Menu

Energietransitie te duur? Valt mee! Denk eens aan een nieuwe elektrische boiler of cv. oktober 1, 2020

Energietransitie te duur? Valt mee! Denk eens aan een nieuwe elektrische boiler of cv.

Mensen die hun hakken in het zand zetten tegen het klimaatakkoord vanwege de mogelijk hoge kosten die daaraan verbonden zouden zijn, zijn niet voldoende op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en lage aanschafwaarden op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur.
Er zijn namelijk genoeg zeer betaalbare alternatieven te vinden om op een duurzame manier je huis en je water te verwarmen.

Om de CO2 uitstoot te verminderen door iedeeen te verplichten van het gas af te gaan is inderdaad niet zo maar gerealiseerd. Daarom is van belang te weten, zeker op dit moment, hoe je dit op een zo voordelig mogelijke manier kunt doen. Het hoeft echt niet zo kostbaar te zijn als gedacht.

Op de website van elektrischeboiler.eu vertellen ze je met alle liefde en know how over hoe je de energietransitie makkelijker en goedkoper kunt maken. Zij verkopen al vele jaren elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s maar ook anti- kalk magneten...

 

 

 

 

Het is een duidelijke, overzichtelijke website, zeer scherpe prijzen met eigen import en voorraad, snelle levering en producten van hoge kwaliteit.

Nederlandstalige handleidingen van elk product kun je gewoon downloaden van de site, duidelijke opsomming van de specificaties en handige opties die je eenvoudigweg aan kunt vinken.

Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor al je prangende vragen of je gaat naar de showroom / afhaaldepot. Zo kan je alle producten komen bekijken en desgewenst direct meenemen en zal je deskundig geholpen worden door vakmensen.

 

Diverse merken elektrische boilers.

De energiezuinige boilers van het merk Wesen om er maar een voorbeeld te noemen, zijn zelflerend en hebben een diepte van maar 27 centimeter, hierdoor passen ze veelal gemakkelijk in een keuken- of badkamerkastje. De boilers van Wesen hebben bovendien een anti-legionella functie.

Een ander A- merk op deze website is Ariston
Dit merk heeft heeft boilers met energielabel B en zijn voorzien van een ECO stand waardoor je aanzienlijk bespaart op de energiekosten.

De boilers van het merk DAT zijn ook van uitstekende kwaliteit. Voorzien van een extra dikke isolatiewand en dubbele tanks zodat het water in de tanks vlug warm is en ook nog eens super lang warm blijft.

Nog een top merk; Lemet. Deze elektrische boilers worden net als de rest in Europa vervaardigd en ook dit merk heeft een ECO modell, helemaal computergestuurd en hij meet zelf wanneer het tijd is om het water op te warmen en wanneer juist niet, omdat de boiler je huishoudgewoontes registreerd. Zo blijft de boiler niet onnodig continue verwarmen.

CV ketels zijn er ook, deze komen van het merk Eltherm. De elektrische CV’s zijn zeer energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo bespaar je maximaal op de energiekosten en maken het mogelijk voordelig te genieten van langdurig comfort en heb je nagenoeg geen onderhoudskosten.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige on-line calculator die je kunt invullen.
Zo kom je er eenvoudig achter welke cv of boiler je nodig hebt.

Dus, geen angst voor de kosten, kijk eerst eens goed naar de mogelijkheden en profiteer juist van de ontwikkelingen.

https://elektrischeboiler.eu/
Reacties uitgeschakeld voor Energietransitie te duur? Valt mee! Denk eens aan een nieuwe elektrische boiler of cv.

Je zoekt een elektrische boiler, maar waar moet je beginnen? mei 12, 2020

Artikelpromotie

Je zoekt een elektrische boiler, maar waar moet je beginnen?

Elektrische boilers zijn de toekomst. En aangezien er in het klimaatakkoord is besloten dat we voor 2050 allemaal van het gas af moeten zijn, is het handig om je er nu al in te verdiepen en zo moeilijk is dat allemaal niet. Met een beetje hulp kom je een heel eind.

