Menu

Exact online boekhouden oktober 22, 2018

Artikelpromotie

Exact online is een van de bekendste en meest luxe boekhoudprogramma’s. Ze zijn marktleider in zakelijke software voor accountants en ondernemers. Het bijna 35 jaar oude bedrijf voorziet wereldwijd ruim 300.000 ondernemers, zowel internationaal als lokaal, met het online boekhouden en het gezond houden van het bedrijf. Met Exact online is uw boekhouding overal ter wereld toegankelijk, of het nou met de pc, tablet of smartphone is. Een boekhouder of accountant kan zo de administratie ter controle ook makkelijk inzien.

Exact online biedt diverse boekhoudpakketten aan in de vormen basis, geavanceerd en premium. De verschillende pakketten hebben andere functionaliteiten, waardoor er atijd wel een pakket is dat bij uw onderneming past. Exact online is iets meer gericht op de grotere bedrijven dan op de zzp’ers. Elk pakket van Exact Online heeft een goede koppeling met de online omgeving van de belastingdienst zodat er altijd makkelijk en snel aangifte kan worden gedaan.

Omdat Exact Online zoals gezegd vooral gericht is op de iets grotere bedrijven liggen de exact online prijzen ook iets hoger dan die van boekhoudprogramma’s gericht op zzp’ers. De prijzen beginnen bij 35 euro per maand voor het laagste basispakket en lopen op tot wel 315 euro per maand voor een groot en uitgebreid pakket.

Bij online boekhoudprogramma vergelijken kunnen diverse boekhoudpakketten zoals Exact Online met elkaar worden vergeleken, zodat je altijd een geschikt boekhoudpakket vindt voor jouw bedrijf of vereniging. Mocht Exact online bijvoorbeeld te duur zijn, dan zijn er ook nog veel opties voor kleinere boekhoudpakketten die geschikt zijn voor zelfstandige ondernemers.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com
Reacties uitgeschakeld voor Exact online boekhouden
Categorieën: Financieel

Wat heeft blockchain met bitcoin te maken? september 13, 2018

Artikelpromotie

Bitcoin en blockchain?

Je hebt vast weleens gehoord over de bitcoin? Mocht je al wat langer in de cryptowereld zitten, dan moet je deze cryptovaluta wel kennen. Maar wat is de bitcoin eigenlijk? En waarom is de bitcoin zo populair geworden onder de crypto handelaren? In dit artikel zal ik je proberen uit te leggen wat bitcoin nou namelijk is.

Mischien heb je het weleens gehoord van je buurman of je buurvrouw, van jouw collega’s? In ieder geval toen de bitcoin begin 2017 van 780 usd steeg naar een recordbedrag van 20.000 usd eind december, was bitcoin plotseling het gesprek van de dag!

Iedereen had het opeens over de bitcoin, dus wat is het eigenlijk? Bitcoin is een valuta dat is gebaseerd op cryptografie. Je kan de bitcoin ook wel zien als de euro of de dollar, in dit geval wordt bitcoin gezien als het virtuele geld van het internet.

Bitcoin is een gedecentaliseerde cryptovaluta, achter de bitcoin schuilt een technologie waarvan sommige beweren dat dat het geheim is waarom de prijs van de bitcoin zo enorm in prijs is gestegen begin 2017. Dus wat is de technologie waar mensen het altijd over hebben?

Bitcoin is niet zomaar een munt, het is de technologie erachter!

Veel mensen zien bitcoin gewoon als een internetmunt, slechts internetgeld? Maar de echte mensen die hier meer verstand van hebben weten wel beter! Achter de bitcoin heerst een technologie genaamd “de blockchain technologie”. Deze technologie wordt door velen gezien als een revolutionaire uitvinding. Dit omdat de technologie het werk van mensen zou kunnen overnemen in de toekomst, ook zou het “papier”en “contract” werk kunnen overnemen en vervolgens geautomatiseerd kunnen worden door appliciaties die boven de blockchain netwerk gebouwd kunnen worden.

Technologie is eindeloos

De mogelijkheden zijn eindeloos. En dan praten we slechts alleen over de bitcoin. Als je weet wat ethereum is en wat voor mogelijkheden die heeft dan zijn we nog verder van huis! Dit is pas het begin van de blockchain technologie, we zitten eigenlijk..om het maar netjes te zeggen.. nog in de babyschoentjes qua blockchain technologie. Het is afwachten wat de toekomst ons brengt. Maar van het woord “blockchain technologie” en de “bitcoin” zal je nog vaak terughoren in de toekomst!

https://cryptokopen.nl/currencies/BTC/bitcoin/
Reacties uitgeschakeld voor Wat heeft blockchain met bitcoin te maken?

Een klein bedrag lenen gaat makkelijker dan u denkt. januari 9, 2017

Artikelpromotie

3 valkuilen voor kleine bedragen te lenen.

Geld lenen, vooral een klein bedrag lenen, gaat tegenwoordig bijzonder makkelijk. Men spreekt van een gat in de markt. “Mensen hebben de behoefte aan snel extra geld ! “, wordt gezegd door de geldschieters.

