Menu

Een professioneel ontworpen logo onderscheidt jou van de rest december 7, 2018

Je hebt tegenwoordig allerlei apps die een logo voor je ontwerpen. En natuurlijk wil je het ook zelf graag proberen en pak je potlood en liniaal om iets neer te pennen. Maar als je even geen creatieve ingeving hebt, kun je je logo laten ontwerpen. Je bent dan geen tijd kwijt aan het wachten op een creatief moment, maar hebt bij Vrijdag Online al binnen een week je logo. Natuurlijk wordt het logo ontworpen aan de hand van de richtlijnen die jij geeft. Het mooie is, dat je voor een prijs eigenlijk drie ontwerpen krijgt. En je kunt dan zelf kiezen wat het beste past en nog eens kleine aanpassingen laten doen.

Pakkend logo

Je logo moet in een oogopslag aangeven waar jij of je bedrijf voor staan. Grote merken en hun logo’s zijn niet voor niks zo groot geworden. Hun imago sluit aan bij alles wat ze uitstralen. Een logo is hiervan het verlengde. Of je nu de billboards langs de weg als etalage van je bedrijf wilt gaan gebruiken, lichtreclame bij je bedrijfspand wilt plaatsen of het laatste detail op je notitieblokje wilt hebben, met een goed logo maak je alle reclame-uitingen in een keer af.

Kleur, lettertype, vorm

Een goed logo wordt ontworpen door de professional die afgestudeerd is en ervaring heeft. Als je zelf nog niet weet welke kleur, kan hij je informeren over de betekenis van diverse kleuren en wat ze met een consument doen. Het geel van McDonalds en het blauw van KLM staat ergens voor. Dat wil je ook met jouw logo. Ook het lettertype zegt iets. Het kan heel sierlijk of juist stoer. Het is verfijnd of krachtig. Wat wil je uitstralen? Een logo hoeft niet altijd letters te bevatten. Het kan ook vooral een tekening of vorm zijn, die meteen zegt waar het om draait. Schakel daarom de hulp in bij het ontwerp van je logo. Je bent uiteindelijk beter af.

Reacties uitgeschakeld voor Een professioneel ontworpen logo onderscheidt jou van de rest
Categorieën: Webdesign

Goedkope website laten maken maart 29, 2016

Voor mijn startende onderneming wil ik een goedkope website laten maken door SiteToGo. Graag leg ik in dit blogje uit hoe ik op de website bouwers van SiteToGo ben gekomen en hoe het uiteindelijke resultaat van mijn responsive website is geworden.

Goedkope website laten maken

Ik ben op ‘goedkope website laten maken’ gaan Googelen. En al gauw vond ik een webdesign bureau dat goedkope websites maakt, aldus zijzelf. En dat was SiteToGo. Zij stonden organisch bovenaan in Google. En ik vind het erg belangrijk dat mijn website bovenaan in de zoekmachine komt. Iedere website bouwer lijkt wel te roepen dat te kunnen. Maar er kan er maar één bovenaan staan. En in dit geval is dat SiteToGo.nl. Daarom lijkt het mij ook het meest logische dat zij er het meeste verstand van hebben. Ik heb dan ook op hun website gekeken en las iets over hun werkwijze. Ze gaven aan dat wanneer zij een website bestelling binnen krijgen, er direct telefonisch contact wordt opgenomen om te praten over wat voor een goedkope website ik wil laten maken. Vervolgens zal degene die mijn website dan gaat maken ook contact met mij opnemen. Dan wordt er overlegd over de kleuren en wat het doel moet zijn van de website. Bij mij zal dat het contact opnemen worden. Ik besloot dan ook om bij de websites die zij eerder al hebben gemaakt, te kijken of dat er daar ook op wordt gestuurd. En al gauw merkte ik dat alle websites hierop geoptimaliseerd waren. Ook vond ik alle goedkope websites er erg mooi uit zien. Daarom besloot ik dan ook om een website bestelling te doen bij dit webdesign bureau uit Veenendaal.

Website gemaakt

Uiteindelijk hebben zij dus mijn website gemaakt. En hij is prachtig geworden! En dat allemaal voor zo’n goedkope prijs van €450,-!

Reacties uitgeschakeld voor Goedkope website laten maken
Categorieën: Webdesign