Menu

Massage opleiding juni 3, 2016

Massage Opleiding bij Positive Touch. Masseren is al een oude kunst, dit begon al drieduizend jaar geleden in het verre oosten. En tot de dag van vandaag doen wij het nog steeds. Het blijft een heerlijk gevoel als je al je stress en gespannen spieren los laat. Het is wel moeilijk om een goede massage te geven. En je kunt er maar beter een massage opleiding voor gedaan hebben. Aangezien het lastig is om een gespannen spier of terwijl een knoop genoemd, goed los te maken. Zodat je optimaal kunt genieten van een massage en dat je ook geen last meer houd van die gespannen spieren. Als je een massage hebt gehad voel je je ook een beeje opgelucht altijd. Dat vind ik dan teminste. Dan krijg je weer adem door dat je gespannen spieren knoop weg gemasseerd is. En daarom is een massage opleiding zo belangrijk. Dat je die gespannen spieren knoop kan vinden en deze dan ook goed kan los maken. Dat leer het snelste in een massage opleiding.

Heel veel mensen denken dan ook dat ze een hele bak met geld weg gooien en dan het een hele eeuwigheid duurt voor dat je het pas kan. Ik kan je vertellen dat het helemaal niet zo is. Een massage opleiding is ten eerste vrij goedkoop. En je hebt het binnen vijf lessen al goed onder de knie. Je kunt er daarna nog andere cursussen bij doen, maar je hebt het grootste deel van masseren zelf dan al geleerd. En daar voor doe je dan ook een massage opleiding.

Vrouwelijke masseuse

Altijd als je denkt aan een massage denk je aan een super knape vrouw die boven op je rug zit en je heerlijk masseerd. Nou ik kan je vertellen dat dat bijna nooit voor komt. Ik dacht ook een keer slim te zijn en een keer goed verwend te worden, maar dat viel vies tegen. Ik kreeg in plaats van een super knape vrouw op me rug kreeg ik een Olga die mijn rug ging masseren. En ik kan je vertellen dat als ik de naam Olga nog een keer hoor alleen nog maar aan een groot log monster moet denken. Zo´n oost blok vrouw die super groot is met een pukkel op haar gezicht die niet te missen is. En daar werd ik door gemasseerd. En ik dacht dat ik serieus dood ging. Ik hoop dat als jij ooit nog eens een massage neemt zeker vraagt of je geen Olga krijgt die je moet gaan masseren.

Bron: PositiveTouch – massage opleiding positivetouch.nl/opleiding-masseur/integrale-massage

Categorieën: Dienstverlening