Menu

Op afstand vergaderen door middel van videoconferencing januari 27, 2021

Wanneer u wilt vergaderen met mensen die zich niet op dezelfde locatie bevinden, is videoconferencing voor u dé oplossing. Op die manier kunt u elkaar toch zien, maar hoeft u niet naar elkaar toe te reizen. Dit kan u veel tijd en moeite schelen. Zeker wanneer u een internationaal netwerk heeft, is dit erg handig. Vergaderingen kosten het Nederlandse bedrijfsleven in totaal maar liefst 60 miljard euro per jaar. Door gebruik te maken van videoconferencing kunt u de kosten hiervan aanzienlijk verlagen. Bovendien zorgt u ervoor dat de vergadering dan veel efficiënter wordt.  U bespaart hiermee zowel geld als tijd. En dat is erg belangrijk, aangezien uit onderzoek is gebleken dat de Nederlandse werknemer gemiddeld 3,5 uur per week vergadert.

Laat u informeren over videoconferencing mogelijkheden

Wanneer u interesse heeft in het organiseren van een online vergadering, kunt u hiervoor het beste contact opnemen met een professioneel bedrijf als InAVate. Zij vertellen u graag meer over de voordelen van het plaatsen van een videoconferencing oplossing. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen benzinekosten, parkeerkosten en verblijfskosten te betalen. Bovendien behalen uw medewerkers meer productiviteit wanneer ze online vergaderen met elkaar en hoeven ze ook niet meer onnodig over te werken. Alleen maar voordelen voor uw onderneming én uw medewerkers zelf.

Ontdek zelf de voordelen van videobellen

Wanneer u videoconferencing inzet, zult u zelf al snel ontdekken wat hier de voordelen van zijn. U zult ook merken dat het helpt om uw collega’s te kunnen zien. Ten opzichte met gewoon bellen, heeft dit veel positieve gevolgen. Het lezen van lichaamstaal is namelijk cruciaal wanneer je met iemand in gesprek bent. Daarom kiezen veel werknemers al voor deze manier van bellen. Wil jij dit ook graag doen met jouw werknemers? Neem dan contact op met de medewerkers van InAVate. Zij leggen u graag alles uit over deze manier van werken.

https://www.inavate.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Op afstand vergaderen door middel van videoconferencing

Excel met Eurocode rekenbladen december 23, 2020

Artikelpromotie

Heeft u al eens nagedacht om te werken met Excel rekenbladen in Eurocode? Hiermee werken is namelijk helder, beveiligd en onderhouden. De complete berekening is in Excel controleerbaar met artikel- en formulenummers. De herkenbare invulcellen zijn beveiligd met leesveilige formules. Wanneer uw bedrijf Excel heeft geïnstalleerd, is het maken van een berekening van bouwkundige constructies in Nederland mogelijk. Met name draagconstructies in beton, staal, hout en metselwerk. Voor de berekening en controle daarvan of de belastingbepaling erop, is het prettig als u over complete pakketten beschikt waarmee u alles eenvoudig berekent. Hiervoor biedt Qec circa 135 excelbestanden aan, namelijk Qec-rekenbladen. Er zijn diverse Qec pakketten die worden aangeboden voor rekenbladen van Excel in Eurocode. Hier vertellen wij u graag meer over.

Kies een van de vele pakketten voor rekenbladen

Bij dit bedrijf heeft u de keuze uit diverse Qec pakketten voor de rekenbladen van Excel in Eurocode. Zo kunt u kiezen voor pakket A; dit is een basic pakket met circa 75 simpele berekeningen. Of wilt u graag meer weten over de metselberekeningen? Kies dan voor pakket M; in dit pakket staan ongeveer 10 metselberekeningen. Deze berekeningen zijn afkomstig zijn uit pakket A en D. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combinatiepakket van pakket A, pakket C en pakket D; dit combinatiepakket biedt circa 150 rekenbladen van Excel aan, inclusief gewichtsberekening. Wilt u graag alle rekenbladen van Excel in Eurocode, maar zonder de gewichtsberekening? Dan is het ook mogelijk om te gaan voor een combinatiepakket van pakket A en pakket D. Zo zijn er vele pakketten beschikbaar en kunt u kiezen voor het pakket dat u echt nodig heeft.

