Menu

Het belang van een goede HR-afdeling september 25, 2019

Het personeel is het belangrijkste onderdeel van een onderneming. Dit wordt vaak benadrukt, echter zijn er nog steeds veel bedrijven waar het personeel niet behandeld wordt zoals het zou moeten. Dit kent veel verschillende vormen, zo zijn er bedrijven waar de werknemers als robots worden behandeld, en de leiding constant op zoek is naar fouten om deze vervolgens op een nare manier aan het licht te brengen. Er zijn echter ook bedrijven die hun medewerkers juist níet genoeg aandacht geven. Medewerkers kunnen hun eigen gang gaan, wat soms ook tot gevaarlijke situaties kan leiden: vooral in de sectoren waar met zwaar gereedschap wordt gewerkt.

Een oplossing voor zulke problemen is het op de juiste manier gebruiken van HR services. Een HR service is een afdeling die er speciaal op gericht is om de werknemers in een zo fijn mogelijke omgeving te laten werken. Tegenwoordig staat een HR afdeling nog steeds een beetje bekend als een afdeling vol met zweverige figuren die zich enkel bezighouden met ‘niet werkende modellen’. Deze aanname is echter verre van juist. Een goede HR adviseur zorgt er voor dat de werknemers binnen de organisatie tot hun volle potentieel hun werkzaamheden uitvoeren. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de organisatie simpelweg beter draait. Het is dus niet zomaar een onzinafdeling, personeelszaken is een afdeling waarin daadwerkelijk geïnvesteerd dient te worden.  

Wanneer je bedrijf opstartend is, of je niet goed weet hoe je met personeelszaken om kunt gaan is het een interessante optie om de personeelszaken uit te besteden. De voordelen hiervan zijn dat je geen hele afdeling op hoeft te zetten: het bureau waaraan je het uitbesteed beschikt hier immers over. Dit betekent ook dat je geen investeringen hoeft te doen, en de kosten dus lager uit zullen komen. Het uitbesteden van personeelszaken is op de korte termijn een stuk goedkoper dan dit zelf op zetten.

https://www.cbbs.nl
Reacties uitgeschakeld voor Het belang van een goede HR-afdeling
Categorieën: Bedrijven

Luchtkussens huren bij een bedrijf september 23, 2019

Via deze website kunt u goedkoop en snel een luchtkussen huren, dit is natuurlijk leuk om te huren voor bijvoorbeeld op een verjaardag voor kinderen of voor op een feest waar veel kinderen aanwezig zijn. Als u nou interesse heeft in een luchtkussen huren, bekijk dan nu de website en daar ziet u dat u ook nog keuze heeft uit verschillende soorten, kleuren en maten. Zo kunt u dus het perfecte luchtkussen huren en de kinderen zullen dit dan ook helemaal geweldig vinden. U kent het vast wel, u bent op een feest en na een tijdje beginnen de kinderen die ook aanwezig zijn zich te vervelen en dan beginnen ze ook vervelend te worden. Dit komt dan ook vaak omdat ze niks te doen hebben en zich vervelen, om dit te voorkomen en natuurlijk de kinderen ook een leuke tijd te geven is het dus leuk om een luchtkussen te huren bij dit bedrijf. U kunt via de website ook eerst een offerte aanvragen, dit kunt u doen door uw naam, emailadres, telefoonnummer en bijbehorend bericht achter te laten. U zal dan een offerte opgestuurd krijgen en zo weet u dus ook precies hoeveel er in rekening wordt gebracht en welke voorwaarden ze hanteren. U kunt hier dus ook terecht voor veel meer dan alleen een luchtkussen huren, meer hierover kunt u vinden op de website.

 

Online een luchtkussen huren

 

Heeft u nou binnenkort een verjaardag of ander soort feest en wilt u graag een luchtkussen huren, zoals hierboven ook al geschreven staat kan dat dus via deze website binnen een paar klikken. Er is genoeg keuze en er zit er vast wel een tussen die jou helemaal te gek lijkt om te huren. Als u nog vragen heeft kunt u die kwijt aan het personeel, de contactgegevens staan ook op de website en zo kunt u in contact met dit bedrijf komen.

