Menu

Hoe vind ik goedkoop bier? februari 17, 2021

Goedkoop bier

Als je van bier houdt en niet te veel wilt uitgeven hebben wij dit artikel speciaal voor jou gemaakt! Het Goedkoopste bier vinden kan soms best lastig zijn, want de prijs moet natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van de brouwer. Waar let je nou op als je voordelige biertjes wilt halen?

 

Soorten bier

Sommige biertjes zijn nou eenmaal duurder dan de andere. Dat kan aan verschillende factoren liggen. De naam ‘speciaalbier’ is natuurlijk de premium versie van het bier dat we het meeste drinken, deze biertjes zijn vaak wat duurder vanwege een hoger alcoholpercentage of vanwege het productieproces. Bij sommige biertjes betaal je natuurlijk ook voor het merk. De bekendste merken zijn vrijwel altijd duurder dan de iets minder bekende merken. Maar als je goed kijkt is goedkoop bier overal te vinden.

 

De beste deals

Als je persé A-merk bier wil hebben kan je natuurlijk op zoek gaan naar aanbiedingen. Elke landelijke supermarkt heeft elke week wel aanbiedingen om ervoor te zorgen dat klanten veel inkopen. Als je goedkoop bier wil scoren kan je ook eens kijken naar het verschil tussen flesjes en blikjes, soms kan dit je in grotere hoeveelheden aardig wat geld besparen. Bij flesjes betaal je namelijk statiegeld, bij blikjes niet! Kijk dus goed voordat je iets koopt, het kan je heel wat geld besparen!

Online bestellen

Online zijn steeds vaker goede deals te vinden. Als je een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid hebt kan het erg handig zijn om online te bestellen. Ook is het erg handig om bijvoorbeeld een bierpakket te bestellen voor een jarige, vooral in tijden waar we niet echt veel op bezoek kunnen komen. Zo geef je een origineel cadeau waarvan je vriend, vriendin of familielid lekker van kan genieten!

https://www.drankuwel.nl/bier
Reacties uitgeschakeld voor Hoe vind ik goedkoop bier?

Tafel reserveren met je eigen restaurant website januari 16, 2020

De ontwikkeling van Sushi bij Blue Sakura Enschede en Zwolle

Helemaal van nu: sushi eten! In elke vriendengroep zit er wel minimaal één sushi liefhebber die je smeekt om eens weer sushi te gaan eten en dus kom ook jij er niet onderuit. Vooral al die mooi opgemaakte sushi gerechten trekken je aandacht en maken je nieuwsgierig naar meer, niet waar? Sushi is ook gewoon super lekker, mits goed én vers bereid. Je moet het gewoon es proberen. En waar anders dan bij hét Japanse sushi restaurant in Enschede en Zwolle? Maak kennis met Blue Sakura waar je heerlijk ongedwongen kunt genieten van de heerlijkste Japanse gerechten.

Hoe het begon met Japans restaurant Blue Sakura

Blue Sakura is gestart met de eerste vestiging in Enschede, op het pitoreske Oude-Markt plein. Daar waar vroeger de bekende pizzeria Pinocchio ooit gevestigd was, zou een nieuw sushi restaurant beginnen. En niet zomaar één, maar een kwalitatief restaurant met een all you can eat concept. Dit zou betekenen dat klanten voor een vast bedrag kunnen genieten van Japanse gerechten, warm en koud. Je raad het al, het liep storm! Enschede is de laatste jaren enorm ontwikkeld met steeds meer studenten en studenten zijn gek op all you can eat. Het was een goede zet want het restaurant viel in goede smaak en trekt sinds het ontstaan in 2011 elke dag bezoekers. Sterker nog. Er is sindsdien een 2e vestiging geopend in Zwolle!

