Menu

Milieubewust is het nieuwe normaal! augustus 5, 2020

In de e-commerce-industrie hechten we veel waarde aan duurzaam werken. Meestal ligt de nadruk vooral op het verminderen van de kooldioxide-uitstoot bij het verzenden van pakketten. Maar niet alleen de CO 2 -uitstoot is van invloed op het milieu, ook de verpakking speelt een belangrijke rol. Bovendien is het oversized pakket een doorn in het oog van de ontvanger. Hieronder volgen 3 tips voor het duurzaam verpakken en verzenden van pakketten.

Versturen zonder omhulsel

Je kan ook een pakketje verzenden zonder verpakking. De meeste producten zijn standaardconfiguratie in de fabrieksverpakking. U hoeft het product niet in een doos met vulmateriaal te doen, maar levert het product in plaats daarvan af in een afsluitbare krat. De verschillende maten kratten kunnen ruimte besparen, waardoor er meer goederen in de bus geladen kunnen worden. Dit betekent op zijn beurt dat de uitstoot van kooldioxide per zending wordt verminderd. Bovendien kunt u direct kosten besparen: u hoeft geen verpakkingen meer aan te schaffen, wat het verpakkingsproces vereenvoudigt.

U herkent dit misschien: producten die besteld zijn bij online winkels worden in te grote dozen geleverd. Met een grote hoeveelheid vulmateriaal. Overmatige verpakking heeft een negatieve impact op het milieu. Ze zorgen voor het transport van onnodige lucht, extra CO2-uitstoot en overmatig materiaalgebruik.

Genoeg duurzame opties!

Ga voor duurzame materialen om vervuiling te minimaliseren. Laat uw klanten weten hoe ze verpakkingsmaterialen het beste kunnen weggooien. Verpak het pakket zo klein mogelijk, zodat het tijdens transport zo min mogelijk ruimte inneemt. Hoe meer lucht in de verpakking, hoe minder verpakking er in de tank zit. Hierdoor stoot elke verpakking meer kooldioxide uit dan nodig is. Een rol Bubbelplastic kopen is ideaal om toch je pakketje te verzenden.

De juiste verzorgingspartij

Voorkom onnodige uitstoten door pakketjes bij de eerste levering aan te laten komen. Uw klanten zijn bereikbaarder dan ooit. Door ze meerdere keren te informeren over de levering, kunt u de bezorgmogelijkheden vergroten. Als het pakket al onderweg is, kies dan een bezorger die uw klanten de mogelijkheid biedt om de verzendgegevens te wijzigen. Laat de optie open om de levertijd te wijzigen, voeg een opmerking toe voor de bezorger of geef de optie om het bezorgadres te wijzigen. Hoe flexibeler uw bezorger is, hoe groter de kans dat hij niet een tweede of derde keer hoeft terug te keren.

https://luchtkussengigant.nl/noppenfolie/
Reacties uitgeschakeld voor Milieubewust is het nieuwe normaal!

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Binance bot juni 18, 2020

Artikelpromotie

Als je een beginner bent op het gebied van crypto trading, en je wilt gaan beginnen met handelen op het platform Binance, dan heb je vast wel eens gehoord dat je dan het beste een bot kunt gebruiken. Maar wat is Binancebot.io en hoe gaat het in zijn werk als je ermee gaat handelen? En wat zijn nu eigenlijk de voordelen en de nadelen aan het gebruik van een handelsbot?

Hoe werkt een Binance bot?

Een binance bot is feitelijk software die aan de hand van wiskundige formules opdrachten kan uitvoeren.  Door de algoritmes kan een bot kan zelfstandig marktanalyses maken en handels beslissingen nemen. Dat doet hij natuurlijk niet helemaal uit zichzelf. Wanneer je een bot aanschaft, kun je als gebruiker diverse voorkeuren en limieten instellen, zodat de trading bot precies doet wat jij wilt. Je kunt de bot bijvoorbeeld alleen bepaalde crypto munten laten kopen, of alleen tegen een bepaalde prijs. Nadat je alle voorkeuren hebt ingesteld, gaat de bot zelfstandig voor je aan het werk. Je kunt daarna altijd de instellingen weer veranderen en je voorkeuren wijzigen. Er zijn diverse websites waar de bots in pakketten tegen verschillende prijzen kunt vinden. Je kunt ook kiezen voor een gratis open source bot, maar dat vereist wel enige kennis van programmeren waardoor het minder aantrekkelijk is voor een beginner

