Menu

Veilig met je paardentrailer op de weg oktober 5, 2017

Paardentrailers rijden nog al eens rond met defecte remmen, rotte bodems, versleten koppelstukken of scheuren in de banden, dit doordat er geen verplichte keuring is voor deze trailers. Deze situaties zijn echter levensgevaarlijk voor de andere weggebruikers en de paarden zelf. Door deze mankementen kan bijvoorbeeld het paard door de rotte vloer zakken en zich heel ernstig verwonden of wanneer de remmen het begeven in een dringende situatie, duwt de trailer uw auto nog tientallen extra meters vooruit wat tot nare botsingen kan leiden.

Door rond te rijden met een trailer die niet in orde is, neem je dus zware risico’s voor mens en dier. Zorg er dus voor dat je met een veilige trailer op stap gaat, hoe kan je dat doen? Dat lees je hier. 

Ga naar de gratis controledagen die jaarlijks georganiseerd worden bij verschillende vestigingen van paardentrailerwinkels. Het kost je helemaal niets en je trailer wordt op 25 punten gecontroleerd, ze kijken naar aspecten als de oplooprem, het chassis, de banden, de achterklep, de wanden, de bodem… Hierbij zijn de banden en de bodem de verborgen boosdoeners. De bodem kan rot zijn zonder dat je het beseft en met het blote oog ziet, regelmatige controle is dus uiterst belangrijk om te voorkomen dat het paard door de bodem kan zakken. In de banden kunnen haarscheurtjes komen, zelfs als ze er nog nieuw uitzien, wat kan resulteren in een klapband.

Een achteruitrijcamera kan ook voor extra veiligheid zorgen voor je trailer. De camera en het monitorscherm zorgen ervoor dat u uw paard zelf in de gaten kan houden, want tijdens het rijden is het natuurlijk leuk om te weten dat het paard op zijn gemak is. Daarnaast geeft het een goed zicht op het verkeer op de weg achter de trailer. Ook is het een hulp bij het achteruitrijden. Je kan de achteruitrijcameras draadloos installeren.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl
Reacties uitgeschakeld voor Veilig met je paardentrailer op de weg

Schoon en zuurstofrijk water met luchtpompen in uw koi vijver augustus 31, 2016

Voor schoon en zuurstofrijk water heeft u luchtpompen nodig in uw koi vijver. Die kunt u online kopen. Deze zorgen dat uw vissen voldoende zuurstof krijgen. Er zijn verschillende soorten luchtpompen te koop. U kunt het beste kiezen voor een exemplaar dat stil en krachtig is. Zo hoort u de luchtpomp niet en doet deze toch uitstekend zijn werk. Met een handig aansluitset heeft u de luchtpompen in een handomdraai geplaatst in uw koi vijver. Daarna kunt u uw koi vissen in de vijver laten zwemmen. Zorg ervoor dat u ze goed blijft verzorgen door het water schoon te houden en ze het juiste Hikari koivoer te geven, bijvoorbeeld Saki Hikari in een zak van 15kg.

Diverse soorten Hikari koivoer

Hikari koivoer kunt u overal kopen en is afkomstig uit Japan. Hier komt het grootste deel van de gekweekte vissen vandaan en ook hun voer wordt hier grotendeels geproduceerd. Japanners hebben dan ook al 130 jaar ervaring in het kweken en verzorgen van vissen. In Hikari koivoer worden alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt. Dit voer draagt bij aan de gezondheid, groei en kleur van uw koi. Vindt u het belangrijk dat uw koi vissen snel groeien? Dan is Saki Hikari in een zak van 15kg wat u zoekt. Met dit Hikari koivoer worden uw koi vissen in een razend tempo groter. Daarbij blijft het belangrijk om de koi vijver schoon en zuurstofrijk met behulp van vijver- en luchtpompen en filters.

Hikari koivoer, zoals Saki Hikari online te bestellen tot wel 15kg

Hikari koivoer kunt u kopen in diverse winkels, maar tegenwoordig is het vaak ook gemakkelijk online te bestellen. Op het internet zijn verschillende soorten voer van het Japanse merk te koop. Ook Saki Hikari in een zak van 15kg bestelt u eenvoudig online. Met dit voer helpt u uw koi vissen groeien. Ook overleven ze dankzij dit voer bij lage temperaturen. Wanneer u dit combineert met een goed onderhoud van uw koi vijver, bijvoorbeeld door het plaatsen van vijver- en luchtpompen en filters, zullen uw koi vissen gezond en mooi blijven.

http://koiridderkerk.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Schoon en zuurstofrijk water met luchtpompen in uw koi vijver