Mond op mond reclame werkt het best.. én goede recensies

En zo gaat het balletje rollen natuurlijk. Meer en meer mensen komen in contact met Blue Sakura en zijn eigenlijk erg tevreden over het eten, de prijs en de service. Door als eerste het all you can eat concept voor sushi toe te passen in Enschede had Blue Sakura een primeur. Klanten waren dermate tevreden dat we ook positieve recensies kregen op Google. Inmiddels heeft Blue Sakura restaurant Enschede er meer dan 1200 en dat aantal groeit met de dag! Daar zijn we super trots en blij mee en het draagt bij om nieuwe klanten aan te trekken en kennis te maken met onze sushi gerechten.

Hoe zit dat nou… all you can eat sushi eten?

Sushi is typisch traditioneel Japans eten. Bij Blue Sakura serveren we honderden verschillende gerechten, variërend van koud tot warm. De sushi gerechten die met de hand worden bereid zijn sushi hapjes zoals;

  • Sushi maki
  • Sushi sashimi
  • Sushi temaki
  • Sushi gunkan

Het all you can eat concept bij Blue Sakura werkt als volgt:

Elke tafel krijgt een tablet. Op deze tablet draait een eigen stukje software en is van te voren ingesteld op de duur en reservering van jouw tafel. Zo hebben middag klanten een aangepaste kaart tegen een lager tarief en krijgen avond gasten een uitgebreide kaart tegen een wat hoge tarief. Op de tablet kun je iedere ronde aangeven hoeveel gerechten je wilt bestellen, met een maximum van 5 gerechten per persoon. Eet je met 4 mensen aan tafel, dan kun je dus 4 x 5 = 20 gerechten per ronde bestellen. Het aantal rondes is onbeperkt, de tijd is echter gelimiteerd tot 2 uur. Verlenging van de tijd kan altijd tegen meerprijs. Het is een bewezen eenvoudig en vooral leuk concept dat goed aanslaat bij jong en oud!

Onze website is ontwikkeld door Crossmedia House die een volledig eet bestel webshop in WordPress hebben ontwikkeld zonder tussenkomst van een bezorgdienst. Dit bespaart ons veel geld en daarnaast kunnen wij onze klanten veel gerichter, sneller en directer helpen bij vragen of wijzigingen van de bestellingen.

 

De next step: sushi online bestellen met je eigen website

De laatste stap is in 2017 gezet door Blue Sakura door een nieuwe website te lanceren waarop alle sushi gerechten online te bestellen zijn via de eigen website. Waarom? Omdat er veel vraag is naar thuisbezorgde kant-en-klare maaltijden. Door een eigen bestel- en betaalsysteem te lanceren, kunnen we bij Blue Sakura onze klanten óók thuis bedienen met onze vers bereide sushi gerechten. Probeer het zelf eens uit en bestel je sushi online via onze website!

Wil jij ook een eigen restaurant website, zodat je klanten direct bij jou eten kunnen bestellen in plaats van commissie betalen via een tussenpartij? Maak dan gauw een afspraak met Crossmedia House uit Hengelo en bel met 074-8512665.

https://www.crossmediahouse.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Tafel reserveren met je eigen restaurant website

Gasgrill, houtskoolgrill of een elektrische BBQ? mei 20, 2019

Artikelpromotie

Barbecueën kan zo mooi zijn. Wanneer de juiste BBQ en accessoires beschikbaar zijn. Online kun diverse gasgrills, houtskool BBQ’s en elektrische grills vinden. Lees hier de verschillen en populaire soorten waaruit je kunt kiezen

Elke BBQ heeft zijn voordelen

Als de klassieke houtskoolgrill eenmaal in werking is, verspreidt een verleidelijke geur zich snel door de omgeving. Natuurlijk duurt het enige tijd om het houtskool aan te steken en de geur van gloeiende houtskool is niet altijd voor iedereen even aangenaam. Dan kan een gas BBQ of een elektrische BBQ ook een goede oplossing zijn. Deze apparaten bereiken snel de juiste temperatuur en zijn eenvoudig te regelen.