De voordelen van handelen met een Binance bot

Het belangrijkste voordeel van een binance bot is dat het je heel veel tijd bespaart. Natuurlijk is het buitengewoon fascinerend om alle grafieken te bestuderen en te volgen wat de prijzen van alle crypto currencies in de markt doen, maar het kost ook enorm veel tijd. Als je begint met crypto trading heb je vaak gewoon een baan of ben je aan het studeren, en kun je het jezelf niet eens permitteren om de hele dag naar de online exchange van Binance te kijken. En ook al heb je de tijd, je moet toch ook eten en slapen. Dat is het voordeel van een bot: hij werkt onvermoeibaar door, of je nu slaapt of niet. Je kunt met een bot 24 uur per dag blijven handelen en je kunt daarom beter inspelen op de continue veranderende markt. Bovendien wordt de bot niet beïnvloed wordt door allerlei menselijke emoties die het handelsproces negatief kunnen beïnvloeden. De bot handelt puur op basis van wiskundige formules en kan daardoor perfect een handelsstrategie uitvoeren.

Zijn er ook nadelen aan handelen met bot?

Er zijn ook enkele nadelen aan gebruik van een bot. De allergrootste valkuil is dat je niet goed begrijpt welke parameters je kunt instellen. Het kan een voordeel zijn om eerst gewoon handmatig het een en ander uit te proberen voordat je alles in handen geeft van een bot.Kies daarom voor een handelsbot die gebruiksvriendelijk is en een overzichtelijke interface heeft.  Je kunt als beginner beter voor een minder geavanceerde bot kiezen die iets minder mogelijkheden heeft en beter is beveiligd, dan voor een hele complexe bot waar je al behoorlijk wat handelservaring voor moet hebben om hem te bedienen.

Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn de voordelen en nadelen van een Binance bot
Categorieën: Dienstverlening

Wasmachine reparatie Bergen op Zoom maart 3, 2020

Als u problemen ondervindt met uw wasmachine, of het nu een probleem is met een deur die niet dicht gaat, uw trommel niet draait of zelfs lekt, wij zijn er om u te helpen.

Komt er een slechte geur uit uw wasmachine?

Dit is een veel voorkomend probleem. Wassen op lagere temperaturen is belangrijk voor het milieu, maar het kan betekenen dat er na verloop van tijd resten in de wasmachine worden opgebouwd.

  • Voer een lege wasbeurt uit op het heetste programma van uw machine als u hoofdzakelijk lage temperatuur instellingen gebruikt (30 ° C of 40 ° C). Een gemiddeld gezin gebruikt hun machine 4 keer per week, dus we raden u aan dit een keer per week te doen.

  • Controleer en reinig onder de deurafdichting en in de wasmiddellade. Kleding die uit de was komt met zwarte vlekken erop is vaak een teken dat resten moeten worden opgeruimd. Laat de deur van de wasmachine en de lade een beetje open wanneer deze niet in gebruik is, zodat er lucht kan circuleren. Als u kleine kinderen thuis hebt, is het raadzaam om de deur van de wasmachine te allen tijde gesloten te houden.

Wasmachine deur gaat niet open?

Zit er water in de wasmachine?

  • Als dat zo is, gaat de deur niet open als veiligheidsmaatregel. Je moet het water weg laten lopen om te zien of het probleem is opgelost. Als uw wasmachine geen afvoer functie heeft, schakelt u deze uit op het stopcontact en laat u de afvoerslang in een wastafel of bad vallen. De zwaartekracht zorgt voor de rest, maar zorg voor wat handdoeken bij de hand voor het morsen.

  • Schakel de stroom van de wasmachine uit en laat een paar minuten staan, probeer dan de deur opnieuw te openen.

  • Het vergrendelingsmechanisme is mogelijk defect. Je kunt de deur misschien ontgrendelen door de vergrendeling te manipuleren, maar forceer de deur niet of je zult ergere schade aanrichten.

Lekt uw wasmachine?

Als er water uit uw apparaat lekt, moet u eerst de kranen en de stroom uitschakelen. Voer nu de volgende controles uit:

  • Controleer of de deur dicht is: Met de meeste wasmachines kunt u de machine niet starten met de deur open. Als het rubber op de deurafdichting begint te vergaan, kan dit leiden tot een kleine hoeveelheid water onder het apparaat.

