap wordt gewerkt.

Een oplossing voor zulke problemen is het op de juiste manier gebruiken van HR services. Een HR service is een afdeling die er speciaal op gericht is om de werknemers in een zo fijn mogelijke omgeving te laten werken. Tegenwoordig staat een HR afdeling nog steeds een beetje bekend als een afdeling vol met zweverige figuren die zich enkel bezighouden met ‘niet werkende modellen’. Deze aanname is echter verre van juist. Een goede HR adviseur zorgt er voor dat de werknemers binnen de organisatie tot hun volle potentieel hun werkzaamheden uitvoeren. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de organisatie simpelweg beter draait. Het is dus niet zomaar een onzinafdeling, personeelszaken is een afdeling waarin daadwerkelijk geïnvesteerd dient te worden.  

Wanneer je bedrijf opstartend is, of je niet goed weet hoe je met personeelszaken om kunt gaan is het een interessante optie om de personeelszaken uit te besteden. De voordelen hiervan zijn dat je geen hele afdeling op hoeft te zetten: het bureau waaraan je het uitbesteed beschikt hier immers over. Dit betekent ook dat je geen investeringen hoeft te doen, en de kosten dus lager uit zullen komen. Het uitbesteden van personeelszaken is op de korte termijn een stuk goedkoper dan dit zelf op zetten.

https://www.cbbs.nl
Reacties uitgeschakeld voor Het belang van een goede HR-afdeling
Categorieën: Bedrijven

Luchtkussens huren bij een bedrijf september 23, 2019

Artikelpromotie

Via deze website kunt u goedkoop en snel een luchtkussen huren, dit is natuurlijk leuk om te huren voor bijvoorbeeld op een verjaardag voor kinderen of voor op een feest waar veel kinderen aanwezig zijn. Als u nou interesse heeft in een luchtkussen huren, bekijk dan nu de website en daar ziet u dat u ook nog keuze heeft uit verschillende soorten, kleuren en maten. Zo kunt u dus het perfecte luchtkussen huren en de kinderen zullen dit dan ook helemaal geweldig vinden. U kent het vast wel, u bent op een feest en na een tijdje beginnen de kinderen die ook aanwezig zijn zich te vervelen en dan beginnen ze ook vervelend te worden. Dit komt dan ook vaak omdat ze niks te doen hebben en zich vervelen, om dit te voorkomen en natuurlijk de kinderen ook een leuke tijd te geven is het dus leuk om een luchtkussen te huren bij dit bedrijf. U kunt via de website ook eerst een offerte aanvragen, dit kunt u doen door uw naam, emailadres, telefoonnummer en bijbehorend bericht achter te laten. U zal dan een offerte opgestuurd krijgen en zo weet u dus ook precies hoeveel er in rekening wordt gebracht en welke voorwaarden ze hanteren. U kunt hier dus ook terecht voor veel meer dan alleen een luchtkussen huren, meer hierover kunt u vinden op de website.

 

Online een luchtkussen huren

 

Heeft u nou binnenkort een verjaardag of ander soort feest en wilt u graag een luchtkussen huren, zoals hierboven ook al geschreven staat kan dat dus via deze website binnen een paar klikken. Er is genoeg keuze en er zit er vast wel een tussen die jou helemaal te gek lijkt om te huren. Als u nog vragen heeft kunt u die kwijt aan het personeel, de contactgegevens staan ook op de website en zo kunt u in contact met dit bedrijf komen.

 

 Reacties uitgeschakeld voor Luchtkussens huren bij een bedrijf
Categorieën: Bedrijven

Piekerpoli helpt u bij uw psychologische problemen! september 18, 2019

Artikelpromotie

Heeft u ook wel eens de behoeft om uw hart te luchten bij iemand waarvan u weet dat u op de juiste plek bent. Of heeft u een het vermoeden dat u een burn-out dreigt te krijgen. Dat kan gebeuren als u zich te veel uitput, door zich te veel in te zetten op uw werk, of tijdens uw studie. Is uw werk-privé balans verstoort? Dat kan nare gevolgen hebben zowel op de werk vloer als in uw privéleven. Of zijn uw partner en u toe aan relatietherapie? Therapie is een effectieve behandeling tijdens het optreden van relatieproblemen. Zulke problemen moeten verholpen worden door middel van professioneel hulp. Als u daarom wel eens op zoekt psycholoog Amsterdam, dan kunt het beste terecht bij Piekerpoli.

