Menu

Beste WordPress-Sjablonen Voor Mijn Blog januari 27, 2021

Welke WordPress-sjablonen zijn geschikt voor mijn blog? Hoe kan ik ze op mijn site plaatsen? Hoe kan ik ze downloaden? 

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd bij uw webhostingprovider. Het wordt door miljoenen bloggers over de hele wereld gebruikt om dynamische, esthetisch aantrekkelijke en toegankelijke sites te hosten die ervoor zorgen dat lezers terug blijven komen. Het systeem is niet moeilijk te gebruiken en de instructies die bij uw account worden geleverd, moeten u stap voor stap door het proces leiden. Er zijn echter een paar dingen die u in gedachten moet houden voordat u doorgaat en de eerste sjabloon uploadt die op uw pad komt. 

WordPress heeft duizenden en duizenden thema’s of sjablonen waaruit u kunt kiezen om uw blog aan te passen. In feite hebben de meeste sites die u vandaag bezoekt enige variatie op het thema. Dat komt omdat het werkt! Wanneer u besluit welke WordPress-sjabloon u wilt gebruiken, bedenk dan hoe deze eruit zal zien op uw eigenlijke website.

Zal het er beter uitzien, of zou het beter zijn om een gratis sjabloon te gebruiken? 

Veel bloggers vinden dat het gemakkelijker is om gratis WordPress-sjablonen te gebruiken. U downloadt eenvoudig de sjabloon en installeert deze op uw server. Vervolgens hoeft u alleen nog uw persoonlijke gegevens en uw blog-trefwoorden aan de sjabloon toe te voegen. U bent klaar! Als u klaar bent om live te gaan, logt u eenvoudig in op uw blog en publiceert u uw pagina. U zult zien dat uw site is aangepast aan uw persoonlijke stijl. 

Natuurlijk zijn er nadelen aan het gebruik van een gratis blogplatform. Naast de tijd die nodig is om te leren hoe je het moet gebruiken, zou je overweldigd kunnen raken door de keuzes die voor je beschikbaar zijn.

Hoe weet u welke sjabloon geschikt is voor uw blog?

Hoe weet u waar u heen moet om de nieuwste thema’s of plug-ins te vinden?

Hoewel dit in het begin overweldigend kan zijn, zou je in staat moeten zijn om de dubbele inhoud te verwijderen en precies datgene te vinden dat je nodig hebt om je blog op gang te krijgen. 

Welk WordPress template is geschikt voor mijn blog? Als uw site eenvoudige, duidelijke instructies bevat, een breed scala aan producten of diensten biedt en goed is geschreven, dan is het waarschijnlijk niet nodig om een sjabloon aan te schaffen. Maar veel mensen die een blog beginnen, merken dat ze de sjabloon na verloop van tijd beu worden. In deze gevallen is het logischer om uw eigen WordPress-sjabloon aan te schaffen en op uw site te installeren. Het duurt niet lang voordat u een ongelooflijke verscheidenheid aan aangepaste pagina’s maakt die uw persoonlijkheid en uw interesses weerspiegelen.

 

Klik hier EIGEN-DOMEIN

Reacties uitgeschakeld voor Beste WordPress-Sjablonen Voor Mijn Blog
Categorieën: Internet

Zijn er ook nadelen verbonden aan cryptocurrency’s? juli 23, 2019

Artikelpromotie

Zijn er ook nadelen verbonden aan cryptocurrency’s?

Misschien heb je wel wat informatie ingewonnen over cryptocurrency’s. Veel van wat je leest is terecht positief, want ze geven je echt een snelle, veilige en anonieme manier om te betalen.

De tijd van het invoeren van gevoelige informatie online is voorbij en je kunt het geld door middel van een QR code snel overmaken. Grenzen bestaan niet voor crypto’s en je schaft ze simpelweg aan bij een online wisselkantoor zoals Bitvavo.com.

