Menu

Snel mooier visagie kunnen doen door je opleiding visagie april 23, 2021

Artikelpromotie

Op je een mooie opleiding visagie ga je natuurlijk erg veel make-up doen. Je gaat alles leren wat je moet leren om een goede visagist te zijn. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en interessant om te leren. Je gaat natuurlijk een opleiding visagie doen om beter te worden in makeup. Vooral als je dit bij andere mensen gaat doen. Dat is natuurlijk een stuk moeilijker dan bij jezelf. Gelukkig ga je dit heel erg goed leren bij je opleiding visagie. Na je opleiding visagie  kan je net zo goed make-up bij een andere doen als bij jezelf.

Theatraal of minimaal

Op je opleiding visagie leer je alle verschillende vormen van makeup doen. Het gaat natuurlijk nooit zo extreem als theater makeup. Want dan zou je een opleiding grimeren moeten volgen. Bij een opleiding visagie leer je natuurlijk make-up voor bijvoorbeeld een fotoshoot of een bruiloft. Je kan zelf kiezen bij een opleiding visagie wat je het interessants vindt en waar je meer over wil leren. Zo kan je tijdens je opleiding visagie gaan leren over hoe je mooie en minimale make-up kan doen. Of juist theatrale make-up voor op een catwalk. Het is maar net wat jij leuk vindt.

Kleine klassen

Op je opleiding visagie zal je in kleine klassen zitten. Zo krijg je genoeg aandacht en weet je zeker dat je alles goed doet en goed leert. Je zal dus op je opleiding visagie veel aandacht krijgen van je docenten. Waardoor je het erg goed zal leren. En zo leer je jouw medeleerlingen ook goed kennen tijdens de opleiding visagie. Dat is natuurlijk heel erg leuk. Door de kleinere klassen zal je een fijnere ervaring hebben op je opleiding visagie. En zal je beter worden in het vak. Wat natuurlijk leuk is voor jou en erg goed voor je carrière.Reacties uitgeschakeld voor Snel mooier visagie kunnen doen door je opleiding visagie
Categorieën: Onderwijs

CultuurProfielSchool januari 16, 2020

Een basis aan ontwikkeling op creatief gebied biedt vrijwel elke school. Echter sommige scholen gaan een stuk verder. Ze bieden een extra inhoudelijk diepgaand programma waarbij leerlingen met een grotere motivatie zich op kunstzinnig vlak kunnen ontwikkelen. Maar niet alleen voor de leerlingen met een uitzonderlijke motivatie of een groot talent hebben hier profijt van. Op een CultuurProfielSchool gaat elke leerling profijt hebben van meer kans zich op creatief vlak te ontwikkelen. 

CultuurProfielschool en externe partners

Een Cultuurprofielschool haalt veel externe partijen de school in. De deuren van de school staan open en leerlingen worden geïnspireerd door voorbeelden van buiten de school. Vanuit Kleinkunstig kunnen we daarin een belangrijke rol spelen. Ons netwerk van professionele workshopleiders (ruim 250 kennen we) brengt ervaring met het beroepsveld de school in. Ze vullen daarmee de kennis van de docenten aan; het is complementair. In elke kunstdiscipline bieden we deze mogelijkheid.

Workshops op een CultuurProfielSchool

Workshops zijn een uitgelezen kans om leerlingen kennis te laten maken met een vernieuwende kunstvorm, om wellicht een kunstdiscipline die jullie zelf niet aanbieden. Ze kunnen bijvoorbeeld onder begeleiding van professionele tekstschrijver en vormgevers een eigen magazine ontwikkelen of onder begeleiding van een installatiekunstenaar een eigen kunstwerk voor in de aula maken. Workshops op school zijn daarmee een goede mogelijkheid om samenwerking met partijen buiten de school aan te gaan. 

Cultuurdag op de CultuurProfielSchool

Een Cultuurdag is een dag waarop er een grote diversiteit aan workshops tegelijk op school worden georganiseerd. Vanuit Kleinkunstig organiseren we Cultuurdagen met grote regelmaat. Het zijn dagen met soms vier workshopleiders, maar ook dagen met wel 50 workshopleiders. Het hangt af van het budget, aantal leerlingen en natuurlijk de wensen vanuit de school. Het spannende aan een Cultuurdag is dat je leerlingen een grote verscheidenheid aan workshops aanbiedt, ze kunnen dus kennismaken met allerlei disciplines en ook vanalles combineren. Ze kunnen bijvoorbeeld in de eerste ronde de workshop Moderne Dans volgen, daarna de workshop Vloggen en daarna de workshop Virtual Reality. Bedenk het en het is mogelijk!

https://www.kleinkunstig.nl
Reacties uitgeschakeld voor CultuurProfielSchool

Extra hulp voor kinderen met huiswerkbegeleiding in Hengelo juni 27, 2019

Artikelpromotie

Op vrij jonge leeftijd mogen leerlingen al beginnen om een studie te volgen dat de toekomstige loopbaan zal bepalen. Het begint allemaal op de middelbare school waarbij het niveau als is bepaald aan de hand van de CITO toets en de beoordeling van de basischool. Leerlingen worden op de middelbare school opgeleid om het niveau Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO of VWO.