 

 Reacties uitgeschakeld voor Luchtkussens huren bij een bedrijf
Categorieën: Bedrijven

Piekerpoli helpt u bij uw psychologische problemen! september 18, 2019

Heeft u ook wel eens de behoeft om uw hart te luchten bij iemand waarvan u weet dat u op de juiste plek bent. Of heeft u een het vermoeden dat u een burn-out dreigt te krijgen. Dat kan gebeuren als u zich te veel uitput, door zich te veel in te zetten op uw werk, of tijdens uw studie. Is uw werk-privé balans verstoort? Dat kan nare gevolgen hebben zowel op de werk vloer als in uw privéleven. Of zijn uw partner en u toe aan relatietherapie? Therapie is een effectieve behandeling tijdens het optreden van relatieproblemen. Zulke problemen moeten verholpen worden door middel van professioneel hulp. Als u daarom wel eens op zoekt psycholoog Amsterdam, dan kunt het beste terecht bij Piekerpoli.

De Piekerpoli is er voor iedereen die in welke mate dan ook last heeft van piekeren. Bij de Piekerpoli word je op discrete wijze geholpen door therapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het helpen bij de meest uiteenlopende problemen. Behandelingen zijn niet standaard, maar worden op maat gemaakt, op basis van uw situatie. Geen lange ingewikkelde trajecten, maar oplossingsgerichte sessies, gecombineerd met oefeningen om thuis te doen en duidelijk van tevoren afgesproken doelen.

In Amsterdam kunt u terecht bij Francine Wong Loi Sing-Witz. De kernwaarden van Francine zijn betrokkenheid, integriteit en compassie. Francine kunt u helpen bij een negatief zelfbeeld, bij overmatig veel stress. Ook kan ze hulp aanbieden bij de opvoeding, ook van pubers en jongeren. En nog veel meer.  

Of zoekt u wel eens op psycholoog Haarlem? Daar zijn wij namelijk ook actief. In Haarlem kunt u met gerust hart terecht bij Linda Dunne. Linda is gespecialiseerd in relatietherapie & hechting. Ze verhelpt u bij een negatief zelfbeeld. Of als u last heeft van overspannenheid, een burn-out en stress. Linda spreekt zowel Nederlands als Engels. Voor meer informatie over Piekerpoli en de psychologen, bezoekt u ons website!

https://piekerpoli.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Piekerpoli helpt u bij uw psychologische problemen!

Vertaalbureau Groningen voor een correcte vertaling van uw tekst. september 4, 2019

 

Wanneer u een tekst vertaald wilt hebben in een andere taal, neem dan contact op met Vertaalbureau Groningen. Veel Nederlandse ondernemingen willen erg graag voet aan de grond krijgen in het buitenland en daar hun producten verkopen. Maar, vaak is de taal een barrière, en dat is erg jammer. Dat hoeft namelijk geen belemmering te zijn, want gelukkig is daar het Vertaalbureau uit Groningen. Zij hebben verschillende vertalers in dienst die verschillende talen spreken en schrijven. Zo kunt u door deze medewerkers van het Vertaalbureau in Groningen een perfecte vertaling laten maken van uw Nederlandse tekst. Ideaal, en het is altijd een goede reclame als uw bedrijf op een correcte en foutlose manier gepresenteerd wordt in het buitenland. Foute vertalingen staan erg slordig en zijn eigenlijk een antireclame voor uw bedrijf.

Ook vertalingen in Nederlands mogelijk.