  • Staat het apparaat waterpas? Controleer of uw wasmachines op een vlakke ondergrond staat.

  • Controleer uw afvoerslang: Zorg ervoor dat uw afvoerslangen goed zijn bevestigd en niet verstopt zijn.

Als u nog steeds problemen ondervindt, belt u met wasmachine reparatie Bergen op Zoom en neemt u contact op met uw plaatselijke witgoed monteur.

 

https://www.wasmachinebreda.nl/witgoed-reparatie-bergen-op-zoom/
Reacties uitgeschakeld voor Wasmachine reparatie Bergen op Zoom

Vacatures als letselschadebehandelaar januari 9, 2020

Artikelpromotie

De zaak Liebeck vs McDonald’s

Wie kent niet het verhaal van die oude Amerikaanse dame die miljoenen kreeg toegewezen, nadat ze te hete koffie van McDonald’s per ongeluk over zichzelf heen had gegooid? Het is een bekend verhaal over de oververhitte Amerikaanse letselschadepraktijk. Iedereen die reageert op vacatures voor letselschadebehandelaar kent het verhaal. Er is alleen een moeilijkheid met het verhaal: het is niet waar. Want de dame in kwestie, de inmiddels overleden Stella Liebeck, kreeg de hete koffie over zich heen toen ze suiker in haar koffie wilde doen en de deksel van haar coffee-to-go in eerste instantie niet loskwam. Mevrouw Liebeck kreeg door het ongeval gruwelijke brandwonden op haar bovenbenen. Dit terwijl McDonald’s had kunnen weten dat er een probleem was met de temperatuur van de koffie, want op het moment van het ongeval had het fastfoodketen al honderden klachten hierover binnengekregen. De claim escaleerde nadat McDonald’s in eerste instantie ontkennend reageerde op de klacht van mevrouw Liebeck en haar ook nog ridiculiseerde. Pas toen kende de jury in Los Angeles haar de claim van 2,8 miljoen dollar toe. Uiteindelijk werd de zaak geschikt voor 600.000 dollar, nadat de top van het concern persoonlijke excuses aan mevrouw Liebeck had aangeboden.

Empatische vaardigheden essentieel

Er is een belangrijke les te leren uit deze casus die voor alle letselschadebehandelaars en voor mensen die reageren op vacatures voor letselschadebehandelaar in Nederland relevant is. De les is dat je nog zulke juridisch doorwrochte betogen kunt schrijven voor in de rechtszaal, maar dat het er uiteindelijk om gaat om met het slachtoffer in gesprek te gaan, begrip te uiten voor zijn of haar situatie en oprecht medeleven over te brengen. Gewoon puur menselijk contact kan ervoor zorgen dat een claim van 2,8 miljoen dollar wordt aangepast naar 600.000 dollar. Natuurlijk is het ook belangrijk om op argumenten overtuigend te zijn, in de rechtszaal of daarbuiten, maar om succesvol te zijn als letselschadebehandelaar is het bezitten van empathische vaardigheden essentieel.

Een vriendelijk woord van medeleven en bezorgdheid

In Nederland gaat het niet om zulke extreem hoge claimbedragen als in de Verenigde Staten. Dat heeft te maken met de claimcultuur mede ontstaan door de kosten van de zorg, die in Amerika vele malen hoger zijn. Ook het ontbreken van een adequaat systeem van sociale voorzieningen helpt niet mee. Dat zijn belangrijke redenen waardoor slachtoffers van letselschade in de Verenigde Staten ook veel meer kosten hebben dan in Nederland. Maar het is belangrijk om te beseffen voor iedereen die erover denkt om te reageren op vacatures voor letselschadebehandelaar dat een vriendelijk woord van medeleven en bezorgdheid vaak veel meer waard is dan jaren van juridische studie.

Reacties uitgeschakeld voor Vacatures als letselschadebehandelaar
Categorieën: Dienstverlening

Zijn zonnepanelen op een plat dak mogelijk? december 10, 2019

Artikelpromotie

Om zonnepanelen te plaatsen, is een helling van zo’n 45 graden de meest ideale situatie. Om die reden worden zonnepanelen vaak op een schuin dak geplaatst. Kun je dan geen zonnepanelen op een plat dak plaatsen? Jawel!

