Menu

Wasmachine reparatie Bergen op Zoom maart 3, 2020

Als u problemen ondervindt met uw wasmachine, of het nu een probleem is met een deur die niet dicht gaat, uw trommel niet draait of zelfs lekt, wij zijn er om u te helpen.

Komt er een slechte geur uit uw wasmachine?

Dit is een veel voorkomend probleem. Wassen op lagere temperaturen is belangrijk voor het milieu, maar het kan betekenen dat er na verloop van tijd resten in de wasmachine worden opgebouwd.

  • Voer een lege wasbeurt uit op het heetste programma van uw machine als u hoofdzakelijk lage temperatuur instellingen gebruikt (30 ° C of 40 ° C). Een gemiddeld gezin gebruikt hun machine 4 keer per week, dus we raden u aan dit een keer per week te doen.

  • Controleer en reinig onder de deurafdichting en in de wasmiddellade. Kleding die uit de was komt met zwarte vlekken erop is vaak een teken dat resten moeten worden opgeruimd. Laat de deur van de wasmachine en de lade een beetje open wanneer deze niet in gebruik is, zodat er lucht kan circuleren. Als u kleine kinderen thuis hebt, is het raadzaam om de deur van de wasmachine te allen tijde gesloten te houden.

Wasmachine deur gaat niet open?

Zit er water in de wasmachine?

  • Als dat zo is, gaat de deur niet open als veiligheidsmaatregel. Je moet het water weg laten lopen om te zien of het probleem is opgelost. Als uw wasmachine geen afvoer functie heeft, schakelt u deze uit op het stopcontact en laat u de afvoerslang in een wastafel of bad vallen. De zwaartekracht zorgt voor de rest, maar zorg voor wat handdoeken bij de hand voor het morsen.

  • Schakel de stroom van de wasmachine uit en laat een paar minuten staan, probeer dan de deur opnieuw te openen.

  • Het vergrendelingsmechanisme is mogelijk defect. Je kunt de deur misschien ontgrendelen door de vergrendeling te manipuleren, maar forceer de deur niet of je zult ergere schade aanrichten.

Lekt uw wasmachine?

Als er water uit uw apparaat lekt, moet u eerst de kranen en de stroom uitschakelen. Voer nu de volgende controles uit:

  • Controleer of de deur dicht is: Met de meeste wasmachines kunt u de machine niet starten met de deur open. Als het rubber op de deurafdichting begint te vergaan, kan dit leiden tot een kleine hoeveelheid water onder het apparaat.

  • Staat het apparaat waterpas? Controleer of uw wasmachines op een vlakke ondergrond staat.

  • Controleer uw afvoerslang: Zorg ervoor dat uw afvoerslangen goed zijn bevestigd en niet verstopt zijn.

Als u nog steeds problemen ondervindt, belt u met wasmachine reparatie Bergen op Zoom en neemt u contact op met uw plaatselijke witgoed monteur.

 

https://www.wasmachinebreda.nl/witgoed-reparatie-bergen-op-zoom/
Reacties uitgeschakeld voor Wasmachine reparatie Bergen op Zoom

Vacatures als letselschadebehandelaar januari 9, 2020

Artikelpromotie

De zaak Liebeck vs McDonald’s

Wie kent niet het verhaal van die oude Amerikaanse dame die miljoenen kreeg toegewezen, nadat ze te hete koffie van McDonald’s per ongeluk over zichzelf heen had gegooid? Het is een bekend verhaal over de oververhitte Amerikaanse letselschadepraktijk. Iedereen die reageert op vacatures voor letselschadebehandelaar kent het verhaal. Er is alleen een moeilijkheid met het verhaal: het is niet waar. Want de dame in kwestie, de inmiddels overleden Stella Liebeck, kreeg de hete koffie over zich heen toen ze suiker in haar koffie wilde doen en de deksel van haar coffee-to-go in eerste instantie niet loskwam. Mevrouw Liebeck kreeg door het ongeval gruwelijke brandwonden op haar bovenbenen. Dit terwijl McDonald’s had kunnen weten dat er een probleem was met de temperatuur van de koffie, want op het moment van het ongeval had het fastfoodketen al honderden klachten hierover binnengekregen. De claim escaleerde nadat McDonald’s in eerste instantie ontkennend reageerde op de klacht van mevrouw Liebeck en haar ook nog ridiculiseerde. Pas toen kende de jury in Los Angeles haar de claim van 2,8 miljoen dollar toe. Uiteindelijk werd de zaak geschikt voor 600.000 dollar, nadat de top van het concern persoonlijke excuses aan mevrouw Liebeck had aangeboden.

