Menu

Hoe onderhoud je een elektrische sigaret september 29, 2020

Een elektrische sigaret heeft weinig onderhoud nodig. De e liquid moet op tijd worden bijgevuld en de coil moet eens per 2 weken vervangen worden. Het katoen in de coil wordt namelijk oud en kan dan geen vloeistof meer vasthouden. Als het katoen geen vloeistof bevat dan verhit de coil alleen het katoen en krijg je de smaak van verbrand katoen. Niet lekker! Vervang daarom op tijd je coil en damp nooit je tankje kurkdroog. Als je merkt dat de smaak wel heel erg achteruit is gegaan, dan is het tijd om je coil te vervangen. Om de coil te vervangen moet het tankje open gemaakt worden. Vervolgens draai je de oude coil eruit en plaats je een nieuwe coil in de base van de tank. Als je de coil hebt geplaatst vul dan de tank met vloeistof en laat de tank dan even staan. Na ongeveer een kwartier is de vloeistof goed in het katoen getrokken en kun je weer roken.

 

Schoonmaken

Een e smoker moet je ook altijd schoon maken. Vooral het mondstukje is belangrijk om schoon te maken. Het mondstuk ligt vaak aan je lippen en het is daarom belangrijk deze goed schoon te houden. In de meeste gevallen kan je de driptip lostrekken van de topcap. Als de driptip los is van de tank kan je hem omspoelen met warm water of even laten weken in een bakje. Het tankje moet ook regelmatig schoon gemaakt worden. Het is aan te raden om eens in de zoveel tijd je tankje even goed om te spoelen met warm water. Door je tankje schoon te houden blijft de smaak van je vloeistof beter en het is natuurlijk hygiënisch. Om je tankje schoon te maken moet je eerst alles losdraaien. De coil mag niet nat worden, leg die dus even apart. De rest van de onderdelen kan je met warm water omspoelen.

 

Reclame verboden voor elektrische sigaretten

Reclame maken voor tabaksproducten of gerelateerde producten zoals elektrische sigaretten is verboden. Dit geldt voor detaillisten, producenten, groothandelaren en importeurs. De NVWA controleert op alle mogelijke vormen van marketing, promotie, reclame en sponsoring voor deze producten.

https://wizzits.com/e-liquid/
Reacties uitgeschakeld voor Hoe onderhoud je een elektrische sigaret

Steps zijn ideaal om stress in het stadsverkeer te vermijden. september 25, 2020

Artikelpromotie

Zou je graag steps voor volwassenen kopenMaar twijfel je of dit echt ideaal is voor woon-werkverkeer? Vergeet in de file te staan ​​of de hele stad uit te kammen op zoek naar een parkeerplaats. Steps zijn ideaal om stress in het stadsverkeer te vermijden. 

Gebruik je step om je op werkdagen door de stad te verplaatsen, of pak hem in je auto om mee te nemen naar het strand of een andere populaire bestemming in het weekend. Met steps kun je verder weg parkeren dan normaal, en dan gewoon het laatste stuk inrijden. In veel Europese landen, zoals Italië, is maar liefst 50% van de verplaatsingen in de binnenstad minder dan 5 km. Als je te maken hebt met dergelijke korte afstanden, is het snelste vervoermiddel vaak een step of een fiets. De meeste berijders vinden een step met 12-inch wielen, vooral opvouwbare steps, het beste werken voor woon-werkverkeer. 

Heb ik een step nodig met grote of kleine wielen?Wendbaarheid, draagbaarheid en soepel rijgedrag worden grotendeels bepaald door de wielmaat. Als u een step met kleine wielen kiest, zul je genieten van de grotere wendbaarheid. Je kunt obstakels, zoals hobbels, stenen en kleine kinderen die je in de weg springen, gemakkelijker vermijden. Aan de andere kant laat een step met grotere wielen je soepel en met meer comfort over kasseien, kuilen en stoepranden glijden. Dat maakt een step kopen met grote wielen ook beter voor hogere snelheden.

Over het algemeen raden we je aan een step met grote wielen aan te schaffen als je voornamelijk van plan bent om korte stadsritten te maken of uitstapjes buiten de stad te maken. Je hebt ook meer controle over het rijden. Als je het meeste in de stad rijdt, dan wil je een behendige scooter met wielen van 16 inch of kleiner. En als je weet dat je je step in het openbaar vervoer gaat gebruiken, heb je 12 inch wielen of kleiner nodig, zodat je hem gemakkelijk in een tas kunt stoppen en in kleine ruimtes kunt plaatsen. Ga voor  de juiste step kopen altijd naar een stepspecialist of bekijk hun aanbod online. Ook voor steps voor kinderen kopen of e-steps kopen ga je naar zo’n online shop. 

