Menu

Noodreparaties, dak-onderhoud en een dak-inspectie: u kunt het aan de Dakmakers overlaten augustus 12, 2019

Verschillende dakonderhoud werkzaamheden die de Dakmakers op korte termijn voor u kunnen uitvoeren, zijn:

-vervangen van dakpannen;

-renoveren van de nokvorst;

-verwijderen van mos, bladeren en ongewenste plantengroei op het dak en /of in de dakgoten;

-controleren van overlappen, dakdoorgangen en de schoorsteenaansluiting;

-kleine reparaties;

-herstel van verouderde / verweerde stukken dak;

-scheurtjes repareren;

-metselwerk bijwerken;

-onderhouds- en schoonmaakbeurt van het complete dak.

Bij de Dakmakers bent u verzekerd van kwaliteit. De firma is aangesloten bij Vebidak, de Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland. Voor meer info hierover kunt u contact opnemen met de branchevereniging zelf. Vebidak is gevestigd aan de Groningenhaven 4 in Nieuwegein. Dit is het correspondentieadres: Postbus 1248, 3430 BE  Nieuwegein. Vebidak is via het volgende telefoonnummer te bereiken: 030-6063238.

 

Ervaring met uiteenlopende dakbedekkingen

Een reparatie plat dak kunt u zeker overlaten aan de Dakmakers. Dit bedrijf staat bekend als expert op het gebied van platte daken. Er is ervaring met de meest uiteenlopende dakbedekkingen. Denk aan bitumen, PVC en EPDM. We lichten ze alle drie kort toe. Bitumen kennen de meeste mensen als teer. Het is een mengsel van diverse koolwaterstoffen uit ruwe olie. Bitumen is natuurkundig gezien vloeibaar. Bij een hogere temperatuur neemt de vloeibaarheid toe. Bitumen wordt ook gebruikt voor asfalt.

Polyvinylchloride (PVC) is goedkoop en makkelijk bewerkbaar. In allerlei industrieën wordt PVC gebruikt als vervanging van bijvoorbeeld beton en hout. Het was Henri Victor Regnault die in 1838 toevallig PVC ontdekte toen een fles vinylchloride in de zon had  gestaan. EPDM staat voor Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. We hebben het dan over synthetische rubbers, ook wel elastomeren genoemd. Toepassingen van EPDM zijn: de autobranche (afdichtingsrubbers voor ramen), slangen (tuinslangen), isolatie (vijverfolie) en de daken-branche. Meer informatie over soorten daken, materialen voor op daken, dakreparaties en dakonderhoud kunt u krijgen van de Dakmakers. U kunt uw contactgegevens online achterlaten zodat u teruggebeld of gemaild wordt. Belt of mailt u liever vandaag nog? Bel dan 085- 0220680.

https://www.dakmakers.nl
Reacties uitgeschakeld voor Noodreparaties, dak-onderhoud en een dak-inspectie: u kunt het aan de Dakmakers overlaten

De voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie. Lees je hier maart 5, 2019

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? U leest het in deze blog.

De voordelen van salarisadministratie in Valkenswaard uitbesteden

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van uw administratie? Een van de grootste voordeel is het uitbesteden van uw administratie is dat u er bijna niet naar hoeft te kijken. U hoeft zich niet alleen niet meer te verdiepen in allerlei regels en wetgevingen. Dit scheelt u een hoop tijd. Wanneer u uw administratie uitbesteed heeft u 24/7 inzicht in uw administratie en kunt u gemakkelijk contact opnemen met het administratiekantoor. Op zoek naar een administratiekantoor in Valkenswaard? Wij van AD-Vi helpen u graag verder.

Verschillende soorten salarisadministratie

Het fijne aan een boekhouder of administratiekantoor is dat ze weten welke wettelijke eisen uw administratie moet voldoen. Zij zijn vaak net wat beter op de hoogte van regelgeving en hoeft u hier zich geen zorgen om te maken. Er zijn verschillende soorten administratie die u kunt uitbesteden. Hierbij kan gedacht worden aan salarisadministratie, loonadministratie, maar ook belastingaangiften of het opmaken van facturen. Nieuwsgierig geworden naar de andere voordelen? Neem dan contact met ons op. 

Administratie uitbesteden in Valkenswaard?