Empatische vaardigheden essentieel

Er is een belangrijke les te leren uit deze casus die voor alle letselschadebehandelaars en voor mensen die reageren op vacatures voor letselschadebehandelaar in Nederland relevant is. De les is dat je nog zulke juridisch doorwrochte betogen kunt schrijven voor in de rechtszaal, maar dat het er uiteindelijk om gaat om met het slachtoffer in gesprek te gaan, begrip te uiten voor zijn of haar situatie en oprecht medeleven over te brengen. Gewoon puur menselijk contact kan ervoor zorgen dat een claim van 2,8 miljoen dollar wordt aangepast naar 600.000 dollar. Natuurlijk is het ook belangrijk om op argumenten overtuigend te zijn, in de rechtszaal of daarbuiten, maar om succesvol te zijn als letselschadebehandelaar is het bezitten van empathische vaardigheden essentieel.

Een vriendelijk woord van medeleven en bezorgdheid

In Nederland gaat het niet om zulke extreem hoge claimbedragen als in de Verenigde Staten. Dat heeft te maken met de claimcultuur mede ontstaan door de kosten van de zorg, die in Amerika vele malen hoger zijn. Ook het ontbreken van een adequaat systeem van sociale voorzieningen helpt niet mee. Dat zijn belangrijke redenen waardoor slachtoffers van letselschade in de Verenigde Staten ook veel meer kosten hebben dan in Nederland. Maar het is belangrijk om te beseffen voor iedereen die erover denkt om te reageren op vacatures voor letselschadebehandelaar dat een vriendelijk woord van medeleven en bezorgdheid vaak veel meer waard is dan jaren van juridische studie.

Reacties uitgeschakeld voor Vacatures als letselschadebehandelaar
Categorieën: Dienstverlening

Zijn zonnepanelen op een plat dak mogelijk? december 10, 2019

Artikelpromotie

Om zonnepanelen te plaatsen, is een helling van zo’n 45 graden de meest ideale situatie. Om die reden worden zonnepanelen vaak op een schuin dak geplaatst. Kun je dan geen zonnepanelen op een plat dak plaatsen? Jawel!

Zonnepanelen op een plat dak, hoe?

Zonnepanelen worden op een plat dak bijna altijd in rijen achter elkaar geplaatst, waarbij ze in een helling staan. De richting waarop ze staan is afhankelijk van de zon. Ook kunnen ze zowel liggend als staand worden geplaatst. Staand is vaak financieel interessanter, maar staand zorgt voor een beter rendement. Hoeveel afstand er tussen de panelen zit, is juist weer afhankelijk van het gebouw en de mogelijkheden daar.

Andere zaken om op te letten

Plaats je zonnepanelen op een plat dak? Controleer dan goed dat het dak stevig genoeg is. Heb je nog asbest op je dak, bijvoorbeeld omdat het een oud pand is? Realiseer dan dat je dit beter eerst kunt verwijderen. Over een aantal jaar moet dit namelijk weg zijn. Er zijn dus gevallen waarbij je echt eerst het dak moet vervangen. Let er ook op dat je zaken doet met een installateur die verstand van zaken heeft, zodat de zonnepanelen veilig worden geplaatst.

Kies een goede installateur

Bij voorkeur iemand die ervaring heeft met het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Kijk dus bij je zoektocht naar een goed bedrijf niet alleen naar de prijs, maar kijk iets verder. Lees ook altijd de voorwaarden goed. Zo weet je bijvoorbeeld wie er verantwoordelijk is wanneer er iets misgaat. Een goede installateur kan ook goed bekijken of het voor jou überhaupt interessant is om zonnepanelen te plaatsen. Zo krijg je dus ook professioneel advies waar je echt wat mee kan.

Reacties uitgeschakeld voor Zijn zonnepanelen op een plat dak mogelijk?
Categorieën: Dienstverlening

Betaalbare slotenzetter november 21, 2019

Artikelpromotie

Als je naar een deel van de slotenmaker Den Haag bedrijven kijkt zou je denken dat de diensten van een slotenzetter niet betaalbaar zouden zijn, maar dit beeld klopt niet helemaal.

