Menu

Een elektrische boiler met anti- kalk functie; de DAT ECO Premium. maart 24, 2020

Artikelpromotie

Een elektrische boiler met anti- kalk functie; de DAT ECO Premium.

Er is een nieuwe elektrische boiler op de markt; de DAT ECO Premium. Deze elektrische boiler heeft een anti-kalk functie wat de boiler een langere levensduur biedt.

Wanneer jouw huidige boiler te maken heeft met kalk, is het vaak prijzig om de boiler te laten ontkalken.

Het is daarom zeker het overwegen waard om te kiezen voor een boiler die daar tegen bestand is. Een anti- kalk boiler zorgt ervoor dat de boiler optimaal blijft werken en minder snel beschadigd raakt. Je kunt niet alleen tijd, maar ook geld besparen door het aanschaffen van een boiler die nagenoeg kalkvrij blijft. Maximaal besparen op onderhoudskosten dus.

Je merkt aan een boiler dat er sprake is van kalk wanneer het water langzamer door de kranen stroomt.

Je kunt er dan voor kiezen om deze te laten ontkalken. Dit gebeurt meestal door een vakman, die precies weet op welke wijze een boiler ontkalkt moet worden. Het reinigen van een verwarmingselement moet met de grootste precisie gebeuren. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boiler is het zeker aan te raden om te kiezen voor een anti- kalk boiler.

Deze boiler bespaart je niet alleen veel onderhoudskosten, maar zorgt er ook voor dat het water schoner en gezonder is. De DAT ECO Premium heeft een droge weerstand. Dat wil zeggen dat de anodes niet meer kunnen worden aangetast door kalk wat altijd in het water aanwezig is en dus ook niet vervangen hoeven te worden.
Ook is de elektrische boiler uitgerust met twee tanks wat er voor zorgt dat er minder warmte verlies plaatsvind.

Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in de verwarmingsbranche en weten dan ook als geen ander wat de consument wil en waar kwaliteit te koop is. Kwaliteit en een goed advies is dan ook zeer belangrijk.

De DAT producten worden dan ook alleen gemaakt in fabrieken binnen Europa, die wij zelf bezocht hebben en waar we regelmatig terugkomen om de kwaliteit iedere keer weer te testen en te verbeteren.

Deze boiler, maar ook vele andere kwaliteits boilers zijn te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers
Reacties uitgeschakeld voor Een elektrische boiler met anti- kalk functie; de DAT ECO Premium.

Weldadig douchen en toch besparen oktober 28, 2019

Artikelpromotie

Weldadig douchen en toch water besparen.

 

Het is mogelijk met de ECO Wellness douchekop!

Iedereen is natuurlijk dol op lekker douchen, na het sporten of in de ochtend om even wakker te worden, of gewoon als het koud is buiten even heerlijk onder de warme douche.

Maar iedereen is niet dol op een hoge energie en water rekening. Daarom is er nu een alternatief voor een gewone douchekop.

Een stortdouche is eigenlijk niet meer van deze tijd. Het water dat er verspilt wordt is gewoon te veel. Een gewone douchekop is prima, maar het kan altijd beter! En zuiniger en dat hoeft nog niet te betekenen dat je dan zou moeten inboeten op comfort.

Bij de ECO Wellness douchekop zit in het handvat een klein gaatje, vanuit dit gaatje wordt er lucht meegezogen in het water. Zo simpel. Maar wel goed voor een besparing tot wel 30%. 

Zo onstaat er een turbulentie die dan weer een versnelling veroorzaakt van de doorstroom van het water.

Op die manier kan er dus tot wel 30% minder water worden verbruikt zonder dat je ook maar iets van verschil merkt van een traditionele douchekop.

De ECO Wellness douchekop maakt het verschil door middel van het inwendige ontwerp van de douchekop en de vorm van de spuitkoppen.

Bovendien is het ook nog eens stukken beter voor je huid en je haar. Het water is veel zachter.

 

 

Kortom, mocht u toch toe zijn aan een nieuwe (en dan het liefst waterbesparend natuurlijk) douchekop, kijk dan een op de website van elektrischeboiler.eu. Zij verkopen niet alleen douchekoppen, maar tal van groene vondsten. Zo zijn er elektrische boilers, elektrische CV’s, combi CV’s, zonneboilers, elektrische kachels, luchtcollectoren, doorstroomapparaten, warmte pompen en nog veel meer. Plus uitgebreide informatie en Nederlandstalige handleidingen. Hoe handig is dat?

 

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires
Reacties uitgeschakeld voor Weldadig douchen en toch besparen