De Piekerpoli is er voor iedereen die in welke mate dan ook last heeft van piekeren. Bij de Piekerpoli word je op discrete wijze geholpen door therapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het helpen bij de meest uiteenlopende problemen. Behandelingen zijn niet standaard, maar worden op maat gemaakt, op basis van uw situatie. Geen lange ingewikkelde trajecten, maar oplossingsgerichte sessies, gecombineerd met oefeningen om thuis te doen en duidelijk van tevoren afgesproken doelen.

In Amsterdam kunt u terecht bij Francine Wong Loi Sing-Witz. De kernwaarden van Francine zijn betrokkenheid, integriteit en compassie. Francine kunt u helpen bij een negatief zelfbeeld, bij overmatig veel stress. Ook kan ze hulp aanbieden bij de opvoeding, ook van pubers en jongeren. En nog veel meer.  

Of zoekt u wel eens op psycholoog Haarlem? Daar zijn wij namelijk ook actief. In Haarlem kunt u met gerust hart terecht bij Linda Dunne. Linda is gespecialiseerd in relatietherapie & hechting. Ze verhelpt u bij een negatief zelfbeeld. Of als u last heeft van overspannenheid, een burn-out en stress. Linda spreekt zowel Nederlands als Engels. Voor meer informatie over Piekerpoli en de psychologen, bezoekt u ons website!

https://piekerpoli.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Piekerpoli helpt u bij uw psychologische problemen!

Vertaalbureau Groningen voor een correcte vertaling van uw tekst. september 4, 2019

Artikelpromotie

 

Wanneer u een tekst vertaald wilt hebben in een andere taal, neem dan contact op met Vertaalbureau Groningen. Veel Nederlandse ondernemingen willen erg graag voet aan de grond krijgen in het buitenland en daar hun producten verkopen. Maar, vaak is de taal een barrière, en dat is erg jammer. Dat hoeft namelijk geen belemmering te zijn, want gelukkig is daar het Vertaalbureau uit Groningen. Zij hebben verschillende vertalers in dienst die verschillende talen spreken en schrijven. Zo kunt u door deze medewerkers van het Vertaalbureau in Groningen een perfecte vertaling laten maken van uw Nederlandse tekst. Ideaal, en het is altijd een goede reclame als uw bedrijf op een correcte en foutlose manier gepresenteerd wordt in het buitenland. Foute vertalingen staan erg slordig en zijn eigenlijk een antireclame voor uw bedrijf.

Ook vertalingen in Nederlands mogelijk.

Ook andersom werkt het. Het Vertaalbureau in Groningen verwerkt ook buitenlandse teksten en zet ze om in het Nederlands. Dat is altijd makkelijk voor als u buitenlandse goederen heeft aangeschaft voor de Nederlandse markt, maar de consument kan de gebruikte taal niet lezen of begrijpen. Het is dan een stukje service dat er een correcte vertaling bij het product wordt geleverd, verzorgd door de vertalers van het Vertaalbureau uit Groningen. En de clienten weten dat bijzonder op prijs te stellen. Want, zeg nou eerlijk, als je een product koopt met alleen maar chinese of japanse gebruiksaanwijzingen erbij, daar wordt niemand blij van.

Over het algemeen zit er een hele korte levertijd op de diensten, als u teksten aanlevert duurt het vaak 2 tot 3 werkdagen, dan heeft u de vertaling reeds in huis en kunt u de tekst verder verwerken. De kosten voor een vertaling hangt af van de taal en van de grootte van de te vertalen tekst, maar het zijn redelijke tarieven die gehanteerd worden.Reacties uitgeschakeld voor Vertaalbureau Groningen voor een correcte vertaling van uw tekst.
Categorieën: Bedrijven

KBA Metronic biedt u de beste opties voor coding en marking! augustus 23, 2019

Artikelpromotie

Coding and marking is een belangrijk aspect in ons leven geworden. Het is ondertussen doorgedrongen in alle facetten van het leven en alle bedrijfstakken. Onze systemen bedrukken de gewenste artikelen van klanten en partners. Ook kunnen we uw wensen waar maken!

Een goede codering is ondertussen ook een kwaliteitskenmerk voor de productveiligheid – ook voor de eindgebruiker. Daar zijn wij ons van bewust en daarom nemen wij hiervoor dagelijks onze verantwoordelijkheid, want Coding staat voor vertrouwen.

