Menu

Op Zoek naar een eikenhouten tafel? september 9, 2020

Artikelpromotie

Kom dan eens langs bij de mooiste eikenhouten tafel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van eikenhouten tafels. Maar maken we ze ook en kopen we oude tafels in om ze een nieuw leven in te blazen. Wij geven u een eerlijke vergoeding voor u tafel, alleen houden daarbij wel rekening met de kosten die we moeten maken om ze te maken. We moeten er natuurlijk wel iets op verdienen. Deze tafels kunnen bijvoorbeeld worden verkocht aan gezinnen met niet zoveel geld.

Ons assortiment eikenhouten tafels

We verkopen veel eikenhouten tafels met vaste maten, dit is per tafel verschillend. We maken eettafels maar ook tafels voor in de woonkamer. Maar u kunt bij ons ook tafels op maat laten maken, u kiest de gewenste tafel uit de showroom en wij maken hem in de juiste maat. Dit kost wel wat meer, dan kunt u er ook voor kiezen uw tafel zelf samen te stellen. We verkopen ook veel tafels met metalen poten voor een industriële look. Ook deze poten kunnen we op maat maken en zijn erg populair. 

U eikenhouten tafel een nieuw leven geven

Niet tevreden met uw huidige eikenhouten tafel? Geen probleem naast het maken van eikenhouten tafels restaureren en repareren we ze ook. En zorgen we ervoor dat ze er weer als nieuw uit zien. Zo kunt u bij ons je tafel ook laten scheuren om ze op deze manier weer een nieuwe uitstraling te geven. Indien u er ook een andere kleur op wil kunt hem dan ook meteen laten spuiten. Daarnaast vullen wij ook beschadigingen op en is er van de oude beschadiging vrijwel niks meer te zien. Indien u het blad wel mooi vindt kunt er bij ons ook ander poten onder laten zetten, zoals een metalen constructie die erg populair is tegenwoordig. Dit scheelt is goedkoper dan het kopen van een nieuwe tafel. Mocht u niet zoveel te besteden hebben.

 

Reacties uitgeschakeld voor Op Zoek naar een eikenhouten tafel?
Categorieën: Meubels

De keuze uit de houten vloeren van Bax houthandel is erg divers september 3, 2020

Artikelpromotie

Je bent op zoek naar houten vloeren, dan zit je bij Bax houthandel aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk kiezen uit een enorm aanbod dat er is aan dit soort vloeren. Niet veel mensen weten direct wat voor vloer zij in hun huis moeten leggen, maar wanneer je op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling van je huis en een huis waar sfeer een grote rol in speelt en een vloer die goed past bij ieder interieur is een keuze maken uit een van de houten vloeren een zeer goede keuze. Laat je inspireren in de showroom, want daar kan je alle vloeren zien die er in het aanbod zijn. Het assortiment is erg divers en breed, zodat er voor iedereen een vloer te vinden is die goed passend is. Je kunt een woning hebben die modern is ingericht en dan denk je misschien niet direct aan een vloer van hout. Maar zelfs in een dergelijk interieur is dit goed in te passen.

Kiezen van een vloer

Bij het kiezen van een van de houten vloeren van Bax houthandel is het handig om te kijken naar de sfeer die je in een woning wilt terugbrengen. Ben je op zoek naar een interieur waar er veel sfeer is en waar je wilt dat er een warme uitstraling wordt gerealiseerd, of heb je meer baat bij een strakke vloer die je inrichting helemaal aanvult. Samen met jou wordt er naar de mogelijkheden gekeken, Er zijn ontzettend veel vloeren uit te kiezen en er zit er zeker een tussen die goed past bij jouw wensen. Hierbij gaat het niet alleen om wat je mooi vindt, maar ook om waar jouw budget op kan worden afgestemd.

Advies

Laat je niet alleen maar adviseren door de adviseurs van de houten vloeren bij Bax houthandel, maar kijk vooral ook naar je eigen mening. In de showroom kan je zien waar jij het meeste gevoel bij hebt. Je kunt bijvoorbeeld een stukje gordijn meenemen naar de showroom of wat foto’s. Zo kan je een beter beeld krijgen van de vloer die past bij jouw inrichting. Ook is het mogelijk om een stukje van de vloer mee te nemen naar huis, om te kijken hoe het staat bij jouw woning.

Reacties uitgeschakeld voor De keuze uit de houten vloeren van Bax houthandel is erg divers
Categorieën: Meubels