Menu

Een kijkje in het aanbod aan telefoonhoesjes juni 14, 2021

Artikelpromotie

De telefoon is de afgelopen decennia razend populair geworden en daarmee zijn ook telefoonhoesjes onmisbaar geworden. Het aanbod aan telefoonhoesjes is dan ook enorm, waardoor er voor ieder wat wils is. Desondanks is het hierdoor zo gemakkelijk nog niet om een geschikte variant voor jouw telefoon te vinden, want wat houdt voor jou het ideale iPhone SE 2020 hoesje in? Om jou een handje te helpen in jouw zoektocht naar de perfecte case bieden wij jou in dit artikel een kort overzicht van de mogelijkheden! Voor het gehele assortiment aan iPhone hoesjes kun je echter beter direct een kijkje nemen op de website van iPhonehoesjes.nl, dus aarzel vooral niet om daar een bezoekje aan te brengen.

Flipcases voor volledige bescherming

Laat jij je telefoon nogal eens rondslingeren of glipt hij soms zomaar uit je handen? Dan zal jij gebaat zijn bij een flipcase voor volledige bescherming van je telefoon. In veel gevallen kun je ook een aantal pasjes in de flap stoppen, zodat je ook die altijd bij de hand zal hebben.

Een hypermoderne hardcase

Als jij je telefoon niet zo vaak per ongeluk laat vallen, maar voor de zekerheid toch wil beschermen, is het aan te raden om te kiezen voor een hypermoderne hardcase. Zoals de naam al doet vermoeden, is het hoesje hard en voorkomt het daarmee dat de achterkant van je telefoon beschadigd raakt. Net als andere soorten hoesjes is ook de hardcase in uiteenlopende kleuren te verkrijgen.

Goede bescherming met een schokbestendig hoesje

Neem jij je telefoon mee op wilde avonturen? Dan zal het schokbestendige hoesje zeker van pas komen. Dit hoesje is namelijk waterdicht en beschermt jouw mobiel tegen flinke stoten. Daar staat echter tegenover dat het hoesje relatief groot is qua omvang, wat dus belangrijk is om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een geschikt hoesje.

https://iphonehoesjes.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Een kijkje in het aanbod aan telefoonhoesjes

Welk telefoonhoesje past bij jou? januari 10, 2020

Dat er massa’s telefoonhoesjes op de markt zijn, moge duidelijk zijn. En zo vreemd is dat niet! Behalve dat telefoons bescherming nodig hebben door dat ze steeds geavanceerder worden en grotendeels daardoor ook kwetsbaarder, heeft de smartphone zich al zeer ruime tijd verweven met de mens. Ja, voor veel mensen is het ondenkbaar geworden om zonder telefoon de deur uit te gaan, en dit heeft niet alleen te maken met hoeveel we een telefoon gebruiken en nodig hebben, maar ook met een stukje identiteit! Mensen hebben een voorkeur voor bepaalde merken, en die voorkeur dragen ze graag uit. En als het merk al niet uitmaakt, dan worden er vaak hoesjes aangeschaft met merken of afbeeldingen die wél bij je passen.  

Hoe bepaal je wat wel bij je past? Zakelijk en representatief 

Een telefoonhoesje heeft vooral als doel om jou in je behoeftes te voorzien, wat betekent dat je zelf op zoek moet gaan naar wat je het meeste mist of nodig hebt. Heb je altijd een te dikke portemonnee bij je en wil je alleen nog maar meenemen wat je écht nodig hebt, dan kun je het beste voor een hoesje kiezen die je open kunt klappen met gleufjes aan de binnenkant voor een paar pasjes of geld. Hierin kun je het zelf zo luxe maken als je wilt, tot aan echt lederen hoesjes toe. Dat scheelt zo weer een broekzak of tas, en het heeft vaak een zakelijke uitstraling.

De langkijker 

Voor zij die uren aan één stuk kijken naar bijvoorbeeld NetflixYoutube, en andere dingen, kan een standaard op je telefoon erg handig zijn. Zo’n standaard kun je óók los kopen of ingebouwd hebben met je hoesje, en ze bestaan zelfs in combinatie met grijpbare ring tegen klunzigheid. Zo heb je van alles en nog wat in één.  

De kluns 

Ben je het ook zat dat je keer op een keer een nieuwe (dure) telefoon aanschaft met abonnement maar dat er, hoe hard je het ook probeert, altijd een klunzig moment plaatsvindt? Dat je op dat moment dan je telefoon onhandig laat vallen, hij nog net op de zijkant van je been stuitert wanneer je hem op probeert te vangen, en het scherm vervolgens kapot valt? Dan is het een hele goede oplossing om een telefoon met een ring achterop het hoesje te regelen. Deze worden ook verkocht als losse accessoires, maar de ingebouwde versies zijn vaak net iets steviger. Steek je vinger door de ring heen terwijl je op je telefoon bezig bent, en voilà! Nooit meer een kapot scherm.  

De sterke individu 

Tegenwoordig kun je van vrijwel alle soorten merken en afbeeldingen iets vinden. En als het niet bestaat, of je wilt het combineren met één van de andere voordelen, zijn er ook sites te vinden waar je zelf ontworpen print of afbeelding kunt gebruiken om af te laten drukken voor jouw telefoon! Wanneer je meer geeft om het uiterlijk van je telefoon dan iets anders, kun je altijd nog voor simpele hoesjes gaan die misschien niet zoveel bescherming bieden, maar wel helemaal bij je passen!

De beschermer 

Als je het geen probleem vindt wat voor een overige functies je hoesje heeft zolang het je telefoon maar goed heel gaat houden, dan is het een goed idee om te kijken naar beschermende, stevige hoesjes. Deze hebben bijvoorbeeld een bumper op elke hoek zitten zodat de telefoon niet zomaar beschadigd raakt wanneer hij valt. In combinatie met een screen protector (die je eigenlijk sowieso altijd op je telefoon moet laten zetten, ongeacht je voorkeur) gaat je telefoon nog jaren mee. Voor zulke screenprotectors en andere goedkope telefoonhoesjes kun je bijvoorbeeld hier kijken.  

https://www.telefoonhoesje.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Welk telefoonhoesje past bij jou?