Vraag direct een offerte aan

Vraag een offerte aan voor het leveren van Excel rekenbladen in Eurocode. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven voor welk pakket u een offerte wenst te ontvangen. De prijzen verschillen per aankoop van een pakket of afhankelijk van het onderhoud hiervan na het eerste jaar. Bij Qec onderhouden ze op normwijzigingen, fouten en continue verbetering en aanvulling. Zowel de rekenbladen als gewichtsberekening zijn voorzien van geprogrammeerde werkversnellers. Indien u nog vragen heeft, stelt u deze aan de deskundige medewerkers van dit bedrijf.

Reacties uitgeschakeld voor Excel met Eurocode rekenbladen

Hulp bij strategisch leveranciersmanagement krijgt u van deze specialist december 11, 2020

Artikelpromotie

Het is goed mogelijk dat u wel eens heeft meegemaakt dat een leverancier zich niet aan de vooraf afgesproken afspraken houdt. Dit is niet enkel frustrerend, maar kan ook nog eens grote gevolgen met zich meebrengen voor uw organisatie. Het is dan erg prettig om hulp te krijgen van een toegewijde partij die uw organisatie ondersteunt op het gebied van strategisch contract- en leveranciersmanagement. HCDR is zo’n soort organisatie. Zij zorgen voor overzicht en inzicht in uw strategisch leveranciersmanagement. Hierdoor kunt u in de toekomst efficiënter te werk gaan. Door deze specialist in te schakelen, haalt u te allen tijde alles uit uw overeenkomsten met leveranciers en heeft u tijd om te focussen op uw corebusiness.

De voordelen en resultaten van deze specialist

Door een samenwerking aan te gaan met de specialisten van HCDR profiteert u van diverse voordelen op het gebied van strategisch leveranciersmanagement. Zij zijn namelijk een betrokken partij die hun afspraken altijd nakomen. Hierdoor weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Dit geldt ook voor de meetbare resultaten die zij beloven. Dit doen zij aan de hand van allround advies en een praktische implementatie van dit advies. Deze specialist heeft ruime ervaring in de praktijk bij zowel de inkoper als de aanbieder. Hierdoor zijn zij dé partij die u kan adviseren op het gebied van strategisch leveranciersmanagement. Deze voordelen zorgen samen dat u profiteert van hogere efficiëntie, waardoor de kosten van uw organisatie dalen. Daarnaast heeft u een duidelijker inzicht in de contracten die u hebt afgesloten en bevatten deze contracten betere voorwaarden. U ervaart dus enkel voordelen van het inschakelen van HCDR.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Bent u benieuwd wat deze specialist op het gebied van strategisch leveranciersmanagement voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met hen op. Ze vertellen u graag meer over de werkwijze waarmee zij ervoor zorgen dat uw leveranciers uw partners worden.

https://hcdr.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij strategisch leveranciersmanagement krijgt u van deze specialist

Een toffe nieuwe laptop juli 4, 2020

Artikelpromotie

Voor de meeste mensen vullen een groot deel van hun tijd met werk en/of school. Als je maar één ding mee zou mogen nemen naar werk of school, dan is dat voor veel mensen een laptop. In deze tijden van zoom-meetings, thuiswerken en online lessen is het essentieel om een goede laptop te hebben. We hebben hem meer dan ooit nodig, we zijn helemaal afhankelijk geworden van onze laptop en de digitale omgeving. Kan je je voorstellen dat je een week zonder laptop, telefoon, e-reader, tv en camera kan? Wij van laptopzelfsamenstellen.nl in ieder geval niet! Iedereen heeft tegenwoordig een apparaat nodig om in deze gekke maatschappij leehnavasor te kunnen functioneren. Veel kinderen krijgen al voor hun 10e een telefoon, in de brugklas een laptop en een jaar later een nieuwe IPad. Vooral die laptop is onmisbaar, je maakt er toetsen op, je volg er vergaderingen mee en je maakt je werk ermee. Stel je voor dat je al het geld van de wereld had en je zelf laptop samenstellen mocht, wat zou je dan als specificaties kiezen?

