Menu

Badkamer handdoekkachel NERIS, Heerlijke warme handdoeken na het douchen januari 6, 2020

Een warme en droge handdoek

De Badkamerkachel NERIS is ideaal in de badkamer als handdoekkachel maar is ook als radiator te gebruiken. Heerlijk een droge en warme handdoek na het douchen of als u uit bad stapt. Mede dankzij het fraaie design is de NERIS echt een juweel in uw badkamer. De Spaanse HJM kachel is afkomstig uit Europa.

Volledig te programmeren

De NERIS is volledig te programmeren per dag of per week. Er zitten namelijk zeer handige functies in verwerkt naar wat uw wensen zijn. Bijvoorbeeld een “open raam” detectie, wat zeer handig is voor de zuinigheid zodat er geen energie verloren gaat. Als er een raam of deur openstaat dan zal de temperatuur van de radiator dalen.

De Elektrische NERIS handdoekkachel is verkrijgbaar in de uitvoering van 500watt en 750watt. De kachel kan eveneens dienen als stand alone radiator. Tevens zijn de functies handig van Comfort, Eco, Nacht en Anti vries modus. De radiator is uitgevoerd in aluminium, wat zeker voor een hoge warmteoverdracht zorgt.

Waarom een NERIS Handdoekkachel?

 • Zuinig in gebruik
 • Direct warmte
 • Droge en warme handdoek, kleding
 • Juweel in uw badkamer
 • Ophangbaar aan de muur
 • Anti vries
 • Comfort en Eco modus
 • Verkrijgbaar in 500watt en 750watt
 • “open raam,deur “detectie
 • Uitgevoerd in mooie brede lamellen
 • Programmeren is eenvoudig 
 • Zowel handdoekkachel als stand alone radiator
 • Stekkerklaar, dus meteen gebruiken

De NERIS elektrische badkamer handdoekkachel  is in onze webshop verkrijgbaar. 24 / 7 te bezichtigen en te bestellen bij www.warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product/elektrische-badkamer-handdoek-radiator-neris-750-hjm/
Reacties uitgeschakeld voor Badkamer handdoekkachel NERIS, Heerlijke warme handdoeken na het douchen

Emmer met deksel – Ideeën voor het gebruik ervan in de decoratie oktober 1, 2019

Artikelpromotie

Wat kunt u met emmers met deksel?

Bekijk verschillende ideeën om emmers met deksel in de decoratie te gebruiken, en zo elke kamer van het huis met een meer charmante en creatieve uitstraling te verlaten. De emmer met deksel is een accessoire dat ooit zeer populair was op boerderijen, en dat diende om water uit de bron te halen, of zelfs om voedsel naar de dieren in de wei te brengen. Het wordt ook op grote schaal gebruikt in de service area, en dient om water op te slaan in verschillende situaties, zoals het schoonmaken van het huis, of voor degenen die uw voertuig in het weekend zullen wassen. Bovendien kan de emmer met deksel op een praktische, charmante en zeer creatieve manier worden geïntegreerd in de decoratie van zeer uiteenlopende omgevingen.

Ideeën voor het gebruik van emmers voor de decoratie

Organisator
Een zeer praktisch idee om emmers te gebruiken als decoratie, is om ze om te toveren tot een organisator voor het opbergen van voorwerpen voor dagelijks gebruik, zoals kleurpotloden, boeken of tijdschriften.

Plantenpot
De emmers met deksel kunnen ook gebruikt worden als bloempotten en planten, die de interne of externe delen van het huis zullen versieren, in dit geval dient het deksel van de emmer om het water dat uit de pot loopt te trimmen.

Kruk met oude emmers
De handgemaakte krukjes kunnen worden gemaakt met emmers van verschillende afmetingen en kunnen worden gebruikt om verschillende omgevingen in uw huis te versieren.

Retro middelste tabel
De emmers met deksel kunnen ook gebruikt worden om een extra charme te geven aan uw woonkamer, met creativiteit en stijl is het mogelijk om een emmer om te toveren tot een centrale tafel, naast de esthetische schoonheid kunt u gebruik maken van uw interne ruimte om voorwerpen op te slaan.

Voor degenen die houden van praktisch gebruik, kunt u modellen van emmers met deksel vinden die al op maat gemaakt zijn voor de verkoop in virtuele winkels, die gespecialiseerd zijn in de decoratie van omgevingen.

 

Reacties uitgeschakeld voor Emmer met deksel – Ideeën voor het gebruik ervan in de decoratie
Categorieën: Huishoudelijk

Te veel spanning in je hoofd is vervelend november 14, 2017

Artikelpromotie

Cognitieve inspanning zorgt ervoor dat je moe wordt. Het kost energie en alles wat energie kost is uiteindelijk vermoeiend. Mensen die zich veel druk maken en vaak nadenken weten precies wat ik bedoel.

 

Het is lastig om hiermee om te gaan. Je hebt er vaak niet heel veel controle over welke kant je gedachten op gaan. Je denkt en je denkt en je weet niet precies waar deze impulsieve gedacht vandaan komen. Hoewel het z’n voordelen heeft kan het vervelend zijn om veel te denken. Het is moeilijk om je te concentreren en dit kost vaak ook weer energie. Stel nou dat je last hebt van negatieve gedachten dan kan het al helemaal vervelend zijn. Het is belangrijk dat je in vergelijkbare situaties de context weer naar je eigenhand zet. Je moet kijken wat er voor zorgt dat jij je hoofd weer fris en scherp krijgt. 

Misschien wel de beste tip hiervoor is schoonmaken. Mensen die veel aan hun hoofd hebben en hierdoor druk zijn in hun hoofd kunnen een drukke omgeving als extra impuls ervaren. Door alles netjes en goed te ordenen zorg je ervoor dat er een last van je schouder is. Denk bijvoorbeeld aan tegels schoonmaken of voegen wit maken. Deze schone omgeving geeft mensen een goed gevoel en hierdoor ontstaat rust. Een nette omgeving zorgt ervoor dat jij je gedachten op een rijtje kan zetten en het helpt met je beginnen, wat vaak moeilijk is voor mensen met drukte in hun hoofd. 

Hiernaast is het slim om te sporten. Dit is vaak een goede afleidende factor die ervoor zorgt dat je je energie kwijt kan en je hoofd even leeg maakt. Hierna kan je weer rustig op 0 beginnen en is het rustiger in je hoofd. 

Rust in je hoofd is belangrijk. Je vergeet minder, stelt minder uit en krijgt meer af als je je gedachten en planning op een rijtje hebt.

Reacties uitgeschakeld voor Te veel spanning in je hoofd is vervelend