Menu

Koolhydraatbeperkt diëten november 9, 2020

Artikelpromotie

Je hebt vast wel eens gehoord van een dieet dat arm is in koolhydraten, maar weet jij ook wat dat inhoudt? Wat betekent het eigenlijk, dat een dieet koolhydraatbeperkt is? Er bestaan heel veel fabels rondom diëten, maar dat is absoluut niet nodig. Daarom help ik je in dit artikel om de feiten van de fictie te onderscheiden aan de hand van veel gestelde vragen over koolhydraatbeperkt diëten.

 

Wat is een koolhydraatbeperkt dieet?

Een koolhydraatbeperkt dieet is een dieet waarin je vooral veel groente, gezonde vetten en eiwitten eet. In deze voedingsmiddelen zitten meervoudige koolhydraten, deze dragen bij aan jouw gezondheid. In een koolhydraatbeperkt dieet vermijd je juist de enkelvoudige koolhydraten. Enkelvoudige koolhydraten zitten vooral in wit brood, koekjes, witte paste en chips.

 

Wat is een koolhydraatbeperkt voedingsmiddel?

Je wil nu natuurlijk weten welke voedingsmiddelen jij nu precies op het menu van de dag mag zetten. Om te kijken hoeveel koolhydraten er in een voedingsmiddel zijn, moet je kijken naar de Glycemische Index van een voedingsmiddel. Deze index geeft aan in welke mate jouw bloedsuikerspiegel zal stijgen na het eten van een bepaald product. Bij enkelvoudige koolhydraten zal je bloedsuikerspiegel heel snel stijgen, en bij meervoudige koolhydraten zal jouw bloedsuikerspiegel meer in balans blijven. Het is dus de bedoeling dat de Glycemische Index van jouw voedsel zo laag mogelijk is, dat houdt je bloedsuikerspiegel in balans.

 

Wat zijn de voordelen van een koolhydraatarm dieet?

Een eerste voordeel van het koolhydraatarme dieet, is dat je relatief snel gewicht kan verliezen, terwijl je geen honger hebt. Meervoudige koolhydraten geven jouw namelijk echte voeding, het is niet alleen maar voedsel. Daarnaast hebben koolhydraatbeperkte diëten ook een gunstig op het cholesterolgehalte in jouw bloed.

 

Wat zijn de nadelen van een koolhydraatarm dieet?

Aan elk voordeel zitten zo zijn nadelen, en zo ook met een koolhydraatarm dieet. Een nadeel kan zijn dat je na een aantal maanden niet zo veel meer afvalt. Daarnaast mist het koolhydraatarme dieet vitamines en mineralen uit bijvoorbeeld fruit en peulvruchten.

https://verdify.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Koolhydraatbeperkt diëten

Goede hulpmiddelen autisme augustus 31, 2020

Artikelpromotie

Autisme is een diagnose die gesteld wordt aan de hand van een aantal gedragskenmerken. Denk hierbij aan het hebben van problemen op sociaal gebied, het vasthouden aan routines en aan het feit dat mensen met autisme gevoeliger zijn voor bepaalde prikkels. Maar: ieder mens met autisme is anders. Autisme kan een enorme impact hebben op het dagelijks leven van mensen. Er is nog veel onbekend over autisme, maar er zijn een aantal hulpmiddelen en tips voor hoe mensen om kunnen gaan met de beperking.

Hulpmiddelen voor mensen met autisme

Er bestaan veel hulpmiddelen voor mensen met autisme. Wat voor iemand met autisme werkt of welke begeleiding iemand met autisme nodig heeft, verschilt vaak per persoon. Een aantal handige hulpmiddelen voor mensen met autisme zijn als volgt:

Autipas

De Autipas kan een handig autisme hulpmiddel zijn. Met de Autipas kunnen mensen met autisme aantonen dat ze autisme hebben. Dit pasje kan helpen in bepaalde situaties. Het kan bijvoorbeeld zorgen voor meer begrip van anderen, maar het verklaart vaak ook het gedrag van mensen met autisme.

Handige apps

Er bestaan verschillende apps die mensen met autisme kunnen helpen. Een voorbeeld hiervan is de app “Autiplan”. Deze app zorgt voor meer structuur en overzicht door middel van overzichten en stappenplannen. Een andere handige app kan “MijnEigenPlan” zijn. MijnEigenPlan ondersteunt mensen met autisme op verschillende vlakken zoals emotieregulatie, motivatie en zelfredzaamheid. Bovendien is “AutThere” een app waar jongeren met autisme op een laagdrempelige manier contact kunnen hebben met elkaar.