Als je een hele snelle wil hebben, dan is een i5 of een i7 processor aan te bevelen. Beide zijn heel snel en zorgen ervoor dat je snel van de ene naar de andere applicatie of site kan browsen. Een i5 processor is gemaakt voor mensen die internetten, tekstverwerken en films in full HD willen afspelen. Een i7 processor is voor de meeste mensen niet nodig, die is echt voor games spelen en video’s bewerken. Naast een processor moet je ook nog op de grootte letten, als je de laptop zelf samenstellen, dan kan je dat kiezen. De kleinste laptopjes zijn 13 inch in de diameter, de grotere zijn wel 17 inch. Ook moet je het besturingssysteem wat aandacht geven, de meeste bekende zijn Microsoft Windows en macOS. Maar je kan ook voor het minder bekende linux systeem gaan.

Kortom, de keuze is reuze en de keuze is aan jou!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Een toffe nieuwe laptop

Goedkope drone of dure drone kopen? april 6, 2019

Artikelpromotie

Een goede goedkope drone herkennen

Goedkoop is duurkoop, wordt vaak gezegd. Of dit ook voor goedkope drones geldt valt echter maar te bezien. Er zijn immers talloze modellen die helemaal niet veel hoeven te kosten die wel gewoon van zeer goede kwaliteit zijn. Wanneer je echter zelf op zoek gaat naar een drone met camera, dan lijkt het vooral zo dat de dure modellen het meest worden aangeprezen. Dat neemt echter niet weg dat door goed te kijken en jezelf goed te informeren het wel goed mogelijk is om voor een geschikte prijs de juiste drone te vinden die past bij wat je ermee wilt doen.

Drone kopen klein budget

Het leuke aan goedkope drones is dat ze eigenlijk binnen elk budget kunnen vallen. Het is immers bij de meeste mensen niet goed bekend dat de goedkoopste modellen minder dan honderd euro kunnen kosten. Let wel op dat het dan om hele sobere toestellen gaat. Wie wat meer wil, denk bijvoorbeeld aan een drone met camera, zal wel ook een wat groter budget moeten hebben. Zelfs dan is het echter nog altijd zo dat de kosten goed laag gehouden kunnen worden. Bovendien is het slim om eerst met een toestel zonder camera te werken om zo het vliegen goed te leren.

Drone van goede kwaliteit

Er kan echter pas echt van een goedkope drone worden gesproken wanneer de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed op orde is. Dat betekent dus dat het toestel in aanschaf misschien net iets duurder is, maar dat deze wel tegen een stootje kan. Op die manier kan immers worden gezorgd dat de totale kosten voor het toestel een flink stuk lager blijven. Een drone is nu eenmaal altijd in een bepaalde mate kwetsbaar omdat je met een toestel door de lucht vliegt. Dat neemt niet weg dat het ene model minder sterk is dan het andere. Let hier goed op.

Van goedkope drone naar een dure drone

Een duurdere drone kan uiteindelijk ook een goedkope drone blijken te zijn wanneer je er op de juiste manier mee omgaat. Daarom is het zoals eerder al aangegeven slim om het leren vliegen met drones niet direct met het duurste model met camera te doen zoals een DJI Mavic 2 Pro maar dit stapsgewijs op te bouwen. Wanneer enige ervaring is opgedaan kan dan een toestel voor een wat hogere prijs worden gekocht. Daarmee kan dan vervolgens over langere periode veel plezier beleefd worden. Dit kan natuurlijk zeer waardevol blijken te zijn. Zeker ook omdat het gemakkelijker is om het in goede staat te houden.

https://www.dronekiezer.nl/drones/
Reacties uitgeschakeld voor Goedkope drone of dure drone kopen?