Zonder BKR een klein bedrag lenen is ideaal als je weer die leuke schoenen ziet, of lekker een weekendje op pad gaat. Het maakt het leven net een beetje leuker, toch?  Bijzonder makkelijk via internet aanvragen, ook al heb je nog geen geld behoefte. En vervolgens met een SMSje activeren het bedrag dat je NU nodig hebt. Ideaal.  Binnen 10 min op je bankrekening*

Bijvoorbeeld Cash Bob is dan opeens te grote vriend. MAAR …. voordat je verder leest, neem een kijkje op de site van deze geldlener en kom dan hier weer terug!!

Heb je de site bekeken? Goed zo. Fijn dat je weer terug bent!! Wat viel je op? Toen ik voor het eerst deze “klein bedrag lenen” sites bekeek (maar enkele bekend in Nederland) viel mijn mond op. Vandaar dat ik je 3 waarschuwingen mee wilt geven.

1. Geld lenen kost echt geld : al snel 6-12% of nog meer

2. Geld lenen kost nog meer geld als je een klein bedrag leent zonder BKR:19% van het geld bedrag

3. Geld lenen is stap 1, maar terug betalen is stap 2. Voor een klein bedrag lenen betekent dit binnen 21 dagen. Dat is super snel !!!

Oprecht kan ik zeggen dat Cash Bob transparant is. Bovenstaande staat gelukkig NIET in de kleine lettertjes. Toch vind ik het te hoge kosten en veel te korte tijd om af te lossen. Mijn redenatie is : als ik het nu niet heb, dan heb ik het over een paar weken ook niet voldoende. Het gevolg is namelijk dat ik het ene gat met het andere gat ga dichten. Dat heeft nooit gewerkt en zal ook nooit gaan werken.

Is jou ervaring ook zo, maar je zit nog steeds in de geld problemen: lees het volgende artikel die de oplossing beschrijft om van je geldnood (en schulden) af te raken. Heerlijk gevoel van rust en vrijheid zal het je geven !

 * gelukkig wordt de wetgeving aangepast en kan dit binnenkort niet meer via een SMSje

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/09/hoe-kan-u-snel-kleinere-bedragen-lenen/
Reacties uitgeschakeld voor Een klein bedrag lenen gaat makkelijker dan u denkt.

Bij welke bank moet ik lenen? september 21, 2016

Artikelpromotie

Wandel eens door een drukke straat in de stad en je ziet tal van bankkantoren. Als je op zoek bent naar een dienst, bijvoorbeeld omdat je wil geld lenen, dan is het aanbod misschien wel te groot. Het is ook makkelijker tegenwoordig om je zichtrekening bij de ene bank te hebben, de autolening bij een andere bank en nog een andere dienst bij nog een andere bank. Alles is geautomatiseerd en om terug te betalen werken ze met domiciliëring gekoppeld aan je zichtrekening waar je loon bij komt.

 

Als je wil geld lenen dan hebben we een goede tip voor jou. Als je toch geen bank kan kiezen dan zoek je het best naar de bank die de laagste kosten aanrekent. Want op elke lening of dienst betaal je kosten bij een bank. Daar kan je helaas niet aan onderuit. Dus als je op het einde van de maand nog wat euro’s wil besparen, zoek dan gewoon een lening uit met het laagste JKP. (Jaarlijks Kosten Percentage).

 

Hoe kan je die lening nu precies zoeken. Zeer eenvoudig, door lening simulaties uit te voeren op de websites van de banken. Je hoeft enkel het bedrag in te geven dat je wenst te ontlenen en de termijn van afbetaling. Als resultaat zie je een bedrag verschijnen welke je dan maandelijks moet afbetalen. En op die manier kan je net hetzelfde doen bij andere banken. Waar je dan de laagste kosten ziet verschijnen kan je de lening gaan aanvragen. Zo eenvoudig is het eigenlijk om wat geld te kunnen besparen op een lening.

 

Zelfs met weinig inwoners in België hebben we een overvloed aan banken. Net omdat we veel spaargeld hebben staan, maar ook snel durven te lenen zijn banken hier zo goed vertegenwoordigd. Handig voor de consument om banken zo tegen mekaar uit te spelen.

 

http://www.kredietje.be/
Reacties uitgeschakeld voor Bij welke bank moet ik lenen?
Categorieën: Financieel

no cure no pay augustus 27, 2015

Artikelpromotie

Incasso no cure no pay

In alle sectoren kun je als ondernemer actief zijn.  In de bouwsector, de horeca, de financiële dienstverlening, enzovoort. Een van de voorouders heeft het bedrijf dan vaak opgericht. We noemen dit dan een familiebedrijf.  Sommige van deze bedrijven bestaan dan al tientallen jaren. In de loop van de jaren kunnen allerlei problemen de kop opsteken. Bij boerenbedrijven is dit onlangs nog gebeurd. Veel boeren bedrijven konden dan hun kop niet meer boven water houden door aangescherpte Europese regelgeving. Opvolgers hebben veel boeren daarna ook niet meer. Door de economische crisis kwamen daarna ook veel MKB’ers in de problemen. Betalingen van hun bonnen blijven daarna langer open staan. Faillissementen onder deze bedrijven zijn vaak het direct gevolg. Overgaan tot Incasso no cure no pay wordt tegenwoordig ook veel gedaan.En heeft vervolgens dus minder krediet van de bank nodig.