Zonnepanelen op een plat dak, hoe?

Zonnepanelen worden op een plat dak bijna altijd in rijen achter elkaar geplaatst, waarbij ze in een helling staan. De richting waarop ze staan is afhankelijk van de zon. Ook kunnen ze zowel liggend als staand worden geplaatst. Staand is vaak financieel interessanter, maar staand zorgt voor een beter rendement. Hoeveel afstand er tussen de panelen zit, is juist weer afhankelijk van het gebouw en de mogelijkheden daar.

Andere zaken om op te letten

Plaats je zonnepanelen op een plat dak? Controleer dan goed dat het dak stevig genoeg is. Heb je nog asbest op je dak, bijvoorbeeld omdat het een oud pand is? Realiseer dan dat je dit beter eerst kunt verwijderen. Over een aantal jaar moet dit namelijk weg zijn. Er zijn dus gevallen waarbij je echt eerst het dak moet vervangen. Let er ook op dat je zaken doet met een installateur die verstand van zaken heeft, zodat de zonnepanelen veilig worden geplaatst.

Kies een goede installateur

Bij voorkeur iemand die ervaring heeft met het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Kijk dus bij je zoektocht naar een goed bedrijf niet alleen naar de prijs, maar kijk iets verder. Lees ook altijd de voorwaarden goed. Zo weet je bijvoorbeeld wie er verantwoordelijk is wanneer er iets misgaat. Een goede installateur kan ook goed bekijken of het voor jou überhaupt interessant is om zonnepanelen te plaatsen. Zo krijg je dus ook professioneel advies waar je echt wat mee kan.

Reacties uitgeschakeld voor Zijn zonnepanelen op een plat dak mogelijk?
Categorieën: Dienstverlening

Betaalbare slotenzetter november 21, 2019

Artikelpromotie

Als je naar een deel van de slotenmaker Den Haag bedrijven kijkt zou je denken dat de diensten van een slotenzetter niet betaalbaar zouden zijn, maar dit beeld klopt niet helemaal.

Er zitten inderdaad slotenmaker bedrijven tussen dat heel duur zijn maar dit is maar een klein fractie van het aanbod. De meeste slotenmaker Den Haag bedrijven hebben gewoon een slotenzetter waarvan de diensten wel gewoon betaalbaar zijn. Juist de meerderheid van de slotenmakers in Den Haag levert goede dienstverlening tegen lage tarieven, zoals de slotenmaker hieronder,

https://www.slotenmaker-den-haag.com/

Een betaalbare slotenzetter Den Haag kan extra sloten monteren of oude sloten vervangen. Het maakt niet uit hoeveel er gemonteerd moeten want de slotenzetter kan dit gewoon binnen een dag doen. Voor de exacte prijs kun je het aantal, type en merk opgeven wanneer je een offerte aanvraagt en de prijs wordt dan voor je berekend. Je kunt hiervoor met de slotenmaker Den Haag bedrijf bellen of je kunt gewoon via hun website een offerte aanvragen.

De slotenmaker Den Haag bedrijf zal zo snel mogelijk reageren met een offerte per post of e-mail afhankelijk van welke optie je gekozen hebt. Meestal zullen ze wel een e-mail sturen omdat dit kosten bespaard en het milieu.

Reacties uitgeschakeld voor Betaalbare slotenzetter
Categorieën: Dienstverlening

Noodreparaties, dak-onderhoud en een dak-inspectie: u kunt het aan de Dakmakers overlaten augustus 12, 2019

Artikelpromotie

Verschillende dakonderhoud werkzaamheden die de Dakmakers op korte termijn voor u kunnen uitvoeren, zijn:

-vervangen van dakpannen;

-renoveren van de nokvorst;

-verwijderen van mos, bladeren en ongewenste plantengroei op het dak en /of in de dakgoten;

-controleren van overlappen, dakdoorgangen en de schoorsteenaansluiting;

-kleine reparaties;

-herstel van verouderde / verweerde stukken dak;

-scheurtjes repareren;

-metselwerk bijwerken;

-onderhouds- en schoonmaakbeurt van het complete dak.