Er zitten inderdaad slotenmaker bedrijven tussen dat heel duur zijn maar dit is maar een klein fractie van het aanbod. De meeste slotenmaker Den Haag bedrijven hebben gewoon een slotenzetter waarvan de diensten wel gewoon betaalbaar zijn. Juist de meerderheid van de slotenmakers in Den Haag levert goede dienstverlening tegen lage tarieven, zoals de slotenmaker hieronder,

https://www.slotenmaker-den-haag.com/

Een betaalbare slotenzetter Den Haag kan extra sloten monteren of oude sloten vervangen. Het maakt niet uit hoeveel er gemonteerd moeten want de slotenzetter kan dit gewoon binnen een dag doen. Voor de exacte prijs kun je het aantal, type en merk opgeven wanneer je een offerte aanvraagt en de prijs wordt dan voor je berekend. Je kunt hiervoor met de slotenmaker Den Haag bedrijf bellen of je kunt gewoon via hun website een offerte aanvragen.

De slotenmaker Den Haag bedrijf zal zo snel mogelijk reageren met een offerte per post of e-mail afhankelijk van welke optie je gekozen hebt. Meestal zullen ze wel een e-mail sturen omdat dit kosten bespaard en het milieu.

Reacties uitgeschakeld voor Betaalbare slotenzetter
Categorieën: Dienstverlening

Noodreparaties, dak-onderhoud en een dak-inspectie: u kunt het aan de Dakmakers overlaten augustus 12, 2019

Artikelpromotie

Verschillende dakonderhoud werkzaamheden die de Dakmakers op korte termijn voor u kunnen uitvoeren, zijn:

-vervangen van dakpannen;

-renoveren van de nokvorst;

-verwijderen van mos, bladeren en ongewenste plantengroei op het dak en /of in de dakgoten;

-controleren van overlappen, dakdoorgangen en de schoorsteenaansluiting;

-kleine reparaties;

-herstel van verouderde / verweerde stukken dak;

-scheurtjes repareren;

-metselwerk bijwerken;

-onderhouds- en schoonmaakbeurt van het complete dak.

Bij de Dakmakers bent u verzekerd van kwaliteit. De firma is aangesloten bij Vebidak, de Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland. Voor meer info hierover kunt u contact opnemen met de branchevereniging zelf. Vebidak is gevestigd aan de Groningenhaven 4 in Nieuwegein. Dit is het correspondentieadres: Postbus 1248, 3430 BE  Nieuwegein. Vebidak is via het volgende telefoonnummer te bereiken: 030-6063238.

 

Ervaring met uiteenlopende dakbedekkingen

Een reparatie plat dak kunt u zeker overlaten aan de Dakmakers. Dit bedrijf staat bekend als expert op het gebied van platte daken. Er is ervaring met de meest uiteenlopende dakbedekkingen. Denk aan bitumen, PVC en EPDM. We lichten ze alle drie kort toe. Bitumen kennen de meeste mensen als teer. Het is een mengsel van diverse koolwaterstoffen uit ruwe olie. Bitumen is natuurkundig gezien vloeibaar. Bij een hogere temperatuur neemt de vloeibaarheid toe. Bitumen wordt ook gebruikt voor asfalt.

Polyvinylchloride (PVC) is goedkoop en makkelijk bewerkbaar. In allerlei industrieën wordt PVC gebruikt als vervanging van bijvoorbeeld beton en hout. Het was Henri Victor Regnault die in 1838 toevallig PVC ontdekte toen een fles vinylchloride in de zon had  gestaan. EPDM staat voor Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. We hebben het dan over synthetische rubbers, ook wel elastomeren genoemd. Toepassingen van EPDM zijn: de autobranche (afdichtingsrubbers voor ramen), slangen (tuinslangen), isolatie (vijverfolie) en de daken-branche. Meer informatie over soorten daken, materialen voor op daken, dakreparaties en dakonderhoud kunt u krijgen van de Dakmakers. U kunt uw contactgegevens online achterlaten zodat u teruggebeld of gemaild wordt. Belt of mailt u liever vandaag nog? Bel dan 085- 0220680.

https://www.dakmakers.nl
Reacties uitgeschakeld voor Noodreparaties, dak-onderhoud en een dak-inspectie: u kunt het aan de Dakmakers overlaten