De fabrikanten hebben de laatste jaren niet stil gezeten op het gebied van het ontwikkelen van elektrische boilers.

Zo zijn er ondertussen zelflerende elektrische boilers die zichzelf aan de hand van je huishoudgewoontes programmert en zodoende op de meest efficiente tijden opwarmt, ECO boilersboilers met een issolatiewand van het allernieuwste soort polyuretaanfoam zodat het water langer warm blijft en de vormgeving wordt ook steeds fraaier. 

En stel, je hebt een melkveehouderij en je bent verplicht de tanks te spoelen met water van minstens 85 graden, dat was tot voorkort niet mogelijk met een elektrisch model.

Daar is nu verandering in gekomen met het nieuwste model van de fabriek van het merk Wesen.

De allernieuwste Wesen Inox Duplex 2205 heeft een binnenketel gemaakt van Inox Duplex 2205.

De Wesen inox F 2205 is een elektrische boiler voor gebruik bij bijvoorbeeld horeca in de keuken, campings, of het boerenbedrijf.

Bij melkmachines wordt namelijk vaak gebruik gemaakt van waterverzachters wat zeer slecht is voor een reguliere elektrische boiler. Maar dankzij de RVS tank van duplex 2205 is deze boiler ertegen bestand. 

 

 

De Wesen Inox Duplex 2205 tank wordt gelast met de nieuwste TIG lasmachines.
De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat er gebruik wordt gemaakt van deze volledig geautomatiseerde lastechniek.

Het verwarmingselement heeft een droge weerstand. Wat inhoudt dat het verwarmingselement niet direct in contact komt met het water. Dit heeft als groot voordeel heeft dat er bijna geen kalkafzetting in de tank komt.

 

De elektrische boilers van Wesen hebben de hoogst haalbare kwaliteit op dit moment.
De Wesen is van onvervalste offshore kwaliteit. Bovendien is de elektrische boiler zoń beetje onderhoudsvrij en perfect voor situaties waar continuïteit erg belangrijk is.

De elektrische boilers van Wesen worden vervaardigd in de EU.

De Wesen Inox F 2205 boilers zijn te verkrijgen in 50, 80, en 100 liter en zijn standaard voorzien van een 1.2 kW verwarmingselement. De 150, 200 en 300 liter worden standaard geleverd met een 2.4 kW element. Maar je kunt ook kiezen voor een 6- of 9 kW voor een nog snellere opwarmtijd.

Op de website van elektrischeboiler.eu kan je terecht voor alle informatie over deze (maar ook vele andere) boilers en duidelijke Nederlandstalige handleidingen.

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis
Reacties uitgeschakeld voor Je zoekt een elektrische boiler, maar waar moet je beginnen?

Hulp nodig bij het verduurzamen van je huis? maart 31, 2020

Artikelpromotie

Hulp nodig bij het verduurzamen van je huis?

We moeten over op duurzame energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen om de CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

Fossiele brandstoffen zijn brandstoffen die op kunnen raken en schadelijk zijn voor het milieu. Voorbeelden zijn; aardgas, steenkool en aardolie.

 

Voor het verwarmen van je huis en van je water is het daarom slim om nu al over te stappen naar elektrische apparaten.

Elektrische boilers en elektrische cv’s zijn de toekomst. 

Heb je hulp nodig bij het verduurzamen van je huis, dan kan je daarvoor naar de website van elektrischeboiler.eu. daar verkopen ze bijna alles wat je nodig hebt en vind je er informatie over elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s. 

 

 

Vijf dagen per week zijn ze telefonisch berijkbaar voor al je vragen of je kunt een bezoekje brengen aan de showroom in Haarlem waar ze je graag adviseren en bijpraten over het gebruik van de apparaten. Maar van alle producten staan ook duidelijke Nederlandstalige handleidingen op de website. 

