Menu

Het sterrenbeeld Weegschaal in oktober februari 11, 2021

Artikelpromotie

Gefeliciteerd beste Weegschaal! Dit is jouw maand, want jij bent waarschijnlijk geboren in oktober. Soms raak je snel verwikkeld in de ideeën en meningen van anderen omdat je hen wilt behagen en het niet leuk vindt om dwars te doen. Geef jezelf het cadeau van zelfwaarde door te mediteren op je diepste waarden. Maak elke dag een lijst van je kernkwaliteiten en leest dit een paar keer opnieuw om het goed door te laten dringen. Dat je niets van je apropos brengen door romantische relaties, vriendschappen, familieverwikkelingen of zelfs je veranderende buien. Wanneer je echt jezelf mag zijn, verbeteren al je relaties en zul je een innerlijke kracht en vitaliteit ontdekken waar je versteld van zult staan en versterkt door zult worden.

 

 

Maandhoroscoop Schorpioen voor oktober

Venus keert retrograde in je teken! Deze cyclus duurt acht jaar en draait om relaties, financiën en zelfwaarde. Mediteer en bedenk hoe deze dingen vanaf 2010 tot nu zijn ontwikkeld. Zijn je doelen en waarden veranderd? Kun je je hart openen en jezelf of anderen vergeven? Welke veranderingen kunnen tot een betere toekomsttijden? Of wellicht zijn er familiekwesties die patronen hebben gecreëerd in je leven en die aanvankelijk permanent lijken te zijn, maar toch zijn ze misschien veranderd en geheeld. Je zit nooit helemaal vast, en liefde is altijd het antwoord dat een pad creëert naar meer vrijheid.

 

Maandhoroscoop Boogschutter voor oktober

Je hebt misschien heel veel geweldige ideeën, maar hoe vaak handel je er ook naar? Mediteer op waar je graag heen wilt met je leven; denk vervolgens goed na over hoe je daar wilt komen. Mars en Venus werken momenteel samen zodat je geïnspireerd bent om actie te ondernemen en snel doelen te bereiken. Dit zal je weer opnieuw inspireren nog grotere stappen te ondernemen naar nog meer succes! Maar vergeet niet je innerlijke begeleiding om hulp te vragen wanneer je een droom uitstippelt, zodat je directe stappen kunt ondernemen om het concept te verwerkelijken. Je eigenwaarde zal deze maand ook ontzettend verbeteren en je zult de mensen om je heen inspireren!

 

Maandhoroscoop Steenbok voor oktober

Qua financiën wordt dit een krachtige maand. Mediteer op voorspoed en kijk of je eventueel ook opvattingen hebt die je ervan weerhouden om open te staan voor overvloed. Heb je misschien het idee dat je heel hard moeten werken voor geld, in plaats van dat het zonder moeite en stress in je leven kan vloeien? Hoe zou je leven eruitzien als je je geen zorgen hoefde te maken over werk, succes of financiën? Het is juist heel belangrijk om plezier te hebben, speels te zijn, en vriendschappen en hobby’s te cultiveren. Besteed energie aan de gebieden waar balans nodig is, en je zult versteld staan van de resultaten.

 

Maandhoroscoop Waterman voor oktober

De energetische planeet Mars geeft je veel kracht en energie! Je hebt eindelijk de motivatie die afgelopen zomer ontbrak. Mediteer op je doelen en hoe je ze wilt bereiken. Herinner je er ook een paar keer per dag aan, zodat je gedachten en stemming in overeenstemming blijven met je gewenste toekomstige uitkomst. Venus keert retrograde, waardoor je misschien een beetje bang bent dat relaties je plannen zullen dwarsbomen. Maar maak geen haastige beslissingen op basis van angst of spanning. Tegen de maand december zal je waarschijnlijk merken dat je het wel degelijk allemaal kunt hebben!

 

Maandhoroscoop Vissen voor oktober

Op elk spiritueel pad is het essentieel om vergeving te beoefenen. Probeer jezelf, anderen en moeilijke situaties te vergeven. Reflecteer op hoe het je energie uitput wanneer je een slachtofferrol aanneemt. Keer naar binnen voor antwoorden, zodat je vanuit je krachtgevende opvattingen kunt leven. Vergeet ook niet dat je altijd macht hebt over je instelling. Dat klinkt misschien simpel, maar het werkt heel diepgaand. Vanuit deze plek van heling kun je een vernieuwd gevoel van spiritualiteit ervaren, en zelfs een toestroom van geld en overvloed!