Het kan u veel tijd kosten als u uw administratie uitbesteed. Want vaak bent u zelf niet op de hoogte van alle regels en wetgevingen. Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

https://www.advi.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie. Lees je hier

Handige attributen bij gasdetectie apparatuur november 30, 2018

Er zijn veel verschillende apparaten bij gasdetectie. Zo heb je apparaten die een enkel soort gas meten, maar ook apparaten die vier of vijf gassen tegelijkertijd kunnen meten. In alle situaties geldt, dat het apparaat pas goed zijn werk kan doen, als de manier van bevestigen ondersteunend is aan de werkwijze. Als je je handen al vol hebt tijdens het werk, dan moet je het gasdetectie apparaat niet ook nog eens in je hand moeten dragen. Hiervoor zijn allerlei oplossingen ontwikkeld, zodat het bij je dragen van apparatuur zonder problemen verloopt. Je hebt alsnog het gewenste effect.

Draagmogelijkheden

In een cradle plaats je het gasdetectie apparaat. Het voordeel van een cradle is, dat er een herlaadbaar batterijpack in zit, waardoor je altijd voorzien bent van voldoende voeding voor het apparaat. Een andere draagmogelijkheid is het holster. Dit holster hangt aan je broekriem, waardoor het altijd makkelijk af te lezen is. Een praktische handigheid is dat je de trilfunctie – als je die op het apparaat geactiveerd hebt – kunt voelen op je been. Het apparaat draag je op je lichaam, dus alle signalen zijn waarneembaar. Er is ook nog een draagharnas. Dit harnas draag je om je bovenlichaam, waarmee het gasdetectie apparaat op je buik komt te hangen. Ook een clip voor op je helm is mogelijk, maar dat maakt het aflezen natuurlijk iets lastiger.

Het nut van een docking station

Om alle detectieapparaten te kunnen kalibreren is een docking station handig. Er zijn verschillende docking stations, maar over het algemeen hebben ze allemaal een uitleesfunctie en kalibreren ze in een keer tot maximaal zes apparaten. Daarbij kun je kalibratiegas gebruiken om een bumptest uit te voeren. Dit is een handige test, om te checken of je gasdetectie apparaat nog wel voor honderd procent functioneert. Alle signaleringsmogelijkheden worden getest, waardoor je zeker bent van een goed functionerend apparaat.

Reacties uitgeschakeld voor Handige attributen bij gasdetectie apparatuur
Categorieën: Dienstverlening

Welke diensten biedt een vertaalbureau Duits aan? september 25, 2018

Een vertaalbureau Duits biedt veel verschillende diensten aan om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De meeste tijd zal besteed worden aan het vertalen van diverse documenten. Hierbij kun je denken aan teksten op de website, handleidingen, brieven, folders en brochures. Eigenlijk kan het vertaalbureau Duits alle teksten die gebruikt worden door een bedrijf vertalen. De vertalers hebben vaak ervaring met een bepaalde branche, waardoor zij de vaktermen ook kennen. Dit zal het vertalen een stuk eenvoudiger maken. Ook zal de kwaliteit gewaarborgd blijven. Naast het vertalen bieden zij ook vertolkingen aan. Heeft u binnenkort een meeting met Duitse collega’s of zakenpartners? Maar bent u niet zo goed in zakelijk Duits? Dan kunt u ervoor kiezen om een tolk in te schakelen.

 

De tolk zal de Duitse gesprekken voor u vertalen en u kunt in het Nederlands tegen de tolk praten. De tolk zal dan de ander antwoord geven in het Duits. Werken met een tolk komt veel professioneler over dan wanneer je zelf probeert om Duits te praten, maar je er zelf niet uitkomt. Heeft u ook wel eens Duitse klanten aan de telefoon? U kunt bij ons vertaalbureau Duits ervoor kiezen om ons de telefoon aan te laten nemen. Wij beantwoorden de telefoon in het Duits en we geven alle gesprekken aan u door. Zo weet u wie er hebben gebeld en om welke redenen ze belden. We begrijpen dat als u veel te maken heeft met Duitstaligen, dat u dan wilt leren hoe u zakelijk Duits dient te spreken. Bij ons vertaalbureau Duits kunt u dan ook terecht voor trainingen. Zo leert u binnen enkele weken of maanden de taal. Enige basiskennis is dan wel vereist. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van ons vertaalbureau Duits.Reacties uitgeschakeld voor Welke diensten biedt een vertaalbureau Duits aan?
Categorieën: Dienstverlening