HP inktcartridge februari 26, 2018

Artikelpromotie

HP inktcartridges kopen?

Als u in het bezit bent van een HP printer kunt u deze niet gebruiken zonder een HP inktcartridge. Helaas is een HP inktcartridge, hetgeen waar de inkt voor de printer in zit, erg bij de prijs. Een printer zelf is helemaal niet duur, maar de inkt daarvoor is dat wel. Inkt Partner begrijpt als geen ander dat u graag zo goedkoop als mogelijk wilt printen. Om die reden hebben wij ons eigen huismerk aan printer inkt ontwikkeld. Een HP inktcartridge die u bij ons koopt is van hoge kwaliteit, maar wél betaalbaar. Voor een HP inktcartridge bent u dus aan het juiste adres bij Inkt Partner.

Printerinkt van Inkt Partner

Tegenwoordig kost het kopen van een printer nog maar weinig geld. Toch willen fabrikanten natuurlijk wel aan printers kunnen verdienen. Daarom verkopen zij HP inktcartridges tegen hoge prijzen. Het kopen van inkt voor de printer kan dus een duur geintje worden, zeker als u thuis of op kantoor veel print. Dat is simpel op te lossen door goedkope HP inktcartridges te bestellen bij Inkt Partner. Wij verkopen ook printer inkt voor Canon, Epson en Brother printers.

Een HP inktcartridge bestellen van hoge kwaliteit

Een HP inktcartridge van Inkt Partner is van hoge kwaliteit en toch erg betaalbaar. Wij hebben onze eigen HP inktcartridges ontwikkeld om deze tegen lagere prijzen aan te kunnen bieden. In ons assortiment treft u printer inkt aan voor diverse modellen printers, van verschillende merken. Weet u niet welk type inktcartridge u nodig heeft? Neem dan gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Koop een HP inktcartridge bij Inkt Partner!

Plaats gelijk uw bestelling voor de HP inktcartridge als u ook geld wilt besparen op printer inkt! Als u meer informatie nodig heeft kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 06-87767474.

https://inktpartner.nl/
Reacties uitgeschakeld voor HP inktcartridge

Nieuwe zelfbouw 3d printers voor scherpe prijzen augustus 25, 2017

Artikelpromotie

Wanneer je de laatste trends van de 3D printers bekijkt dan zie je wel dat de 3D printer nog steeds een duur apparaat is die vanaf een paar duizend euro niet voor een ieder is weggelegd. Maar wanneer je tegenwoordig de eerste zelfbouw 3D printers bekijkt dan zie je dat er steeds meer zeer betrouwbare modellen op de markt komen die ook voor een breder publiek toegankelijk zijn geworden. Natuurlijk zit hier wel kwaliteitsverschil in maar een Ultimaker 2 kunt e al wel voor onder de 1000 Euro bestellen. Natuurlijk moet je wel een beetje handig zijn of iemand kennen die je hier mee kan helpen. Maar zeker na een dagje hobbyen heb je wel je 3D printer klaar en kun je beginnen met printen.

Maar eerst nog even tanken

Wanneer je wilt gaan beginnen met 3d printen heb je natuurlijk wel de juiste filamenten nodig. Bij goedkope3dfilamenten kunt u natuurlijk een enorm aantal goede filamentsoorten vinden. In Nederland het grootste aanbod voor een scherpe prijs. Kies hier je filament op basis van materiaalsoort waarbij ABS en PLA de meest gebruikte materiaalsoorten zijn. Natuurlijk zijn er ook vele andere soorten, carbon voor extra sterke objecten, gerecycled, PET, Hout, Metaal, Nylon of Glas filamenten het is er allemaal en wanneer u wilt experimenteren met deze materiaalsoorten is dit zeker leuk.