 

Lees meer op Horoscoop Luna

https://www.horoscoop-hoekje.nl
Reacties uitgeschakeld voor Het sterrenbeeld Weegschaal in oktober

De kinderen vermaken zich zeker in een escape room in Overijssel oktober 6, 2020

Artikelpromotie

Niet alleen volwassenen kunnen zichzelf ontdekken en het teamverband versterken bij de georganiseerde escape room in Overijssel. De escape room in Overijssel is namelijk ook bedoeld voor kinderen die hier samen met vriendjes en vriendinnetjes een leuk avontuur kunnen aangaan en het teamverband binnen een vriendengroep kunnen stimuleren en samen een leuke en spannende tijd kunnen beleven. Kinderen zijn het nog helemaal niet gewend om onder tijdsdruk te moeten presteren, waardoor dit een echte uitdaging voor hen wordt en het een goede manier is om samen met de vriendjes en vriendinnetjes te gaan samenwerken om te zorgen dat ze de escape room in Overijssel op tijd kunnen verlaten.

Spellen

Uiteraard is de escape room in Overijssel voor kinderen op een andere manier opgebouwd, omdat de kinderen natuurlijk wel de spellen moeten begrijpen en de puzzels moeten kunnen oplossen. Dit wordt geschreven in een taal die ook voor hen begrijpelijk is en waar ze plezier aan kunnen beleven. Het is erg belangrijk dat de kinderen het wel goed begrijpen omdat het anders natuurlijk niet leuk voor hen is om deel te nemen aan de escape room in Overijssel. De leeftijd van de escape room in Overijssel voor kinderen heeft een grens op een leeftijd van maximaal 12 jaar.

Kinderen vs. volwassenen

De escape room in Overijssel voor kinderen duurt niet net zo lang als de volwassenen ruimte, maar betreft een tijd van 50 minuten, waarmee ze dus 10 minuten korter hebben. Daarentegen zijn de opdrachten makkelijker en zijn er minder opdrachten die moeten worden gedaan voor het bemachtigen van de sleutel die je weer naar buiten gaat brengen. Durven jouw kids de spanning aan en ben je op zoek naar een leuk feestje voor een verjaardag of een leuk uitje van of met de kinderen? Dan is de escape room in Overijssel een ideale manier!

 

Reacties uitgeschakeld voor De kinderen vermaken zich zeker in een escape room in Overijssel
Categorieën: Entertainment

Verschillende soorten vishengels juli 23, 2020

Artikelpromotie

Je wilt voor het eerst gaan vissen, maar hebt nog geen idee waarop en wat voor soort hengel je nodig hebt. Als je online een eerste zoekactie uitvoert wordt je al snel overdonderd door het enorme aanbod. Help! Waar nu te beginnen….

Je zult niet de eerste en ook niet de laatste zijn die met dit probleem kampt. In deze blog geven we je enkele hoofdlijnen mee, waarop te letten bij keuzestress. Gelukkig zijn de hoofdlijnen redelijk makkelijk uiteen te zetten. Zie onderstaande. 

 

Vissen met een vaste stok

Een vaste stok is een hengel met een stuk vislijn eraan vast. Meestal bestaat deze uit enkele delen die over elkaar heen gezet kunnen worden tot een langere hengel, of uitschuifbaar. Deze hengels kunnen tot meer dan 10 meter lang zijn, waardoor je verder uit de kant kunt vissen. Gemiddeld genomen zijn de meeste verkochte vast stokken ergens rond de 4 meter. Als startende visser is de vaste stok erg makkelijk in gebruik. 

 

Vissen met een werphengel

Naast de vaste hengel zijn er ook werphengels. Die zijn hengels waarop een molen bevestigd wordt. Voor een beginnende visser kan het knap lastig zijn om goed te werpen en de slip goed af te stellen. Vaak zal in het begin de lijn geregeld in de knoop kunnen raken, voordat het werpen en opvangen goed onder de knie is. De vislijn bij de werphengel gaat via verschillende ogen op de hengel naar de molen toe. Hierdoor kan je makkelijk extra lijn geven bij het werpen of tijdens het drillen van een grotere vis. Tevens is het mogelijk tot ver uit de kant te vissen. Worpen van meer dan 100 meter zijn hierbij mogelijk, in de handen van de juiste visser. Enkele voorbeelden van werphengels zijn; Wincklepicker, karperhengel, spinhengel en matchhengel. Elk van deze hengel is geschikt om op specifieke vissoorten te vissen, al kan je natuurlijk wel met een hengel verschillende vissen vangen.

 

https://www.sportvisgigant.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Verschillende soorten vishengels
Categorieën: Entertainment

De universele geest en tekens van de Zodiac december 3, 2019

Artikelpromotie

Je vraagt je af hoe nauwkeurig sterrenbeelden zijn en wat ze ons moeten vertellen. Dat is een ingewikkeld mysterie, want hoe meer men ernaar kijkt, hoe nauwkeuriger ze lijken te zijn. Dat betekent niet dat degenen die zogenaamd de sterren zouden lezen en de toekomst kunnen vertellen, oprecht zijn. Aan de andere kant, de Ouden in verschillende samenlevingen opgepikt op een mate van overeenstemming tussen degenen geboren in of rond dezelfde tijd van het jaar.

Door de eeuwen heen is er niet veel veranderd tussen wat die vroegere waarnemers vastlegden en modern onderzoek. De waarschuwingstekens zijn echter dat ze de melding bedreigen dat iemand wordt aangestuurd door een aan de aarde gebonden wezen dat mensen de vrije keuze laat hebben.

