Menu

De content op een led reclamebord november 6, 2020

Artikelpromotie

Een led reclamebord is een beeldscherm dat bestaat uit allemaal losse led’s. Dat wil dus zeggen dat er niet 1 heel lcd scherm wordt gebruikt maar het beeldscherm is opgebouwd uit allemaal pixels. Deze pixels maken te samen de content die u wilt vertonen. Dit kan bijvoorbeeld een plaatje zijn maar er kunnen ook video’s op worden vertoond. 

Het voordeel van een led reclamebord is dat het een veel hogere lichtsterkte heeft dan LCD. Hierdoor is een led reclamebord ook uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Omdat de lichtsterkte zo hoog is is het led scherm ook zichtbaar als de zon er recht op staat en met een lcd reclamebord is dit niet het geval.  Al moet daar bij worden opgemerkt dat ook de LCD led schermen tegenwoordig een buiten variant hebben. Deze levert ongeveer 3000 NIT wat genoeg is om goed zichtbaar te zijn bij bewolkt weer. Als er echter recht de zon op staat dan wordt het toch flets. Dit komt omdat de zon 4000 NIT produceert en zolang het beeldscherm niet feller is dan de zon zal het altijd flets blijven.

Een goed voorbeeld van een led reclamebord is de boarding langs het voetbalveld. Deze wordt afgestemd op de lichtsterkte van de zon op dat moment. Dat wil zeggen dat een lichtsensor meet hoeveel LUX de omstandigheden zijn en daar dan direct de felheid van het led scherm op aan past.

Op deze led reclameborden wordt vaak reclame vertoont van de sponsoren van de voetbalvereniging. Omdat men over is gegaan van statische analoge reclame naar led reclameborden kunnen er tijdens de wedstrijden veel meer sponsoren tegelijk vertoond worden waardoor de kosten om te adverteren op led boarding veel goedkoper zijn geworden.

De bezoekers zitten toch 90 minuten op de tribune dus uw logo hoeft niet de gehele wedstrijd in beeld te zijn. Als het tijdens de wedstrijd 40 keer in beeld komt en dan 5 seconden blijft staan dan heeft het hele stadion wel uw reclame gezien.

Naast de led boarding is een mooi voorbeeld van een led reclamebord de led reclamemasten die naast de snelweg staan. Dit is hetzelfde principe alleen zijn deze vaak veel groter omdat ze verder van de passanten afstaan. Hierdoor kunnen ze ook een grotere pixel gebruiken. De resolutie is hierdoor wat lager en het beeld dus grover maar omdat dit van heel ver wordt bekeken is dit dus niet zichtbaar voor kijkers.

 

Reacties uitgeschakeld voor De content op een led reclamebord
Categorieën: Marketing

Gewerkte uren factureren met Moneybird en Keeping. april 30, 2020

Artikelpromotie

Als onderdeel van ons nieuwe Plus-abonnement hebben we een splinternieuwe toevoeging met Moneybird geïntroduceerd zodat je nog gemakkelijker en nauwkeuriger al jouw uren kunt factureren. Vandaag gaan we dieper in op deze koppeling met Moneybird en lichten we een aantal unieke aspecten van deze integratie toe.

 

Snel en simpel gewerkte uren factureren met Keeping en Moneybird.

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping nodig. Daarnaast is een apart Moneybird-account vereist. Een eventueel benodigd Moneybird-abonnement is niet inbegrepen.

 

Wat houdt Moneybird eigenlijk in?

Moneybird is een online-boekhoudprogramma waarmee je de boek­houding van je onderneming slim en gebruiks­vriendelijk kunt inrichten. Je wilt als ondernemer natuurlijk zo min mogelijk bezig zijn met administratie en zoveel mogelijk bezig zijn met je kern­activiteiten. Net als Keeping, helpt Moneybird je daar ook bij.

 

Direct nieuwe facturen aanmaken op basis van je gewerkte uren.

We herkennen het allemaal: je hebt een project afgerond na een aantal weken en gaat nu een factuur sturen gebaseerd op de inspanning en resultaten die je geleverd hebt. Vlug even Keeping openen, een rapportje downloaden in Excel en door naar Moneybird om je factuur voor elkaar te toveren. Dat kan sneller, beter en nauwkeuriger toch? Dat klopt!

