Menu

Breng uw kapotte telefoon ter reparatie naar deze specialist nabij Rijswijk maart 26, 2021

Loopt u rond met een gebroken telefoonscherm en bent u daarom op zoek naar een reparatiespecialist? Of werken bepaalde knoppen op uw telefoon niet meer en wilt u daarom dat een professional dit zo snel mogelijk voor u repareert? In beide gevallen en bij méér telefonische mankementen rekent u op de expertise van GSMFixZone. Deze specialist in Voorburg, nabij Rijswijk, is dé winkel waar u wezen moet als u de reparatie van uw telefoon snel en vakkundig uitgevoerd wilt hebben. Zij zijn gespecialiseerd in het repareren van telefoons van verschillende merken, namelijk Apple, Huawei, Samsung en Sony. Dankzij hun vakwerk gebruikt u binnen de kortste keren uw telefoon weer zonder problemen.

Prettige servicevoorwaarden voor u als klant

Als u uw telefoon ter reparatie bij deze specialist uit Voorburg (nabij Rijswijk) brengt, kunt u als klant op zeer goede servicevoorwaarden rekenen. Profiteer dan ook van;

 • Supersnelle service: de reparatie van uw telefoon is binnen ongeveer 30 minuten afgerond en ligt vervolgens in de winkel in Voorburg (dicht bij Rijswijk) klaar om opgehaald te worden;
 • Vriendelijke prijzen: deze specialist is voordeliger dan concurrenten;
 • Garantie op originele onderdelen en hardware (met uitzondering van waterschade);
 • Het behoud van uw data: foto’s en andere gegevens blijven bewaard;
 • Vriendelijk, deskundig en accuraat personeel.

Kwaliteit en snelheid staat bij deze specialist bovendien altijd centraal. Van het repareren van een gebroken scherm tot het verwisselen van een kapotte batterij; GSMFixZone regelt het voor u.

Vraag om meer informatie of kom direct langs

Bent u benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen? Neem dan contact met hen op voor meer informatie. De vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag. U bent ook van harte welkom om, met of zonder afspraak, langs te komen in de winkel in Voorburg. Zo kunnen de specialisten direct met u mee kijken en eventueel meteen de reparatie starten. Wacht niet langer en laat uw telefoon repareren door de professionals van GSMFixZone!

Reacties uitgeschakeld voor Breng uw kapotte telefoon ter reparatie naar deze specialist nabij Rijswijk

Wanneer uw iPhone een reparatie behoeft, zit u goed bij deze expert in Leiden maart 23, 2021

Als er iets is dat we iedere dag gebruiken, dan is het vaak wel een telefoon. Heel de dag door zijn er diverse momenten waarvoor u hem wel even pakt. U moet er dan ook niet aan denken dat uw telefoon kapot en onbruikbaar is, toch? Helaas komt het geregeld voor dat het scherm barst na een valpartij of dat de laadpoort niet meer werkt na een duik in het toilet. Wanneer u uw telefoon langer heeft, zal u ook wel merken dat de batterij minder lang meegaat en u hem om de haverklap aan de oplader kunt hangen. Bent u in het bezit van een iPhone, woont u in de omgeving van Leiden en wilt u een reparatie aan vakkundige reparatie voor uw telefoon zodat deze weer naar behoren werkt? Bezoek dan eens Ben Telecom!

