Artikelpromotie
Image default
Gezondheid

Mannenarts dr. L.J. de Boer bij mannenkliniek de Boer vertelt over de zaadlozing!

mannenarts dr. L.J. de Boer

De zaadlozing gaat meestal gepaard met een aantal keer samenspannen van de onderste spier van het perineum, waardoor er in een aantal keer het sperma naar buiten wordt gedrukt, gespoten. De zaadlozing gaat gepaard met een gevoel van een lustgevoel hoogtepunt.

Het kan echter voorkomen dat er bij de zaadlozing totaal geen vloeistof wordt geproduceerd, maar het samenspannen van de spieren wel plaatsvindt. Dit kan voorkomen bij bepaalde medicijnen en na een operatie waarbij er van de prostaat een stukje wordt afgeschraapt omdat die vanwege de grootte in de weg zit en het plassen ernstig hindert.

Medisch seksuoloog en mannenarts dr. L.J. de Boer van de mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg (DBMGZ) in Bilthoven (Berg en Bosch) is gespecialiseerd in het onderwerp geen, te vroege of te trage zaadlozing en andere mannenproblematiek.

Iedere week houdt mannenarts dr. L.J. de Boer in de mannenkliniek op maandag, woensdag en vrijdag inloopspreekuur. Juist voor mannen die niet direct een afspraak willen maken. Niet alleen over het onderwerp zaadlozing kunt u terecht, maar ook over andere mannenzaken, zoals, plasklachten, prostaat, blaas, bekkenpijn, etc.

Uiteraard is langskomen bij de mannenkliniek ook op de andere dagen is mogelijk, maar dan alleen op afspraak. Een belafspraak is ook mogelijk. Via de website van de Mannenkliniek de Boer is deze direct zelf online te maken. Ga hiervoor naar mannenkliniek de Boer.

https://www.dbmgz.nl