Verzwaringsdeken

Een verzwaringsdeken is een ander autisme hulpmiddel dat kan helpen met ontspannen. Deze deken kan gebruikt worden bij overprikkeling. Overprikkeling komt vaak voor bij mensen met autisme. De verzwaringsdeken kan vervolgens zorgen voor een rustgevend effect. De verzwaringsdeken kan daarnaast ook zorgen voor een betere nachtrust.

https://www.sensolife.nl/c-5197733/hulpmiddelen-voor-mensen-met-autisme/
Reacties uitgeschakeld voor Goede hulpmiddelen autisme

Waterontharders en anti- kalk magneten. Hoe werkt dat nu? augustus 10, 2020

Waterontharders en anti- kalk magneten. Hoe werkt dat nu?

Handig om te weten is in elk geval dat de sterkte van een magneet aangegeven wordt in Gauss. 
Hoe hoger de Gauss waarde, hoe groter het bereik van de magneet.

Een magneet van 2000 Gauss zal dus logischerwijs minder magnetisch zijn dan eentje met een waarde van 4000 Gauss.
Omdat de anti- kalk magneten om een buis gemonteerd worden tussen de 15 mm tot 42 mm zal het effect van een magneet van 4000 Gauss niet heel veel anders zijn dan die van 2000 Gauss. 

 

Een magneet gaat langer mee dan een mensenleven hoewel dit ook afhankelijk is van de omgevingstemperatuur en de luchtvochtigheid. 
De sterkte zal ieder jaar wel een klein beetje afnemen maar dat is te verwaarlozen.

Waterontharders zijn te koop op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu. Zij verkopen zeer scherp geprijsde en kwalitatief goede magneten en ontharders waaronder;

• De DAT Gorodal waterontharder

Deze waterontharder wordt in Duitsland vervaardigd door een ingenieursburo en al jaren talrijk verkocht in Duitsland en de Benelux.

Het pakket van deze waterontharder bestaat uit 2 setjes magneten (dit zijn 4 onderdelen) die naast elkaar om de leiding geplaatst dient te worden.
Er wordt gebruik gemaakt van zogeheten ferriet magneten. Deze waterontharder is bestemd voor buizen van 15 mm tot 42 mm. Zijn zwart of blauw van kleur en 5 x 7 x 2 cm groot. 

 

• De DAT Elektrische waterontharder

Deze waterontharder heeft geen magneet maar wekt een magnetische puls op door middel van elektriciteit. 

Er wordt wel gezegd dat het resultaat beter is dan eentje met een anti- kalk magneet met ferriet. 
De afmetingen zijn 7 x 5 x 4 cm. Een adapter wordt meegeleverd. Deze dient aangesloten worden op 230Vac / 50Hz. 

 

• De DAT ECO Black waterontharder

De DAT ECO Black is een iets kleinere magneet dan de DAT Gorodal waterontharder.

Dit kan doordat deze een Neodymium magneet heeft. Het voordeel van dit type magneet is, dat deze alleen maar naar voren straalt, dus alleen direct op de leiding, dit in tegenstelling tot de ferriet magneet die rondom straalt. 
Een Neodymium magneet straalt zijn magnetisme beter uit dan een ferriet magneet. De DAT ECO Black is bedoeld voor buizen van 15mm en met afmetingen van 4.2 x 3 x 1.1 cm is deze magneet super klein uitgevoerd.

 

• DAT ECO TITAN waterontharder

De DAT ECO TITAN Waterontharder is een grotere uitvoering van de DAT ECO Black en in de behuizing is metaal verwerkt.

Het magnetisme straalt op een andere manier door de waterleidingbuis door het metaal wat er in verwerkt is. Er wordt gezegd dat deze daarom nog krachtiger werkt dan de eerder genoemde magneten. Hier wordt ook gebruik gemaakt van een Neodymium magneet, welke een groter oppervlak heeft dan de Dat ECO Black. De afmeting van de behuizing is zeer klein, namelijk 6 x 4.4 x 1.5 cm

De Neodymium magneten zijn gemaakt van N42 of N52 kwaliteit en hebben een behoorlijke trekkracht van 1,6Kg (N42) en 3Kg (N52).

