Menu

Valk 3 Elite M oktober 26, 2020

Valk is een legendarische puzzelserie. Op het eerste merkteken van drie noten van deze serie werden 2 wereldrecords gevestigd. Hoe dan ook, speedcubers waren dol op deze puzzel. Daarom verwachtten ze iets revolutionairs van Valk Elite. En Chii Mofang stelde niet teleur.
Het hele punt van deze puzzel zit in vervangbare magneten. Ingenieurs van Chii Mofang dachten erover om ze precies in de centrale kappen te plaatsen. Nu kunnen speedcubers hun kracht veranderen.
Een ander cool ding hieraan is het aanpassingssysteem. Hiermee kunt u de kubus verfijnen en persoonlijker maken. Dit heeft een positief effect op het resultaat, je maakt de kubus die je mooi vindt.
De torsie van de Valk 3 Elite M is niet eenvoudig te typeren. Dit is een kubus die 2 van zijn voorgangers combineert: Valk 3 en Valk 3 Power. Hij is zowel zeer controleerbaar als vrij vrij. Top speedcubers aan het begin van de verkoop waardeerden de kubus en merkten de coole twist op.
Chii Mofang besteedde veel aandacht aan het gewicht van de puzzel. Het punt is dat hun vorige kubus, Valk Power, zwaar was. Dit keer deden ze hun best om de bouw te vergemakkelijken. Het resultaat is een steil resultaat – 76 gram.

Kunnen we deze kubus aanbevelen? Van nature! Dit is het coolste puzzelspel dat absoluut iedereen zou moeten spelen. En als je twijfelt, bekijk dan onze videobeoordeling. Daar hebben we nog meer in detail over hem gesproken. – Meer informatie over

 

professionele rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be
Reacties uitgeschakeld voor Valk 3 Elite M
Categorieën: Cadeau

Moederdagcadeautjes maart 14, 2017

Artikelpromotie

Een dag per jaar is er een dag speciaal voor moeders. Moederdag is een dag waarop moeders verwend kunnen worden door hun kinderen. Deze dag wordt sinds de jaren zestig gevierd in Nederland en geeft kinderen de gelegenheid om hun moeder met een lekker ontbijtje op bed te trakteren of een leuk bloemetje mee te nemen wanneer zij thuiskomen. Kleine kinderen mogen op de basisschool iets leuks maken voor hun moeder en kunnen die op deze dag geven. De kinderen krijgen dan een opdracht van de leraar of lerares en met behulp van de docent wordt er dan een leuk, creatief en origineel cadeautje gemaakt. Wanneer je ouder wordt ga je zelf een cadeautje voor je moeder kopen en doe je vaak niet meer zelf iets knutselen. Vaak is dan nog best een speurtocht voordat je iets leuks kunt vinden omdat dit vaak nog best moeilijk kan zijn voor je moeder. Zo wil je eigenlijk een leuk en origineel cadeautje geven met Moederdag. Zo wil je graag een Moederdag cadeau dat laat zien dat je veel om je moeder geeft. Tegenwoordig is het in om bordjes met teksten te geven die dit laten blijven of bijvoorbeeld andere dingen voor het interieur omdat moeders dit vaak leuk vinden. Deze bordjes met tekst zijn er in veel verschillende soorten en maten en ook met veel verschillende soorten teksten. Je wilt natuurlijk een tekst die je goed voor je moeder bestemd vindt en je moeder zal dit dan ook zeker een leuk cadeau vinden. Vaak vinden moeders alles leuk wat je aan hen geeft, omdat het voor hun vaak om het idee gaat dat je aan haar gedacht hebt. Dit vind ze al mooi genoeg. Toch wil je graag wel een leuk cadeau geven en om het extra leuk te maken hebben ze mooi inpakpapier voor een cadeau voor haar dat bijvoorbeeld hartjes heeft. Wanneer Moederdag eraan komt, zullen vele winkels speciaal Moederdag cadeaupapier hebben liggen zodat het cadeau naar thema is ingepakt.

http://cadeau-cadeau.nl
Reacties uitgeschakeld voor Moederdagcadeautjes

Online kerstverlichting kopen, maar hoeveel? november 20, 2014

Artikelpromotie

Hoeveel kerstlampjes moeten er in de kerstboom?

