Menu

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste schakel materiaal? oktober 27, 2016

Tijden veranderen en dat geldt bovendien voor de woninginrichting van het pand. Het benutting van stroom is aangaande de verleden 100 jaar volkomen veranderd. Vanwege de vernieuwende functies zijn ook de behoeftes veranderd. Je wilt je instrumentarium gaarne mogen aanwenden op de plekken die jij handig vindt plus je houdt van elegant levenslicht binnen jouw huis.

Met klassieke huisvesten, zoals de altijd populairdere jaren ‘dertig huizen, kan het benodigd zijn om supplementaire elektrische voorzieningen aan te zetten. Toch ook bij veel modernere huizen kan de aanbieding van voeding niet op je smachten aansluiten. Alvorens het adapteren van het licht en de stopcontacten is bouwmateriaal mogelijk dat geen speciale inbouw behoeft. Dat opbouw schakelmateriaal voorkomt dat je plek open moet creëren op de muur, sec en louter vanwege de knop te accommoderen. Dat maakt het een simpele uitkomst voor het aanleggen van schakelaars op de gewenste plek.

Opbouw schakelmateriaal is verkrijgbaar in verscheidene soorten schakelingen. Welnu kun jij onder andere kiezen voor een 1-polige lichtknop, die geschikt is voor droge ruimten, ofwel een 2-polige knop, geschikter voor natte ruimtes.

Inzetbaar voor meerdere etages is de wisselschakelaar. Hiermee vermag de verlichting immers worden gebruikt vanaf een paar plekken. Deze schakeling is alsmede mogelijk met meer dan 2 bedieningspanelen en wordt vervolgens een kruisschakelaar genoemd. Wilt u 2 lichten vanaf een locatie bedienen dan kan dit ook. Deze schakelknop heet een serieschakelaar en bestaat uit 2 halve knoppen.

Voor enkele ruimten kan het tactvol zijn de verlichting na een vast gestelde tijd uit te doen gaan. Hiervoor heb je een trappenhuisautomaat benodigd. Wil je een schakelaar die je herhaaldelijk opnieuw in kunt drukken zonder dat hij van peil veranderd? Een impulsrelais is hiervoor de oplossing.

https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal
Reacties uitgeschakeld voor Hulp nodig bij het kiezen van de juiste schakel materiaal?
Categorieën: Energie

Zonnepanelen kopen? Zonnepanelen van Soloya oktober 12, 2016

Met de hulp van de zon is er onuitputtelijke bron van groene stroom en met  Soloya kan u nu zelf energie produceren en bewust een contributie leveren aan een lagere CO2 emissie. Zonnepanelen kopen is een inspanning die we allen kunnen leveren om een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden aan volgende generaties. De beste zonnepanelen prijs plaatsen helpt om actief bij te dragen aan een gezond leefklimaat. Welke installateur? Vertrouw op  de  meer dan 10 jaar ervaring van installateur zonnepanelen Soloya!

Deze zonne-energiespecialist is al meer dan 10 jaar actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een opgebouwd klantenbestand van meer dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

 

Meer info op www.soloya.be

http://www.soloya.be/zonnepanelen/
Reacties uitgeschakeld voor Zonnepanelen kopen? Zonnepanelen van Soloya