De verschillende werkzaamheden die zijn uitvoeren

Er zijn een hoop dingen die kapot kunnen gaan aan uw iPhone. Gelukkig biedt deze expert iedere denkbare reparatie aan in Leiden voor uw iPhone. Heeft u uw iPhone bijvoorbeeld laten vallen, doen de volumeknoppen het niet meer of werkt uw camera niet meer naar behoren? Deze en nog veel meer zaken lossen zij graag voor u op. Breng uw toestel bij hen langs en ze gaan direct aan de slag. Hun vakmensen hebben jarenlange ervaring met het repareren van uiteenlopende Apple-telefoons. Zij gaan dan ook aan de slag met nagenoeg ieder model. Zij voeren verschillende werkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de volgende onderdelen:

 • Microfoon
 • Laadpoort
 • Trilfunctie
 • Voor- en achtercamera
 • IOS software
 • Aan- en uitknop
 • Beeldscherm
 • Volumeknoppen

Bespreek de mogelijkheden met hen

Heeft uw iPhone een reparatie nodig, maar weet u niet zeker of dit mogelijk is bij deze expert in Leiden? Hier leest u slechts een greep uit de mogelijkheden, dus u kunt bij hen voor nog veel meer terecht. Wanneer er een ander onderdeel van uw toestel defect is of wanneer u niet precies weet wat er mis is, brengt u het best een bezoek aan hun shop. Daar bent u van harte welkom!

https://www.bentelecom.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Wanneer uw iPhone een reparatie behoeft, zit u goed bij deze expert in Leiden

Refurbished MacBook maart 11, 2021

Artikelpromotie

Voordelen van een refurbished Macbook

Iedereen weet dat een MacBook duur is. En of de prijs in verhouding is met wat je krijgt is een andere discussie, maar één ding is duidelijk: Een (nieuwe) MacBook is voor veel mensen onbetaalbaar. En hier komen de refurbished MacBooks in beeld. Maar er zijn een aantal punten die je in gedachten moet houden voordat je de beslissing neemt om voor een refurbished MacBook te gaan.

Refurbished versus tweedehands

Let altijd goed op dat je een refurbished (gereviseerde) versie koopt. Dat is wat anders dan alleen tweedehands. Niet iedereen kan refurbished Apple hardware verkopen. Dat zijn maar een paar partijen. Maar wel iedereen kan tweedehands Apple-producten verkopen. Let dus op! Er zijn namelijk ook winkels en webwinkels die zowel tweedehands als gereviseerde versies aanbieden.

Het belangrijkste is dat een gereviseerde MacBook intern zo goed al nieuw is. Als er onderdelen niet goed meer werkten, dan zijn deze vervangen. Dat is met tweedehands modellen uiteraard niet het geval.

 

Testen

Daarnaast hanteert Apple en de officiële Apple verkopers een streng testproces voor al zijn refurbished Macs. Zowel de hardware als de software worden  grondig op de proef gesteld. En mocht een onderdeel de test niet doorstaan, dan zal het gerepareerd of met officiële Apple onderdelen vervangen worden, afhankelijk van de ernst van het probleem.

 

Garantie

Bij een gereviseerde versie van een Apple product hoort u altijd garantie te krijgen. Koop dus nooit een refurbished Apple product zonder garantieperiode. Gereviseerde MacBooks zijn misschien goedkoper dan hun nieuwe tegenhangers, maar ze kosten nog steeds een behoorlijk bedrag. Als u een refurbished computer koopt zonder garantieperiode, loopt u het risico uw investering te verliezen.

 

https://www.macbizz.com/
Reacties uitgeschakeld voor Refurbished MacBook

Ontdek een ruime collectie aan wind-up statieven maart 5, 2021

Artikelpromotie

Bent u op zoek naar audio-, video- of lichtapparatuur of de bijbehorende wind-up statieven? De specialisten van Wytec trade zijn u graag van dienst. Deze experts beschikken over een ruim assortiment, dat zij zelf importeren en distribueren. Zij bieden hierdoor volledig onafhankelijk advies over de verschillende producten van A-merken in hun assortiment. Ruim 20 medewerkers van Wytec trade ondersteunen u graag met gedegen advies over audio-, licht- of videoapparatuur en de bijbehorende wind-up statieven. Hierdoor schaft u te allen tijde het product aan dat u zoekt.