Elektrischeboiler.eu is een erkende leverancier van elektrische boilers van gerenomeerde merken, fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het produceren van elektrische ketels.

Zeer gunstige prijzen, eenvoudige installatie en alles energiezuinig. 

Elektrische boilers zijn geschikt voor het verwarmen van uw bad-, douche of kraanwater, elektrische cv’s daarentegen gebruik je voor je vloerverwarming en/of radiatoren.

Een elektrische boiler heeft als voordeel dat er geen afvoer van gassen nodig is en ook geen ventilatie. Je ruikt of hoort een elektrische boiler ook niet!

 

 

Voor hulp bij het kiezen van de juiste boiler of cv staat er een on-line boilercalculator op de website. Zo zie je in no-time wat voor jouw situatie de beste optie is.

Alle boilers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben. 

Doordat er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken en verbeterde isolatie bespaar je behoorlijk wat op het energieverbruik. 

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende merken elektrische boilers zoals Wesen, Ariston, Lemet en DAT.

CV ketels komen van het merk Eltherm. De elektrische CV’s van dit merk zijn energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo kan je maximaal besparen op de energiekosten en geniet je bovendien van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten op de website zijn van het merk Wijas.

Maar ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, allerlei losse onderdelen voor eventuele reparaties en accesoires ben je op het juiste adres bij elektrischeboiler.eu.

 

Een nieuwkomer op de site is de allernieuwste elektrische boiler van DAT. De DAT ECO Premium. De boiler heeft een anti-kalk functie wat de levensduur ten goede komt.

Een anti- kalk functie zorgt dat de boiler optimaal blijft werken, hierdoor bespaar je tevens op de onderhoudskosten.

Als het water langzamer door de kranen stroomt is het een teken dat de boiler last heeft van te veel kalk.

Het loont de moeite om eens op deze overzichtelijke website te gaan kijken. Zo makkelijk kan verduurzamen zijn.

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home
Reacties uitgeschakeld voor Hulp nodig bij het verduurzamen van je huis?

Een overzicht van alle soorten halfhoogslapers voor je kind! november 6, 2019

Artikelpromotie

Dit artikel over halfhoogslapers voor kinderen zal uitleggen wat voor halfhoogslapers er allemaal zijn. En wat de voor- en nadelen van deze halfhoogslapers. Kom te weten welke halfhoogslaper het beste past in de kamer van jouw kind. Inmiddels zijn er vele soorten halfhoogslapers op de markt en zijn ze ontzettend populair om te kopen voor jonge kinderen, maar ook veel tieners slapen in een halfhoogslaper. Laten we beginnen met het benoemen van alle verschillende halfhoogslapers.

Halfhoogslapers

Om te beginnen starten we met de meest gangbare halfhoogslaper. Namelijk een bed dat geen extra’s kent. Een voordeel van dit soort halfhoogslaper is dat het het minste geld kost. Voor een laag bedrag kun je al een bed kopen. Maar ook binnen deze categorie is er een verloop in het budget en vind je modellen die wat luxer zijn uitgerust. Met name de materiaalkeuze bepaalt de prijs die je ervoor betaalt. De standaard halfhoogslaper bedden worden vaak verkocht in MDF of massief vurenhout (of dennenhout). Dit zijn relatief goedkope materialen, die een gewenste uitstraling bieden.  Dit type halfhoogslaper zie je vaak bij wat oudere kinderen. Die geen extra’s nodig hebben zoals een speeltent of glijbaan. Al blijft een glijbaan altijd leuk toch?