Net als op de basisschoold geldt voor het voortgezet onderwijs een onder- en bovenbouw. De onderbouw is de basis voor het vervolgonderwijs en dit wordt bepaald in klas 1 en 2. Ook wordt er bepaald op welk niveau leerlingen mogen doorgaan, waarbij er rekening wordt gehouden met het gemiddelde cijfer op het rapport. Des te belangrijker om vakken die moeilijk zijn voor leerlingen, extra te trainen. Dat kan met Huiswerkbegeleiding of bijles!

 

Huiswerkbegeleiding in Hengelo: de eerste stap richting een gewenst niveau

Iedereen heeft wel een zwakte in bepaalde vakken op school. Echter zou het zonde zijn dat leerlijngen onder hun niveau naar de bovenbouw gaan door 1 type vak die toch lastig zijn. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn door reken vakken, taalvakken, economische vakken of praktijkvakken. Door daar extra aandacht aan te geven en te trainen, voorkom je dat je kind onnodig op een lagere niveau wordt geplaatst.

Met huiswerkbegeleiding in Hengelo bij Edu-Oost wordt er alles aan gedaan om te zorgen dat jouw kind een voldoende scoort op de vakken waar nu onvoldoende wordt gescoord. Met behulp van een moderne leeromgeving met ervaren vakdocenten én volledige aandacht krijgen leerlingen dé studiebegeleiding die ze nodig hebben.

 

Huiswerkbegeleiding klassen vs reguliere klassen

In tegenstelling tot reguliere klassen waar 30 leerlingen zitten, krijgen leerlingen in Huiswerkbelgeiding klassen de volledige aandacht die ze nodig hebben. Stel je voor dat een docent in 45 minuten 30 leerlingen allemaal evenveel aandacht en hulp moet bieden, dan kan niemand even goed geholpen worden. Vooral ook de leerlingen die dit het hardst nodig hebben.

Lang niet al het huiswerk wordt gecontroleerd door docenten van reguliere klassen en wordt er overhoord. Kies daarom voor huiswerkbegeleiding voor je kind!

Reacties uitgeschakeld voor Extra hulp voor kinderen met huiswerkbegeleiding in Hengelo

Waarom zoekmachine optimalisatie ( SEO ) zinvol is maart 11, 2019

Artikelpromotie

Waarom SEO nog steeds belangrijk is

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor het beter vindbaar worden voor gerichte bezoekers

Je leest weleens op forums en blogs dat zoekmachine optimalisatie geen zin meer heeft vanwege de vele veranderingen die Google doorvoert in de algoritmes. Toch blijft dat SEO nog steeds heel zinvol te zijn. De algoritme veranderingen zijn er juist op gericht dat de juiste relevante content wordt getoond aan gebruikers van de Google zoekmachine. Bij Crossmedia House zijn we al jarenlang intensief bezig met het optimaliseren van websites om ze hoger in google te krijgen. Uit ervaring zien we dat organisch bezoekersverkeer nog steeds de meest waardevolle conversies opleveren. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in het kort;

 • SEO concentreert zich op een hoge positie in zoekmachines
 • Google is de grootste zoekmachine en belangrijkste zoekmachine in Nederland
 • Een top5 positie in Google krijgt ca. 80% van de kliks bij zoekopdrachten

Organische bezoekers naar de website: de voordelen

Iedere website of webshop wil graag goed gevonden worden in zoekmachines. Dat komt omdat een zoekmachine gemeengoed is geworden en wij allemaal gebruik van maken als we iets willen zoeken, kopen, bestellen, reserveren of meer informatie erover willen weten. Google is al jarenlang de grootste zoekmachine ter wereld. In Nederland heeft Google een marktaandeel van ruim 97%. Het spreekt voor zich dat je daarom goed gebruik maakt van de mogelijkheden om jouw bedrijf goed zichtbaar te maken in Google. Maar hoe doe je dat?

De meeste zaken en technieken om je website goed vindbaar te maken zijn geen geheim. Het internet staat vol met tips en tricks die ervoor zorgen dat je beter gevonden kunt worden. De meest voor de handliggende zaken zijn;

 • Maak je website indexeerbaar voor Google
 • Maak gebruik van meta informatie
 • Schrijf altijd relevante content voor je doelgroep

Toch is SEO vaak een ondergeschoven kindje binnen de marketing van veel bedrijven. Daarom is het goed om even stil te staan bij waarom SEO toch wel belangrijker is.