Dé optimale service op het gebied van klantenservices augustus 23, 2018

Op de site van klantenservicetelefoon en middels 0906-1850 kun je ieder gewenst klantenservicenummer achterhalen. Het klantenservicetelefoonnummer van Telfort bijvoorbeeld. Het voordeel van online checken is dat je aanvullende informatie te zien krijgt. Denk aan een compleet uitgeschreven keuzemenu, email-adres en een schets van het bedrijf.

In het geval van Telfort is het interessant te weten dat er 50 eurocent gerekend wordt per telefoontje. Voor de volledigheid: de gebruikelijke belkosten moet je hier nog bij optellen. Dan het telefonisch keuzemenu. Je kunt een 1 intoetsen als het over mobiel bellen gaat. Voor 2 kies je als je een vraag hebt betreffende internet, televisie en/of bellen. Telfort heeft een handige website, waar je meer te weten kunt komen over het combineren van mobiel & thuis. Als je de online combivoordeel check doet, kom je er snel achter of dit voor jou een slimme zet is. Verder lees je op www.telfort.nl van alles over de service van de company in het geval van storingen.

Essent snel bereiken?

Natuurlijk kun je Klantenservicetelefoon ook raadplegen als je op zoek bent naar het nummer van de klantenservice Essent. Als je belt met 0906-1850 kun je direct doorverbonden worden. Oftewel, je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar gegevens.

Wist je overigens dat Essent al sinds 1999 bestaat? Met de twee producten elektriciteit en gas genereert deze onderneming jaarlijks een miljardenomzet. Verder is het wetenswaardig dat Essent een hoofdkantoor heeft in Den Bosch. Dat er zowel particulieren als bedrijven klant zijn bij de energieleverancier. En dat Essent zich hard maakt voor energiebesparing. Zo worden zonnepanelen aangeprezen, net als duurzame cv-ketels en besparende isolatiemaatregelen. Bel je met Essent dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden om antwoord te krijgen op je vraag:

-Bent u op dit moment geen klant bij Essent?

-Wilt u informatie over zonnepanelen?

-Heeft u vragen over een verhuizing?

-Belt u voor een opzegging of een overlijden?

-Wilt u een contract-check?

https://www.klantenservicetelefoon.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Dé optimale service op het gebied van klantenservices

Train je leiderschap bij IvPP januari 23, 2018

Werknemers wordt niet meer verteld wat ze moeten doen. Vandaag de dag moet je jouw team aanspreken en ze helpen hun doelen te bereiken. Je bestuurt ze niet maar haalt ze over naar jouw standpunt. Je dicteert niet; je inspireert en stelt ze in staat! Je kunt leren hoe effectief het is om jouw team aan te spreken door te focussen op de leiderschapsontwikkeling van jouw team. Leiderschapsontwikkeling is nodig om jouw team succesvol te kunnen leiden in de ondernemingswereld van vandaag. Dit leiderschapsprogramma leert je hoe je moet stoppen met managen en met beginnen met leiden; en, als resultaat, een vitaal onderdeel wordt van de toekomst van de organisatie.

Investeren in leiderschapstraining helpt om jouw team de managementbeginselen op te bouwen, wat je ervan verzekert dat je een glanzende carrière voor je hebt liggen.

Vroegere managers wilden graag verandering maar volgden deze niet. De succesvolle leiders van vandaag zijn bereid om de teamprestaties aan te passen en verbeteren door hun eigen teamleider ontwikkelingsvaardigheden aan te scherpen.

Ivpp’s management trainingsprogramma stelt jou in staat om de vaardigheden die jij nodig hebt om te stoppen met het wegduwen en beginnen dingen naar je toe te trekken te beoefenen. Door dit zakelijke leiderschapsprogramma te volgen wordt je een innemende manager die zelfverzekerde, geïnspireerde, in staat gestelde en enthousiaste teams vormt!