De verschillende statieven in het assortiment

Het is wel zo prettig om uw audio-, video- of lichtapparatuur goed te ondersteunen als u hier mee werkt. De kans is groot dat het prijzige apparatuur is waar u voorzichtig mee wilt zijn. Daarnaast is stabiliteit erg belangrijk, omdat het wel zo prettig is om recht te filmen wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met videoapparatuur. De wind-up statieven die Wytec trade aanbiedt zijn veilig, betrouwbaar en stabiel. Daarnaast blijft uw vloer overzichtelijk, omdat er geen kabels aan te pas komen. De volgende wind-up statieven zijn beschikbaar bij deze specialist: 

 • Showtec Basic 2800 Wind-up
 • Showtec Basic 3800 Wind-up
 • Showtec Pro 3500 Wind-up stand

Welk van deze statieven u ook besluit aan te schaffen, ze zijn stuk voor stuk uitvoerig getest en voldoen daarmee aan de eisen van TUV en GS.

Ontvang aanvullende informatie

Wilt u graag meer informatie over de wind-up statieven voordat u besluit om deze aan te schaffen? Neem dan gerust contact op met deze specialisten, zij vertellen u graag meer over de producten in hun assortiment. Het is ook mogelijk om de benodigde producten direct in hun webwinkel te bestellen. U bezoekt in dat geval de website van Wytec trade, zoekt de producten die u nodig heeft, plaatst deze in uw winkelmandje en schaft deze aan. Zij bezorgen deze vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis.

https://www.wytec.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Ontdek een ruime collectie aan wind-up statieven

Op afstand vergaderen door middel van videoconferencing januari 27, 2021

Wanneer u wilt vergaderen met mensen die zich niet op dezelfde locatie bevinden, is videoconferencing voor u dé oplossing. Op die manier kunt u elkaar toch zien, maar hoeft u niet naar elkaar toe te reizen. Dit kan u veel tijd en moeite schelen. Zeker wanneer u een internationaal netwerk heeft, is dit erg handig. Vergaderingen kosten het Nederlandse bedrijfsleven in totaal maar liefst 60 miljard euro per jaar. Door gebruik te maken van videoconferencing kunt u de kosten hiervan aanzienlijk verlagen. Bovendien zorgt u ervoor dat de vergadering dan veel efficiënter wordt.  U bespaart hiermee zowel geld als tijd. En dat is erg belangrijk, aangezien uit onderzoek is gebleken dat de Nederlandse werknemer gemiddeld 3,5 uur per week vergadert.

Laat u informeren over videoconferencing mogelijkheden

Wanneer u interesse heeft in het organiseren van een online vergadering, kunt u hiervoor het beste contact opnemen met een professioneel bedrijf als InAVate. Zij vertellen u graag meer over de voordelen van het plaatsen van een videoconferencing oplossing. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen benzinekosten, parkeerkosten en verblijfskosten te betalen. Bovendien behalen uw medewerkers meer productiviteit wanneer ze online vergaderen met elkaar en hoeven ze ook niet meer onnodig over te werken. Alleen maar voordelen voor uw onderneming én uw medewerkers zelf.

Ontdek zelf de voordelen van videobellen

Wanneer u videoconferencing inzet, zult u zelf al snel ontdekken wat hier de voordelen van zijn. U zult ook merken dat het helpt om uw collega’s te kunnen zien. Ten opzichte met gewoon bellen, heeft dit veel positieve gevolgen. Het lezen van lichaamstaal is namelijk cruciaal wanneer je met iemand in gesprek bent. Daarom kiezen veel werknemers al voor deze manier van bellen. Wil jij dit ook graag doen met jouw werknemers? Neem dan contact op met de medewerkers van InAVate. Zij leggen u graag alles uit over deze manier van werken.

https://www.inavate.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Op afstand vergaderen door middel van videoconferencing

