Menu

Goedkope website laten maken september 5, 2019

Wil je een goedkope website laten maken? De websitebouwer van Markvoort Online is in staat om op korte termijn een voordelige website voor je bedrijf te ontwikkelen. Voor eenmalig € 500,- heb je een professionele website die in WordPress is gemaakt en je dus ook zelf eenvoudig kunt beheren. Volledig geoptimaliseerd voor tablets en smartphones en ook vriendelijk voor Google, zodat je website ook goed gevonden kan worden in de zoekresultaten. 

Websites te gebruiken voor alle branches

Of je nu een kapperszaak, restaurant, schildersbedrijf of misschien een adviesbureau hebt, de goedkope websites van Markvoort Online zijn niet alleen professioneel maar ook erg flexibel. De designs worden volledig aangepast aan de huisstijil van jouw organisatie en qua inhoud wordt de website helemaal zo ingevuld zoals jij dat zelf wilt. Op deze manier kunnen we van een voordelige ‘basis’ website een website maken die toch uniek is en toepasbaar is voor bedrijven in alle branches. 

Eenvoudig en snel online met een goedkope website 

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een van de voorbeeld designs uit die jou aanspreekt. Dit design wordt dan gebruikt als basis voor jouw nieuwe website. Je hoeft alleen maar je logo, tekst en afbeeldingen op te sturen en de website bouwer doet de rest! Binnen 7 dagen ontvang je een link naar je nieuwe website zodat je deze kunt bekijken en hier feedback op kan geven. En na een of meerdere aanpassingsrondes kan dan je nieuwe website online. 

Heel veel functionaliteiten zijn gewoon inbegrepen

Een portfolio om jouw werk te laten zien, een FAQ voor je meest gestelde vragen, het weergeven van YouTube video’s, koppelingen met Social, contactformulieren en call-to-action buttons. Je kan het zo gek niet bedenken maar alles is mogelijk en zit gewoon inbegrepen in deze goedkope website

Deze voordelige websites worden gebouwd in het populaire platform dat WordPress heet. Ideaal om relatief snel en eenvoudig een professionele website mee te bouwen. En je hebt hiermee de mogelijkheid om ook zelf aanpassingen te doen in je website. Zo kan je een eigen account krijgen op de website om bijvoorbeeld zelf je teksten en afbeeldingen te wijzigen. 

Omdat het laten maken van een professionele website vaak een grote investering is komt Markvoort Online met een passende oplossing voor alle ondernemers die een betaalbare website willen hebben en op korte termijn online willen.

Eenvoudig en snel een offerte aanvragen

Heb je interesse in een website van Markvoort Online? Dan kan je via de website eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Je vult je gegevens in en geeft aan naar welk ontwerp jouw voorkeur naar uit gaat. Alle voorbeeldwebsites kun je via de website ook live bekijken op een demo!  Na de aanvraag wordt er altijd contact met je opgenomen om je bestelling te bevestigen en om alle gegevens samen door te nemen.  Ook is het mogelijk om het bedrag van deze voordelige site alsnog in twee keer te voldoen.

https://www.markvoort.online/goedkope-website-laten-maken/