Menu

De universele geest en tekens van de Zodiac december 3, 2019

Artikelpromotie

Je vraagt je af hoe nauwkeurig sterrenbeelden zijn en wat ze ons moeten vertellen. Dat is een ingewikkeld mysterie, want hoe meer men ernaar kijkt, hoe nauwkeuriger ze lijken te zijn. Dat betekent niet dat degenen die zogenaamd de sterren zouden lezen en de toekomst kunnen vertellen, oprecht zijn. Aan de andere kant, de Ouden in verschillende samenlevingen opgepikt op een mate van overeenstemming tussen degenen geboren in of rond dezelfde tijd van het jaar.

Door de eeuwen heen is er niet veel veranderd tussen wat die vroegere waarnemers vastlegden en modern onderzoek. De waarschuwingstekens zijn echter dat ze de melding bedreigen dat iemand wordt aangestuurd door een aan de aarde gebonden wezen dat mensen de vrije keuze laat hebben.

Dat brengt ons terug bij de vraag of iemand de vrijheid heeft om te kiezen hoe ze hun leven leiden en wat er van hen wordt? In mijn gedachten doen we dat niet! Dat volgt op mijn herinnering aan reïncarnatie en kennis van de Universele Geest, dat we worden geboren op specifieke tijden met ons leven al geprogrammeerd.

Dat kan verder worden gedaan omdat er een plan is dat vanaf het begin is vastgelegd en waarvan we allemaal deel uitmaken. Niemand van ons heeft het vermogen om het plan te verijdelen of zaken te doen volgens ons denken.

Dat is een enorme claim in het licht van wat religies leren. Terwijl zij zich verkondigen als woordvoerders voor de Almachtige zullen de predikanten zo’n toelating veroordelen en ontkennen. Toch is het zoals de dingen zijn en de tekens van de dierenriem zijn een bevestiging ervan. Hoewel ze tegen de logica zijn en activiteiten promoten die tegen de waarheid ingaan, brengen religieuze goden de wereld tot een einde.

Mijn onderzoek, uitgevoerd als reactie op mijn reïncarnatie, bracht me tot de wortel van religie en taal. Omdat mensen vervolgens moeite hadden om waar te nemen wat het leven inhoudt en wat de dood betekent, hadden ze genoeg tijd om karakteristieken van het leven te onderzoeken en diagrammen te maken. Die tabellen worden nog steeds gebruikt en het bewijs voor hun nauwkeurigheid verbaast nog steeds.

Mijn interesse in sterrenbeelden begon al op jonge leeftijd en als Horoscoop Steenbok past het geitensymbool van mijn geboorte. Bij het bestuderen van anderen, in het bijzonder familieleden, is er, tot nu toe, geen verschil in wat elk is geworden in overeenstemming met de tijd van hun geboorte.

Met dat in het achterhoofd moet de timing van onze terugkeer in de wereld deel uitmaken van het plan. We hebben geen vrije keuze over wanneer we leven of sterven en het maakt niet uit hoe de dood plaatsvindt, het is altijd perfect getimed, dit geldt ook voor Horoscoop Waterman en Horoscoop Vissen.

Evenzo worden onze ouders om dezelfde reden voor ons geselecteerd. We keren terug naar de situatie die past bij onze prestaties en ongeacht wat we worden of welke ontberingen we ondergaan, het is absoluut in de sterren. We zijn allemaal de werktuigen van de Universele Geest die deze kant van de mensheid bekend heeft gemaakt.

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De universele geest en tekens van de Zodiac

Welke mogelijkheden zijn er voor de trouwlocatie in Zwolle? juli 23, 2018

Artikelpromotie

Ben je op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Zwolle? Dan zijn er diverse opties. In dit artikel geven we je graag enkele voorbeelden van mooie plekken om te trouwen in Zwollen en omgeving. De eerste trouwlocatie in Zwolle is natuurlijk het stadhuis. Sommige mensen houden niet van een grote en feestelijke bruiloft, maar ze willen juist een eenvoudige en bescheiden bruiloft. Het stadhuis is een mooie plek om te trouwen. Voor een traditionele trouwlocatie in Zwolle zal je eens moeten kijken naar verschillende kerken. Bij sommige geloven willen mensen per se in een kerk trouwen. Je kan natuurlijk ook in een kerk trouwen omdat je de uitstraling van het oude gebouw zo mooi vindt. Een kerk is vaak indrukwekkend door de prachtige versieringen en de aankleding. Ook zijn er genoeg moderne locaties. Wat dacht je van onze trouwlocatie in Zwolle, verzorgd door ons partycentrum? Een bruiloft is een feestelijke dag om te vieren.

Mogelijkheden op de trouwlocatie in Zwolle

Bij ons kun je eerst de serieuze huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden, terwijl we daarna naar een andere zaal gaan om feest te vieren. Vaak kiezen mensen voor een trouwlocatie in Zwolle die gelegen is in de natuur of bij een mooi terras. Het is tenslotte de bedoeling dat er prachtige foto’s worden gemaakt van het nieuwe echtpaar. Veel mensen hebben dan het liefst een natuurlijke achtergrond, zoals een park, een bos of een vijver. Dat geeft de foto’s namelijk een rustige en liefdevolle uitstraling. Uiteraard bepaal je zelf welke locatie aan jouw wensen voldoet. Kijk gerust eens op internet rond naar verschillende mogelijkheden. Zo zal je vast snel een mooie trouwlocatie in Zwolle vinden die bij al jouw wensen aansluit. Heb je vragen of wil je graag advies over het voorbereiden van jouw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op.

http://www.feestdeel.nl/trouwlocatie-zwolle/
Reacties uitgeschakeld voor Welke mogelijkheden zijn er voor de trouwlocatie in Zwolle?