 

 

Voor verdere informatie en aanschaf van deze producten; elektrischeboiler.eu

 

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/anti-kalk
Reacties uitgeschakeld voor Waterontharders en anti- kalk magneten. Hoe werkt dat nu?

Een passend Dieet in Enschede september 26, 2019

Artikelpromotie

 

 

Deze onderneming biedt het voor u aan dat u gebruik kunt maken van een dieet in Enschede en dat zou dan worden afgestemd op de gegevens die u doorgeeft aan het bedrijf die deze schema’s voor u aanbiedt. Het is dan ook zo dat best veel mensen overgewicht hebben en ze willen dan ook wel graag afvallen, alleen het probleem is dat heel veel mensen niet weten hoe ze moeten beginnen en er ook voor moeten zorgen dat ze het goed volhouden en er zo voor zorgen dat ze ook echt goeie resultaten boeken want dat is natuurlijk wel wat je wilt als je een dieet in Enschede boekt. Als je eerst meer informatie wilt over het bedrijf die deze schema’s voor u aanbiedt, bekijk dan de website voor meer informatie en kom erachter wat u kunt verwachten als u een dieet in Enschede zou aanvragen. U kunt hier dan ook veel verschillende onderwerpen terecht en dus is er genoeg op de website te lezen. Zoal hierboven ook al geschreven staat hebben niet heel veel mensen kennis van deze onderwerpen en dus hebben ze ook op de website extra informatie geschreven zodat het duidelijker is voor de bezoekers van de website en ze zo misschien wel gaan beginnen met een dieet in Enschede dat wordt aangeboden door deze onderneming.

 

Beginnen aan dieet in Enschede

 

Wilt u nou graag beginnen met een dieet in Enschede dat wordt aangeboden door deze onderneming, u kunt altijd eerst nog wat meer informatie aanvragen en misschien heeft u dan wel genoeg informatie gekregen om een juiste keuze te maken en misschien dus wel te beginnen met afvallen doormiddel van een dieet in Enschede. De contactgegevens kunt u vinden op de website en hier kunt u dus gebruik van maken voor het opnemen van contact en zo een afspraak inplannen.Reacties uitgeschakeld voor Een passend Dieet in Enschede
Categorieën: Gezondheid

Holisme & holistische visie juni 27, 2019

Artikelpromotie

Holisme:

Iedereen is onderdeel van een groter geheel en een los onderdeel kan niet worden verklaard als het geheel niet is onderzocht.

De basisprincipes van het holisme zijn de volgende:

  • Focussen op het groter geheel en niet op onderdelen apart. Altijd kiezen voor het pad van de pure liefde.
  • Jijzelf bent belangrijk en je focus hier is zelfkennis. Leer van jezelf te houden en doe niets tegen je eigen wil. Kijk naar je eigen behoeften en verlangens en leer de juiste keuzes maken.
  • Groeien en jezelf steeds blijven ontwikkelen door te leren van je reacties, je emoties en je verlangens.
  • Verbind met anderen en zoek gelijkgestemden op. Deze groep mensen brengt het beste uit jezelf naar boven.
  • Geen haast en op tijd rust nemen. Op tijd alleen zijn brengt de beste energie boven
  • Er is geen goed of fout. Ook negatieve emoties kunnen ons leiden naar een betere versie van jezelf.

Verbind met anderen en zoek gelijkgestemden op. Deze groep mensen brengt het beste uit jezelf naar boven.
Geen haast en op tijd rust nemen. Op tijd alleen zijn brengt de beste energie boven
Er is geen goed of fout. Ook negatieve emoties kunnen ons leiden naar een betere versie van jezelf.

Een holistische visie:

Werken of leven met een holistische visie wil zeggen dat je het gedachtengoed van Holisme projecteert op de mens in zijn geheel. Alles is met elkaar verbonden zowel emoties, verlangens, gedachten. Als één hiervan niet meer in balans is, dan uit zich dat met lichamelijke klachten.

Neem je eigen leven terug in handen:
Een eerste stap om dit te doen is jezelf weer herontdekken en jezelf weer te leren kennen. Zelfkennis is begin van alle wijsheid en het brengt rust mee.

