Menu

Backlink Profiel Analyse november 8, 2019

Een uitgebreide backlink-profielanalyse is de basis voor een succesvolle en duurzame linkbuilding-strategie. De analyse biedt waardevolle inzichten, bijvoorbeeld de samenstelling van de ankerteksten (merknaam, trefwoord, etc.), de verhouding tussen volg- en nofollow-links en de bestaande linktypen (blog, forum, enz.). We analyseren het backlink-profiel in vergelijking met uw sterkste concurrenten. Voor een succesvolle linkbuilding-strategie houdt het in dat u de concurrenten en hun backlink-profielen kent en daaruit strategische conclusies trekt. 

Link gebouw consulting 
Als onderdeel van consulting voor linkbuilding, zullen we met u samenwerken om een individuele strategie voor linkbuilding te creëren. Gedurende een periode van 3 tot 6 maanden besteden we bijzondere aandacht aan organische backlink- en backlink-kwaliteitsgroei en natuurlijk gebruik van ankerteksten om te voorkomen dat Google Penguin-updates worden gestraft. 

Meer informatie

Professional Link Bronnen Onderzoek & analyse 
Linkbuilding is een tijdrovende activiteit. Daarom is het des te belangrijker om tijd te investeren in linkbronnen van goede kwaliteit. Voordat we aan de linkbuilding beginnen, zijn we druk bezig met het onderzoeken en analyseren van potentiële linkbronnen. We analyseren backlinks van maximaal 5 verschillende backlinkdatabases om een gedetailleerd overzicht van mogelijke backlinkbronnen te krijgen. Uit deze backlinks halen we alleen de beste kwaliteit. We doen dit individueel voor elk onderwerp en elke klant. Dit biedt ons een basis voor effectieve linkbuilding, die we u ook kunnen bieden als een voorbereid rapport. 

https://duitsewebsite.nl/

Categorieën: Marketing