Ontwerpen maken

Maar natuurlijk is het ook belangrijk om je eigen ontwerp te maken en hiervoor zijn er verschillende programma’s op de markt te verkrijgen. Wanneer je een gratis en ook heel goed open source programma zoekt is Cura het programma voor het maken van 3D ontwerpen voor uw 3D printer. Eenvoudig in het gebruik en door de continue verbeterde software ook actueel. Wanneer je direct je eerste ontwerpen van een ander wilt bekijken neem dan eens een kijkje bij YouMagine. Dit is een database vol met ontwerpen die voor een ieder toegankelijk is.

 

https://www.goedkope3dfilamenten.nl
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe zelfbouw 3d printers voor scherpe prijzen

Weet waar je bent met een gps tracker. september 23, 2016

Artikelpromotie

Om te weten hoe een gps tracker werkt is het eerst handig om te weten wat gps is en hoe dit tot stand komt. In de ruimte zijn er 24 satellieten aanwezig die in een baan rond de aarde draaien op ongeveer 20 kilometer hoogte. Deze satellieten zorgen ervoor dat er door middel van een gps (Global Positioning System) ontvanger precies bepaald kan worden waar iemand staat. Deze gegevens zijn gebaseerd op geografische lengte, breedte en hoogte op de aarde. Een GPS Tracker bezit zowel een Global Positioning System als een GSM chip. Deze chip ontvangt radiosignalen van de GPS satellieten en zodra er geconnect wordt met 3 satellieten dan kan er een locatie bepaald worden. Het is ook mogelijk dat er met meer dan 3 satellieten verbinding wordt gemaakt, dan wordt de huidige locatie nauwkeuriger bepaald. Het is van belang dat bij het gps tracking je vooral aanwezig bent buiten in de openlucht. De radiosignalen van de satellieten kunnen namelijk niet gemakkelijk door muren heen van beton of ander dik materiaal. Met als gevolg dat er onnauwkeurig een locatie bepaald kan worden. Alle devices die werken op radiosignalen van satellieten kunnen het beste in de openlucht gebruikt worden. Wie weet wordt er in de toekomst nog iets op ontworpen, dat deze straling door alle mogelijke materialen heen kan komen. De prijzen van zo’n gps tracker verschillen behoorlijk qua prijs waar je deze wilt aanschaffen. In Amerika kosten ze ongeveer $100 en in Europa €250. De prijs is tevens ook afhankelijk van het type merk. Garmin is een grote producent van gps producten. Maar niet getreurd de prijzen dalen flink en wie weet kosten ze in de toekomst nog onder de €100. Je kunt een gps tracker bijvoorbeeld goed gebruiken als je verdwaald bent, tijdens wandelingen, varen, rijden of zelfs tijdens het vliegen.

https://mygpstracker.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Weet waar je bent met een gps tracker.

NPO 6 van de radio? maart 9, 2015

Artikelpromotie

De NPO wil met ingang van 2016 radio 6 van de radio afhalen. Dit omdat deze zender te duur wordt in vergelijking tot wat het oplevert. Dit is een van de vele bezuinigingsmaatregelen die de omroep gaat nemen vanaf volgend jaar. Wordt radio luisteren minder populair? Het antwoord op deze vraag is nee, alleen er komen meerdere opties om toegang te krijgen tot radiostations dit komt door de extreme toename van de mobiele apparatuur de laatste jaren. Gemiddeld luisteren er ongeveer tussen de 100.000 en 200.000 mensen naar NPO radio 6. Naar radio 1 luisteren ongeveer 2,5 miljoen mensen per week, dit geeft de verhouding tussen deze twee zenders duidelijk weer. Dit is in totaal 10 % van het totale marktaandeel wat zij beschikken. Er wordt momenteel druk overlegd over hoe nu verder met NPO 6, waarschijnlijk wordt er een digitaal themakanaal gemaakt waar NPO 6 onder komt te vallen.