SEO vs SEA: what to do?

Voor een goed SEO strategie is het belangrijk om te beginnen bij de basis. En dat is: wat voor producten of diensten verkoop ik en wat zijn de oplossingen die ik biedt?

Aan de hand van deze vragen kun je namelijk de structuur bepalen van je website en belangrijker de menustructuur. De menustructuur bepaalt hoe je bezoekers zich kan navigeren, waar hij of zij de informatie kan vinden om vervolgens natuurlijk een aanvraag in te doenen. Eenmaal bepaald wat je structuur wordt is het goed dit te bevestigigen aan de hand van de zoekwoorden volumes en data die Google verzamelt.

Met behulp van Google keyword planner kun je namelijk inzichelijk krijgen HOE het zoekgebdrag is van je klanten. Gebruikers in Google zoeken op de meest diverse manieren om datgene te vinden waar ze naar op zoek zijn. Denk aan synoniemen, verkeerd getypte zoektermen, veelgebruikte spreekwoorden en/of uitdrukkingen, maar ook in het uitschrijven van de vraag. Voorbeelde zijn bijv.

 • Hoe kan ik een autolamp vervangen?
 • Wat is de hoofdstad van de V.S.
 • Waarvan wordt cement gemaakt?

Werkelijk alle zoekdata dat ingevoerd wordt in Google wordt verzameld en als database aangehouden zodat marketeers gebruik kunnen maken van deze informatie door er slim mee om te gaan. Google geeft ook zelfs inzage in zoekwoord analyses en trends. Zo weet je wanneer je tijdig slim kunt inspelen op extra vraag vanuit de markt in bepaalde seizoenen of periodes van het jaar.

Online adverteren ter aanvulling

Het grote nadeel van SEO is dat het tijd kost om goed gevonden te worden met je website of webshop. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces waar je elke week mee bezig moet zijn. Het relevant houden en het bedenken van nieuwe content is hierbij een vereiste. We snappen goed dat is tijdrovend werk is, iets waar je niet op zit te wachten. Daarom kun je het SEO proces ook uitbesteden bij Crossmedia House.

Wil je liever niet wachten, maar direct resultaat? Dan kun je overwegen om online te gaan adverteren. Online adverteren is dé inkomstenbron voor Google en hiervoor stelt Google het AdWords advertentieplatform te beschikking voor bedrijven. Hoe het werkt, leggen we hieronder uit.

AdWords campagne starten

Wil je online adverteren in Google? Dan kun je een AdWords campagne starten. Hiervoor dien je eerst een AdWords account te maken (gratis), je betalingsprofiel in te stellen voor automatische incasso aan Google en vervolgens ben je klaar om te gaan adverteren.

Maar hoe ga je aan de slag? Voor beginnelingen biedt Crossmedia House de oplossing door de campagne helemaal op te bouwen zodat deze voldoet aan de doelstellingen van je campagne. Voor elk bedrijf is dat natuurlijk weer anders. Online adverteren kun je inzetten voor:

 • Direct bovenaan staan in Google
 • Zichtbaarheid voor je naamsbekendheid
 • Tijdelijk veel conversies genereren (actiematig)
 • De concurrentie voor blijven in Google

Wat belangrijk is om te weten is dat adverteren kostbaar kan zijn. Voor elke klik op je advertentie in Google, betaal je een klikprijs. Deze klikpijs wordt door een veilingsysteem in Google bepaald en dat kan variëren van enkele centen tot tientallen euro’s. Factoren zoals hoeveelheid aanbieders, het aantal zoekers in het Google zoekplatform en actuele biedprijzen bepalen deze klikprijs. Maakt het AdWords daarom altijd een dure investering? Dat hangt ervan af. Verkoop je producten met een lage marge en moet je dus massa draaien, dan is AdWords wellicht niet de juiste investering. Heb je echter aan 1 goede aanvraag je investering terugverdient én weet je dat het aantal concurrenten gering is? Dan is AdWords een uitstenede aanvulling voor jouw online markting.

Zoekmachine optimalisaite voor jouw bedrijf?