Coderen met Continuous Inkjet printer is ideaal wanneer het voor u belangrijk is dat variabele data direct aan de productielijn snel en leesbaar worden geprint. AlphaJET-systemen bieden u, naast precieze printresultaten, ook een zeer hoge mate van betrouwbaarheid voor de dagelijkse productie. Het assortiment van Koenig & Bauer Coding beschikt over passende modellen voor alle toepassingen, zodat ook aan uw individuele coderingseisen wordt voldaan.

We hebben verschillende continuous-Inkjet systemen. Nummer een op onze lijst staat de AlphaJET mondo. De kleinkarakter inkjet AlphaJET mondo is de perfecte combinatie v.w.b. prestaties, kwaliteit en lage kosten. Ook kunt u gebruik maken van de AlphaJET into. Dit apparaat biedt contrastrijk beeld met gepigmenteerde inktsoorten. Hoge printkwaliteit ook bij hoge productsnelheden staat garant. De AlphaJET evo is ook een optie. Deze maakt zeer scherpe codes, precieze logo’s, exacte teksten. Ook bij complexe eisen. Niks is te lastig voor de AlphaJet. De AlphaJET pico biedt de gebruiker een hoge mate aan flexibiliteit en levert nauwkeurige printresultaten. De AlphaJET tempo hebben we ook paraat voor u. De AlphaJET tempo scoort door een voortreffelijke typografie, ook bij hoge snelheden. Als laatst, maar niet laagst kunnen wij u de AlphaJET duo aanbieden. De alphaJET duo verenigt de voordelen van twee printsystemen binnen één bedieningseenheid.

U kunt via de site veel inzicht krijgen over de verschillen over de apparaten. Ook kunt u filteren waar u het meeste waarde aan hecht waarna u een te zien krijgt wat uw beste opties zijn.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/
Reacties uitgeschakeld voor KBA Metronic biedt u de beste opties voor coding en marking!

Werken in het sociale domein augustus 14, 2019

Artikelpromotie

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor hun inwoners. Op verschillende gebieden wordt er van een gemeente verwacht dat zij zorgt voor haar inwoners. Een van de gebieden waarvoor zij moet zorgen is het sociale domein. Zorg, participatie, zelfredzaamheid, werk en jeugdhulp zijn alle gebieden die vallen in het sociale domein. Naast het verantwoordelijk zijn voor deze zaken die vallen binnen het sociale domein moet een gemeente ook zorgen voor de zaken die direct te maken hebben met de zojuist genoemde zaken, zoals gezondheidszorg.

 

De gemeente is verplicht om in het sociale domein te zorgen voor de inwoners van de gemeente. Dit is vastgelegd in enkele wetten. Een van deze wetten is de jeugdwet. Volgens de jeugdwet moet een gemeente zorgen voor de kinderen in de gemeente door bepaalde voorzieningen beschikbaar te stellen. Deze voorzieningen zijn bijvoorbeeld: geestelijke gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, zorg bij een lichamelijke of fysieke beperking en kinderzorg. De reden dat de gemeente gaat over de zorg van de kinderen is dat de overheid vindt dat de zorg voor kinderen verbeterd wordt als de zorg van dichter bij het gezin komt in plaats van een groep politici in Den Haag.

 

Naast de jeugdwet is er ook nog de wmo.De wet maatschappelijke ondersteuning verzekert dat burgers effectief deel uit kunnen maken van de maatschappij en pas zo laat mogelijk uit huis moeten. Een paar voorbeelden van de zaken die van de wmo door de gemeente geregeld moeten worden zijn: het bevorderen van van leefbaarheid en sociale samenhang, verslavingsbeleid bevorderen, maatschappelijke opvang aanbieden, het ondersteunen van mantelzorgers, adviseren, probleemjongeren ondersteunen, openbare geesteszorg aanbieden en mensen met beperkingen ondersteunen. Daarnaast zijn er nog een paar algemene en persoonlijke voorzieningen die beschikbaar zijn gesteld voor mensen die gebruik kunnen maken van de wmo.

 

In het geval dat jij ook in het sociale domein wilt werken, zijn er genoeg vacatures voor schuldhulpverleners en apothekersassistenten, zodat jij ook je steentje bij kan dragen aan het sociale domein en de gemeente en haar inwoners,

 

https://professionalpartners.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Werken in het sociale domein