Reacties uitgeschakeld voor Steps zijn ideaal om stress in het stadsverkeer te vermijden.

Horoscoop Ram 2020 februari 10, 2020

Overzicht Horoscoop Ram 2020

Je Zon is tot 11 augustus 2020 in een gunstig aspect van Jupiter. Uranus in je bord tot 2019 zal je blijven scherp houden en je flexibel houden met je afspraken, maar met Saturnus in Horoscoop Ram tot 2021, zal een ander Vuurteken dit brengen je geweldige nieuwe kansen tijdens dit jaar.

Carrière en geld

Dit wordt een uitstekend jaar voor je werk en je financiën. De Vuur Trine-energie brengt je plotselinge carrièrekansen voor Horoscoop Tweeling, Horoscoop Kreeft en Horoscoop Stier. Mogelijk moet u de stad, provincie of zelfs naar een ander land verplaatsen. Alles kan heel goed gaan als je niet alles tot in het kleinste detail probeert te plannen. Wees voorbereid op veranderingen, maar deze veranderingen kunnen heel opwindend zijn.

Dit is een geweldig jaar om zelfstandig ondernemer te worden. Als u al een eigen bedrijf hebt, is dit een goede tijd voor uitbreiding, voor het toevoegen van een nieuw product of een nieuwe service of voor het nemen van uw bedrijf. Het is een goed moment om nieuwe dingen uit te proberen. U kunt iets uitvinden dat een plotseling succes wordt, dus zorg ervoor dat u octrooien of wettelijke bescherming aanvraagt als u daartoe in staat bent. Alles wat u probeert dat nieuw is en waar u enthousiast over bent, heeft de potentie om zeer lucratief te zijn.

Je zult merken dat er verschillende carrières zijn waar je aan zou kunnen beginnen. Uw werk kan bestaan uit verschillende projecten, deeltijdwerk, contractwerk, freelance werk, een online bedrijf vanuit huis.

Alles wat u in verband met uw carrière dit jaar wilde, kan voor u vruchten afwerpen, vooral als u de afgelopen jaren het fundament hebt gelegd. Als je iets nieuws begint, probeer het voor het midden van het jaar op gang te krijgen, want de aspecten zijn gunstiger voor een nieuw begin tijdens het eerste halfjaar.

Je zou problemen kunnen hebben met gezagsdragers, iemand kan jaloers op je zijn en ze kunnen proberen je voortgang te belemmeren. Zorg ervoor dat u uw privéleven en uw zakelijke leven volledig gescheiden houdt. Laat je niet verleiden om iets persoonlijks te delen dat in de toekomst tegen je gebruikt zou kunnen zijn. Als je in een benauwende situatie terechtkomt, probeer dan elders een baan te vinden omdat de situatie illegaal is om te verbeteren waar je bent.

Het is mogelijk dat het bedrijf waarvoor u werkt een aantal grote herstructureringen uitvoert of helemaal failliet gaat. Probeer je opties open te houden. Als je intuïtie je vertelt dat er iets niet klopt, ga dan meteen op zoek naar een andere baan. Wacht niet en laat de situatie verslechteren. Als je snel handelt, zul je waarschijnlijk iets anders vinden dat veel beter is en waar je veel gelukkiger zult zijn.

Je had kunnen genieten van iets speculatiefs, maar zorg ervoor dat je je ingevingen steunt met wat serieus onderzoek voordat je je zuurverdiende geld in een aandeel, een bedrijf of een nieuwe onderneming steekt.

Uw beste tijden voor werk of zakelijke activiteiten zijn van het begin van het jaar tot 11 augustus en van 1 tot 12 september.

De belangrijkste beslissingen die van invloed kunnen zijn op je carrière zijn tussen 18 februari en 31 maart.

Relaties en liefde

Je zult dit jaar zowel sociaal als romantisch heel populair zijn.

Als u alleenstaand bent en u wilt een relatie hebben, dan is dit het jaar om op stap te gaan en uzelf op plaatsen te plaatsen waar u een in aanmerking komende partner kunt ontmoeten. Een vriend kan een geliefde worden en een langdurige relatie aangaan. Anderen zullen u opmerken, en u zult een extra sprankeling hebben die u het soort partner kan aantrekken waarvan u droomde om elkaar te ontmoeten. Maar je moet je steentje bijdragen. Je kunt niet verwachten dat iemand op je deur terechtkomt zonder dat je er wat moeite voor doet. Als je bereid bent om je deel te doen, zijn de aspecten sterk in je voordeel om iemand te vinden om lief te hebben en die jou in ruil daarvoor zullen liefhebben.