Handige attributen bij gasdetectie apparatuur november 30, 2018

Artikelpromotie

Er zijn veel verschillende apparaten bij gasdetectie. Zo heb je apparaten die een enkel soort gas meten, maar ook apparaten die vier of vijf gassen tegelijkertijd kunnen meten. In alle situaties geldt, dat het apparaat pas goed zijn werk kan doen, als de manier van bevestigen ondersteunend is aan de werkwijze. Als je je handen al vol hebt tijdens het werk, dan moet je het gasdetectie apparaat niet ook nog eens in je hand moeten dragen. Hiervoor zijn allerlei oplossingen ontwikkeld, zodat het bij je dragen van apparatuur zonder problemen verloopt. Je hebt alsnog het gewenste effect.

Draagmogelijkheden

In een cradle plaats je het gasdetectie apparaat. Het voordeel van een cradle is, dat er een herlaadbaar batterijpack in zit, waardoor je altijd voorzien bent van voldoende voeding voor het apparaat. Een andere draagmogelijkheid is het holster. Dit holster hangt aan je broekriem, waardoor het altijd makkelijk af te lezen is. Een praktische handigheid is dat je de trilfunctie – als je die op het apparaat geactiveerd hebt – kunt voelen op je been. Het apparaat draag je op je lichaam, dus alle signalen zijn waarneembaar. Er is ook nog een draagharnas. Dit harnas draag je om je bovenlichaam, waarmee het gasdetectie apparaat op je buik komt te hangen. Ook een clip voor op je helm is mogelijk, maar dat maakt het aflezen natuurlijk iets lastiger.

Het nut van een docking station

Om alle detectieapparaten te kunnen kalibreren is een docking station handig. Er zijn verschillende docking stations, maar over het algemeen hebben ze allemaal een uitleesfunctie en kalibreren ze in een keer tot maximaal zes apparaten. Daarbij kun je kalibratiegas gebruiken om een bumptest uit te voeren. Dit is een handige test, om te checken of je gasdetectie apparaat nog wel voor honderd procent functioneert. Alle signaleringsmogelijkheden worden getest, waardoor je zeker bent van een goed functionerend apparaat.

Reacties uitgeschakeld voor Handige attributen bij gasdetectie apparatuur
Categorieën: Dienstverlening

Welke diensten biedt een vertaalbureau Duits aan? september 25, 2018

Artikelpromotie

Een vertaalbureau Duits biedt veel verschillende diensten aan om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De meeste tijd zal besteed worden aan het vertalen van diverse documenten. Hierbij kun je denken aan teksten op de website, handleidingen, brieven, folders en brochures. Eigenlijk kan het vertaalbureau Duits alle teksten die gebruikt worden door een bedrijf vertalen. De vertalers hebben vaak ervaring met een bepaalde branche, waardoor zij de vaktermen ook kennen. Dit zal het vertalen een stuk eenvoudiger maken. Ook zal de kwaliteit gewaarborgd blijven. Naast het vertalen bieden zij ook vertolkingen aan. Heeft u binnenkort een meeting met Duitse collega’s of zakenpartners? Maar bent u niet zo goed in zakelijk Duits? Dan kunt u ervoor kiezen om een tolk in te schakelen.

 

De tolk zal de Duitse gesprekken voor u vertalen en u kunt in het Nederlands tegen de tolk praten. De tolk zal dan de ander antwoord geven in het Duits. Werken met een tolk komt veel professioneler over dan wanneer je zelf probeert om Duits te praten, maar je er zelf niet uitkomt. Heeft u ook wel eens Duitse klanten aan de telefoon? U kunt bij ons vertaalbureau Duits ervoor kiezen om ons de telefoon aan te laten nemen. Wij beantwoorden de telefoon in het Duits en we geven alle gesprekken aan u door. Zo weet u wie er hebben gebeld en om welke redenen ze belden. We begrijpen dat als u veel te maken heeft met Duitstaligen, dat u dan wilt leren hoe u zakelijk Duits dient te spreken. Bij ons vertaalbureau Duits kunt u dan ook terecht voor trainingen. Zo leert u binnen enkele weken of maanden de taal. Enige basiskennis is dan wel vereist. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van ons vertaalbureau Duits.Reacties uitgeschakeld voor Welke diensten biedt een vertaalbureau Duits aan?
Categorieën: Dienstverlening

Dé optimale service op het gebied van klantenservices augustus 23, 2018

Artikelpromotie

Op de site van klantenservicetelefoon en middels 0906-1850 kun je ieder gewenst klantenservicenummer achterhalen. Het klantenservicetelefoonnummer van Telfort bijvoorbeeld. Het voordeel van online checken is dat je aanvullende informatie te zien krijgt. Denk aan een compleet uitgeschreven keuzemenu, email-adres en een schets van het bedrijf.

