Menu

Backlink Profiel Analyse november 8, 2019

Een uitgebreide backlink-profielanalyse is de basis voor een succesvolle en duurzame linkbuilding-strategie. De analyse biedt waardevolle inzichten, bijvoorbeeld de samenstelling van de ankerteksten (merknaam, trefwoord, etc.), de verhouding tussen volg- en nofollow-links en de bestaande linktypen (blog, forum, enz.). We analyseren het backlink-profiel in vergelijking met uw sterkste concurrenten. Voor een succesvolle linkbuilding-strategie houdt het in dat u de concurrenten en hun backlink-profielen kent en daaruit strategische conclusies trekt. 

Link gebouw consulting 
Als onderdeel van consulting voor linkbuilding, zullen we met u samenwerken om een individuele strategie voor linkbuilding te creëren. Gedurende een periode van 3 tot 6 maanden besteden we bijzondere aandacht aan organische backlink- en backlink-kwaliteitsgroei en natuurlijk gebruik van ankerteksten om te voorkomen dat Google Penguin-updates worden gestraft. 

Meer informatie

Professional Link Bronnen Onderzoek & analyse 
Linkbuilding is een tijdrovende activiteit. Daarom is het des te belangrijker om tijd te investeren in linkbronnen van goede kwaliteit. Voordat we aan de linkbuilding beginnen, zijn we druk bezig met het onderzoeken en analyseren van potentiële linkbronnen. We analyseren backlinks van maximaal 5 verschillende backlinkdatabases om een gedetailleerd overzicht van mogelijke backlinkbronnen te krijgen. Uit deze backlinks halen we alleen de beste kwaliteit. We doen dit individueel voor elk onderwerp en elke klant. Dit biedt ons een basis voor effectieve linkbuilding, die we u ook kunnen bieden als een voorbereid rapport. 

https://duitsewebsite.nl/

Reacties uitgeschakeld voor Backlink Profiel Analyse
Categorieën: Marketing

Live content via digital signage november 30, 2018

Als je vroeger als vakantiebaantje wel eens in een distributiecentrum hebt gewerkt, weet je hoe belangrijk het up to date houden van de voorraad is. Vergelijk het met je eigen printerpapier: als je niet observeert hoeveel er nog in het papierpak zit, kun je plots verrast worden door de laatste bladzijde die je eruit haalt. Bij distributiecentra is dat effect nog veel groter, maar het live kunnen volgen van je voorraad is bijvoorbeeld ook handig bij KPN winkels.

Informatievoorziening

Aan de ene kant kun je informatie opzoeken via digital signage. Er staan interactieve schermen in de winkel, waardoor je de kenmerken van verschillende mobiele toestellen kunt vergelijken. En door verder te klikken kun je ook de abonnementen op inhoud en voorwaarden vergelijken. Je kunt live je eigen toestel met abonnement samenstellen. Toch is het dan ook handig om meteen te zien of het door jou gekozen toestel voorradig is. Je gaat namelijk bewust de winkel in, anders had je online wel iets nieuws besteld.

De toegevoegde waarde van fysieke winkels

Het liefst wil je je nieuwe toestel direct meenemen. En je verwacht dat je, wanneer je de winkel binnenstapt, snel weet of het toestel nog op voorraad is. Gelukkig zijn er inmiddels technische ontwikkelingen die het mogelijk maken om de voorraad live op te vragen. Als je het als consument niet kunt, is er vaak wel een medewerker die het wel kan. Die heeft dan een ander apparaat, waarop niet alleen het aantal beschikbare toestellen te zien is, maar ook de kleuren en de Gigabytes die wel eens kunnen verschillen. Door informatie uit te wisselen, kun je eventueel nog je keuze aanpassen. Hiervoor heb je echter altijd correcte en de laatste informatie nodig. Bij de KPN winkels hoef je hieraan dus niet meer te twijfelen, jij en de medewerkers hebben voldoende digitale middelen om je verder te helpen.