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor SEO of SEA voor jouw bedrijf en wil je het professioneel uitbesteden? Neem dan contact op met Crossmedia House via 074-8512665 of stuur ons een mail op info@crossmediahouse.nl. Bekijk onze SEO pakketten online om direct te zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

 

https://www.crossmediahouse.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Waarom zoekmachine optimalisatie ( SEO ) zinvol is

Als jij de touwtjes graag in handen houdt november 12, 2018

Artikelpromotie

Een sterke persoonlijkheid gezocht

In bedrijven die groeien ontstaat een toenemende vraag naar secretaresses. De reden hiervan is simpel. De directie en de managers bij een bedrijf krijgen er steeds meer werkzaamheden bij nu de economie weer aan het aantrekken is. Het is dan ook de hoogste tijd dat ze worden bijgestaan door een secretaresse die hun werkzaamheden voorbereidt en deels uitvoert waardoor ze hun vak goed kunnen uitoefenen. Wanneer het beroep van secretaresse jou aantrekt is het wellicht interessant om de opleiding secretaresse te volgen. Het is een vak voor vrouwen maar ook voor mannen met een sterke persoonlijkheid. Je moet namelijk stressbestendig zijn en tegelijkertijd op een zo goed mogelijke manier je werk kunnen doen. Jij bent de steun en toeverlaat van de directie of manager.

Taken die je uitvoert

Wil jij secretaresse worden, dan is het goed om te weten welke taken je moet gaan uitvoeren. Allereerst ben je het aanspreekpunt. Jij wordt aangesproken door klanten en leveranciers die contact willen opnemen. Je moet die contacten regelen. Jij beheert immers de agenda van het management of van de directie. Het is dan ook aan jou om degene die contact wil hebben op een nette manier te vragen om een afspraak te maken. Daarnaast is het jouw taak om de taken van jouw meerdere netjes uit te werken. Moet er correspondentie plaatsvinden, dan gaat dat van jou uit. Jij krijgt door welke brieven er moeten worden gestuurd. Daarnaast krijg je te horen hoe orders moeten worden uitgezet binnen het bedrijf of de organisatie. Los van deze zaken is het tevens aan jou om bijvoorbeeld reizen van jouw meerdere te regelen. Jij verwerkt de boeking van hotelkamers en eventueel vluchten met het vliegtuig. Je bent, kortom, een onmisbare rechterhand binnen het bedrijf. We hebben het dan ook over een uitdagende functie.

Reacties uitgeschakeld voor Als jij de touwtjes graag in handen houdt

Rijschool Utrecht september 12, 2016

Artikelpromotie

Rijschool Utrecht

Rijschool Snel is gevestigd in Utrecht en heeft kwaliteit, hoogslagingspercentage, goedkope pakketten en goede service. Rijschool Snel geeft jarenlang rijles in Utrecht en omstreken.

Een proefles aanvragen is bij Rijschool Snel in Utrecht geheel vrijblijvend. Deze proefles wordt aangeboden voor een goede start van de rijlessen.

Je wordt in Utrecht opgehaald. Door onze proefles ontdekken we samen welk lespakket bij jou past. We passen de rijlessen aan jouw tempo aan. Wachttijden vinden we verloren tijd. Daarom hebben we die niet. Je kan snel aan de slag!

In Utrecht je rijbewijs halen kan echt snel bij Rijschool Snel. Al ruim 10 jaar lang zijn we al een begrip in Utrecht. Hoe snel precies je je rijbewijs kan halen, hangt af van je rijervaring, je leeftijd en je rijvaardigheid.

Zin om rijlessen te volgen in Utrecht tegen een betaalbare prijs? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact op met Rijschool Snel in Utrecht en vraag direct geheel vrijblijvend een proefles aan en volg je lessen samen met onze instructeur in Utrecht!

http://www.rijschoolsnel.nl
Reacties uitgeschakeld voor Rijschool Utrecht
Categorieën: Onderwijs

Rijschool Nieuwegein september 10, 2016

Artikelpromotie

Rijschool Snel is gevestigd in Nieuwegein en heeft kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en goede service. Rijschool Snel geeft jarenlang rijles in Nieuwegein en omstreken.

Eindelijk 16,5 jaar geworden en kom je uit Nieuwegein? Nu kun je vast niet wachten om de weg op te gaan. Het is de hoogste tijd voor rijlessen van Rijschool Snel in Nieuwegein!

Een proefles aanvragen is bij Rijschool Snel in Nieuwegein geheel vrijblijvend. Deze proefles wordt aangeboden voor een goede start van de rijlessen. Je wordt in Nieuwegein opgehaald. Door onze proefles ontdekken we samen welk lespakket bij jou past. We passen de rijlessen aan jouw tempo aan. Wachttijden vinden we verloren tijd. Daarom hebben we die niet. Je kan deze week nog aan de slag in Nieuwegein!

Zin om rijlessen te volgen in Nieuwegein tegen een betaalbare prijs? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact op met Rijschool Snel in Nieuwegein en vraag direct geheel vrijblijvend een proefles aan en volg je lessen samen met onze instructeur in Nieuwegein!

http://www.rijschoolsnel.nl
Reacties uitgeschakeld voor Rijschool Nieuwegein
Categorieën: Onderwijs