Managementtraining is belangrijk, niet alleen in de bedrijfswereld, maar ook in de sport- en medicijnwereld. Leiderschapstraining is essentieel voor de sociale en economische structuur van welk bedrijf dan ook. Managers met leiderschapsvaardigheden zijn belangrijke componenten voor de uitbreiding van een bedrijf. Deze vaardigheden kunnen het beste worden opgebouwd met een leiderschapstraining. Democratisch, autocratisch en laissez-faire zijn verschillende manieren om leiderschapstraining te benaderen. Elke is uniek en prent leiderschapsvaardigheden in gebaseerd op duidelijke operationele patronen.

Trainingsprogramma’s zijn de hulpmiddelen die nodig zijn om leiderschapsvaardigheden in te zetten op het werk. Deze vaardigheden kunnen worden opgedaan bij cursussen over leiderschapsvaardigheden, seminars of lezen. Zowel individuen als organisaties specialiseren in het aanbieden van leiderschapstrainingen in verschillende sectoren. Er zijn ook veel organisaties die online leiderschapstrainingen aanbieden. Er wordt van leiderschap trainingsprogramma’s verwacht dat ze kern- en veelal overeengekomen kenmerken van leiderschap gebruiken, om zo het beste uit mensen te halen. Leiderschap impliceert visie en het vermogen om mensen aan te sporen en te motiveren deze visie uit te werken.

Leiderschapstraining kan op diverse manieren winstgevend zijn voor een bedrijf. Het helpt om werknemers op te leiden, verbeterd hun prestaties en verkleind personeelsverlies. Het is gunstig voor organisaties aangezien het de kosten om constant nieuwe werknemers aan te nemen verminderd.

http://www.ivpp.nl/leiderschap/training
Reacties uitgeschakeld voor Train je leiderschap bij IvPP
Categorieën: Dienstverlening

Privé detective december 15, 2017

Steeds meer zaken worden doorgeschoven naar de privé detective. Door bezuinigingen heeft onze eigen recherche er gewoon weg geen tijd voor. Terwijl een zaak voor u persoonlijk wel belangrijk is. Het is dan fijn als u kan terug vallen op de privé detective voor een gedegen onderzoek. Daarnaast zijn er natuurlijk ook zaken waar de politie zich niet mee bezighoudt. Bijvoorbeeld een alimentatie onderzoek of een onderzoek waarbij gekeken wordt of uw partner u bedriegt. Voor uzelf is dit belangrijke informatie om te weten en de privé detective kan u hierbij helpen om dit soort zaken uit te zoeken. Als privé detective maken we meteen heldere afspraken over de kostenstructuur. U komt zo nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat u de informatie of bewijzen krijgt die u nodig heeft tegen een vooraf afgesproken prijs.

Recherche diensten inschakelen

Bent u van plan om recherche diensten in te schakelen? Zorg er dan wel voor dat u kiest voor een erkend bedrijf. Helaas zijn er genoeg mensen die zich detective noemen zonder erkend te zijn. Ze bieden recherche diensten aan, maar de bewijzen die u krijgt zijn niet erkend. Dit betekend dat u ze niet in de rechtbank kan gebruiken. Voor overspel kan dit geen probleem zijn, maar wel als u vervolgens wil scheiden en bewijs wil hebben van overspel. Of als u een alimentatie onderzoek doet en u bewijs wil hebben voor de rechter dat uw ex samenwoont. Onze recherche diensten zijn erkend dus u kan veilig onze hulp inschakelen bij het achterhalen van belangrijke informatie. Wij helpen u gerust om resultaten te boeken en er bewijs van te krijgen. U weet zo zeker waar u het over heeft. Uiteraard voeren wij onze recherche diensten altijd uit met discretie. Niemand komt te weten dat u een onderzoek gedaan heeft na overspel al helemaal uw partner niet. Dit is toch wel fijn om te weten als u twijfels heeft en u iemand inschakelt.

Persoonsbeveiliging en Vip bewaking

Helaas blijft dreiging altijd aan de orde van de dag. Naast een privé detective kunnen wij u helpen aan persoonsbeveiliging. Wij kunnen u helpen om de directie en zijn gezin te beschermen tegen afpersing, stalking of diefstal. Wij zijn niet alleen erkend als privé detective, maar ook als beveiligingsbedrijf. We weten als geen ander een risico analyse te maken en beveiliging te regelen. Dit doen we al voor verschillende overheidsbedrijven. Hierbij houden we rekening met alle risico’s en zorgen we voor persoonlijke persoonsbeveiliging. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. Al is het maar voor uw eigen veiligheid.