Speeltenten voor halfhoogslapers

Voor jonge kinderen zijn speeltenten voor een halfhoogslaper een welkome aanvulling. Door de speeltent verandert de slaapkamer natuurlijk in één groot speelpaleis vol speelplezier. Daar doe je je kinderen een heel groot plezier mee. Dat gaat natuurlijk voor alle kosten die zich het met zich mee brengt. Je gunt je kind dat extra plezier toch. Speeltenten zijn verkrijgbaar in zeer veel thema’s. Zo vindt je altijd een speeltent die past bij jouw kind. Van een speeltent met piratenthema, tot halfhoogslaper met circustent. Een nadeel van de speeltenten is dat de slaapkamer misschien teveel verandert in een plek waar je kind graag speelt. Waardoor er kans is op dat je kind zich tegen het bed aanstoot of bij uitstappen van het bed struikelt over al het speelgoed.

Halfhoogslapers met glijbaan

Wat ook leuk is, en wat kinderen heel erg zullen waarderen, is een halfhoogslaper met glijbaan! Roetsjjj lekker het bed af om op te staan. Zo begin je nog eens lekker aan de dag! Een heerlijke opkikker en geluksmomentje voor veel kinderen. Ook al heeft je kindje wat minder geslapen, als hij/zij van de glijbaan gaat, zal het humeur van je kind worden opgevrolijkt. Je kunt ook een halfhoogslaper met glijbaan combineren met een speeltent. Zo kan je kind optimaal spelen! Een nadeel van een glijbaan is dat je kind zich eerder kan bezeren. Daarnaast zijn de glijbanen minder geschikt voor grote kinderen. De meeste glijbanen zijn geschikt om een gewicht van 30kg te verdragen. Wanneer dit meer is, heb je grote kans dat de glijbaan zal doorkrakken en je kind zicch bezeert.

Halfhoogslaper als boomhutbed

Er zijn ook halfhoogslapers die eruit zien als een boomhutbed. Dit soort halfhoogslaper geeft je kind een extra huiselijk maar ook avontuurlijk gevoel. Slapen wordt hierdoor extra leuk en een echte eigen plek binnen het huis.

Halfhoogslaper voor 2 kinderen

Eeen halfhoogslaper voor 2 personen wordt eigenlijk vaak eerder een stapelbed genoemd. Maar er zijn genoeg halfhoogslapers die plek bieden voor twee kinderen, zoals dit dit Leo stapelbed bijvoorbeeld.  Een groot voordeel van dit type bed is dat je er twee kinderen in kan laten slapen. Ideaal wanneer je niet zoveel ruimte hebt in je huis. Het is ook mogelijk om een standaard halfhoogslaper te kopen en een laag éénpersoosnbed met kleinere afmetingen, en deze onder elkaar te plaatsen.

Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd geraakt om een halfhoog slaper te kopen? Bekijk dan het ruime ruime aanbod halfhoogslapers bij Emob.nl eens!

Reacties uitgeschakeld voor Een overzicht van alle soorten halfhoogslapers voor je kind!
Categorieën: Winkelen

Smart home, de toekomst is hier mei 30, 2019

Artikelpromotie

Domotica is hot. Het is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning. Huizen worden dus steeds slimmer. Elke dag horen we over nieuwe apparaten die onze woningen comfortabeler, veiliger of gewoonweg cooler maken. Of het nu gaat om een slimme ijskast die weet wanneer hij aangevuld moet worden, verlichting die automatische inschakelt of de deur die zich achter u vergrendelt zonder een sleutel te gebruiken, het is verbazingwekkend wat domotica kan doen. Maar hoe implementeert u slimme oplossingen in huis? En welke zijn nou echt waardevol? Wij zijn op de hoogte van alle updates, trends en ontwikkelingen in de domotica. Lees verder om huisautomatisering te verkennen.