 

Vanaf nu maak je met een paar klikken direct via jouw rapporten een factuur aan. Je past via de uitgebreide selectieopties de factuur aan naar wens en verstuurt deze vervolgens naar je Moneybird-administratie. Eenmaal daar kijk je de factuur nog een laatste keer na en klik je op verzenden.

 

Dat was het: je factuur, gebaseerd op exacte uren in Keeping, is nu verzonden. Lekker nauwkeurig en gemakkelijk.

 

Reeds verstuurde facturen associëren

Maar wat als ik de factuur al eerder verzonden heb? Dat maakt niet uit, je kunt reeds verstuurde facturen ook associëren met je uren in Keeping. Dat gaat eigenlijk op dezelfde manier. In Keeping zie je een lijstje met facturen waarmee je uren kunt associëren, vervolgens kies je welke uren daarbij horen en specificeer je de urenverdeling. Klaar. Je hebt nu inzicht in de opbrengst van je geassocieerde facturen, direct binnen Keeping.

 

De opbrengst van je uren, direct in je rapporten

We wilden bij Keeping echter verdergaan dan alleen gemakkelijk factureren, daarom hebben we het mogelijk gemaakt om al je facturatie-opbrengsten weer te geven in je Keeping-rapporten. Zo blijf je bij de les en kun je altijd in de gaten houden hoe de verhouding is tussen bijvoorbeeld gefactureerde en niet-gefactureerde uren. Vooral handig als je een project wilt kunnen beoordelen gebaseerd op harde cijfers! Bekijk de opbrengst van je Moneybird-facturen direct in je rapporten in Keeping.

 

Maak onderscheid tussen directe en indirecte uren

Om factureren met Moneybird en Keeping een stukje gemakkelijker te maken, kun je nu onderscheid maken tussen directe en indirect uren. Heel handig, want je kunt niet altijd alle uren factureren aan een klant. Je specificeert per project en taak welke uren als directe uren gemarkeerd mogen worden en welke niet, lekker gemakkelijk.

 

Bij het aanmaken en associëren van een factuur kun je dan kiezen of je alleen directe uren wilt meenemen, of dat je indirecte uren ook een plekje geeft op je factuur, dat is wel zo flexibel.

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-factureren/moneybird
Reacties uitgeschakeld voor Gewerkte uren factureren met Moneybird en Keeping.

Nieuwe telefoon kopen? Dit is waar je op moet letten maart 31, 2020

Artikelpromotie

Is je oude telefoon aan vervanging toe en sta je op het punt om een nieuwe smartphone aan te schaffen? Dan kan dat nog best een lastige klus zijn, omdat er tegenwoordig enorm veel keuze is. Daarbij komt nog eens kijken dat je met een aantal factoren rekening moet houden wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft. Onlangs heb ik een nieuw toestel gekocht. Ben je benieuwd op welke punten ik in mijn zoektocht gelet heb? Lees dan zeker onderstaand blog.

Het budget

Een van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen is misschien toch wel hoe groot jouw budget is. Afhankelijk van jouw budget kun je kijken binnen welke prijsklasse je een toestel kunt gaan uitzoeken. Zo ben ik onlangs voor een refurbished iphone 8 gegaan. Waarom? Mijn budget was niet toereikend voor één van de nieuwste iPhones en deze refurbished variant leek mij daarom een ideale uitkomst.

Nieuw, tweedehands of refurbished?

Afhankelijk van jouw budget kun je gaan kijken of je een nieuwe telefoon of een tweedehands toestel gaat aanschaffen. Zoals ik al zei ben ik zelf voor een refurbished iPhone 8 gegaan. Het grote voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat je een refurbished smartphone koopt bij een aanbieder van refurbished producten. Hierdoor heb je over het algemeen altijd 24 maanden garantie. Wanneer ik mijn iPhone bij een particulier iemand zou hebben gekocht heb ik die garantie niet. Je kunt uiteraard ook voor een nieuwe smartphone gaan, maar mijn budget liet dat niet toe.

