Menu

Maatwerk website april 29, 2021

Artikelpromotie

Online vindbaar zijn

Online vindbaar zijn is voor vele bedrijven erg belangrijk geworden de afgelopen jaren. Steeds meer dingen gebeuren via het internet. Daarom kun je maar beter goed zichtbaar zijn voor de wereld op het internet. Dat is dan ook de reden waarom een maatwerk website zo belangrijk is voor jouw bedrijf. Je wilt goed gevonden worden en klanten bereiken. Dat gebeurd als jouw site goed aansluit bij jouw bedrijf. Een website is toch een beetje het visitekaartje van je bedrijf. Het laat zien wat je doet, wat je biedt en wat je stijl is. Een website kan binnen een paar seconden iemand aanspreken of juist niet. Een goede online site is dus erg belangrijk kun je wel zeggen. Een maatwerk website is er een die helemaal bij jouw bedrijf aansluit. Zo kun je jezelf het beste presenteren op het internet. Laat daarom jouw site maken door professionals, dan is tevredenheid gegarandeerd!

 

Een passende website creëren

De website die je lanceert wil je natuurlijk zo goed mogelijk in elkaar hebben. Je wilt een unieke site die goed te vinden is op google en ook nog eens helemaal naar jouw huisstijl gecreëerd is. Een maatwerk website laten maken door een professioneel bedrijf kan dit waar maken. Zij kunnen een unieke website voor jouw bouwen die perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf en ze zorgen dat hij goed vindbaar is. De voordelen op een rijtje:

–       Website is geschikt voor verschillende apparaten

–       Onderhoud en beheer wordt gedaan

–       Zelf beheren als je dat wil

–       Geoptimaliseerd voor het internet

–       Een unieke website die aansluit

–       Tevreden resultaat gegarandeerd

Klinkt hartstikke goed die voordelen, daarom is er geen reden om het niet te doen. Dit is toch alles wat je als bedrijf wil? Laat dan nu jouw maatwerk website maken door een professioneel bedrijf.

https://www.customwebsite.nl
Reacties uitgeschakeld voor Maatwerk website

Een uniek webdesign bepaalt de uitstraling van uw bedrijf februari 27, 2020

Artikelpromotie

Bij een professioneel bedrijf hoort ook een professionele website. Laat uw website dan ook onderscheidend zijn in vergelijking met concurrerende bedrijven. In deze tijden is het een flinke uitdaging om origineel te zijn met uw bedrijf. Mocht uw bedrijf gevestigd zijn in Eindhoven, dan zijn er genoeg webdesigners om u te voorzien van een uniek webdesign. Of uw huidige website nou toe is aan een kleine re-branding of aan een gehele metamorfose, uw website zal waar nodig geheel verzorgd worden door professionele webdesigners. Naast een mooi ontwerp is het namelijk ook belangrijk om gevonden te worden. Om uw producten of diensten te verkopen is uiteindelijk waar naar streeft, toch?

Waarom een mooi webdesign belangrijk is voor uw bedrijf
De aanschaf van een website wordt vaak tot het laatste moment uitgesteld. Maar u moet weten dat er best wel wat tijd in het ontwerp van een unieke website kan zitten. En daarnaast is een website uiteindelijk zeer bepalend voor de omzet van uw bedrijf. Er zijn genoeg voorbeelden van bedrijven uit het verleden die hier geen potentie in zagen… Laat u dit niet gebeuren en met uw bedrijf het tegenovergestelde bewijzen met een optimale (online) uitstraling! Deze uitstraling onderscheidt de uiteindelijke website of webshop. Compositie, kleur, lettertype en afbeeldingen, allemaal bepalend voor de vormgeving van uw website waarmee u wilt opvallen. Als u dan toch bezig bent, zorg dan tevens dat uw site responsive wordt opgebouwd. Dit houdt in dat uw website op zowel desktop als mobiele apparaten goed te bekijken is.

