Artikelpromotie
Image default
Electronica en Computers

Is coderen noodzakelijk?

Je kunt zelf middels een geschikte printer een barcode printen. Een barcode bevat een aantal karakters die bestaat uit een cijfer en letter combinatie. Als je zelf een barcode wilt opstellen is het van groot belang om de weten uit hoeveel karakters de barcode moet bestaan en wat voor tekens erin voor moeten komen te staan. Je kunt artikelcodes numeriek instellen, dat de codes alleen cijfers bevatten of alfanumeriek dat houdt in dat er een combinatie wordt gemaakt dus letters en cijfers. Over het algemeen is het aantal karakters als je kiest voor een numeriek artikelcode vastgesteld op tien karakters.

Door de speciaal ontwikkelde printers die KBA Metronic in haar aanbod heeft kan je nu zelf een lotnummer printen. Dit is voor bedrijven die simpel en snel willen coderen enorm makkelijk omdat zij dit vanaf nu gewoon zelf kunnen realiseren en niet meer afhankelijk zijn van derde partijen die dit voorheen moesten doen.

Waarom is coderen noodzakelijk?
Over het algemeen maken wij allemaal heel wat uurtjes door achter de computer, gemiddeld zo’n zeven uur per dag en dan komt er eigenlijk nog de tijd bij die wij allemaal nog doorbrengen op onze mobiele telefoon. Toch zijn er een hele hoop mensen die nog niet zelf kunnen coderen. Het is handig om er iets vanaf te weten hoe dit zou moeten omdat dit sommige werkactiviteiten een stuk eenvoudiger kan maken.

Omdat wij steeds meer werk verrichten via internet is het belangrijk dat er gewerkt wordt met barcodes en lotnummers omdat dit in de praktijk voor veel overzicht kan zorgen. Niet alleen binnen bedrijven is coderen enorm belangrijk dus bijvoorbeeld op producten maar ook het online coderen zoals boven beschreven wordt steeds belangrijker, er wordt steeds meer van mensen verwacht omdat de technologie ook steeds maar blijven verbeteren en innoveren. Coderen staat dus voor overzichtelijkheid en zorgt er in de toekomst voor dat je veel moeite wordt bespaard.

http://www.kba-metronic.com/nl/