In het geval van Telfort is het interessant te weten dat er 50 eurocent gerekend wordt per telefoontje. Voor de volledigheid: de gebruikelijke belkosten moet je hier nog bij optellen. Dan het telefonisch keuzemenu. Je kunt een 1 intoetsen als het over mobiel bellen gaat. Voor 2 kies je als je een vraag hebt betreffende internet, televisie en/of bellen. Telfort heeft een handige website, waar je meer te weten kunt komen over het combineren van mobiel & thuis. Als je de online combivoordeel check doet, kom je er snel achter of dit voor jou een slimme zet is. Verder lees je op www.telfort.nl van alles over de service van de company in het geval van storingen.

Essent snel bereiken?

Natuurlijk kun je Klantenservicetelefoon ook raadplegen als je op zoek bent naar het nummer van de klantenservice Essent. Als je belt met 0906-1850 kun je direct doorverbonden worden. Oftewel, je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar gegevens.

Wist je overigens dat Essent al sinds 1999 bestaat? Met de twee producten elektriciteit en gas genereert deze onderneming jaarlijks een miljardenomzet. Verder is het wetenswaardig dat Essent een hoofdkantoor heeft in Den Bosch. Dat er zowel particulieren als bedrijven klant zijn bij de energieleverancier. En dat Essent zich hard maakt voor energiebesparing. Zo worden zonnepanelen aangeprezen, net als duurzame cv-ketels en besparende isolatiemaatregelen. Bel je met Essent dan kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden om antwoord te krijgen op je vraag:

-Bent u op dit moment geen klant bij Essent?

-Wilt u informatie over zonnepanelen?

-Heeft u vragen over een verhuizing?

-Belt u voor een opzegging of een overlijden?

-Wilt u een contract-check?

https://www.klantenservicetelefoon.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Dé optimale service op het gebied van klantenservices

Train je leiderschap bij IvPP januari 23, 2018

Artikelpromotie

Werknemers wordt niet meer verteld wat ze moeten doen. Vandaag de dag moet je jouw team aanspreken en ze helpen hun doelen te bereiken. Je bestuurt ze niet maar haalt ze over naar jouw standpunt. Je dicteert niet; je inspireert en stelt ze in staat! Je kunt leren hoe effectief het is om jouw team aan te spreken door te focussen op de leiderschapsontwikkeling van jouw team. Leiderschapsontwikkeling is nodig om jouw team succesvol te kunnen leiden in de ondernemingswereld van vandaag. Dit leiderschapsprogramma leert je hoe je moet stoppen met managen en met beginnen met leiden; en, als resultaat, een vitaal onderdeel wordt van de toekomst van de organisatie.

Investeren in leiderschapstraining helpt om jouw team de managementbeginselen op te bouwen, wat je ervan verzekert dat je een glanzende carrière voor je hebt liggen.

Vroegere managers wilden graag verandering maar volgden deze niet. De succesvolle leiders van vandaag zijn bereid om de teamprestaties aan te passen en verbeteren door hun eigen teamleider ontwikkelingsvaardigheden aan te scherpen.

Ivpp’s management trainingsprogramma stelt jou in staat om de vaardigheden die jij nodig hebt om te stoppen met het wegduwen en beginnen dingen naar je toe te trekken te beoefenen. Door dit zakelijke leiderschapsprogramma te volgen wordt je een innemende manager die zelfverzekerde, geïnspireerde, in staat gestelde en enthousiaste teams vormt!

Managementtraining is belangrijk, niet alleen in de bedrijfswereld, maar ook in de sport- en medicijnwereld. Leiderschapstraining is essentieel voor de sociale en economische structuur van welk bedrijf dan ook. Managers met leiderschapsvaardigheden zijn belangrijke componenten voor de uitbreiding van een bedrijf. Deze vaardigheden kunnen het beste worden opgebouwd met een leiderschapstraining. Democratisch, autocratisch en laissez-faire zijn verschillende manieren om leiderschapstraining te benaderen. Elke is uniek en prent leiderschapsvaardigheden in gebaseerd op duidelijke operationele patronen.