Als je al een relatie hebt, is dit een goed moment om kinderen te krijgen. Als dit geen optie is, kun je de romantiek in je relatie nieuw leven inblazen en het gevoel hebben dat je weer op je huwelijksreis bent.

Met Uranus nog steeds vierkant met Pluto, hadden sommigen van jullie het misschien uit elkaar kunnen halen uit een langdurige relatie. Zorg ervoor dat u attent en zorgzaam bent voor de behoeften van de andere personen en niet alleen voor uzelf zorgt. Horoscoop Ram is het eerste teken in de dierenriem en weet meestal hoe te zorgen voor hun eigen behoeften, maar houdt niet altijd rekening met de andere persoon.

Je zult dit jaar zeker extra charme en magnetisme hebben, maar je moet het verstandig gebruiken. Het heeft de kracht om iemand nieuw en opwindend aan te trekken, maar het kan je ook erg verveeld en ontevreden maken met wat je hebt en een scheiding in je bestaande relatie veroorzaken vanwege je zoektocht naar iets meer. Zorg ervoor dat je de baby niet met het badwater weggooit en dat je al het mogelijke hebt gedaan om in je bestaande relatie te blijven voordat je de pijn van een scheiding of scheiding doormaakt.

Als je in je hart weet dat het echt voorbij is, doe het dan snel en sleep het niet weg. Wees eerlijk en wees bereid om een tijdje alleen te zijn, zodat je het allemaal achter je kunt laten. Verontreinig de wateren niet door u tegelijkertijd met iemand anders in te laten en reken op het feit dat iemand anders er zal zijn wanneer u uw huwelijk verlaat. Ze mogen niet wanneer de tijd komt.
Je beste tijden voor liefde, romantiek en sociale contacten zijn van 19 februari tot 20 maart, van 5 juni tot 19 juli, van 1 augustus tot 10 oktober, 29 december 2020 – 22 januari 2021.

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/daghoroscoop/horoscoop-ram/
Reacties uitgeschakeld voor Horoscoop Ram 2020

De kwaliteit van je spieren waarborgen doormiddel van goede schoenen oktober 10, 2017

Artikelpromotie

Tennis is een ongelofelijk populaire sport en wordt door belachelijk veel mensen beoefend in de hele wereld. We kennen allemaal wel de grote toernooien met Wimbledon als één van de belangrijkste. Als professionele tennisser heb je op financieel niet te klagen en boer je goed. Tennis is een zware en explosieve sport. Je sprinkt veel van links naar rechts en beweegt van voor naar achter en dit in hele snelle bewegingen. Ook naar boven springen is geen rare beweging. Bij dit soort bewegingen vraag je veel van je spieren en pezen. Je maakt ongelofelijk veel onverwachte draai bewegingen en dit is iets dat je lichaam niet gewent is. Vaak bij dit soort bewegingen ontstaan blessures zoals het scheuren van de kruisbanden en afknappen van pezen. Dit is risico bestaat eigenlijk altijd. Maar hoe minimaliseer je deze risico’s? De oplossing ligt in de schoenen zoals bijvoorbeeld de k swiss tennisschoenen. Door goede grip te hebben zorg je ervoor dat je niet uitglijd. Ongelukken en blessures ontstaan vaak in zulke situaties. Doordat je been onder je wegglijdt ontstaat er een impuls aan je spier. Hij komt in korte tijd onder ongelofelijk spanning te staan en dit zorgt ervoor dat er iets mis kan gaan. En de juiste schoenen voorkomen dit. Hiernaast zitten deze tennisschoenen heren gewoon heel lekker. Het is bij het uitzoeken van de schoen belangrijk dat je kijkt naar de ondergrond waar je op tennist. Je moet ervoor zorgen dat het ondergrond materiaal en het materiaal waar je schoen van gemaakt is dus voor maximale stugheid zorgen. Dit zorgt voor maximale schokabsorptie van je tennisschoen. Hiernaast heeft het ook nog eens effect op je spel. Doordat je niet uitglijd of iets dergelijks heb je je spel zelf in de hand en hoef je niet te verliezen door een lullig iets zoals uitglijden, meer win kans dus.