Bij de Dakmakers bent u verzekerd van kwaliteit. De firma is aangesloten bij Vebidak, de Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland. Voor meer info hierover kunt u contact opnemen met de branchevereniging zelf. Vebidak is gevestigd aan de Groningenhaven 4 in Nieuwegein. Dit is het correspondentieadres: Postbus 1248, 3430 BE  Nieuwegein. Vebidak is via het volgende telefoonnummer te bereiken: 030-6063238.

 

Ervaring met uiteenlopende dakbedekkingen

Een reparatie plat dak kunt u zeker overlaten aan de Dakmakers. Dit bedrijf staat bekend als expert op het gebied van platte daken. Er is ervaring met de meest uiteenlopende dakbedekkingen. Denk aan bitumen, PVC en EPDM. We lichten ze alle drie kort toe. Bitumen kennen de meeste mensen als teer. Het is een mengsel van diverse koolwaterstoffen uit ruwe olie. Bitumen is natuurkundig gezien vloeibaar. Bij een hogere temperatuur neemt de vloeibaarheid toe. Bitumen wordt ook gebruikt voor asfalt.

Polyvinylchloride (PVC) is goedkoop en makkelijk bewerkbaar. In allerlei industrieën wordt PVC gebruikt als vervanging van bijvoorbeeld beton en hout. Het was Henri Victor Regnault die in 1838 toevallig PVC ontdekte toen een fles vinylchloride in de zon had  gestaan. EPDM staat voor Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. We hebben het dan over synthetische rubbers, ook wel elastomeren genoemd. Toepassingen van EPDM zijn: de autobranche (afdichtingsrubbers voor ramen), slangen (tuinslangen), isolatie (vijverfolie) en de daken-branche. Meer informatie over soorten daken, materialen voor op daken, dakreparaties en dakonderhoud kunt u krijgen van de Dakmakers. U kunt uw contactgegevens online achterlaten zodat u teruggebeld of gemaild wordt. Belt of mailt u liever vandaag nog? Bel dan 085- 0220680.

https://www.dakmakers.nl
Reacties uitgeschakeld voor Noodreparaties, dak-onderhoud en een dak-inspectie: u kunt het aan de Dakmakers overlaten

Handige attributen bij gasdetectie apparatuur november 30, 2018

Artikelpromotie

Er zijn veel verschillende apparaten bij gasdetectie. Zo heb je apparaten die een enkel soort gas meten, maar ook apparaten die vier of vijf gassen tegelijkertijd kunnen meten. In alle situaties geldt, dat het apparaat pas goed zijn werk kan doen, als de manier van bevestigen ondersteunend is aan de werkwijze. Als je je handen al vol hebt tijdens het werk, dan moet je het gasdetectie apparaat niet ook nog eens in je hand moeten dragen. Hiervoor zijn allerlei oplossingen ontwikkeld, zodat het bij je dragen van apparatuur zonder problemen verloopt. Je hebt alsnog het gewenste effect.

Draagmogelijkheden

In een cradle plaats je het gasdetectie apparaat. Het voordeel van een cradle is, dat er een herlaadbaar batterijpack in zit, waardoor je altijd voorzien bent van voldoende voeding voor het apparaat. Een andere draagmogelijkheid is het holster. Dit holster hangt aan je broekriem, waardoor het altijd makkelijk af te lezen is. Een praktische handigheid is dat je de trilfunctie – als je die op het apparaat geactiveerd hebt – kunt voelen op je been. Het apparaat draag je op je lichaam, dus alle signalen zijn waarneembaar. Er is ook nog een draagharnas. Dit harnas draag je om je bovenlichaam, waarmee het gasdetectie apparaat op je buik komt te hangen. Ook een clip voor op je helm is mogelijk, maar dat maakt het aflezen natuurlijk iets lastiger.

Het nut van een docking station

Om alle detectieapparaten te kunnen kalibreren is een docking station handig. Er zijn verschillende docking stations, maar over het algemeen hebben ze allemaal een uitleesfunctie en kalibreren ze in een keer tot maximaal zes apparaten. Daarbij kun je kalibratiegas gebruiken om een bumptest uit te voeren. Dit is een handige test, om te checken of je gasdetectie apparaat nog wel voor honderd procent functioneert. Alle signaleringsmogelijkheden worden getest, waardoor je zeker bent van een goed functionerend apparaat.