Trainingsprogramma’s zijn de hulpmiddelen die nodig zijn om leiderschapsvaardigheden in te zetten op het werk. Deze vaardigheden kunnen worden opgedaan bij cursussen over leiderschapsvaardigheden, seminars of lezen. Zowel individuen als organisaties specialiseren in het aanbieden van leiderschapstrainingen in verschillende sectoren. Er zijn ook veel organisaties die online leiderschapstrainingen aanbieden. Er wordt van leiderschap trainingsprogramma’s verwacht dat ze kern- en veelal overeengekomen kenmerken van leiderschap gebruiken, om zo het beste uit mensen te halen. Leiderschap impliceert visie en het vermogen om mensen aan te sporen en te motiveren deze visie uit te werken.

Leiderschapstraining kan op diverse manieren winstgevend zijn voor een bedrijf. Het helpt om werknemers op te leiden, verbeterd hun prestaties en verkleind personeelsverlies. Het is gunstig voor organisaties aangezien het de kosten om constant nieuwe werknemers aan te nemen verminderd.

http://www.ivpp.nl/leiderschap/training
Reacties uitgeschakeld voor Train je leiderschap bij IvPP
Categorieën: Dienstverlening

Privé detective december 15, 2017

Artikelpromotie

Steeds meer zaken worden doorgeschoven naar de privé detective. Door bezuinigingen heeft onze eigen recherche er gewoon weg geen tijd voor. Terwijl een zaak voor u persoonlijk wel belangrijk is. Het is dan fijn als u kan terug vallen op de privé detective voor een gedegen onderzoek. Daarnaast zijn er natuurlijk ook zaken waar de politie zich niet mee bezighoudt. Bijvoorbeeld een alimentatie onderzoek of een onderzoek waarbij gekeken wordt of uw partner u bedriegt. Voor uzelf is dit belangrijke informatie om te weten en de privé detective kan u hierbij helpen om dit soort zaken uit te zoeken. Als privé detective maken we meteen heldere afspraken over de kostenstructuur. U komt zo nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat u de informatie of bewijzen krijgt die u nodig heeft tegen een vooraf afgesproken prijs.

Recherche diensten inschakelen

Bent u van plan om recherche diensten in te schakelen? Zorg er dan wel voor dat u kiest voor een erkend bedrijf. Helaas zijn er genoeg mensen die zich detective noemen zonder erkend te zijn. Ze bieden recherche diensten aan, maar de bewijzen die u krijgt zijn niet erkend. Dit betekend dat u ze niet in de rechtbank kan gebruiken. Voor overspel kan dit geen probleem zijn, maar wel als u vervolgens wil scheiden en bewijs wil hebben van overspel. Of als u een alimentatie onderzoek doet en u bewijs wil hebben voor de rechter dat uw ex samenwoont. Onze recherche diensten zijn erkend dus u kan veilig onze hulp inschakelen bij het achterhalen van belangrijke informatie. Wij helpen u gerust om resultaten te boeken en er bewijs van te krijgen. U weet zo zeker waar u het over heeft. Uiteraard voeren wij onze recherche diensten altijd uit met discretie. Niemand komt te weten dat u een onderzoek gedaan heeft na overspel al helemaal uw partner niet. Dit is toch wel fijn om te weten als u twijfels heeft en u iemand inschakelt.

Persoonsbeveiliging en Vip bewaking

Helaas blijft dreiging altijd aan de orde van de dag. Naast een privé detective kunnen wij u helpen aan persoonsbeveiliging. Wij kunnen u helpen om de directie en zijn gezin te beschermen tegen afpersing, stalking of diefstal. Wij zijn niet alleen erkend als privé detective, maar ook als beveiligingsbedrijf. We weten als geen ander een risico analyse te maken en beveiliging te regelen. Dit doen we al voor verschillende overheidsbedrijven. Hierbij houden we rekening met alle risico’s en zorgen we voor persoonlijke persoonsbeveiliging. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. Al is het maar voor uw eigen veiligheid.

Reacties uitgeschakeld voor Privé detective