Besturingssysteem

Vervolgens heb ik gekeken naar het besturingssysteem. Ik heb al jaren een iPhone en ik vind persoonlijk Apple heel prettig werken. Daarom heb ik ervoor gekozen om weer voor een iPhone te gaan. Als jij zelf een Android toestel gewend bent en je stapt ineens over op Apple als besturingssysteem, dan kan dit best even wennen zijn. Daarom is het belangrijk om in je achterhoofd te houden waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Camera

Tevens ben ik een fanatieke fotograaf. Niet op professioneel niveau hoor, maar ik vind het wel leuk om zo af en toe een leuke foto van de natuur te maken. Of de perfecte selfie. Daarom vind ik het belangrijk dat ik een goede camera op het toestel heb waar ik redelijk goede foto’s mee kan maken.

Opslaggeheugen

Juist omdat ik graag foto’s maak vind ik het belangrijk dat ik voldoende opslaggeheugen op mijn toestel heb om de foto’s te bewaren. De opslagcapaciteit van een iPhone kun je niet uitbreiden, daarom ben ik zelf voor de 64GB gegaan. Dit is voor mij namelijk ruim voldoende. Bij Android toestellen kun je over het algemeen de opslagcapaciteit uitbreiden door een extra geheugenkaartje in het toestel te plaatsen. Ook dit is dus belangrijk om even over na te denken. 

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe telefoon kopen? Dit is waar je op moet letten
Categorieën: Marketing

Muziek opnemen via SoundCloud; zo werkt het januari 19, 2020

Naast de mogelijkheden om via SoundCloud muziek te beluisteren of te uploaden, kun je er ook je eigen muziek opnemen. Wil je een nieuwe track laten horen aan je volgers en ben je er klaar voor om deze op te nemen? Open de SoundCloud app voor Android, log in en ga ervoor. Het is mogelijk om direct via SoundCloud een nieuwe opname te maken, zodat je live muziek kunt maken of kunt zingen. We gaan je vertellen hoe dat precies in zijn werk gaat, zodat je hier helemaal klaar voor bent.

 

Hoe neem je je eigen geluid op?

Klik bovenaan in het menu van de app op More en vervolgens op Record. Klik op de Record knop en begin met opnemen. Nu begint de opname echt en is het tijd om alles uit de kast te halen en er een geweldige audio-opname van te maken. Als je klaar bent kun je weer op de knop klikken. Het is altijd mogelijk om bepaalde stukken uit je opname te knippen, wanneer je daar niet tevreden over bent.

 

En wat moet ik verder nog doen?

Wanneer je klaar bent met je opname kun je het direct terugluisteren door op Play te klikken. Ben je blij met het resultaat? Upload je opname dan om deze definitief te maken. Het is ook mogelijk om het nog eens te proberen. Daarvoor klik je op Start over. Klaar? Wacht dan na het uploaden tot de balk helemaal geladen is. Nu wordt het tijd voor een titel en eventueel een beschrijving over je opname. Het is niet verplicht om een beschrijving toe te voegen, maar het kan luisteraars inzicht geven in waar zij precies naar luisteren.

 

Deel je eigen muziek met je vrienden en familie

Onder de titel van je nieuwe opname staat een link die je kunt gebruiken om je track met anderen te delen. Deze kun je plaatsen op een van je social mediakanalen of per WhatsApp of e-mailbericht naar vrienden en familie versturen. Het is nog mogelijk om in dit scherm aan te geven of je je upload openbaar of privé wilt maken. Maak je hem privé, dan kunnen anderen je track niet beluisteren. Zelf kan je wel altijd bij je opnames, dus wanneer je bij iemand bent kun je hem of haar gewoon laten luisteren wat je hebt opgenomen. Vergeet niet onderaan op Save te klikken, anders gaat je werk verloren.

Soundcloud plays krijgen

Nu je jouw vette track online hebt staan heb je alleen nog Plays nodig. Soundcloud plays kopen is een manier om jouw track een boost te geven. Hoe meer plays je hebt, hoe sneller je nummer topposities binnen Soundcloud kan bereiken en daardoor ook meer aandacht krijgt. Soundcloud plays kopen zorgt dus voor een snel resultaat in meer aandacht wat zich zal vertalen in abonnees (volgers), likes, en ga zo maar door. Plays kopen is dus zeker de oplossing voor wie nog niet een grote naam heeft op Soundlcloud.