Reacties uitgeschakeld voor Handige attributen bij gasdetectie apparatuur
Categorieën: Dienstverlening

Welke diensten biedt een vertaalbureau Duits aan? september 25, 2018

Artikelpromotie

Een vertaalbureau Duits biedt veel verschillende diensten aan om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De meeste tijd zal besteed worden aan het vertalen van diverse documenten. Hierbij kun je denken aan teksten op de website, handleidingen, brieven, folders en brochures. Eigenlijk kan het vertaalbureau Duits alle teksten die gebruikt worden door een bedrijf vertalen. De vertalers hebben vaak ervaring met een bepaalde branche, waardoor zij de vaktermen ook kennen. Dit zal het vertalen een stuk eenvoudiger maken. Ook zal de kwaliteit gewaarborgd blijven. Naast het vertalen bieden zij ook vertolkingen aan. Heeft u binnenkort een meeting met Duitse collega’s of zakenpartners? Maar bent u niet zo goed in zakelijk Duits? Dan kunt u ervoor kiezen om een tolk in te schakelen.

 

De tolk zal de Duitse gesprekken voor u vertalen en u kunt in het Nederlands tegen de tolk praten. De tolk zal dan de ander antwoord geven in het Duits. Werken met een tolk komt veel professioneler over dan wanneer je zelf probeert om Duits te praten, maar je er zelf niet uitkomt. Heeft u ook wel eens Duitse klanten aan de telefoon? U kunt bij ons vertaalbureau Duits ervoor kiezen om ons de telefoon aan te laten nemen. Wij beantwoorden de telefoon in het Duits en we geven alle gesprekken aan u door. Zo weet u wie er hebben gebeld en om welke redenen ze belden. We begrijpen dat als u veel te maken heeft met Duitstaligen, dat u dan wilt leren hoe u zakelijk Duits dient te spreken. Bij ons vertaalbureau Duits kunt u dan ook terecht voor trainingen. Zo leert u binnen enkele weken of maanden de taal. Enige basiskennis is dan wel vereist. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van ons vertaalbureau Duits.



Reacties uitgeschakeld voor Welke diensten biedt een vertaalbureau Duits aan?
Categorieën: Dienstverlening

Dé optimale service op het gebied van klantenservices augustus 23, 2018

Artikelpromotie

Op de site van klantenservicetelefoon en middels 0906-1850 kun je ieder gewenst klantenservicenummer achterhalen. Het klantenservicetelefoonnummer van Telfort bijvoorbeeld. Het voordeel van online checken is dat je aanvullende informatie te zien krijgt. Denk aan een compleet uitgeschreven keuzemenu, email-adres en een schets van het bedrijf.

In het geval van Telfort is het interessant te weten dat er 50 eurocent gerekend wordt per telefoontje. Voor de volledigheid: de gebruikelijke belkosten moet je hier nog bij optellen. Dan het telefonisch keuzemenu. Je kunt een 1 intoetsen als het over mobiel bellen gaat. Voor 2 kies je als je een vraag hebt betreffende internet, televisie en/of bellen. Telfort heeft een handige website, waar je meer te weten kunt komen over het combineren van mobiel & thuis. Als je de online combivoordeel check doet, kom je er snel achter of dit voor jou een slimme zet is. Verder lees je op www.telfort.nl van alles over de service van de company in het geval van storingen.

Essent snel bereiken?

Natuurlijk kun je Klantenservicetelefoon ook raadplegen als je op zoek bent naar het nummer van de klantenservice Essent. Als je belt met 0906-1850 kun je direct doorverbonden worden. Oftewel, je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar gegevens.

Wist je overigens dat Essent al sinds 1999 bestaat? Met de twee producten elektriciteit en gas genereert deze onderneming jaarlijks een miljardenomzet. Verder is het wetenswaardig dat Essent een hoofdkantoor heeft in Den Bosch. Dat er zowel particulieren als bedrijven klant zijn bij de energieleverancier. En dat Essent zich hard maakt voor energiebesparing. Zo worden zonnepanelen aangeprezen, net als duurzame cv-ketels en besparende isolatiemaatregelen. Bel je met Essent dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden om antwoord te krijgen op je vraag:

-Bent u op dit moment geen klant bij Essent?

-Wilt u informatie over zonnepanelen?

-Heeft u vragen over een verhuizing?

-Belt u voor een opzegging of een overlijden?

-Wilt u een contract-check?

https://www.klantenservicetelefoon.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Dé optimale service op het gebied van klantenservices