Er zijn geen banken en overheden bij betrokken en niemand profiteert van jouw geld behalve de ontvanger. Zijn er ook nadelen verbonden aan deze geweldige betaaleenheden?

  1. Onstabiele koers

Het antwoord hierop is wel degelijk ja. Dit zijn ook de redenen dat crypto’s de wereld nog niet overwonnen hebben. Een belangrijk nadeel voor veel geïnteresseerden is de onstabiele koers. Deze fluctueert namelijk aanzienlijk en de pieken en dalen zijn veel talrijker en groter dan bij standaard valuta’s het geval is. Handelaars gebruiken deze koers in hun voordeel, maar voor leken kan dit ontmoedigend zijn.

  1. Transacties zijn definitief

Er is geen sprake van een tussenpersoon dus jij bent verantwoord voor je cryptocurrency’s. Als jij een verkeerde transactie maakt, dan is deze niet meer terug te draaien. Het is dus essentieel dat je het geld overmaakt naar de correcte wallet en daarom zijn QR codes erg handig. Heb je toch een fout gemaakt, dan kun je dit alleen rechtzetten door contact op te nemen met de ontvanger en te hopen dat ze het terug willen storten.

  1. Banken en overheid zijn erop tegen

De banken en overheden worden door crypto’s volledig gepasseerd en dat betekent dat ze geen inspraak en geen invloed hebben wat er op de financiële cryptomarkt gebeurt. Uiteraard zijn ze hier niet gecharmeerd van. De banken en de overheden hebben wel de macht om de stekker uit de crypto’s te trekken. Gelukkig zijn er al valuta’s zoals Ripple die proberen de financiële grootheden bij de crypto’s te betrekken. Totdat dit gelukt is, blijft de toekomst van crypto’s onzeker.

 

https://bitvavo.com
Reacties uitgeschakeld voor Zijn er ook nadelen verbonden aan cryptocurrency’s?
Categorieën: Internet

Wat is hosting? augustus 27, 2018

Artikelpromotie

Wanneer een website op internet gezet moet worden, dan is daar hosting voor nodig. Er zijn verschillende bedrijven die dit aanbieden. Het is alleen niet altijd bij iedereen bekend wat deze bedrijven nu eigenlijk doen.

Anders gezegd, de vraag is vaak: wat is hosting? Daarom is het handig om hier eens wat dieper op in te gaan om hier meer inzicht in te kunnen geven. Dit is handig voor iedereen die met een eigen website actief wil gaan worden op het internet.

Ruimte op de server

De hosting gebeurt met behulp van een server. Dit is de plek waar de website daadwerkelijk op komt te staan. Het komt er dus eigenlijk op neer dat het verzorgen van hosting vooral bestaat uit het aanbieden van ruimte op de server.

Aan de hand daarvan kan dan de website de wereld in worden geslingerd. De servers staan vaak bij de bedrijven die hosting aanbieden, maar kunnen ook op allerlei andere plekken op de wereld staan. Dit kan per aanbieder altijd sterk verschillen.

Altijd bereikbaar

Hosting zorgt er uiteindelijk voor dat de website die je online hebt staan altijd bereikbaar is. Iedereen die zoekt naar wat jij te bieden hebt, wat dat dan ook is, kan jou op elk moment oproepen online.

Dit geldt 24 uur per dag en waar dan ook ter wereld. Op die manier kan je dus heel veel gedaan krijgen. Om die reden is het ook belangrijk om dit te laten verzorgen door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van diensten op het gebied van hosting.

https://www.swx.be
Reacties uitgeschakeld voor Wat is hosting?
Tags:
Categorieën: Internet

Wat is de meest gebruikte MS Office applicatie mei 11, 2017

Artikelpromotie

Microsoft wordt meestal afgekort met MS. MS Office staat voor een bundel aan applicaties die Microsoft al sinds 1990 op de markt brengt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan MS Outlook, MS Word, MS Excel en MS PowerPoint. Maar ook aan MS Windows server 2016 of MS windows 10. En hiermee noemen we dan ook de meest bekende applicaties van Microsoft. De meest gebruikte applicatie is MS Word, een tekstverwerkingsprogramma dat het meest wordt gebruikt wereldwijd. MS Word, meestal gewoon alleen Word genoemd, draait op de besturingsprogramma’s Windows en MacOS. Het programma kan in talloze talen worden gebruikt.