Ook andersom werkt het. Het Vertaalbureau in Groningen verwerkt ook buitenlandse teksten en zet ze om in het Nederlands. Dat is altijd makkelijk voor als u buitenlandse goederen heeft aangeschaft voor de Nederlandse markt, maar de consument kan de gebruikte taal niet lezen of begrijpen. Het is dan een stukje service dat er een correcte vertaling bij het product wordt geleverd, verzorgd door de vertalers van het Vertaalbureau uit Groningen. En de clienten weten dat bijzonder op prijs te stellen. Want, zeg nou eerlijk, als je een product koopt met alleen maar chinese of japanse gebruiksaanwijzingen erbij, daar wordt niemand blij van.

Over het algemeen zit er een hele korte levertijd op de diensten, als u teksten aanlevert duurt het vaak 2 tot 3 werkdagen, dan heeft u de vertaling reeds in huis en kunt u de tekst verder verwerken. De kosten voor een vertaling hangt af van de taal en van de grootte van de te vertalen tekst, maar het zijn redelijke tarieven die gehanteerd worden.Reacties uitgeschakeld voor Vertaalbureau Groningen voor een correcte vertaling van uw tekst.
Categorieën: Bedrijven

KBA Metronic biedt u de beste opties voor coding en marking! augustus 23, 2019

Coding and marking is een belangrijk aspect in ons leven geworden. Het is ondertussen doorgedrongen in alle facetten van het leven en alle bedrijfstakken. Onze systemen bedrukken de gewenste artikelen van klanten en partners. Ook kunnen we uw wensen waar maken!

Een goede codering is ondertussen ook een kwaliteitskenmerk voor de productveiligheid – ook voor de eindgebruiker. Daar zijn wij ons van bewust en daarom nemen wij hiervoor dagelijks onze verantwoordelijkheid, want Coding staat voor vertrouwen.

Coderen met Continuous Inkjet printer is ideaal wanneer het voor u belangrijk is dat variabele data direct aan de productielijn snel en leesbaar worden geprint. AlphaJET-systemen bieden u, naast precieze printresultaten, ook een zeer hoge mate van betrouwbaarheid voor de dagelijkse productie. Het assortiment van Koenig & Bauer Coding beschikt over passende modellen voor alle toepassingen, zodat ook aan uw individuele coderingseisen wordt voldaan.

We hebben verschillende continuous-Inkjet systemen. Nummer een op onze lijst staat de AlphaJET mondo. De kleinkarakter inkjet AlphaJET mondo is de perfecte combinatie v.w.b. prestaties, kwaliteit en lage kosten. Ook kunt u gebruik maken van de AlphaJET into. Dit apparaat biedt contrastrijk beeld met gepigmenteerde inktsoorten. Hoge printkwaliteit ook bij hoge productsnelheden staat garant. De AlphaJET evo is ook een optie. Deze maakt zeer scherpe codes, precieze logo’s, exacte teksten. Ook bij complexe eisen. Niks is te lastig voor de AlphaJet. De AlphaJET pico biedt de gebruiker een hoge mate aan flexibiliteit en levert nauwkeurige printresultaten. De AlphaJET tempo hebben we ook paraat voor u. De AlphaJET tempo scoort door een voortreffelijke typografie, ook bij hoge snelheden. Als laatst, maar niet laagst kunnen wij u de AlphaJET duo aanbieden. De alphaJET duo verenigt de voordelen van twee printsystemen binnen één bedieningseenheid.

U kunt via de site veel inzicht krijgen over de verschillen over de apparaten. Ook kunt u filteren waar u het meeste waarde aan hecht waarna u een te zien krijgt wat uw beste opties zijn.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/
Reacties uitgeschakeld voor KBA Metronic biedt u de beste opties voor coding en marking!

Werken in het sociale domein augustus 14, 2019

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor hun inwoners. Op verschillende gebieden wordt er van een gemeente verwacht dat zij zorgt voor haar inwoners. Een van de gebieden waarvoor zij moet zorgen is het sociale domein. Zorg, participatie, zelfredzaamheid, werk en jeugdhulp zijn alle gebieden die vallen in het sociale domein. Naast het verantwoordelijk zijn voor deze zaken die vallen binnen het sociale domein moet een gemeente ook zorgen voor de zaken die direct te maken hebben met de zojuist genoemde zaken, zoals gezondheidszorg.

