Menu

Profiteer van een snelle levering als u hier uw dozen gaat kopen juni 18, 2018

U verpakt regelmatig producten voor uw bedrijf en daarvoor wilt u de juiste dozen kopen. Echter, het is wel belangrijk dat u ze op tijd in huis heeft. Zo kunt u uw producten snel verkopen. Vooral bij producten met een houdbaarheidsdatum, zoals etenswaren, is een snelle levering van de verpakking essentieel. Bij De Jong Verpakking begrijpen ze dit belang als geen ander. Daarom is dit bedrijf u zeven dagen per week van dienst. Kiest u voor een verpakking uit voorraad, dan heeft u deze al binnen 24 uur binnen. Gaat u voor op maat gemaakte dozen met bedrukking? Dan duurt het doorgaans 2 tot 5 werkdagen voordat uw verpakking wordt geleverd.

Laat uw dozen meteen bedrukken als u deze gaat kopen

Ga eens langs bij een specialist als De Jong Verpakking als u standaard dozen wilt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaanse vouwdoos. Daarnaast levert deze specialist ook maatwerk. Zo maken ze golfkarton trays op maat, zodat u uw producten gemakkelijk kunt vervoeren. Naast het formaat van de dozen, is ook de opdruk ervan maatwerk. Met een bedrukte tray presenteert u uw merkproducten immers optimaal aan zowel uw klanten als op het uiteindelijke verkooppunt. Daarom maakt de specialist het mogelijk om uw dozen tegen een scherpe prijs te voorzien van fotobedrukkingen. Zo zorgt u voor een perfecte verpakking voor uw producten die de aandacht trekt van toekomstige klanten.

Voor verschillende toepassingen kunt u bij de specialist geschikte dozen kopen

Er zijn diverse situaties voor het kopen van dozen. Misschien levert u fruit en groente aan uw klanten en gebruikt u golfkarten trays. Zo kunt u de producten op een representatieve manier leveren aan uw klanten. Of misschien heeft u een product ontwikkeld dat u efficiënt wilt vervoeren door middel van een Amerikaanse vouwdoos. Wat uw toepassing ook is, bij De Jong Verpakking kunt u er altijd de juiste dozen voor kopen. Bij dit bedrijf heeft u namelijk keuze uit een ruim assortiment aan dozen in standaardformaten. Vindt u in dit assortiment niet helemaal waarnaar u op zoek bent? Geen probleem, want de specialist levert ook maatwerk. Wat uw toepassing ook is, bij dit bedrijf vindt u er altijd een geschikte doos voor.

Categorieën: Vervoer en transport