Word van MS Office

In Word zijn er talloze mogelijkheden om teksten te verwerken. Zo kan de tekst simpel worden opgemaakt, kan je tabellen moeiteloos gebruiken en kent het programma een spellingscontrole. Combinaties van toetsen maakt het gebruik van Word eenvoudiger en sneller. Een bekend voorbeeld is daarvan de ctrl+c (kopiëren) en de ctrl+v (plakken). Kennis met het gebruik van Word is een absolute pré bij sollicitaties. Kinderen worden op de lagere school al getraind in het gebruik van Word, dus dat zegt alles. Regelmatig verschijnen er nieuwe versies van Word. Soms zijn de veranderingen ingrijpend, soms zijn ze eenvoudig te leren kennen.

Trainingen voor MS Word

Het kunnen werken met Word maakt tekstverwerken een stuk eenvoudiger. Het is niet meer weg te denken, zeker niet op de arbeidsmarkt. Ben je niet of nauwelijks onderlegd, dan is een training Word bij tailorit absoluut aan te raden. Deze trainingen zijn er op allerlei niveaus. Heb je nog nooit gewerkt met Word dan is de basistraining de eerste training die je zult moeten volgen. Ben je al gevorderd, dan is daarvoor een training voor gevorderden. Ben je een expert, maar wil je echt alles uit Word halen, dan is ook daar een training voor. Ook de manier waarop je kan trainen varieert.

 

Reacties uitgeschakeld voor Wat is de meest gebruikte MS Office applicatie
Categorieën: Internet

Je website goed op orde juli 13, 2015

Artikelpromotie

Heel belangrijk, maar soms nog wel onderschat door bedrijven: het hebben van een goede website. Je  website ontwikkeling is meer dan ooit een heel belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Feitelijk is het je eerste visitekaartje dat je afgeeft. Dan wil je natuurlijk ook wel een goede indruk achterlaten.

Het is natuurlijk belangrijk dat je website er aantrekkelijk uitziet en handig in het gebruik is. Daarom moet je een goede webapplicatie bouwen of er een laten bouwen door een professional. Een webapplicatie die goed in elkaar zit, zorgt ervoor dat je gebruikers goed weten waar ze wat te weten kunnen komen.

Ook inhoudelijk is het belangrijk om je website goed op orde te hebben. De teksten moeten allemaal kloppen, maar ook zo geschreven zijn dat ze bij je bedrijf en bij je producten en/of diensten passen. Ook is het belangrijk om goed om de indeling van de teksten te denken, zodat deze goed opgenomen kunnen worden door de zoekmachines zoals Google en soortgenoten. Je vindbaarheid in Google is natuurlijk ook essentieel in deze tijden en je wilt toch zeker niet je eigen bedrijf tekort doen?

Het hebben van een goede website is dus heel belangrijk. Het is tegenwoordig ook heel belangrijk dat je website ook te openen is op andere devices dan een desktop of een laptop. Bij voorkeur past je website zich automatisch aan aan het device waarop de website wordt geopend. Tegenwoordig is het natuurlijk allang niet meer zo dat men alleen gebruik maakt van het internet op een computer. Ook smartphones, maar zeker ook tablets worden veelvoudig gebruikt om mee te surfen en informatie op te zoeken, vaak gepaard met beschikbare applicaties. Hier moet je website natuurlijk ook op aangepast zijn, maar dat zijn allemaal ingewikkelde zaken die misschien beter aan een professional overgelaten kunnen worden, zodat je zeker weet dat het goed gebeurd.

http://www.edit4u.nl
Reacties uitgeschakeld voor Je website goed op orde