Menu

Naar het pretpark met de kinderen juni 10, 2020

Artikelpromotie

Nu de helft van de Nederlanders deze zomer thuisblijft, is het tijd om toerist te zijn in eigen land. En wat is er leuker dan met het gezin naar het pretpark gaan. Gezellig samen in de botsauto’s, op hoogte genieten in het reuzenrad of durven jullie samen in de achtbaan? Wat jullie ook gaan doen, wij hebben een lijstje opgesteld met de leukste pretparken van Nederland. Tip van ons: neem een GPS horloge kind of GPS tracker mee, dat kan een hoop onrust wegnemen.

 

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen (Slagharen, Overijssel) telt meer dan 30 spannende attracties en heeft als thema het Wilde Westen. Beleef de avonturen in Attractiepark Slagharen als cowboy of indiaan. Een dagje overnachten na het bezoek? Dat kan in een van de tipi’s, een echte indianentent.

 

Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell (Wassenaar, Zuid-Holland) heeft 40 attracties en 21 glijbanen. Het tikibad is het grootste waterpark van de BeNeLux en heeft attracties voor jong en oud. ’s Zomers is het buitenbad ook geopend. Liever niet nat worden? Dan stap je in de achtbaan, rodelbaan of ga naar de speeltuin, spring op trampolines. Leuk weetje: ga omhoog in de uitkijktoren en je staat op het hoogste punt van Zuid-Holland.

 

De Efteling

Laat je betoveren in het sprookjesbos en beleef unieke attracties en parkshows in De Efteling (Kaatsheuvel, Noord-Brabant). Met 34 attracties is De Efteling geschikt voor jong en oud, met achtbanen, overdekte attracties zoals de Droomvlucht en parkshows voor de allerkleinsten.

 

Walibi Holland

Walibi Holland (Biddinghuizen, Flevoland), voorheen Six Flags Holland is het pretpark voor de echte waaghalzen. In Walibi Holland beleef je een spectaculaire dag met de familie in 35 verschillende attracties. Er zijn 20 attracties voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor de allerkleinsten is er voldoende te beleven.

 

En meer…

Uiteraard zijn er nog veel meer pretparken en speeltuinen die het benoemen waard zijn: Familiepark Drievliet, Julianatoren, Attractiepark Toverland, Avonturenpark Hellendoorn en de Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa. In een pretpark beleef je een gezellige dag vol avontuur met het hele gezin. Maar vergeet het GPS horloge van uw kind niet. ?

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/
Reacties uitgeschakeld voor Naar het pretpark met de kinderen
Categorieën: Kinderen

Voordelige kinderopvang in Rotterdam mei 31, 2020

Artikelpromotie

Onze kinderopvang in Rotterdam heeft 3 locaties in Rotterdam. Gespecialiseerde pedagogische medewerkers. Gerund door een kinderbegeleider, is onze filosofie om de kloof tussen kinderopvang en ontwikkeling van het kind te overbruggen door up-to-date onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen, naast bewezen traditionele opvoedingsmethoden en -benaderingen. 

Dit betekent dat onze begeleiders in staat zijn om de meest effectieve, verzorgende, liefdevolle en responsieve kinderopvang mogelijk te maken. Kinderopvang De Groene Tuin in Rotterdam onderscheidt zich van andere en biedt een goede omgeving voor uw kind.

Kinderopvang Rotterdam gezocht?

Bij onze kinderdagverblijf in Rotterdam streven we ernaar om begeleiders te vinden die warm, zorgzaam, zorgzaam, liefdevol en creatief zijn. Het is belangrijk voor ons dat ze inzicht hebben in de ontwikkeling van kinderen en empathische en vriendelijke zorg kunnen bieden, terwijl ze toch in staat zijn om gezonde en alle belangrijke grenzen en discipline te behouden. Onze kinderopvang is gespecialiseerd in voorschoolse, buitenschoolse en dagopvang.

De groepen op de locaties zijn zeer ruim, licht en fris ingericht. Hierbij is rekening gehouden met de desbetreffende leeftijdsgroep zodat het past bij de leeftijd en ontwikkeling.

Kinderopvang en BSO in Rotterdam

We streven naar een service van hoge kwaliteit, waarbij alle kinderen worden gewaardeerd en aan hun individuele behoeften wordt voldaan.

Alle medewerkers zullen samenwerken met gezinnen om activiteiten te bieden die voortkomen uit de interesses van onze kinderen en gaan naar hun volgende stappen.

Het emotionele welzijn van de kinderen staat even hoog op onze agenda als veiligheidsaspecten, en ons doel is om een ​​thuis weg van huis te creëren, zodat onze kinderen kunnen ontdekken, ontdekken en leren, terwijl ze zich ook ontwikkelen in vertrouwen en onafhankelijkheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze kinderopvang? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op voor een kennismaking.

De Groene Tuin Kinderopvang en BSO

https://www.degroenetuin-kdv.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Voordelige kinderopvang in Rotterdam

Nu de leukste kinderkleding met zomerkortingen juni 23, 2013

Artikelpromotie

Nu te bestellen op onze website, de leukste kinderkleding met kortingen!

We hebben diverse hippe en trendy merken, nu makkelijk te bestellen.

U vindt bij ons merken als Claesen’s, S & D Le Chic, Salty Dog, Petit Louie, Knot So Bad, Blue Seven, The Dutch Design Bakery, Ziezoo en andere.

Als u betaald met Ideal wordt het dezelfde dag nog verzonden.

We hebben kinderkleding voor baby en jongens en meisjes, in de maten 56 t/m 176.

Ook hebben we een collectie van King Louie en Claesen’s voor dames.

De leukste zomerjurken en tops in de maten S, M, L en XL.

Als laatste ook nog tassen, o.a. van Vingino en De Kunstboer en accessoires.

 

Graag tot ziens bij

Binkenblink

http://www.binkenblink.nl
Reacties uitgeschakeld voor Nu de leukste kinderkleding met zomerkortingen
Categorieën: Kinderen