Excel met Eurocode rekenbladen december 23, 2020

Artikelpromotie

Heeft u al eens nagedacht om te werken met Excel rekenbladen in Eurocode? Hiermee werken is namelijk helder, beveiligd en onderhouden. De complete berekening is in Excel controleerbaar met artikel- en formulenummers. De herkenbare invulcellen zijn beveiligd met leesveilige formules. Wanneer uw bedrijf Excel heeft geïnstalleerd, is het maken van een berekening van bouwkundige constructies in Nederland mogelijk. Met name draagconstructies in beton, staal, hout en metselwerk. Voor de berekening en controle daarvan of de belastingbepaling erop, is het prettig als u over complete pakketten beschikt waarmee u alles eenvoudig berekent. Hiervoor biedt Qec circa 135 excelbestanden aan, namelijk Qec-rekenbladen. Er zijn diverse Qec pakketten die worden aangeboden voor rekenbladen van Excel in Eurocode. Hier vertellen wij u graag meer over.

Kies een van de vele pakketten voor rekenbladen

Bij dit bedrijf heeft u de keuze uit diverse Qec pakketten voor de rekenbladen van Excel in Eurocode. Zo kunt u kiezen voor pakket A; dit is een basic pakket met circa 75 simpele berekeningen. Of wilt u graag meer weten over de metselberekeningen? Kies dan voor pakket M; in dit pakket staan ongeveer 10 metselberekeningen. Deze berekeningen zijn afkomstig zijn uit pakket A en D. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combinatiepakket van pakket A, pakket C en pakket D; dit combinatiepakket biedt circa 150 rekenbladen van Excel aan, inclusief gewichtsberekening. Wilt u graag alle rekenbladen van Excel in Eurocode, maar zonder de gewichtsberekening? Dan is het ook mogelijk om te gaan voor een combinatiepakket van pakket A en pakket D. Zo zijn er vele pakketten beschikbaar en kunt u kiezen voor het pakket dat u echt nodig heeft.

Vraag direct een offerte aan

Vraag een offerte aan voor het leveren van Excel rekenbladen in Eurocode. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven voor welk pakket u een offerte wenst te ontvangen. De prijzen verschillen per aankoop van een pakket of afhankelijk van het onderhoud hiervan na het eerste jaar. Bij Qec onderhouden ze op normwijzigingen, fouten en continue verbetering en aanvulling. Zowel de rekenbladen als gewichtsberekening zijn voorzien van geprogrammeerde werkversnellers. Indien u nog vragen heeft, stelt u deze aan de deskundige medewerkers van dit bedrijf.

Reacties uitgeschakeld voor Excel met Eurocode rekenbladen

Hulp bij strategisch leveranciersmanagement krijgt u van deze specialist december 11, 2020

Artikelpromotie

Het is goed mogelijk dat u wel eens heeft meegemaakt dat een leverancier zich niet aan de vooraf afgesproken afspraken houdt. Dit is niet enkel frustrerend, maar kan ook nog eens grote gevolgen met zich meebrengen voor uw organisatie. Het is dan erg prettig om hulp te krijgen van een toegewijde partij die uw organisatie ondersteunt op het gebied van strategisch contract- en leveranciersmanagement. HCDR is zo’n soort organisatie. Zij zorgen voor overzicht en inzicht in uw strategisch leveranciersmanagement. Hierdoor kunt u in de toekomst efficiënter te werk gaan. Door deze specialist in te schakelen, haalt u te allen tijde alles uit uw overeenkomsten met leveranciers en heeft u tijd om te focussen op uw corebusiness.