https://www.kctennis.nl
Reacties uitgeschakeld voor De kwaliteit van je spieren waarborgen doormiddel van goede schoenen

Waterpijp klaarmaken in vijf stappen september 18, 2017

Artikelpromotie

Je hebt je eerste waterpijp gekocht, maar hoe moet je je nieuwe waterpijp klaarmaken? Wel, dit is makkelijk uit te leggen in slechts vijf stappen:

Je begint met de waterpijp in elkaar te zetten. Vul eerst de vaas met water en plaats dan de stang erin, deze moet enkele centimeters onder water staan en luchtdicht verbonden zijn met de vaas. Erna maak je de slang vast aan de waterpijp, ook deze moet luchtdicht verbonden zijn met de stang. Het kolenschaaltje plaats je op de bovenkant van de waterpijp.

Als de waterpijp in elkaar gezet is, is het nodig om te controleren of alles goed luchtdicht is. Je checkt de luchtdichtheid door het uiteinde van de stang dicht te houden en terwijl aan de slang te zuigen. De waterpijp is luchtdicht als er geen bubbels in het water komen.

Hierna mag de tabakskop gevuld worden met shisha tabak. Je plaatst de tabak in de tabakskop en kijkt na of het goed verdeeld is. Hierover breng je een dubbele laag folie aan zodat de kop volledig afgesloten is. Prik er dan enkele gaatjes in met een tandenstoker. Dan mag de tabakskop aan de bovenkant van de waterpijp gemaakt worden. 

Nu de waterpijp volledig klaar is voor gebruik is het tijd om de kolen aan te steken. Je neemt een kooltje in de kolentant, je laat het branden tot het roodgloeiend is en legt het dan voorzichtig op de folie. 

Als laatst leg je het kooltje naast de tabakskop en wacht je enkele minuten. Wanneer je begint te roken, verplaats je de kolen langzaam weer meer naar het midden.

Als deze vijf stappen zijn voltooid kan je beginnen met roken! Om extra te genieten kan je deze waterpijp tips toepassen om met smaken te experimenteren: mix eens verschillende smaken tabak, voeg een andere vloeistof toe aan het water in de vaas (bvb limonade, grenadine, cola…) of gebruik verschillende slangen aangezien de smaak steeds wat in de slang blijft hangen. Ook kan je ijs toevoegen in de vaas, zo wordt de rook gekoeld en krijg je een verfrissend effect.

https://premium-hookahs.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Waterpijp klaarmaken in vijf stappen

Kinderpaintball iets voor uw kinderen? augustus 22, 2016

Artikelpromotie

Steeds meer paintball centra’s bieden het aan, kinderpaintball. Zo ook Paintball Centrum de Unit. Dit is een paintball centrum in Ede welke al jaren lang paintball arrangementen aanbiedt tegen een scherpe prijs. Maar nu bieden zij ook arrangementen aan voor kinderen. Genaamd kinderpaintball. Dit is een paintball arrangement die de kinderen ook de kick kunnen geven welke volwassenen al jaren lang ervaren. Lees in deze blog meer over kinderpaintball en over Paintball Centrum de Unit.

Kinderpaintball bij Paintball Centrum de Unit

Bij kinderpaintball kan je naast normaal paintball ook een arrangement nemen speciaal voor de kleine / jonge gast. Onder de leiding van een marshal zal de groep kinderen paintball gaan spelen. Zij spelen dan paintball met een speciaal geweer. Deze vuurt namelijk niet af door middel van luchtdruk, maar door een veersysteem. Hierdoor zullen de kinderen het paintballen alleen maar als leuk ervaren en gaan ze zonder enige pijn het centrum uit. Naast dat er een mashal aanwezig zou zijn om de kinderen te begeleiden en van een uitleg te voorzien zal er ook een ouder aanwezig moeten zijn. Deze mag mee doen, maar mag ook onder het genot van een heerlijke kop koffie toekijken hoeveel plezier de kinderen beleven van dit paintball arrangement. Het standaard arrangement duur zo’n 2 uur. Hierin heeft ieder kind 50 paintball’s en kunnen ze onbeperkt ranja drinken. Het arrangement is voor 6 personen. Naast het standaard arrangement zijn er ook nog speciale arrangementen. Waaronder het kinderpaintball friet arrangement. Dit arrangement bestaat uit het standaard arrangement, met 50 paintball’s en een frietje, snack en een sausje naar keuze. En natuurlijk onbeperkt ranja!