Dat brengt ons terug bij de vraag of iemand de vrijheid heeft om te kiezen hoe ze hun leven leiden en wat er van hen wordt? In mijn gedachten doen we dat niet! Dat volgt op mijn herinnering aan reïncarnatie en kennis van de Universele Geest, dat we worden geboren op specifieke tijden met ons leven al geprogrammeerd.

Dat kan verder worden gedaan omdat er een plan is dat vanaf het begin is vastgelegd en waarvan we allemaal deel uitmaken. Niemand van ons heeft het vermogen om het plan te verijdelen of zaken te doen volgens ons denken.

Dat is een enorme claim in het licht van wat religies leren. Terwijl zij zich verkondigen als woordvoerders voor de Almachtige zullen de predikanten zo’n toelating veroordelen en ontkennen. Toch is het zoals de dingen zijn en de tekens van de dierenriem zijn een bevestiging ervan. Hoewel ze tegen de logica zijn en activiteiten promoten die tegen de waarheid ingaan, brengen religieuze goden de wereld tot een einde.

Mijn onderzoek, uitgevoerd als reactie op mijn reïncarnatie, bracht me tot de wortel van religie en taal. Omdat mensen vervolgens moeite hadden om waar te nemen wat het leven inhoudt en wat de dood betekent, hadden ze genoeg tijd om karakteristieken van het leven te onderzoeken en diagrammen te maken. Die tabellen worden nog steeds gebruikt en het bewijs voor hun nauwkeurigheid verbaast nog steeds.

Mijn interesse in sterrenbeelden begon al op jonge leeftijd en als Horoscoop Steenbok past het geitensymbool van mijn geboorte. Bij het bestuderen van anderen, in het bijzonder familieleden, is er, tot nu toe, geen verschil in wat elk is geworden in overeenstemming met de tijd van hun geboorte.

Met dat in het achterhoofd moet de timing van onze terugkeer in de wereld deel uitmaken van het plan. We hebben geen vrije keuze over wanneer we leven of sterven en het maakt niet uit hoe de dood plaatsvindt, het is altijd perfect getimed, dit geldt ook voor Horoscoop Waterman en Horoscoop Vissen.

Evenzo worden onze ouders om dezelfde reden voor ons geselecteerd. We keren terug naar de situatie die past bij onze prestaties en ongeacht wat we worden of welke ontberingen we ondergaan, het is absoluut in de sterren. We zijn allemaal de werktuigen van de Universele Geest die deze kant van de mensheid bekend heeft gemaakt.

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De universele geest en tekens van de Zodiac

Welke mogelijkheden zijn er voor de trouwlocatie in Zwolle? juli 23, 2018

Artikelpromotie

Ben je op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Zwolle? Dan zijn er diverse opties. In dit artikel geven we je graag enkele voorbeelden van mooie plekken om te trouwen in Zwollen en omgeving. De eerste trouwlocatie in Zwolle is natuurlijk het stadhuis. Sommige mensen houden niet van een grote en feestelijke bruiloft, maar ze willen juist een eenvoudige en bescheiden bruiloft. Het stadhuis is een mooie plek om te trouwen. Voor een traditionele trouwlocatie in Zwolle zal je eens moeten kijken naar verschillende kerken. Bij sommige geloven willen mensen per se in een kerk trouwen. Je kan natuurlijk ook in een kerk trouwen omdat je de uitstraling van het oude gebouw zo mooi vindt. Een kerk is vaak indrukwekkend door de prachtige versieringen en de aankleding. Ook zijn er genoeg moderne locaties. Wat dacht je van onze trouwlocatie in Zwolle, verzorgd door ons partycentrum? Een bruiloft is een feestelijke dag om te vieren.

Mogelijkheden op de trouwlocatie in Zwolle

Bij ons kun je eerst de serieuze huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden, terwijl we daarna naar een andere zaal gaan om feest te vieren. Vaak kiezen mensen voor een trouwlocatie in Zwolle die gelegen is in de natuur of bij een mooi terras. Het is tenslotte de bedoeling dat er prachtige foto’s worden gemaakt van het nieuwe echtpaar. Veel mensen hebben dan het liefst een natuurlijke achtergrond, zoals een park, een bos of een vijver. Dat geeft de foto’s namelijk een rustige en liefdevolle uitstraling. Uiteraard bepaal je zelf welke locatie aan jouw wensen voldoet. Kijk gerust eens op internet rond naar verschillende mogelijkheden. Zo zal je vast snel een mooie trouwlocatie in Zwolle vinden die bij al jouw wensen aansluit. Heb je vragen of wil je graag advies over het voorbereiden van jouw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op.

http://www.feestdeel.nl/trouwlocatie-zwolle/
Reacties uitgeschakeld voor Welke mogelijkheden zijn er voor de trouwlocatie in Zwolle?