De voordelen en resultaten van deze specialist

Door een samenwerking aan te gaan met de specialisten van HCDR profiteert u van diverse voordelen op het gebied van strategisch leveranciersmanagement. Zij zijn namelijk een betrokken partij die hun afspraken altijd nakomen. Hierdoor weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Dit geldt ook voor de meetbare resultaten die zij beloven. Dit doen zij aan de hand van allround advies en een praktische implementatie van dit advies. Deze specialist heeft ruime ervaring in de praktijk bij zowel de inkoper als de aanbieder. Hierdoor zijn zij dé partij die u kan adviseren op het gebied van strategisch leveranciersmanagement. Deze voordelen zorgen samen dat u profiteert van hogere efficiëntie, waardoor de kosten van uw organisatie dalen. Daarnaast heeft u een duidelijker inzicht in de contracten die u hebt afgesloten en bevatten deze contracten betere voorwaarden. U ervaart dus enkel voordelen van het inschakelen van HCDR.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Bent u benieuwd wat deze specialist op het gebied van strategisch leveranciersmanagement voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met hen op. Ze vertellen u graag meer over de werkwijze waarmee zij ervoor zorgen dat uw leveranciers uw partners worden.

https://hcdr.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij strategisch leveranciersmanagement krijgt u van deze specialist

Een toffe nieuwe laptop juli 4, 2020

Artikelpromotie

Voor de meeste mensen vullen een groot deel van hun tijd met werk en/of school. Als je maar één ding mee zou mogen nemen naar werk of school, dan is dat voor veel mensen een laptop. In deze tijden van zoom-meetings, thuiswerken en online lessen is het essentieel om een goede laptop te hebben. We hebben hem meer dan ooit nodig, we zijn helemaal afhankelijk geworden van onze laptop en de digitale omgeving. Kan je je voorstellen dat je een week zonder laptop, telefoon, e-reader, tv en camera kan? Wij van laptopzelfsamenstellen.nl in ieder geval niet! Iedereen heeft tegenwoordig een apparaat nodig om in deze gekke maatschappij leehnavasor te kunnen functioneren. Veel kinderen krijgen al voor hun 10e een telefoon, in de brugklas een laptop en een jaar later een nieuwe IPad. Vooral die laptop is onmisbaar, je maakt er toetsen op, je volg er vergaderingen mee en je maakt je werk ermee. Stel je voor dat je al het geld van de wereld had en je zelf laptop samenstellen mocht, wat zou je dan als specificaties kiezen?

Als je een hele snelle wil hebben, dan is een i5 of een i7 processor aan te bevelen. Beide zijn heel snel en zorgen ervoor dat je snel van de ene naar de andere applicatie of site kan browsen. Een i5 processor is gemaakt voor mensen die internetten, tekstverwerken en films in full HD willen afspelen. Een i7 processor is voor de meeste mensen niet nodig, die is echt voor games spelen en video’s bewerken. Naast een processor moet je ook nog op de grootte letten, als je de laptop zelf samenstellen, dan kan je dat kiezen. De kleinste laptopjes zijn 13 inch in de diameter, de grotere zijn wel 17 inch. Ook moet je het besturingssysteem wat aandacht geven, de meeste bekende zijn Microsoft Windows en macOS. Maar je kan ook voor het minder bekende linux systeem gaan.

Kortom, de keuze is reuze en de keuze is aan jou!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Een toffe nieuwe laptop

Goedkope drone of dure drone kopen? april 6, 2019

Artikelpromotie

Een goede goedkope drone herkennen

Goedkoop is duurkoop, wordt vaak gezegd. Of dit ook voor goedkope drones geldt valt echter maar te bezien. Er zijn immers talloze modellen die helemaal niet veel hoeven te kosten die wel gewoon van zeer goede kwaliteit zijn. Wanneer je echter zelf op zoek gaat naar een drone met camera, dan lijkt het vooral zo dat de dure modellen het meest worden aangeprezen. Dat neemt echter niet weg dat door goed te kijken en jezelf goed te informeren het wel goed mogelijk is om voor een geschikte prijs de juiste drone te vinden die past bij wat je ermee wilt doen.