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Muziek opnemen via SoundCloud; zo werkt het

Backlink Profiel Analyse november 8, 2019

Artikelpromotie

Een uitgebreide backlink-profielanalyse is de basis voor een succesvolle en duurzame linkbuilding-strategie. De analyse biedt waardevolle inzichten, bijvoorbeeld de samenstelling van de ankerteksten (merknaam, trefwoord, etc.), de verhouding tussen volg- en nofollow-links en de bestaande linktypen (blog, forum, enz.). We analyseren het backlink-profiel in vergelijking met uw sterkste concurrenten. Voor een succesvolle linkbuilding-strategie houdt het in dat u de concurrenten en hun backlink-profielen kent en daaruit strategische conclusies trekt. 

Link gebouw consulting 
Als onderdeel van consulting voor linkbuilding, zullen we met u samenwerken om een individuele strategie voor linkbuilding te creëren. Gedurende een periode van 3 tot 6 maanden besteden we bijzondere aandacht aan organische backlink- en backlink-kwaliteitsgroei en natuurlijk gebruik van ankerteksten om te voorkomen dat Google Penguin-updates worden gestraft. 

Meer informatie

Professional Link Bronnen Onderzoek & analyse 
Linkbuilding is een tijdrovende activiteit. Daarom is het des te belangrijker om tijd te investeren in linkbronnen van goede kwaliteit. Voordat we aan de linkbuilding beginnen, zijn we druk bezig met het onderzoeken en analyseren van potentiële linkbronnen. We analyseren backlinks van maximaal 5 verschillende backlinkdatabases om een gedetailleerd overzicht van mogelijke backlinkbronnen te krijgen. Uit deze backlinks halen we alleen de beste kwaliteit. We doen dit individueel voor elk onderwerp en elke klant. Dit biedt ons een basis voor effectieve linkbuilding, die we u ook kunnen bieden als een voorbereid rapport. 

https://duitsewebsite.nl/

Reacties uitgeschakeld voor Backlink Profiel Analyse
Categorieën: Marketing

Live content via digital signage november 30, 2018

Artikelpromotie

Als je vroeger als vakantiebaantje wel eens in een distributiecentrum hebt gewerkt, weet je hoe belangrijk het up to date houden van de voorraad is. Vergelijk het met je eigen printerpapier: als je niet observeert hoeveel er nog in het papierpak zit, kun je plots verrast worden door de laatste bladzijde die je eruit haalt. Bij distributiecentra is dat effect nog veel groter, maar het live kunnen volgen van je voorraad is bijvoorbeeld ook handig bij KPN winkels.

Informatievoorziening

Aan de ene kant kun je informatie opzoeken via digital signage. Er staan interactieve schermen in de winkel, waardoor je de kenmerken van verschillende mobiele toestellen kunt vergelijken. En door verder te klikken kun je ook de abonnementen op inhoud en voorwaarden vergelijken. Je kunt live je eigen toestel met abonnement samenstellen. Toch is het dan ook handig om meteen te zien of het door jou gekozen toestel voorradig is. Je gaat namelijk bewust de winkel in, anders had je online wel iets nieuws besteld.

De toegevoegde waarde van fysieke winkels

Het liefst wil je je nieuwe toestel direct meenemen. En je verwacht dat je, wanneer je de winkel binnenstapt, snel weet of het toestel nog op voorraad is. Gelukkig zijn er inmiddels technische ontwikkelingen die het mogelijk maken om de voorraad live op te vragen. Als je het als consument niet kunt, is er vaak wel een medewerker die het wel kan. Die heeft dan een ander apparaat, waarop niet alleen het aantal beschikbare toestellen te zien is, maar ook de kleuren en de Gigabytes die wel eens kunnen verschillen. Door informatie uit te wisselen, kun je eventueel nog je keuze aanpassen. Hiervoor heb je echter altijd correcte en de laatste informatie nodig. Bij de KPN winkels hoef je hieraan dus niet meer te twijfelen, jij en de medewerkers hebben voldoende digitale middelen om je verder te helpen.

