Artikelpromotie
Image default
Horeca

Mobiele smoothiebar op locatie

Het einde van het jaar komt er weer aan en veel bedrijven zoeken nog een leuke afsluiter. Zeker als zij met personeel werken die gewoon op kantoor of productie ruimte aanwezig moeten zijn tijdens de corona crisis.

Een mobiele smoothiebar is een hele leuke manier om je medewerkers een gezonde verassing te geven vlak voor kerst. Het is eens even heel wat anders dan de standaard oliebollen of patatjes. En natuurlijk veel gezonder!

Wat een smoothie is, dat is inmiddels wel bekend. Een verfrissende fruit / groente drank die zowel de dorst als de honger kan stillen.

Shakes on Wheels gaan met hun mobiele smoothiebar door het hele land en maken op allerlei locaties verse smoothies klaar voor hun gasten. Zo zijn ze al bij 1000 bedrijven geweest en hebben ze ruime ervaring met het snel en schoon bereiden en serveren van de smoothies. 

Tegen het einde van het jaar is het natuurlijk helemaal een mooie moment om je medewerkers of klanten die gezondheidboost mee te geven.

En vergeet ook het fun aspect niet. De shakers van Shakes on Wheels maken er altijd een show van en zorgen voor een lach op het gezicht van de mensen.

Dus als je nog twijfelde wat je wilde gaan doen als jaar afsluiter. Ga voor de smoothies van Shakes on Wheels!