Gevonden worden doormiddel van online marketing

Een hoogwaardig webdesign is de eerste stap. Maar hoe wordt uw website ook daadwerkelijk gevonden door uw publiek? U kunt nog zo’n mooie website hebben, zonder bezoekers zal uw website helaas zijn doel niet bereiken. Online marketing Eindhoven helpt u om gevonden te worden! Bijvoorbeeld door zoekmachine optimalisatie. Met de hulp van geselecteerde trefwoorden, die verwerkt worden in teksten op uw eigen website of op externe sites, zal uw website steeds hogerop komen te staan in Google. Bedenk daarom goed op welke sleutelwoorden u gevonden wilt worden. Als dakdekker in Eindhoven zou dit dan bijvoorbeeld “dakdekker Eindhoven” zijn. De websites die u bovenaan in Google aantreft, maken absoluut gebruik van goede online marketing. Als u hier tussen (en liefst boven) wilt komen staan, zult u de concurrentiestrijd moeten aangaan. Het is ook verstandig om naamsbekendheid op te bouwen via social media. Facebook, Instagram en LinkedIn zijn platformen waarop u uw bedrijf snel, eenvoudig én gratis kunt promoten met eigen gemaakte berichten, foto’s en video’s. Mocht u niet weten waar u moet beginnen? De marketingspecialisten in Eindhoven staan te popelen u op weg te helpen!

Zoek naar een erkend bureau voor de beste resultaten
Voor het absolute totaalplaatje rondom uw website zijn er in Eindhoven reclamebureaus die u zowel van de beste  online marketing als van een kwalitatief hoogwaardig webdesign voorzien. Net zoals uzelf gevonden wilt worden, zoet u voor de meest erkende bedrijven via Google heel simpel naar: webdesign Eindhoven. Bent u ook op andere locaties gevestigd met uw bedrijf? Pas uw online marketing hier dan op aan. Zo zult u niet alleen in Eindhoven gevonden worden, maar ook in alle andere steden in binnen- en buitenland. De meest erkende reclamebureaus weten wel raad. Wacht niet te lang, de concurrentie zit ook niet stil!

Reacties uitgeschakeld voor Een uniek webdesign bepaalt de uitstraling van uw bedrijf

Goedkope website laten maken september 5, 2019

Artikelpromotie

Wil je een goedkope website laten maken? De websitebouwer van Markvoort Online is in staat om op korte termijn een voordelige website voor je bedrijf te ontwikkelen. Voor eenmalig € 500,- heb je een professionele website die in WordPress is gemaakt en je dus ook zelf eenvoudig kunt beheren. Volledig geoptimaliseerd voor tablets en smartphones en ook vriendelijk voor Google, zodat je website ook goed gevonden kan worden in de zoekresultaten. 

Websites te gebruiken voor alle branches

Of je nu een kapperszaak, restaurant, schildersbedrijf of misschien een adviesbureau hebt, de goedkope websites van Markvoort Online zijn niet alleen professioneel maar ook erg flexibel. De designs worden volledig aangepast aan de huisstijil van jouw organisatie en qua inhoud wordt de website helemaal zo ingevuld zoals jij dat zelf wilt. Op deze manier kunnen we van een voordelige ‘basis’ website een website maken die toch uniek is en toepasbaar is voor bedrijven in alle branches. 

Eenvoudig en snel online met een goedkope website 

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een van de voorbeeld designs uit die jou aanspreekt. Dit design wordt dan gebruikt als basis voor jouw nieuwe website. Je hoeft alleen maar je logo, tekst en afbeeldingen op te sturen en de website bouwer doet de rest! Binnen 7 dagen ontvang je een link naar je nieuwe website zodat je deze kunt bekijken en hier feedback op kan geven. En na een of meerdere aanpassingsrondes kan dan je nieuwe website online. 

Heel veel functionaliteiten zijn gewoon inbegrepen

Een portfolio om jouw werk te laten zien, een FAQ voor je meest gestelde vragen, het weergeven van YouTube video’s, koppelingen met Social, contactformulieren en call-to-action buttons. Je kan het zo gek niet bedenken maar alles is mogelijk en zit gewoon inbegrepen in deze goedkope website

Deze voordelige websites worden gebouwd in het populaire platform dat WordPress heet. Ideaal om relatief snel en eenvoudig een professionele website mee te bouwen. En je hebt hiermee de mogelijkheid om ook zelf aanpassingen te doen in je website. Zo kan je een eigen account krijgen op de website om bijvoorbeeld zelf je teksten en afbeeldingen te wijzigen. 

Omdat het laten maken van een professionele website vaak een grote investering is komt Markvoort Online met een passende oplossing voor alle ondernemers die een betaalbare website willen hebben en op korte termijn online willen.

