Artikelpromotie
Image default
Electronica en Computers

Inzicht in bezoekers

Elke winkelier vraagt zichzelf weleens af hoeveel bezoekers hij of zij op een dag binnen heeft gehad en hoeveel de winkel voorbij lopen. Er is een manier om allemaal statistieken te krijgen over een eigen winkel. Hoelang blijven klanten in de winkel? Hoeveel klanten verlaten heel snel de winkel? Komen de klanten vaker terug? Hoeveel van de bezoekers koopt ook daadwerkelijk wat? Dit artikel geeft antwoorden op al uw vragen.

Crumbbase is een bedrijf die zich hierin heeft verdiept en een speciaal systeem ontworpen heeft, waardoor alle bovenstaande vragen te beantwoorden zijn. Al deze factoren zijn door dit speciaal ontworpen systeem te meten en kunnen er verbanden worden gelegd en conclusies getrokken. Als deze statistieken bekend zijn, zijn er verschillende opties om uit te voeren waardoor de verkoop prestaties aanzienlijk verbeteren ten opzichte van het verleden.

Het bedrijf werkt met een zogenaamde passanten teller. Crumbbase geeft inzicht in het aantal passanten dat u winkel heeft, hoe vaak ze terugkomen en hoelang de klanten in de winkel blijven. Daarnaast is zelfs de looproute van de passanten te zien en kan er een verband worden gelegd door de bezoekersaantallen en verkoop aantallen.  Dit is natuurlijk erg handig voor een winkelier, aangezien hij op deze manier steeds meer te weten komt over de klanten en/of passanten van zijn of haar winkel.

Nu is natuurlijk de vraag, hoe komt een bedrijf aan al deze informatie? Het speciale systeem dat ontwikkeld is, is ook niet te zien voor de passanten, waardoor het nog beter gemeten wordt. Er worden verschillende wifi sensoren geplaatst in en voor de winkel die een signaal opvangen van de passanten met een smartphone. Enigste wat wel nodig is dat zijn of haar wifi wel ingeschakeld staat, zodat de wifi sensoren ook daadwerkelijk de passanten kunnen meten. Bijna iedereen heeft een smartphone, dus het resultaat zal erg valide zijn, omdat er genoeg wordt gemeten.

Benieuwd naar de passanten van jouw winkel? Neem dan snel een kijkje en bevorder je verkoop prestaties!

http://www.crumbbase.nl