 

Reacties uitgeschakeld voor Live content via digital signage
Categorieën: Marketing

De zoekmachine resultatenlijst van Google februari 23, 2015

Artikelpromotie

Het is jammer maar helaas. Met een net nieuwe website zul je nooit hoog in de zoekresultaten lijst van Google terecht komen. Daarvoor is het nodig dat de website eerst wat autoriteit opbouwt.

Je kunt autoriteit versneld opbouwen door gebruik te maken van SEO en/of SEA. Met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie komt je website hoger in de niet betaalde zoekresultaten oftwel de organische zoekresultaten. En met SEA betaal je er met een soort veilingsysteem voor dat een tekstadvertentie van je website boven of naast de organische zoekresultaten te zien zal zijn op basis van jouw zoekwoorden. Als je concurrentie heb op de door jou zorgvuldig uitgezochte zoekwoorden heb je kans dat je advertentie niet te zien zal zijn. Dan heb je te weinig geld geboden. Het is de uitdaging om met adwords adverteren voor niet al te veel geld je plaats boven de organische zoekresultaten te verdienen. Dat doe je vooral met unieke zoekwoorden. Dus kijk goed wat er uniek is in jouw bedrijf.

Zowel voor de betaalde als de niet betaalde zoekmachine optimalisatie is de zoektocht naar de juiste zoekwoorden enorm van belang. Met niche producten heb je een groot voordeel. Daar hoef je niet heel veel moeite voor te doen om hoog in de zoekmachine resultaten te komen.

Met SEO wordt getracht om zoveel mogelijk links vanuit andere website naar jouw website te laten gaan. Internet marketing Delft is daar heel druk mee. Als je veel links hebt richting jouw website ziet Google dat als een teken dat deze website de moeite waard is om bekeken te worden. Daar gaat de autoriteit dus mee omhoog. Met linkbuilding worden vooral veel SEO teksten geschreven en die worden geplaatst op artikel websites. Dat is een arbeidsintensieve klus. Daar kan internet marketing Delft je alles over vertellen.

http://www.e-conomy.nl
Reacties uitgeschakeld voor De zoekmachine resultatenlijst van Google

De slimme en gebruiksvriendelijke marketingtool van ZipZoo maakt marketing eenvoudig oktober 2, 2014

Artikelpromotie

Een hoge positie in de zoekresultaten is uitsluitend mogelijk als u internet marketing toepast in combinatie met artikel marketing. Het krijgen van verwijzing naar uw website is dan ook ontzettend belangrijk voor iedereen die gevonden wil worden. Bij ZipZoo hebben we veel ervaring met artikel marketing. Wij bieden een platform waarmee u content op betrouwbare en relevante websites kunt plaatsen. ZipZoo biedt u toegang tot ruim 260 websites met een Google Pagerank variërend van 0 tot 6. Elke maand wordt ons netwerk uitgebreid waardoor ons netwerk blijft groeien. Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar relevante websites. Zoekmachines passen regelmatig hun voorwaarden voor marketing aan. Met ZipZoo heeft u daar geen omkijken naar.

 

Marketing doet u met de eenvoudige marketingtool van ZipZoo

Wilt u beter scoren in Google en meer bezoek naar uw website trekken? Maak dan gebruik van de marketingtool van ZipZoo. Deze applicatie biedt een aantal voordelen:

 

Bij ZipZoo houden we het graag eenvoudig. Binnen enkele minuten plaatst u uw artikelen op een website naar keuze. Maak daarbij gebruik van het eenvoudige schema op onze website.

 

Start nu met artikel marketing bij ZipZoo

Artikel marketing is de beste manier om beter te presteren in zoekmachines. Zeker als u deze techniek combineert met internet marketing. Registreer u vrijblijvend bij ZipZoo. Vraag het proefabonnement aan en probeer de marketingtool uit. Ervaar hoe leuk het kan zijn.

Reacties uitgeschakeld voor De slimme en gebruiksvriendelijke marketingtool van ZipZoo maakt marketing eenvoudig