Reacties uitgeschakeld voor Privé detective

Bijzondere vakanties november 22, 2017

Wanneer je een gezin hebt met kinderen en je gaat op vakantie dan kies vaak landen uit waar kinderen zich kunnen vermaken. Je gaat dan landen zoals frankrijke n Spanje op vakantie om een leuke camping te bezoeken. Vaak vind je op een camping genoeg activiteiten voor kinderen. Een tafeltennistafel bijvoorbeeld die vind je op een camping altijd wel. Vaak zie je dat alle kinderen van de camping hier s avonds verzamelen om lekker te spelen met elkaar. Dit soort vakanties zijn tuurlijk heel leuk, maar soms wil je ook is een keer wat anders. Misschien heb je de behoeft om een keer een hele verre reis te maken. Je kunt dit ook doen als je kinderen het huis uit zijn. Dan kun je samen met je man zo een verre reis gaan maken. Je hebt landen zoals Afrika of Thailand waar je een paar weken kunt rondtrekken. Je hebt in dit soort landen zoveel te zien en het is zoveel anders dan bij ons in Europa. Al de dieren die in Afrika lopen zijn toch geweldig om te zien. Weet je niet heel goed wat voor soort vakantie je wilt dan kun je gewoon advies vragen bij reisaanbieders. Zo heb je bijvoorbeeld nrv reizen en koning aap die special reizen aanbieden voor bijzondere bestemmingen. Vaak bestemmingen buiten Europa. Ze bieden reizen aan in landen zoals Thailand, Sgri lanka, Zimbabwe Zuid-Afrika en chili. Ze zijn gespecialiseerd in verre rondreizen. Ze bieden reizen aan voor groepen maar ook privéreizen. Wil je een groepsreis doen dan reis je dus met onbekende. Mensen zeggen vaak dat dit wel heel gezellig is om met zo een groep op reis te gaan. Je profiteert ook van de pluspunten die nrv reizen te bieden heeft. Er is namelijk altijd een enthousiaste Nederlandse reisleider aanwezig die alles precies weet uit te leggen over het land. Het aanbod van rondreizen is erg divers en gaan naar maar liefst vijf verschillend werelddelen.

https://www.dalreizen.nl
Reacties uitgeschakeld voor Bijzondere vakanties

Mediation in Breda vinden? Wij geven u handige tips september 22, 2017

Zit u midden in een scheiding en komt u er samen niet uit? Uiteraard wilt u alles zo goed en zo snel mogelijk geregeld hebben. In dit artikel hebben we een aantal handige tips die u kunnen helpen in de zoektocht naar een goede mediator in de regio Breda.

Kan ik bij een scheiding beter een mediation bureau in Breda zoeken of een advocaat?

Een logische vraag bij een echtscheiding is: neem ik een advocaat of ga ik op zoek naar een mediation bureau in de regio Breda? Deze keuze heeft alles te maken met de verstandhouding tussen u en uw partner. Kunnen jullie samen nog goed communiceren? En is de intentie er vanuit beide partijen om er onderling uit te komen? Dan is het niet gek om te denken aan mediation. Zijn er verschillende wrijvingspunten of is er sprake van een vechtscheiding? Kunnen jullie echt niet meer samen om tafel? Dan loopt het meestal uit op een advocaat en een rechtszaak. We nemen als voorbeeld even partnerpensioen. Bent u getrouwd geweest en gaat u scheiden? Dan heeft u recht op een stukje partnerpensioen. Dit verrekenen de pensioen instanties zelf op het moment dat ze een wijziging doorkrijgen. Een mediation bureau kan hierin adviseren en daarnaast vastleggen wat hierover wordt afgesproken.

Wat kan een mediation bureau voor u doen?

Een mediation bureau staat tussen conflicten in, waardoor er meer ruimte ontstaat voor oplossingen. Mediators zijn onafhankelijk en onpartijdig. Ze kiezen dus geen kant en hebben geen vooroordelen. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk opgelost word. Vaak blijkt dat het met mediation best mogelijk is om tot een gezamenlijke oplossing te komen waarbij alle betrokkenen tevreden zijn. Voordeel hiervan is dat u niet naar een advocaat of rechter hoeft. Dit scheelt niet alleen in tijd en energie maar ook een hoop in de kosten. Stel u wilt bijvoorbeeld aanspraak maken op uw partnerpensioen, maar uw ex-partner vindt dat u hier geen recht op heeft. Mediation Breda adviseert en helpt u hierbij om tot een gezamenlijke oplossing te komen waar beide partijen vrede mee hebben.