Drone kopen klein budget

Het leuke aan goedkope drones is dat ze eigenlijk binnen elk budget kunnen vallen. Het is immers bij de meeste mensen niet goed bekend dat de goedkoopste modellen minder dan honderd euro kunnen kosten. Let wel op dat het dan om hele sobere toestellen gaat. Wie wat meer wil, denk bijvoorbeeld aan een drone met camera, zal wel ook een wat groter budget moeten hebben. Zelfs dan is het echter nog altijd zo dat de kosten goed laag gehouden kunnen worden. Bovendien is het slim om eerst met een toestel zonder camera te werken om zo het vliegen goed te leren.

Drone van goede kwaliteit

Er kan echter pas echt van een goedkope drone worden gesproken wanneer de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed op orde is. Dat betekent dus dat het toestel in aanschaf misschien net iets duurder is, maar dat deze wel tegen een stootje kan. Op die manier kan immers worden gezorgd dat de totale kosten voor het toestel een flink stuk lager blijven. Een drone is nu eenmaal altijd in een bepaalde mate kwetsbaar omdat je met een toestel door de lucht vliegt. Dat neemt niet weg dat het ene model minder sterk is dan het andere. Let hier goed op.

Van goedkope drone naar een dure drone

Een duurdere drone kan uiteindelijk ook een goedkope drone blijken te zijn wanneer je er op de juiste manier mee omgaat. Daarom is het zoals eerder al aangegeven slim om het leren vliegen met drones niet direct met het duurste model met camera te doen zoals een DJI Mavic 2 Pro maar dit stapsgewijs op te bouwen. Wanneer enige ervaring is opgedaan kan dan een toestel voor een wat hogere prijs worden gekocht. Daarmee kan dan vervolgens over langere periode veel plezier beleefd worden. Dit kan natuurlijk zeer waardevol blijken te zijn. Zeker ook omdat het gemakkelijker is om het in goede staat te houden.

https://www.dronekiezer.nl/drones/
Reacties uitgeschakeld voor Goedkope drone of dure drone kopen?

HP inktcartridge februari 26, 2018

Artikelpromotie

HP inktcartridges kopen?

Als u in het bezit bent van een HP printer kunt u deze niet gebruiken zonder een HP inktcartridge. Helaas is een HP inktcartridge, hetgeen waar de inkt voor de printer in zit, erg bij de prijs. Een printer zelf is helemaal niet duur, maar de inkt daarvoor is dat wel. Inkt Partner begrijpt als geen ander dat u graag zo goedkoop als mogelijk wilt printen. Om die reden hebben wij ons eigen huismerk aan printer inkt ontwikkeld. Een HP inktcartridge die u bij ons koopt is van hoge kwaliteit, maar wél betaalbaar. Voor een HP inktcartridge bent u dus aan het juiste adres bij Inkt Partner.

Printerinkt van Inkt Partner

Tegenwoordig kost het kopen van een printer nog maar weinig geld. Toch willen fabrikanten natuurlijk wel aan printers kunnen verdienen. Daarom verkopen zij HP inktcartridges tegen hoge prijzen. Het kopen van inkt voor de printer kan dus een duur geintje worden, zeker als u thuis of op kantoor veel print. Dat is simpel op te lossen door goedkope HP inktcartridges te bestellen bij Inkt Partner. Wij verkopen ook printer inkt voor Canon, Epson en Brother printers.

Een HP inktcartridge bestellen van hoge kwaliteit

Een HP inktcartridge van Inkt Partner is van hoge kwaliteit en toch erg betaalbaar. Wij hebben onze eigen HP inktcartridges ontwikkeld om deze tegen lagere prijzen aan te kunnen bieden. In ons assortiment treft u printer inkt aan voor diverse modellen printers, van verschillende merken. Weet u niet welk type inktcartridge u nodig heeft? Neem dan gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koop een HP inktcartridge bij Inkt Partner!

Plaats gelijk uw bestelling voor de HP inktcartridge als u ook geld wilt besparen op printer inkt! Als u meer informatie nodig heeft kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06-87767474.

https://inktpartner.nl/
Reacties uitgeschakeld voor HP inktcartridge