 

De gemeente is verplicht om in het sociale domein te zorgen voor de inwoners van de gemeente. Dit is vastgelegd in enkele wetten. Een van deze wetten is de jeugdwet. Volgens de jeugdwet moet een gemeente zorgen voor de kinderen in de gemeente door bepaalde voorzieningen beschikbaar te stellen. Deze voorzieningen zijn bijvoorbeeld: geestelijke gezondheidszorg, persoonlijke verzorging, zorg bij een lichamelijke of fysieke beperking en kinderzorg. De reden dat de gemeente gaat over de zorg van de kinderen is dat de overheid vindt dat de zorg voor kinderen verbeterd wordt als de zorg van dichter bij het gezin komt in plaats van een groep politici in Den Haag.

 

Naast de jeugdwet is er ook nog de wmo.De wet maatschappelijke ondersteuning verzekert dat burgers effectief deel uit kunnen maken van de maatschappij en pas zo laat mogelijk uit huis moeten. Een paar voorbeelden van de zaken die van de wmo door de gemeente geregeld moeten worden zijn: het bevorderen van van leefbaarheid en sociale samenhang, verslavingsbeleid bevorderen, maatschappelijke opvang aanbieden, het ondersteunen van mantelzorgers, adviseren, probleemjongeren ondersteunen, openbare geesteszorg aanbieden en mensen met beperkingen ondersteunen. Daarnaast zijn er nog een paar algemene en persoonlijke voorzieningen die beschikbaar zijn gesteld voor mensen die gebruik kunnen maken van de wmo.

 

In het geval dat jij ook in het sociale domein wilt werken, zijn er genoeg vacatures voor schuldhulpverleners en apothekersassistenten, zodat jij ook je steentje bij kan dragen aan het sociale domein en de gemeente en haar inwoners,

 

https://professionalpartners.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Werken in het sociale domein

Hoe kiest u een waterpomp voor irrigatie juli 31, 2019

Als het gaat om het tuin sproeien, lijkt het idee dat “hoe meer water er in het gewas stroomt, hoe beter” het meest correct, maar het is niet waar. Het gewas heeft de juiste hoeveelheid water nodig, overtollig water kan schimmel en bacteriën veroorzaken. Daarom is het kiezen van de ideale fonteinpomp voor irrigatie geen eenvoudige taak, omdat het van cruciaal belang is om de goede werking van het systeem te garanderen.

 

Het is noodzakelijk om bodem- en pijpgegevens in de hand te hebben om de afstand tussen het ongunstigste punt van het areaal en de punt van de aanzuigpijp te meten en om de beste sproeier voor het gebied te kiezen. We hebben een aantal tips meegebracht die u kunnen helpen de juiste apparatuur te vinden.

 

Manieren om pompen aan te brengen

Artesische putpompen: De artesische put wordt geboord om het in het grondwater opgeslagen water op te vangen. En de toepassing van motorpompen in artesische putten wordt aanbevolen de ondergedompelde of centrifuges met injectoren. Met dit systeem is het voor het water voldoende om de oppervlakte te bereiken en het op te slaan in het reservoir dat zich boven de pomp bevindt.

 

Pompen voor de agro-industrie: Pompen voor de agro-industrie worden gebruikt om voedzame oplossingen naar de teeltkanalen te transporteren en de keuze van de ideale pomp voor irrigatie is een belangrijke factor voor de kwaliteit van het planten. De toepassing van de motor pompen in sprinkler irrigatie, in het algemeen de horizontale as centrifuges worden meer gebruikt, die een motor die kan worden elektrische, benzine of diesel om de macht te dragen hebben.