Luisteren naar je innerlijke stem en luisteren naar je lichaam
Zowel lichaam, geest en emoties zijn allemaal verbonden met elkaar. Als je stress hebt wraakt zich dit ook met zowel psychische als lichamelijke klachten. Stress zorgt voor een storing in jouw balans zodat je je evenwicht kwijt bent en dat uit zich vooral in nekpijn of schouderpijn. Psychisch kan dit voor depressies of burn out zorgen.

Accepteer het onbewuste door bewust te worden dat alles verbonden is en je voelt je meteen al rustiger en het genezen kan eindelijk beginnen.

https://www.zoma-opleidingen.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Holisme & holistische visie
Categorieën: Gezondheid

De beste oplossingen tegen snurken: 5 tips juni 20, 2019

Artikelpromotie

Snurken is een vervelende kwaal die veel overlast kan veroorzaken, zowel bij partners als bij snurkers zelf. Helaas is het lastig om een effectieve remedie voor snurken te vinden. Daarom zetten wij de beste oplossingen tegen snurken voor je op een rij.

1. Gezonder leven

Er zijn veel dingen die je kunt doen om gezonder te leven en minder te snurken. Denk hierbij aan:

  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Minderen met alcohol

Overgewicht zorgt ervoor dat je een nauwere luchtweg hebt. Roken irriteert de luchtwegen enorm. En alcohol verslapt de spieren, waardoor de kans op snurken aanzienlijk wordt vergroot.

Gezonder leven zal je snurkklachten doen verdwijnen.

2. Anti snurkbeugel

De anti snurkbeugel is een zeer effectief anti snurkmiddel dat werkt bij 90% van de snurkers. De werking is wetenschappelijk aangetoond door het NCBI. De anti snurkbeugel pakt snurken bij de bron aan. Het houdt de onderkaak tijdens de slaap lichtjes naar voren, waardoor de keelholte vrij blijft en er geen gesnurk plaatsvindt.

Ook KNO-artsen raden het gebruik van de anti snurkbeugel aan in het geval van (ernstig) snurken. Het beste kun je een aanpasbare beugel aanschaffen, zoals die van Mr. Anti Snurk. Deze kost slechts €27,95 en heeft vele positieve reviews.

3. Neusspreider

De neusspreider tegen snurken is meer geschikt voor mensen die vaak kampen met een verstopte neus. De neusspreider opent de neusgaten en zorgt voor de aanvoer van meer zuurstof. Hierdoor snurk je minder, mede doordat er minder druk op de keel komt te staan. Je kunt het beste een neusspreider kiezen die bestaat uit buisjes, omdat deze een stuk comfortabeler en effectiever zijn en bovendien langer meegaan dan de zogenaamde neusvleugel-spreiders.

4. Pak je allergie aan

Sommige mensen kampen zonder dat ze het doorhebben met een allergie. Een allergische reactie kan vervelende klachten met zich meebrengen, zoals een verstopte neus, kiezen en tranende ogen. Een bekende bijwerking van een verstopte neus is het ontstaan van snurkklachten gedurende de nacht.

Met name de zogenaamde inhalatie-allergieën vormen een risico. Hieronder vallen bijvoorbeeld hooikoorts en een allergie voor huisstofmijt en huisdieren.

Denk jij dat je misschien allergisch bent? Raadpleeg dan je huisarts en vraag om een test.

5. Luchtbevochtiger

Het is mogelijk dat snurkklachten ontstaan doordat de lucht in de slaapkamer te droog is. Het beste is een vochtigheidsgraad van tussen de 60% en 80%. Je kunt dit testen met een hygrometer. Als hieruit blijkt dat jouw slaapkamer te droog is, doe je er goed aan om een luchtbevochtiger aan te schaffen. 

