Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Glazenwasser Zoetermeer gezocht

Ik ben vrijwilliger bij voetbalclub FC Zoetermeer en ik was op zoek naar een glazenwasser Zoetermeer. Ik was aan het zoeken naar een glazenwasser en kwam een link tegen met daarop klik hier voor SOC facilitair. De club had dit gevraagd omdat het nieuwe seizoen weer voor de deur stond en de kantine was vies. Aangezien er veel ramen zijn in de kantine en er eigenlijk alleen maar vrijwilligers lopen die druk zijn met andere bezigheden werd er gezocht naar een glazenwasser in Zoetermeer. Hoe liep deze zoektocht af?

 

SOC Facilitair

Ik was dus op zoek naar een glazenwasser en had haast want het nieuwe seizoen begon al over 2 weken. Ik moest dus op zoek naar een glazenwasser die snel aan het werk kon en die niet al te duur was. Op het internet zocht ik naar de juiste glazenwasser en ik vind uiteindelijk de juiste namelijk SOC facilitair. Dit is een bedrijf dat nog meer gespecialiseerd is in onder meer vloeronderhoud, dakgootreiniging en dus glazen wassen. Ik heb nog wat recensies over dit bedrijf opgezocht en dit was allemaal in orde. Ik vroeg op de site een gratis offerte aan en dit zag er allemaal goed uit. Maar hoe ging het verder? Lees de volgende alinea.

 

Een goede glazenwasser Zoetermeer?

Ik had dus een glazenwasser Zoetermeer gevonden en dit leek een hele goede te zijn. Ik was blij en maakte na de gratis offerte meteen een afspraak. SOC facilitair kon over een paar dagen al beginnen dus dat was heel fijn. Nu was de kantine schoon voordat het nieuwe seizoen begon. De prijs was prima en ze waren ook meer een middagje bezig. Het resultaat? De ramen waren prachtig schoon en dat kantine zag er weer mooi verzocht uit. Al met al ben ik en de club met mij zeer tevreden en zouden we dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.