In 2006 werd NPO 6 zoals het nu heet opgericht onder de naam radio 6. De zender staat bekend als een radiozender die voornamelijk jazz, soul en wereldmuziek draait. Radio 6 was met zijn nicheaanbod een zeer aangename aanvulling op de wat brede programmaring van de overkoepelde zender. Helaas is dit niet helemaal uitgepakt als wat men vooraf had gehoopt. De verwachting is dat veel luisteraars van NPO 6 mee zullen gaan naar radio 2. Dit mag lichtelijk opmerkelijk genoemd worden omdat deze zender een heel ander publiek trekt en tevens een ander soort muziek draait. Het is nog niet helemaal zeker of deze zender volledig verdwijnt, maar de verwachting is er dat de zender dus ondergebracht wordt bij een andere zender van de NPO. Veel trouwe en loyale luisteraars zullen teleurgesteld zijn maar zullen moeten begrijpen dat het hier gaat om een noodgedwongen beslissing, de NPO had geen keuze omdat het anders zeer ernstige financiële gevolgen kon oplopen.

http://www.radioguide.fm/
Reacties uitgeschakeld voor NPO 6 van de radio?

Inzicht in bezoekers februari 12, 2015

Artikelpromotie

Elke winkelier vraagt zichzelf weleens af hoeveel bezoekers hij of zij op een dag binnen heeft gehad en hoeveel de winkel voorbij lopen. Er is een manier om allemaal statistieken te krijgen over een eigen winkel. Hoelang blijven klanten in de winkel? Hoeveel klanten verlaten heel snel de winkel? Komen de klanten vaker terug? Hoeveel van de bezoekers koopt ook daadwerkelijk wat? Dit artikel geeft antwoorden op al uw vragen.

Crumbbase is een bedrijf die zich hierin heeft verdiept en een speciaal systeem ontworpen heeft, waardoor alle bovenstaande vragen te beantwoorden zijn. Al deze factoren zijn door dit speciaal ontworpen systeem te meten en kunnen er verbanden worden gelegd en conclusies getrokken. Als deze statistieken bekend zijn, zijn er verschillende opties om uit te voeren waardoor de verkoop prestaties aanzienlijk verbeteren ten opzichte van het verleden.

Het bedrijf werkt met een zogenaamde passanten teller. Crumbbase geeft inzicht in het aantal passanten dat u winkel heeft, hoe vaak ze terugkomen en hoelang de klanten in de winkel blijven. Daarnaast is zelfs de looproute van de passanten te zien en kan er een verband worden gelegd door de bezoekersaantallen en verkoop aantallen.  Dit is natuurlijk erg handig voor een winkelier, aangezien hij op deze manier steeds meer te weten komt over de klanten en/of passanten van zijn of haar winkel.

Nu is natuurlijk de vraag, hoe komt een bedrijf aan al deze informatie? Het speciale systeem dat ontwikkeld is, is ook niet te zien voor de passanten, waardoor het nog beter gemeten wordt. Er worden verschillende wifi sensoren geplaatst in en voor de winkel die een signaal opvangen van de passanten met een smartphone. Enigste wat wel nodig is dat zijn of haar wifi wel ingeschakeld staat, zodat de wifi sensoren ook daadwerkelijk de passanten kunnen meten. Bijna iedereen heeft een smartphone, dus het resultaat zal erg valide zijn, omdat er genoeg wordt gemeten.

Benieuwd naar de passanten van jouw winkel? Neem dan snel een kijkje en bevorder je verkoop prestaties!

http://www.crumbbase.nl
Reacties uitgeschakeld voor Inzicht in bezoekers