Dat is een vraag waar veel mensen mee zitten, zeker als er kerstverlichting moet worden gekocht in een winkel of online. Het blijft natuurlijk ook een kwestie van smaak, maar een handvat hiervoor kunnen we zeker aanreiken. 

De hoogte van de kerstboom bepaalt hoeveel kerstlichtjes er in de kerstboom moeten.

Dat klinkt misschien vreemd, maar de hoogte is ook erg bepalend voor de omvang van een kerstboom en die bepaalt voornamelijk het aantal kerstlichtjes die er in de kerstboom moeten komen. Het aantal kerstlampjes dat in de kerstboom moet komen kan op twee manieren worden bepaald, eenvoudig door onderstaande advies op te volgen of u kunt het zelf uitrekenen met een formule. Studenten van de universiteit in Sheffield hebben er namelijk een wiskundige formule voor bedacht.

Zoveel kerstlampjes moeten er in een kerstboom van:

 • 1 meter: 100 kerstlampjes;

 • 2 meter: 300 kerstlampjes;

 • 3 meter: 400 kerstlampjes;

 • 6 meter: 750 kerstlampjes;

 • 8 meter: 1250 kerstlampjes.

Meer nauwkeurig is deze wiskundige formule:

 • De lengte van het snoer met lichtjes, dus exclusief het aansluitsnoer, in centimeters = pi x de hoogte van de kerstboom in centimeters.

Tip: u weet nu hoeveel kerstlampjes er in de kerstboom moeten komen. Een handige manier om de verdeling goed te bepalen is door de kerstverlichting in de kerstboom te hangen, op een afstandje te gaan staan en dan de ogen een beetje dicht te knijpen. Door het wazige zicht is heel goed te zien of er nog ergens gaten zitten of dat de lampjes te dicht op elkaar zitten.

Andere zaken om rekening mee te houden bij het kopen van kerstverlichting

 1. Is de kerstverlichting alleen geschikt voor binnen of misschien ook voor buiten?

 2. Kan het snoer later eventueel worden uitgebreid door er een extra slinger met kerstverlichting aan te koppelen, met Luca Connect XP System Expo kerstverlichting is dit bijvoorbeeld mogelijk.

 3. Welke kleur licht stralen de kerstlampjes uit? Gekleurd, warm of misschien juist erg kil wit licht?

 4. Kunnen de lampjes worden vervangen?

 5. Is het LED kerstverlichting of niet? Niet zo belangrijk voor een kerstboom, maar gaat u de hele tuin ermee versieren dan kan dit aardig schelen in het energieverbruik van de kerstverlichting.

 6. Wat is de lengte van het aansluitsnoer en hoever komt de kerstboom van het dichtstbijzijnde stopcontact te staan. Eventueel natuurlijk op te lossen met een verlengsnoer of bij Luca Connect XP System Expo met een verlengstuk.

Online kerstverlichting kopen?

Online vindt u een ruim aanbod kerstverlichting van verschillende merken en aanbieders. Op Tuincentrum Overzicht.nl is het aanbod van verschillende leveranciers voor u uitgestald en overzichtelijk gepresenteerd. Bekijk hier het complete overzicht met kerstverlichting online.

Dit waren onze tips omtrent kerstverlichting kopen en het optuigen van de kerstboom met de juiste hoeveelheid kerstverlichting. Succes en veel plezier met het versieren van de kerstboom!

Meer van dit soort tips ontvangen? Schrijf u dan in voor de Tuincentrum Overzicht.nl nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Twitter of Google+

Tot snel op Tuincentrum Overzicht.nl

http://www.tuincentrumoverzicht.nl/producten
Reacties uitgeschakeld voor Online kerstverlichting kopen, maar hoeveel?