 

Pompen voor watertanks en zettingen: Pompen voor dit soort toepassingen werken zoals de meeste, door middel van een motor, die het water onder druk naar de leidingen voert. Het meest genoemde type pomp is de meertraps centrifugaalpomp, die veel gebruikt wordt bij de levering van appartementen en gebouwen.

 

Pompen voor zwembaden en hydromassage: In deze toepassing, de pompen werken zoals in het algemeen, pompen water naar de plaats, echter zonder veel moeite, omdat ze niet werken in de hoogte, maar in dezelfde of lagere niveaus van zwembaden en hydromassage. In de zwembaden worden de zelfaanzuigende pompen met voorfilter en in de hydromassage gebruikt, worden de pompen gebruikt die beschikken over een systeem van drukregeling.

https://www.waterpompshop.nl
Reacties uitgeschakeld voor Hoe kiest u een waterpomp voor irrigatie

DrVeggie juli 25, 2019

Ben je al bekend met DrVeggie? Niet? Dan zullen we je er kennis mee laten maken. DrVeggie gelooft dat je, zelfs met minder tijd, gezond kunt blijven eten. Hoe dan? Door de groentesappen die boordevol goede voedingstoffen zitten, vitamines, mineralen en enzymen. DrVeggie heeft deze groentesappen ontwikkeld voor, zodat je dankzij één flesje het juiste dagelijks portie groente binnen krijgt.

 

Gezond en lekker!

 

Naast de gezonde groentesappen, heeft DrVeggie ook heerlijke gezonde sapjes. Het groentesapje van DrVeggie neem je makkelijk mee in je tas, voor mee naar je werk. Hou je van ontspannen wandelen door de natuur? Dan kun je eenvoudig een flesje groentesap van DrVeggie meenemen voor onderweg. ‘s Morgens bij het opstaan een flesje groentesap, is een goed idee. Het is niet alleen gezond, DrVeggie zorgt er ook voor dat het smakelijk is. De groenten worden koud geperst, direct daarna worden ze ingevroren. Dit gebeurt door gebruik te maken van een shockvriezer. Hierdoor worden alle belangrijke voedingstoffen die in de groenten zitten bewaard.

 

Genieten van een gezond leven

 

DrVeggie draagt graag bij aan een gezonder leven. Wist je dat er ook sapboxen bestaan van DrVeggie? Je kunt er zelfs een familiebox van bestellen. DrVeggie vind je eenvoudig online of klik hier voor de voordeelpakketten van DrVeggie. Naast de groentesappen en de ontgiftingskuur, verkoopt DrVeggie ook shots. Je kunt er smakelijke gember- en kurkumashots kopen. Ben je benieuwd naar de gezonde smaken van DrVeggie? Probeer ze dan eens uit. Ben je overtuigd van de gezonde smaken en wil je deze dagelijks tot je nemen? Dan kun je bij DrVeggie een abonnement nemen. Hoe dat in zijn werk gaat? Daar lees je meer over wanneer je hier klikt. Wil je elke dag je dagelijkse portie mineralen en vitamine binnen krijgen? Neem dan dagelijks groentesap van DrVeggie!

https://drveggie.nl/
Reacties uitgeschakeld voor DrVeggie

ga voor een gezellige sfeer juli 24, 2019

Ga voor een gezellige sfeer

Je woning inrichten naar je eigen smaak is niet altijd eenvoudig. De kunst is om gezelligheid met stijl te combineren. Dit kan uiteraard op verschillende manieren. Je kunt dit doen door te spelen met materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout en textiel. Dit zijn twee materialen die een warme sfeer in huis creëren. Daarnaast kun je ook verschillende kleuren of elkaar afstemmen. Het is uiteindelijk de bedoeling om tot een mooi, harmonieus en stijlvol geheel te komen. Probeer dit in elke kamer van je huis.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Hout is een duurzaam materiaal. Eens je meubelen van hout in huis hebt, heb je ze ook voor heel lang. Het voordeel van houten meubelen is dat ze tegen een stootje kunnen. Als je toch een ongelukje moest hebben en je houten eetkamerstoelen of tafel zijn wat beschadigd, kun je ze nog altijd zelf bijwerken en herstellen. Hout past ook in elke stijl. Als je op een bepaald moment beslist om je interieur een totaal andere stijl te geven, dan gaan je houten eetkamerstoelen en tafel gewoon mee. Ze vinden gegarandeerd hun plekje in je nieuwe interieur.