Faillissement van de klant is daarop een mogelijkheid.  Degene die het hardste roept wordt daarop als eerste betaald.

De meeste incassobureaus werken dan No Cure No Pay.  Indien er niets binnengehaald wordt dan ben je hen vervolgens ook niets verschuldigd.

Kleine facturen kunnen vervolgens ook ter incasso aangeboden worden. Dossierkosten worden bijna nooit meer in rekening gebracht.

Indien er daarna niet betaald wordt, kan er een gerechtelijke procedure opgestart worden.  De nota wordt dan op die manier misschien alsnog betaald. Met het vonnis kan daarop beslag gelegd worden.  Een dergelijke procedure is echter wel erg kostbaar tegenwoordig.

Wanneer debiteur niet daarop meer op het opgegeven adres woonachtig is. Een goed incassobureau voert daarna direct een gedegen adresonderzoek uit. Bij een goed incassobureau wordt daarvoor dan niets extra’s berekend.

Meestal kan Een gerechtsdeurwaarderskantoor het bedrijf dan ook helpen met debiteurenbeheer. Een laatste aanmaning naar de klant  laten versturen bijvoorbeeld.  De kosten variëren per incassobureau.

Een openstaande rekening ter Incasso no cure no pay aanbieden.

Wanneer de ondernemer vervolgens de keuze heeft gemaakt. Dat hij zijn nota vervolgens gaat laten incasseren. Bij het bon zal de rekening dan ingediend moeten worden. Een goed incassobureau zorgt er voor dat dit dan via de website kan. Via de website voer je daarop diverse informatie in. Waaronder alle gegevens van de factuur. Wanneer het door de incassopartij daarna ontvangen wordt, gaat men er direct mee aan de slag. Er worden incassokosten op de hoofdsom gezet en deze moete de debiteur daarop betalen. Wettelijke eisen bepalen daarop hoeveel er in rekening gebracht mag worden. Als debiteur de nota dan betaalt. Met de onderneming wordt dan zo snel mogelijk afgerekend. Wordt er vervolgens niet betaald door de klant. Dan bestaat de mogelijkheid om de schuldenaar  via de rechter aan te pakken. De kosten zijn tegenwoordig hiervoor ontzettend hoog. Dus dit moet altijd dan goed overwogen worden.

http://www.billincasso.nl/nl/incasso-no-cure-no-pay.html
Reacties uitgeschakeld voor no cure no pay

CBBS jou unieke partner! april 13, 2015

Artikelpromotie

Heel het proces om salaris bepaling heen wordt door veel mensen als zeer complex ervaren. Het kost daarom ook voor veel bedrijven enorm veel tijd om dit helemaal zelf in handen te nemen en uit te voeren voor hun bedrijf. Veel bedrijven hebben vaak niet tijd over om dit te doen daarom besteden zij dit liever uit aan derde partijen. Daarnaast veranderd er ook continue de wet- en regelgeving, veel bedrijven hebben hier niet de tijd voor om dit bij te houden. Uiteindelijk zal dit tot ontevreden medewerkers leiden, de productiviteit van hun zal dus automatisch op den duur ook gaan afnemen.

Er zijn in de randstad genoeg bedrijven die voor een volledige salarisservice kunnen zorgen. Het is veel beter om dus een bedrijf in de schakelen die zorgt voor jou  online salarisadministratie, dit voorkomt tevens dat je boetes ontvangt en subsidies misloopt. Huidige klanten die gebruik maken van deze dienst zijn hier zeer over te spreken, zij ervaren deze samenwerking als zeer prettig en vinden het ideaal dat zij hier zelf geen tijd meer aan hoeven te besteden. Je wilt je als bedrijf zijnde natuurlijk gewoon kunnen richten op je kernactiviteiten daarom is het van groot belang dat je niet gestoord wordt door andere ‘onnodige’ randzaken.

Veel bedrijven ervaren dan ook het inschakelen van een derde partij als zeer prettig en gemakkelijk voor hun zelf. Het resultaat zal op de langere termijn zeker zichtbaar zijn, als bedrijf zijnde kun je je weer volledig richten op je kerntaken.  CBBS staat al ruim dertig jaar bekend als een bedrijf die onwijs fijn als partner fungeert, dit is dan ook exact wat de klanten als prettig ervaring. Veel klanten ervaren CBSS daarom als zeer fijn, het klantcontact en de service dragen bij aan een unieke en fijne samenwerking. Aarzel niet langer en kijk eens op de website van dit bedrijf.

 

http://www.cbbs.nl/
Reacties uitgeschakeld voor CBBS jou unieke partner!