 

Reacties uitgeschakeld voor Live content via digital signage
Categorieën: Marketing

De zoekmachine resultatenlijst van Google februari 23, 2015

Het is jammer maar helaas. Met een net nieuwe website zul je nooit hoog in de zoekresultaten lijst van Google terecht komen. Daarvoor is het nodig dat de website eerst wat autoriteit opbouwt.

Je kunt autoriteit versneld opbouwen door gebruik te maken van SEO en/of SEA. Met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie komt je website hoger in de niet betaalde zoekresultaten oftwel de organische zoekresultaten. En met SEA betaal je er met een soort veilingsysteem voor dat een tekstadvertentie van je website boven of naast de organische zoekresultaten te zien zal zijn op basis van jouw zoekwoorden. Als je concurrentie heb op de door jou zorgvuldig uitgezochte zoekwoorden heb je kans dat je advertentie niet te zien zal zijn. Dan heb je te weinig geld geboden. Het is de uitdaging om met adwords adverteren voor niet al te veel geld je plaats boven de organische zoekresultaten te verdienen. Dat doe je vooral met unieke zoekwoorden. Dus kijk goed wat er uniek is in jouw bedrijf.

Zowel voor de betaalde als de niet betaalde zoekmachine optimalisatie is de zoektocht naar de juiste zoekwoorden enorm van belang. Met niche producten heb je een groot voordeel. Daar hoef je niet heel veel moeite voor te doen om hoog in de zoekmachine resultaten te komen.

Met SEO wordt getracht om zoveel mogelijk links vanuit andere website naar jouw website te laten gaan. Internet marketing Delft is daar heel druk mee. Als je veel links hebt richting jouw website ziet Google dat als een teken dat deze website de moeite waard is om bekeken te worden. Daar gaat de autoriteit dus mee omhoog. Met linkbuilding worden vooral veel SEO teksten geschreven en die worden geplaatst op artikel websites. Dat is een arbeidsintensieve klus. Daar kan internet marketing Delft je alles over vertellen.

http://www.e-conomy.nl
Reacties uitgeschakeld voor De zoekmachine resultatenlijst van Google

De slimme en gebruiksvriendelijke marketingtool van ZipZoo maakt marketing eenvoudig oktober 2, 2014

Een hoge positie in de zoekresultaten is uitsluitend mogelijk als u internet marketing toepast in combinatie met artikel marketing. Het krijgen van verwijzing naar uw website is dan ook ontzettend belangrijk voor iedereen die gevonden wil worden. Bij ZipZoo hebben we veel ervaring met artikel marketing. Wij bieden een platform waarmee u content op betrouwbare en relevante websites kunt plaatsen. ZipZoo biedt u toegang tot ruim 260 websites met een Google Pagerank variërend van 0 tot 6. Elke maand wordt ons netwerk uitgebreid waardoor ons netwerk blijft groeien. Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar relevante websites. Zoekmachines passen regelmatig hun voorwaarden voor marketing aan. Met ZipZoo heeft u daar geen omkijken naar.

 

Marketing doet u met de eenvoudige marketingtool van ZipZoo

Wilt u beter scoren in Google en meer bezoek naar uw website trekken? Maak dan gebruik van de marketingtool van ZipZoo. Deze applicatie biedt een aantal voordelen:

 

Bij ZipZoo houden we het graag eenvoudig. Binnen enkele minuten plaatst u uw artikelen op een website naar keuze. Maak daarbij gebruik van het eenvoudige schema op onze website.

 

Start nu met artikel marketing bij ZipZoo

Artikel marketing is de beste manier om beter te presteren in zoekmachines. Zeker als u deze techniek combineert met internet marketing. Registreer u vrijblijvend bij ZipZoo. Vraag het proefabonnement aan en probeer de marketingtool uit. Ervaar hoe leuk het kan zijn.

Reacties uitgeschakeld voor De slimme en gebruiksvriendelijke marketingtool van ZipZoo maakt marketing eenvoudig