 

Reacties uitgeschakeld voor De beste oplossingen tegen snurken: 5 tips
Categorieën: Gezondheid

Manueel therapeut in Nijmegen nodig? september 27, 2018

Artikelpromotie

Ben je bij de huisarts geweest en heeft deze je doorverwezen naar een manueel therapeut in de omgeving van Nijmegen? Dan zullen wij je bij deze gaan uitleggen wat een manueel therapeut in Nijmegen precies doet, wanneer je hier terecht komt en wat de voordelen zijn ten opzichte van een gewone fysiotherapeut. Een manueel therapeut in Nijmegen en een fysiotherapeut hebben allebei de basisopleiding tot fysiotherapeut gevolgd, alleen een manueel therapeut in Nijmegen heeft een speciale studie gevolgd, waardoor hij of zij zich manueel therapeut mag noemen. Een manueel therapeut in Nijmegen is specialist in klachten op het gebied van de gewrichten en dan met name klachten in de wervelkolom. Het grote verschil met gewone fysiotherapie is dat een manueel therapeut vaak sneller werkt, omdat de klachten ook sneller overgaan. Vaak voel je na de eerste sessie al meteen verschil.

Manueel therapeut in Nijmegen

Op het moment dat je door de huisarts bent doorverwezen naar een manueel therapeut in Nijmegen, ga je aan de hand van een intakegesprek eerst kijken wat de klachten precies zijn en eventueel waar deze vandaan komen. Het behandelen van de klachten is namelijk één ding, het voorkomen dat de klachten terugkomen is misschien nog wel belangrijker. Vaak ligt het ook aan de houding van iemand, aan de manier van ademhalen of aan bepaalde bewegingen die iemand die vaak of juist niet maakt. Als er een behandelplan is opgesteld door de manueel therapeut in Nijmegen, ga je kijken hoe vaak per week of per maand je een bezoek gaat brengen aan de praktijk om de klachten te verhelpen. Voor de een kan dit misschien 1 keer per week zijn en voor iemand anders 2 keer per maand. Ieder lichaam is anders en elk persoon hersteld ook weer anders van bepaalde klachten. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een manueel therapeut in de omgeving van Nijmegen en wil jij eens een gesprek inplannen? Kijk dan op onze website.Reacties uitgeschakeld voor Manueel therapeut in Nijmegen nodig?
Categorieën: Gezondheid

Lichamelijke klachten? Ga naar een manueel therapeut in Ede juli 26, 2018

Artikelpromotie

Bij gewrichten is het bijvoorbeeld mogelijk om deze te mobiliseren of te manipuleren. Tevens kan de manueel therapeut in Ede achterhalen waarom je lichaam bepaalde problemen niet zelf oplost. Je lichaam is namelijk in staat om van veel klachten zelf te genezen. Mocht je lichaam daar nu niet toe in staat zijn, dan is vaak een ander probleem de oorzaak daarvan. Het is dan ook belangrijk dat je de manueel therapeut in Ede vertelt waar je precies last van hebt. Zo krijgt hij of zij een goed beeld van de klachten en de oorzaak daarvan. Op basis van deze informatie zal een behandelplan worden opgesteld.

Hoe kun je een manueel therapeut in Ede worden?

Lijkt het je geweldig om mensen te helpen om weer goed en zonder pijn te kunnen bewegen? Dan zal jij je moeten laten opleiden tot een manueel therapeut in Ede. Je kan niet zomaar een manueel therapeut worden. Je zal namelijk diverse opleidingen af moeten ronden. Vaak kiezen mensen ervoor om eerst fysiotherapie te studeren. Hier leer je van alles over het menselijk lichaam en over het behandelen van diverse klachten. Tevens ga je stage lopen om deze kennis in de praktijk te brengen. Als je een manueel therapeut in Ede wil worden, dan zal je verder moeten studeren. Een manueel therapeut heeft namelijk meer specialistische kennis dan een fysiotherapeut. Er zijn meerdere hogescholen en universiteiten die manuele therapie aanbieden. Pas als je deze opleiding succesvol hebt afgerond mag jij jezelf een manueel therapeut in Ede noemen. Voor het openen van je eigen praktijk raden wij je zeker aan om eerst een aantal jaar bij een praktijk te gaan werken. Je kan daar namelijk veel leren van ervaren manuele therapeuten. Je leert dan hoe je mensen met bepaalde klachten het beste kan behandelen. Pas daarna ben je klaar om e eigen praktijk te starten.

https://www.fysiopraktijkveluwsepoort.nl/manueel-therapeut-in-ede
Reacties uitgeschakeld voor Lichamelijke klachten? Ga naar een manueel therapeut in Ede

Plastische chirurgie is zo slecht nog niet november 27, 2017

Artikelpromotie

Het ondergaan van een cosmetische ingreep wordt nog steeds door veel mensen als een soort taboe gezien. Jammer, want het brengt een heleboel voordelen met zich mee. Het kan ervoor zorgen dat je zowel fysiek beter functioneert, maar het heeft ook psychische voordelen.

