Artikelpromotie
Image default
Gezondheid

Alle smaken Nutridrink bij Koopjesdrogisterij

Over Nutridrink zijn de meningen behoorlijk verdeeld. De een zweert erbij de ander vind het niet lekker. Hieronder een aantal ervaringen van mensen die zelf of in hun naaste omgeving ermee te maken hebben gehad. Wij van koopjesdrogisterij.nl willen je dan ook niks mooier voor doen dat het is. Mensen verschillen, en zo ook de smaken. Mensen zien de drankjes meer als een nood dan een deugd, maar over de verschillende werkingen zijn ze dan wel meer dan tevreden. En het belangrijkste wat telt in dit geval is toch het eindresultaat dan de zogenaamde momentopname van o.a. de smaak. Natuurlijk zal Nutridrink er alles aan doen om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de consument door o.a. verschillende smaken uit te brengen. Maar helaas kunnen ze niet aan iedereen verwachtingen voldoen. Hoe graag ze dat ook zouden willen.

ERVARINGEN
“Mijn neefje van 9 moet helaas noodgedwongen aan de Nutridrink. Hij heeft een taaislijmziekte (FC). Voor hem betekent dit dat het slijm dat in onder andere zijn maag-darmkanaal afgescheiden wordt, abnormaal taai is. Nutridrink verzacht dit een beetje voor hem. Hij heeft dus wel veel voedingsstoffen nodig om te overleven en dat zit gelukkig allemaal in de zo’n drankje. Ik, hij en mijn zus en haar man zijn daarom ook erg blij dat dit bestaat. Het maakt zijn leven een stuk dragelijker… Dit wens je niemand toe.”

Sanne Oosterhout, 28 jaar

“Na de zwangerschap kon ik mijn extra kilootjes maar niet kwijt raken. Ik begon Nutridrink te drinken omdat deze toch de benodigde voedingsstoffen bevatten. Naast het wekelijkse hardlopen en cardio, ben ik op deze manier alsnog mijn overtollige 11 kilo kwijt geraakt in 3 maanden tijd. De drankjes zijn niet altijd even prettig om te nemen want de smaken gaan snel vervelen. Maar je moet echt even doorbijten. Nu ik mijn kilo’s kwijt ben door de Nutridrankjes (welke overigens ook in compact formaat komen), voel ik me een stuk lekkerder in mijn vel. Ik heb mij eetgewoontes aangepast en pas weer in mijn oude spijkerbroeken”    

Anne-Marije, 32 jaar

“Ik vond het maar niks dat ik geen vast voedsel kon verdragen na mijn eetstoornis. Maar had geen keuze. Iedereen lette op mijn eetgedrag. Ik moest mijn voedingsstoffen binnenkrijgen. Zo ben ik een tijdje aan de nutridrink geweest. Ik las veel berichten dat het niet te drinken was volgens sommige mensen, maar kennelijk verschilt dit per persoon. Ik zeg niet dat ik er fan van was, want ja, alles wat ik binnen kreeg voelde niet goed destijds. Maar het is zeker niet vies! Ik dronk het op wanneer het het koudst was. Legde het even in de vriezer en hup, naar binnen werken dat goedje. Ik moet zeggen, dat het me destijds heeft geholpen. Het gaat eindelijk weer goed met mij en ben sinds kort gestopt met het drinken van de drankjes”

Karin, 17 jaar

http://www.koopjesdrogisterij.nl/products/manufacturer/nutridrink