Hoe gaat mediation in zijn werk?

U heeft de intentie om samen zo goed mogelijk uit een scheiding te komen en daarom de keuze gemaakt voor mediation in Breda? Hoe ziet zo’n mediation traject er dan over het algemeen uit? Meestal begint het met een kennismaking, waarbij beide partners zichzelf voorstellen en aangeven waarom zij voor mediation hebben gekozen. Daarna zal er gezamenlijk besproken worden wat de problemen of discussiepunten zijn. De mediator zal vervolgens vaststellen welke onderwerpen onder begeleiding dienen te worden opgelost. Hierna vinden meestal gescheiden sessies plaats, waarbij ieder ook apart zijn of haar verhaal kwijt kan. Later volgt er een gezamenlijke terugkoppeling waarin gestreefd wordt naar een oplossing die voor beide partijen werkt. Tot slot wordt de sessie afgerond met een overeenkomst of een vervolgafspraak in Breda.

Heeft u hulp nodig bij uw echtscheiding? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van mediation in Breda of heeft u vragen over het partnerpensioen? Neem dan contact op met een van de mediators van Van den Brekel Notariaat uit Breda.

https://echtscheidingsmediatorbreda.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Mediation in Breda vinden? Wij geven u handige tips

Een ander huwelijkscadeau juni 1, 2017

Iedereen kent de keuzestress rondom het onderwerp ‘huwelijkscadeau’. Wat moet je deze keer weer geven? Het behoort de mooiste dag uit iemands leven te zijn, wat moet je dan nog geven? Dat is een lastig iets en daarom zijn we vandaag ook op zoek naar het leukste cadeau. Dat klinkt misschien gek, iedereen is immers toch anders? Dit klopt uiteraard, iedereen is ook anders. Toch is het soms fijn om elkaar wat inspiratie te geven. Daarom geven we vandaag een mogelijk voorbeeld waar wij zelf toch wel vrij enthousiast over waren. Het is een ander huwelijkscadeau van Jilster.

Als huwelijkscadeau geef ik herinneringen

Hoe kan dat nou? Je kunt natuurlijk lastig zeggen: ‘Ik geef herinneringen.’ Wel kan je natuurlijk meehelpen in het proces om de herinneringen langer vast te houden. Dit doe je bijvoorbeeld door teksten of door foto’s. Foto’s zijn daarom ook zo enorm populair. Het is iets wat heel persoonlijk is, samen met teksten en de herinneringen daarvan. Dit vindt Jilster ook. Daarom hebben ze nu een heel leuk cadeau voor iedere bruid en elke bruidegom. Het gaat namelijk om een Jilster tijdschrift. Dit tijdschrift kun je zelf samenstellen en kan gevuld worden met alles wat je maar wilt. Zo kun je hele verhalen schrijven, maar je kunt ook makkelijk foto’s plaatsen. Dit is ideaal voor iedereen die eigenlijk een heel persoonlijk cadeau wilt geven. Toch is het geven van een persoonlijk cadeau wel lastig als je weinig tijd hebt. Daarom is deze oplossing geheel online uit te voeren. Je hoeft niet meer te knippen en te plakken. Daar zit tegenwoordig ook niemand meer op te wachten. Je kunt gemakkelijk keuzes maken via de website en zo toch een creatief en mooi cadeau maken.

Jilster en meer

Natuurlijk draait het nu om de mooie huwelijkscadeau’s. Toch is dit natuurlijk niet altijd het geval. Je kunt altijd zelf een tijdschrift samenstellen. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor jubileums of verjaardagen. Op deze manier kun je altijd laten zien dat je moeite hebt gedaan en dat het niet voor niets is. Kortom, er zijn vele wegen naar Rome. Je kunt de Jilster op allerlei manieren inzetten.

Reacties uitgeschakeld voor Een ander huwelijkscadeau
Categorieën: Dienstverlening