 

Sierkussens kleden je huis stijlvol aan

Textiel is een andere manier om je huis gezellig in te richten. Denk bijvoorbeeld aan vloerkleden, overgordijnen en kussens. Neem bijvoorbeeld je bankstel. Beeld je in hoe dit oogt zonder sierkussens en daarna met kussens. Je merkt dat je interieur er plots anders uitziet. Sierkussens bestaan in alle afmetingen, kleuren en soorten stof. Je vind er zelfs in leder en dierenhuid. Zo kun je perfect je sierkussens kiezen in functie van de rest van je interieur. Combineer ze met andere objecten in huis zoals je vloerkleed of raamdecoratie. Leg kussens op je eetkamerstoelen voor nog meer comfort. Voorzie sierkussens in je zithoek zodat je je lekker knus kunt installeren. Kies voor je slaapkamer een paar sierkussens die je bed een luxe uitstraling geven. Stem deze bijvoorbeeld af op je dekbedovertrek. In principe kun je bijna in iedere kamer wel wat sierkussens kwijt. Het voordeel van sierkussens is dat je ze regelmatig kunt vervangen. Zo krijg je bijvoorbeeld per seizoen andere tinten in je interieur. Ze zijn ook makkelijk verplaatsbaar. Dit is ideaal voor wie van variatie houdt.

https://www.nouvez.nl/
Reacties uitgeschakeld voor ga voor een gezellige sfeer

Goede kapper Delft! juli 19, 2019

Ben je op zoek naar een goede kapper in Delft? Dan weten wij wel waar je moet zijn. Bij OneKappers natuurlijk! We zijn echte hair lovers, hebben een enorme passie voor het vak, en zijn allemaal intensief opgeleid om het beste uit jouw haar te halen. Wij geloven dat perfectie in de details zit. We zijn onder andere gespecialiseerd in het kleuren van haar en het knippen van krullen. Educatie staat bij ons hoog in het vaandel, dus we volgen regelmatig trainingen om deze vaardigheden te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf ook nieuwe topstylisten op. Kortom, we bieden top haarverzorging in Delft!

We merken dat steeds meer mensen de kwaliteit van hun haar, net als wij, vooropstellen. Zelfs met de extreemste kleuren wil iedereen gezond, zacht, en glanzend haar behouden. Olaplex beschermt je haar tegen de schadelijke chemische invloeden van haarkleuring, en herstelt je haar van binnenuit, waardoor het sterker en gezonder aanvoelt. Dit zorgt ervoor dat we onder andere het haar veiliger kunnen oplichten (blonderen), waardoor we mooiere resultaten behalen met minder schade aan het haar. Omdat we zelf de waanzinnige resultaten keer op keer ervaren, en ook onze klanten er razend enthousiast over zijn ontkleuren wij eigenlijk niet meer zonder Olaplex.

Bij het kleuren (en vooral het ontkleuren) van het haar moeten bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden. Dit is een noodzakelijk proces om het haar in de gewenste kleur te kunnen krijgen, en zorgt er helaas voor dat je haar beschadigt aan kan voelen na een behandeling. Olaplex zorgt ervoor dat er niet meer verbindingen worden verbroken dan nodig, en zorgt ervoor dat ze na het kleuren weer herstellen. Hierdoor beschadigt je haar een stuk minder dan wanneer je dezelfde behandeling zou uitvoeren zonder Olaplex. De producten van Olaplex zijn volledig sulfaat- en dierproefvrij.

https://www.onekappers.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Goede kapper Delft!