Artikelpromotie
Image default
Sport

FoodFitness | Personal trainer Veenendaal

Mijn personal training volg ik bij FoodFitness, Veenendaal. Daar ben ik via een kennis terecht gekomen. Hij had namelijk heel erg positieve verhalen over hen, toen ik aangaf dat ik op zoek was naar een personal trainer uit Veenendaal. Ik ben zelf een ondernemer en heb daardoor niet heel veel tijd om te sporten. Maar toch wil ik graag gaan sporten. Omdat ik zodoende overdag ook veel fitter ben en blijf. Maar dat moet dan wel op zo’n optimale manier gaan, dat het niet teveel tijd kost. Toen ik het daar met iemand over had, schoof hij dus FoodFitness naar voren. Zij schijnen zich niet alleen op het sporten te focussen. Maar ook op de voeding. Met een heel schema en doelstellingen. En dat zou erg goed werken! Daarom ben ik naar de website gegaan.

Topfit worden

Daar las ik allerlei dingen over hoe zij te werk gaan en zag ik meer informatie over de personal coaches. Dat zag er allemaal heel erg professioneel uit! Ook de zaal zelf waar wordt gesport. Daarnaast lag inderdaad de focus heel erg op de voeding. Want je kunt bijvoorbeeld wel gezond willen afvallen, maar met alleen sporten lukt dat niet. Daar hoort ook een goed voedingsschema bij. Zodoende heb ik contact met hen opgenomen om te gaan praten over de mogelijkheden. Natuurlijk vonden zij het heel erg leuk dat ik bij hen terecht ben gekomen door een klant van hen.

Ik ben daar dan ook op gesprek geweest om te praten over mijn doelstellingen en waarom ik überhaupt wil gaan starten met personal training. Dit heb ik allemaal verteld en vonden zij positief om te horen. Zodoende zijn we gestart en heb ik inmiddels al een paar trainingen gehad. Ook ik kan hen zeker aanbevelen als je, terwijl je weinig tijd hebt, wilt afvallen of fitter wilt worden.