Toch zijn lekkere worstjes en sappig barbecuevlees snel bereid. Sommige mensen willen echter die specifieke houtskool smaak in hun vlees en kiezen liever voor de klassieke BBQ met houtskool.

Ketel BBQ – de populaire klassieker

Bijzonder populair is de klassieke ketel BBQ, die altijd zijn geliefden vindt in vorm en functie. De ketel BBQ is verkrijgbaar als houtskoolgrill en als gasgrill of elektrische BBQ. Zo heb je altijd de keuze tussen verschillende varianten, die aan je voorkeuren voldoen. Aantrekkelijke ontwerpen, duurzame kwaliteit en natuurlijk de anticipatie op ontspannen barbecueplezier zijn altijd goede redenen om een gasgrill, houtskoolgrill of elektrische BBQ te kopen. Ga dus opzoek naar die perfecte BBQ die je zomerbarbecue perfect maakt en bekijk ook handige accessoires zoals een thermometer en tangenset. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor ieder budget.

Reacties uitgeschakeld voor Gasgrill, houtskoolgrill of een elektrische BBQ?

Waarom naar een keukenzaak en niet naar IKEA? januari 17, 2019

Artikelpromotie

Bij het kopen van een nieuwe keuken, is het verstandig om contact op te nemen met een keukenzaak. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keuken te kopen bij IKEA. Dat brengt echter tal van nadelen met zich mee. Het is dan ook altijd verstandig om een keuken bij een keukenzaak te kopen in plaats van bij IKEA. Hieronder leggen we uit waarom.

 

Het is lang niet meer de goedkoopste optie

Lange tijd stond IKEA bekend als een heuse prijsvechter wanneer het aankomt op keukens. Dat was ook zeker het geval aangezien een keuken bij IKEA simpelweg minder kostte dan een keuken bij een keukenzaak. De laatste jaren is dat echter lang niet altijd meer het geval. Ook keukenzaken kunnen namelijk keukens tegen scherpe prijzen verkopen. Bovendien zijn de keukens van IKEA steeds duurder geworden in de afgelopen jaren, terwijl ze gek genoeg nog steeds het imago hebben van een hele goedkope keukenzaak. Dat is echter al lang niet meer het geval.

 

Geen keukenadviseurs

Van plan om een keuken bij IKEA te gaan kopen? Dan moet je in ieder geval alles zelf weten en kunnen. Allereerst zijn er bij IKEA geen keukenadviseurs die je helpen met lastige vragen of valkuilen bij de keuken. Er wordt door een medewerker wellicht antwoord gegeven op algemene vragen, maar je wordt echt niet geholpen met specifieke problemen of vragen die je vooraf hebt. Dat is bij een keukenzaak natuurlijk een heel ander verhaal. Daar neemt men uitgebreid de tijd voor klanten en wordt er in overleg een mooie keuken uitgekozen of samengesteld die voldoet aan al je wensen. Bovendien krijg je bij de keuzes die je moet maken een degelijk advies, ook als het gaat om het plaatsen van de keuken. Bij sommige keukenzaken zit dat zelfs inbegrepen bij de prijs en wordt dat voor je gedaan!

 

Standaard keukens

Nog een nadeel van een keuken bij IKEA: het zijn allemaal standaard keukens. Je kunt de keuken dus niet helemaal naar eigen wens invullen. Het betreft een standaard keuken waarbij je vaak nog wel de keus hebt uit een eventuele toevoeging van keukenapparaten. Ook dat is echter zeer beperkt vergeleken met een echte keukenzaak. Wanneer je hier naar toe gaat, kun je zelf je keuken samenstellen en dus ook helemaal zelf bepalen hoe deze eruit komt te zien. Dat is juist voor een keuken erg belangrijk aangezien je er toch nog wel wat jaartjes mee zal moeten doen.

 

Reacties uitgeschakeld voor Waarom naar een keukenzaak en niet naar IKEA?
Categorieën: Eten en drinken