Als je een cosmetische ingreep ondergaat die er voor zorgt dat je geen hangende oogleden meer hebt heb je minder last van hoofdpijn. Veel mensen voelen zich vermoeit door hangende oogleden en ervaren dus hoofdpijn. Het mooie van deze ingreep is dat het bijna niet te zien is, niet lang duurt en dat je vrijwel geen revalidatie tijd nodig hebt. Hiernaast zijn de bovenooglidcorrectie kosten te overzien.

Als vrouw kan je er ook voor kiezen om een borstvergroting te ondergaan. Hoewel het vergroten van borsten geen fysieke problemen oplost kan het vrouwen wel een goed gevoel geven. Kleine borsten kunnen door vrouwen als onprettig worden ervaren. Veel mannen geven de voorkeur aan vrouwen die mooie rondingen hebben. Zorg er wel voor dat je terecht komt bij een betrouwbare arts. Hoewel je altijd kan zoeken naar borstvergroting acties moet je er op letten dat het niet ten koste gaat van de kwaliteit. Je wilt jezelf behoeden van een mislukte ingreep. Een borstvergroting moet jou je vrouwelijker laten voelen en niet slechter.

Wat veel mensen niet weten is dat liposuctie ook behoort tot de categorie plastische chirurgie. Ook deze ingreep heeft een positieve invloed op de levens van een heleboel mensen. Voor de mensen die het niet weten: bij deze ingreep zuig je het vet weg op een gewenste locatie. Dit versnelt het afval proces en zorgt er dus voor dat jij sneller tevreden bent met je lichaam. Moet je eens na gaan hoeveel positieve gevolgen dit heeft voor het psychische welzijn van mensen.

Hopelijk heeft dit artikel je in laten zien dat cosmetische ingrepen voordelen hebben. En misschien heeft het je wel laten inzien dat het ook voor jou is weggelegd.

http://faceland.nl/behandelingen
Reacties uitgeschakeld voor Plastische chirurgie is zo slecht nog niet

Klachten gepaard met stress februari 23, 2016

Artikelpromotie

Het hedendaagse leven draait tegenwoordig uit school, werken en te weinig vrije tijd. Soms kan het je allemaal teveel worden en krijg je een burn-out. Iedereen heeft weleens te maken met stress, het hoort bij het leven. Maar wanneer je meer stress hebt dan normaal en overspannen raakt, dan ben je op weg naar een burn-out. Het begint vaak met vermoeidheid dat gepaard gaat met stress. Je bloeddruk en hartslag kunnen hierdoor beginnen te stijgen. Samen met stress krijg je ook lichte klachten zoals hoofdpijn en stemmingswisselingen. Wanneer je de genoemde symptomen bij jezelf begint te herkennen, is het verstandig om rust nemen. Probeer je ook niet teveel in te spannen op het werk.  

Stress kan voor veel klachten zorgen, het is een kloppende hoofdpijn wat tot irritaties zal leiden. Is er een link tussen migraine en stress? Stress kan een begin zijn van migraine. De systemen die gepaard gaan met migraine worden meer belast waardoor de migraine wordt verhoogt. Er zijn verschillende oorzaken waardoor mensen migraine krijgen. Het is een klacht waar veel mensen in de maatschappij mee te maken hebben.  

Voor mensen met migraine is het belangrijk om genoeg te slapen. Door een tekort aan een goede nachtrust begin je vermoeid aan de dag. Dit kan weer leiden tot een verhoogde kans op migraine. Er zijn diverse programma’s die je kunnen helpen met het probleem. Ook kun je bij een psychiater langsgaan om erover te praten. Een andere optie is een botox tegen migraine dat kliniek faceland aanbiedt. Bij deze behandeling worden je voorhoofd en de frons ingespoten met injecties. Na een week zal je al een verschil voelen doordat de spieren zich kunnen ontspannen. De botox werkt ongeveer drie maanden, daarna moet je weer terug voor herhaling. Stress kan leiden tot veel verschillende problemen. Het beste advies dat er bestaat is: rustig aandoen en jezelf niet forceren. 

http://faceland.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Klachten gepaard met stress
Categorieën: Gezondheid