Wilt u nou meer weten over deze arrangementen neem dan eens een kijkje op: paintballcentrumdeunit.nl/2087/Kinderpaintball-prijzen. Hierop vindt je nog meer informatie en kan je direct online boeken. Het arrangement is leuk voor de familie, kinderfeestjes en familiedagen. Het is onvergetelijk hoeveel lol de kinderen hebben op deze dag!

Reacties uitgeschakeld voor Kinderpaintball iets voor uw kinderen?
Categorieën: Hobby en vrije tijd

Datingsite mei 24, 2016

Artikelpromotie

 

Wanneer je vrijgezel bent dan is dit misschien iets waar je best gelukkig mee bent. Toch zijn er ook voldoende vrijgezellen die hier niet zo gelukkig mee zijn en die graag weer snel een leuke partner zouden hebben. Het leven kan veel leuker zijn met z’n tweeën. Toch is het wel belangrijk dat je dan echt in contact komt met mensen die ook goed bij je passen. Wat je zou kunnen doen dat is ieder weekend stappen en zo op zoek gaan naar personen die vrijgezel zijn en die het leuk vinden om eens op een date te gaan met jou.

Toch kan het ook op een veel makkelijkere manier en dit is door je in te schrijven bij een gay online datingsite. Dit is een website op het internet waar je op een eenvoudige wijze in contact kunt komen met leuke vrijgezellen. Op deze manier op zoek gaan naar een leuke date dat heeft vele voordelen. Je weet immers dat alle leden die staan ingeschreven bij de datingsite vrijgezel zijn en dat ze ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Loop je op iemand af in een uitgaansgelegenheid dan is dit altijd nog maar afwachten. Daarnaast kun je op alle gemak de leden van de datingsite bekijken.

Het gemak van online daten

Online daten dat heeft je veel gemak te bieden. Het inschrijven bij de online datingsites dat is gratis en je kunt dan vervolgens meteen de leden zien. Hier kun je dan door gaan bladeren en je hebt ook de mogelijkheid om een zoekopdracht uit te voeren. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om leden te zoeken die niet ver bij je vandaan wonen.

Het is zo dat mensen die niet ver hoeven te reizen eerder akkoord gaan met een date. Zelfs zal je liever ook niet uren in de auto willen zitten om naar een afspraakje te gaan. De leden van de datingsite die zijn dan makkelijk te benaderen. Binnen een korte tijd zal je dan vele leuke nieuwe mensen leren kennen. Sta je ingeschreven bij de juiste datingsite dan zal het ook nooit lang duren voor je de eerste date hebt afgesproken.

 

Reacties uitgeschakeld voor Datingsite

Klussen in je tuin februari 10, 2015

Artikelpromotie

Het is heerlijk om je vrije tijd lekker in je eigen tuin te werken. Je kunt rustig een beetje wat schoffelen en wat onkruid weghalen. Het werkt eigenlijk een beetje meditatief. Je maakt je hoofd als het ware een beetje leeg. Zeker als je een drukke baan hebt, kan het een welkome afwisseling zijn.

In de herfst heb je je hele tuin vol liggen met allemaal mooie gekleurde knisperende blaadjes. Als het dan gaat regenen wordt het wel een beetje een rommel in je tuin. Dan is het wel fijn om die blaadjes opgeruimd te hebben. Dat kun je het beste doen met een bladblazer. Voor het meditatieve moment kun je dan beter geen bladblazer met benzinemotor gebruiken want die maken best wel een herrie. Je kunt dan beter een elektrische gebruiken want die zijn lekker stil. Het fijnste is een bladblazer met een accu want anders heb je een kabel richting het stopcontact en die wil nog wel eens in de weg zitten of hij is misschien net iets te kort. Je hebt ook bladblazer die zuigen i.p.v. blazen. Je kunt daarbij zelfs een opvangzak op je rug doen. Dan hoef je wat minder te bukken. En de wat duurdere modellen kunnen zelfs de blaadjes hakselen zodat ze wat minder ruimte in de opvangbak innemen.

Nadat je de blaadjes in je tuin hebt opgeruimd, valt je ineens op dat de heg ook wel weer eens gesnoeid kan worden. Dat is ook een echt klusje voor in het najaar. Ook dit klusje gaat heel goed met het juiste gereedschap. Je kunt de heg snoeien met een elektrische heggenschaar. Dit is vooral handig als je een redelijk grote heg hebt. Voor een kleine heg is het onzin en kun je het net zo goed doen met een gewone mechanische heggenschaar.

http://www.fuxtec.nl
Reacties uitgeschakeld voor Klussen in je tuin