Menu

Mobiele smoothiebar op locatie november 27, 2020

Artikelpromotie

Het einde van het jaar komt er weer aan en veel bedrijven zoeken nog een leuke afsluiter. Zeker als zij met personeel werken die gewoon op kantoor of productie ruimte aanwezig moeten zijn tijdens de corona crisis.

Een mobiele smoothiebar is een hele leuke manier om je medewerkers een gezonde verassing te geven vlak voor kerst. Het is eens even heel wat anders dan de standaard oliebollen of patatjes. En natuurlijk veel gezonder!

Wat een smoothie is, dat is inmiddels wel bekend. Een verfrissende fruit / groente drank die zowel de dorst als de honger kan stillen.

Shakes on Wheels gaan met hun mobiele smoothiebar door het hele land en maken op allerlei locaties verse smoothies klaar voor hun gasten. Zo zijn ze al bij 1000 bedrijven geweest en hebben ze ruime ervaring met het snel en schoon bereiden en serveren van de smoothies. 

Tegen het einde van het jaar is het natuurlijk helemaal een mooie moment om je medewerkers of klanten die gezondheidboost mee te geven.

En vergeet ook het fun aspect niet. De shakers van Shakes on Wheels maken er altijd een show van en zorgen voor een lach op het gezicht van de mensen.

Dus als je nog twijfelde wat je wilde gaan doen als jaar afsluiter. Ga voor de smoothies van Shakes on Wheels!

Reacties uitgeschakeld voor Mobiele smoothiebar op locatie
Categorieën: Horeca

Verse kokosnoten bij jou op het bedrijf? augustus 11, 2020

Artikelpromotie

Met dit hete weer kan iedereen wel wat verfrissing gebruiken.

En weet je wat nou nog hydraterender is dan water: Juist! Verse jonge thaise kokosnoten.

Je kent ze misschien wel als je op reis bent geweest naar Azië, die heerlijke groene kokosnoten die ze op elke hoek van de straat ter plekke voor je openhakken. En die jij dan lekker in het zonnetje op drinkt.

Nu kan je die verse kokosnoten ook naar je werk laten komen. Je kan namelijk een kokosnotenbar huren!

Dit is een concept van twee ondernemers die zichzelf in Azië door de streetfoodcultuur aldaar hebben laten inspireren. Ze willen op een makkelijke en toegankelijke manier voor iedereen gezond leven beschikbaar maken. Verse kokosnoten zijn daarvoor ideaal. 

Maar waarom zijn deze kokosnoten zo gezond vraag je je misschien af. Het water in de jonge kokosnoot is één van de hoogste bronnen van elektrolyten, die weer verantwoordelijk zijnvoor het hydrateren van het lichaam zodat de spieren en zenuwen naar behoren kunnen functioneren. Kijk is natuurlijk scoren!

Verder brengen kokosnoten natuurlijk direct een tropische sfeer met zich mee. Als je zo een bar huurt dan komt deze altijd met een bartender die alle kokosnoten vakkundig voor je openhakt. Dat zal zeker bekijks trekken. Daarna worden de kokosnoten geserveerd met een partje limoen, een bamboe rietje en eventueel wat crushed ice erin.

Voor de tarieven kan je het beste even contact opnemen met Shakes on Wheels. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. En op hun website vind je hun volledige aanbod. Zo zijn ze ook gespecialiseerd in smoothies.

Hun concept richt zich voornamelijk op bedrijf vanaf groepen van ongeveer 50 personen. Ze komen door het hele land! Neem dus vooral een kijkje op hun website en laat je inspireren!

 

 

 

https://shakesonwheels.nl
Reacties uitgeschakeld voor Verse kokosnoten bij jou op het bedrijf?
Categorieën: Horeca

Elektrische anti-kalk boilers voor gezonder, schoner en zachter water. juni 17, 2020

Artikelpromotie

Elektrische anti-kalk boilers voor gezonder, schoner en zachter water.

Je kent het wel, kalkaanslag in je huishoudelijke apparaten, zeker in de waterkoker is dit goed te zien. Ook als je merkt dat het water langzamer dan gebruikelijk door de kranen stroomt, is dit zo goed als zeker veroorzaakt door kalk in je boiler. Wil je de boiler schoonmaken moet dit met de grootste precisie gebeuren en het liefst door een vakman/vrouw en dat is vrij prijzig. Dus is het verstandiger gewoon een anti- kalk boiler te kopen. 

En wil je helemaal up to date zijn, koop dan meteen maar een elektrische boiler met anti- kalk functie. Zo bespaar je maximaal op de energie- en onderhoudskosten, zullen al je elektrische huishoudelijke apparaten langer mee gaan en ben je al een stapje dichterbij een all electric huishouden. Want dat is toch de toekomst, voor 2050 moeten alle huishoudens namelijk van het gas af zijn.

En niet alleen dat, maar zo geniet je ook van schoner, gezonder en zachter water. 

De allernieuwste elektrische boiler van het bekende merk DAT, de DAT ECO Premium is zo’n boiler. De DAT ECO Premium heeft dus een anti-kalk functie, wat de boiler zelf ook een langere levensduur biedt.

De DAT ECO Premium elektrische boiler is voorzien van verwarmingselementen met een droge weerstand. De verwarmingselementen niet meer kunnen worden aangetast door de aanwezige kalk in het water omdat de elementen niet in contact kunnen komen met het water en zodoende ook niet meer aangetast kunnen worden, zo hoeven ze ook niet meer vervangen te worden. Handig!

De nieuwste DAT elektrische boiler is uitgerust twee tanks wat ervoor zorgt dat er minder warmteverlies plaats zal vinden en warmt sneller op omdat er minder menging met het koude water is.

De boilers zijn te koop op de super overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu en zij weten ze als geen ander wat de consument nodig heeft en hechten bovendien zeer veel waarde aan goede en solide kwaliteit.

De producten van DAT worden in Europa gemaakt en vandaag bestelt is morgen in huis. De boilers zijn super scherp geprijst doordat er groot wordt ingekocht.

Ga eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu en doe er je voordeel mee!

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers
Reacties uitgeschakeld voor Elektrische anti-kalk boilers voor gezonder, schoner en zachter water.