Eenvoudig en snel een offerte aanvragen

Heb je interesse in een website van Markvoort Online? Dan kan je via de website eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Je vult je gegevens in en geeft aan naar welk ontwerp jouw voorkeur naar uit gaat. Alle voorbeeldwebsites kun je via de website ook live bekijken op een demo!  Na de aanvraag wordt er altijd contact met je opgenomen om je bestelling te bevestigen en om alle gegevens samen door te nemen.  Ook is het mogelijk om het bedrag van deze voordelige site alsnog in twee keer te voldoen.

https://www.markvoort.online/goedkope-website-laten-maken/
Reacties uitgeschakeld voor Goedkope website laten maken

Een professioneel ontworpen logo onderscheidt jou van de rest december 7, 2018

Artikelpromotie

Je hebt tegenwoordig allerlei apps die een logo voor je ontwerpen. En natuurlijk wil je het ook zelf graag proberen en pak je potlood en liniaal om iets neer te pennen. Maar als je even geen creatieve ingeving hebt, kun je je logo laten ontwerpen. Je bent dan geen tijd kwijt aan het wachten op een creatief moment, maar hebt bij Vrijdag Online al binnen een week je logo. Natuurlijk wordt het logo ontworpen aan de hand van de richtlijnen die jij geeft. Het mooie is, dat je voor een prijs eigenlijk drie ontwerpen krijgt. En je kunt dan zelf kiezen wat het beste past en nog eens kleine aanpassingen laten doen.

Pakkend logo

Je logo moet in een oogopslag aangeven waar jij of je bedrijf voor staan. Grote merken en hun logo’s zijn niet voor niks zo groot geworden. Hun imago sluit aan bij alles wat ze uitstralen. Een logo is hiervan het verlengde. Of je nu de billboards langs de weg als etalage van je bedrijf wilt gaan gebruiken, lichtreclame bij je bedrijfspand wilt plaatsen of het laatste detail op je notitieblokje wilt hebben, met een goed logo maak je alle reclame-uitingen in een keer af.

Kleur, lettertype, vorm

Een goed logo wordt ontworpen door de professional die afgestudeerd is en ervaring heeft. Als je zelf nog niet weet welke kleur, kan hij je informeren over de betekenis van diverse kleuren en wat ze met een consument doen. Het geel van McDonalds en het blauw van KLM staat ergens voor. Dat wil je ook met jouw logo. Ook het lettertype zegt iets. Het kan heel sierlijk of juist stoer. Het is verfijnd of krachtig. Wat wil je uitstralen? Een logo hoeft niet altijd letters te bevatten. Het kan ook vooral een tekening of vorm zijn, die meteen zegt waar het om draait. Schakel daarom de hulp in bij het ontwerp van je logo. Je bent uiteindelijk beter af.

Reacties uitgeschakeld voor Een professioneel ontworpen logo onderscheidt jou van de rest
Categorieën: Webdesign

Goedkope website laten maken maart 29, 2016

Artikelpromotie

Voor mijn startende onderneming wil ik een goedkope website laten maken door SiteToGo. Graag leg ik in dit blogje uit hoe ik op de website bouwers van SiteToGo ben gekomen en hoe het uiteindelijke resultaat van mijn responsive website is geworden.

Goedkope website laten maken

Ik ben op ‘goedkope website laten maken’ gaan Googelen. En al gauw vond ik een webdesign bureau dat goedkope websites maakt, aldus zijzelf. En dat was SiteToGo. Zij stonden organisch bovenaan in Google. En ik vind het erg belangrijk dat mijn website bovenaan in de zoekmachine komt. Iedere website bouwer lijkt wel te roepen dat te kunnen. Maar er kan er maar één bovenaan staan. En in dit geval is dat SiteToGo.nl. Daarom lijkt het mij ook het meest logische dat zij er het meeste verstand van hebben. Ik heb dan ook op hun website gekeken en las iets over hun werkwijze. Ze gaven aan dat wanneer zij een website bestelling binnen krijgen, er direct telefonisch contact wordt opgenomen om te praten over wat voor een goedkope website ik wil laten maken. Vervolgens zal degene die mijn website dan gaat maken ook contact met mij opnemen. Dan wordt er overlegd over de kleuren en wat het doel moet zijn van de website. Bij mij zal dat het contact opnemen worden. Ik besloot dan ook om bij de websites die zij eerder al hebben gemaakt, te kijken of dat er daar ook op wordt gestuurd. En al gauw merkte ik dat alle websites hierop geoptimaliseerd waren. Ook vond ik alle goedkope websites er erg mooi uit zien. Daarom besloot ik dan ook om een website bestelling te doen bij dit webdesign bureau uit Veenendaal.

Website gemaakt

Uiteindelijk hebben zij dus mijn website gemaakt. En hij is prachtig geworden! En dat allemaal voor zo’n goedkope prijs van €450,-!

Reacties uitgeschakeld voor Goedkope website laten maken
Categorieën: Webdesign