Artikelpromotie
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Voor mijn startende onderneming wil ik een goedkope website laten maken door SiteToGo. Graag leg ik in dit blogje uit hoe ik op de website bouwers van SiteToGo ben gekomen en hoe het uiteindelijke resultaat van mijn responsive website is geworden.

Goedkope website laten maken

Ik ben op ‘goedkope website laten maken’ gaan Googelen. En al gauw vond ik een webdesign bureau dat goedkope websites maakt, aldus zijzelf. En dat was SiteToGo. Zij stonden organisch bovenaan in Google. En ik vind het erg belangrijk dat mijn website bovenaan in de zoekmachine komt. Iedere website bouwer lijkt wel te roepen dat te kunnen. Maar er kan er maar één bovenaan staan. En in dit geval is dat SiteToGo.nl. Daarom lijkt het mij ook het meest logische dat zij er het meeste verstand van hebben. Ik heb dan ook op hun website gekeken en las iets over hun werkwijze. Ze gaven aan dat wanneer zij een website bestelling binnen krijgen, er direct telefonisch contact wordt opgenomen om te praten over wat voor een goedkope website ik wil laten maken. Vervolgens zal degene die mijn website dan gaat maken ook contact met mij opnemen. Dan wordt er overlegd over de kleuren en wat het doel moet zijn van de website. Bij mij zal dat het contact opnemen worden. Ik besloot dan ook om bij de websites die zij eerder al hebben gemaakt, te kijken of dat er daar ook op wordt gestuurd. En al gauw merkte ik dat alle websites hierop geoptimaliseerd waren. Ook vond ik alle goedkope websites er erg mooi uit zien. Daarom besloot ik dan ook om een website bestelling te doen bij dit webdesign bureau uit Veenendaal.

Website gemaakt

Uiteindelijk hebben zij dus mijn website gemaakt. En hij is prachtig geworden! En dat allemaal voor zo’n goedkope prijs van €450,-!