Een veilig huis

Het grootste voordeel van de geavanceerde beveiligingssystemen die tegenwoordig beschikbaar zijn is dat ze u externe toegang geven, wat betekent dat u de beveiliging kunt regelen, ongeacht of u thuis bent of niet. Of u nu liever een smartphone, een tablet of computer gebruikt, de opties zijn eindeloos. De slimme systemen kunnen u op de hoogte brengen als een deur niet vergrendeld is, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw eigendom altijd veilig is. U kunt het zelfs zo instellen dat de deuren op een bepaald moment worden vergrendeld, bijvoorbeeld als uw kind thuiskomt van school voordat u thuiskomt van uw werk en u ervoor wilt zorgen dat de deuren achter hen worden vergrendeld. Ook kan u de systemen aansluiten op een infrarood camera. Dit is een contactloos temperatuurmeetapparaat. Zo kunt u indringers zelfs in het donker spotten.

Een comfortabel huis

Vandaag de dag kunt u veel doen om uw huis zo comfortabel mogelijk te maken, ook op het gebied van temperatuur. Éen van deze oplossingen zijn de speciale radiatorknoppen. Via waterzijdig inregelen kunt u zorgen dat u niet in de kou komt te zitten. Uw cv-ketel werkt optimaal en alle ruimtes worden gelijkmatig warm. Dat betekent: minder stookkosten! Met deze eenmalige investering bespaart u tot 20% op uw verwarmingskosten. 

 

https://www.feenstra.com/
Reacties uitgeschakeld voor Smart home, de toekomst is hier

Leren tassen van Burkely, MYOMY en Micmacbags shop je bij Marington.nl december 11, 2018

Artikelpromotie

Wist je eigenlijk al dat we in Nederland een aantal mooie merken hebben die leren tassen produceren? Misschien heb je al eens gehoord van MYOMY, Micmacbags en Burkely: deze topmerken hebben Nederlandse roots en verkopen de allermooiste leren tassen! Het heeft toch wel iets bijzonders als je een tas van een Nederlands merk draagt.

Burkely, MYOMY en Micmacbags

Burkely maakt al sinds 1988 mooie laptoptassen, schoudertassen en portemonnees van verschillende soorten leer. MYOMY is vooral bekend door de iconische My Paper Bag shopper, gebaseerd op een papieren draagtasje. De tassen van Micmagbags zijn boho chic en geïnspireerd op de leefwijze van Mi’kmaq indianen uit het oosten van Noord-Amerika. Burkely, MYOMY en Micmacbags hebben alledrie dus een eigen verhaal, maar hebben een ding gemeen: ze zijn allemaal Nederlands! De tassen van deze merken worden in India gemaakt en alledrie de merken onderhouden nauw contact met hun producenten en leerfabrieken. Dit om er zeker van te zijn dat de leren tas die jij in je handen krijgt, op een eerlijke wijze geproduceerd is!

Leren tassen koop je bij Marington.nl!

Een leren tas koop je als het goed is om er jarenlang plezier van te hebben. Leer is namelijk een stevig en duurzaam materiaal en dat zie je ook vaak terug in het prijskaartje: leren tassen zijn meestal wat duurder dan tassen van ander materiaal zoals PVC of polyester, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug! Dus ben jij daarom nog op zoek naar een winkel waar ze leren tassen verkopen? Dan raden wij Marington.nl aan! Waarom? Marington is een webshop met een heel groot assortiment leren tassen. Vanzelfsprekend kun je de merken Burkely, MYOMY en Micmacbags hier ook shoppen en alle modellen zijn gewoon uit voorraad leverbaar. Dit betekent dus dat je nieuwe tas morgen al (gratis) wordt bezorgd, als je vandaag voor 17 uur bestelt!


 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/
Reacties uitgeschakeld voor Leren tassen van Burkely, MYOMY en Micmacbags shop je bij Marington.nl
Categorieën: Winkelen

Het zonnebrillenmerk DKNY juli 27, 2016

Artikelpromotie

DKNY

DKNY is een Amerikaans modemerk van ontwerpster Donna Karan en haar partner Stephan Weiss, opgericht in 1984. DKNY staat daarom voor Donna Karen New York. Haar missie was: ‘moderne mode accessoires voor moderne mensen’. Haar ervaring deed Donna Karan op tijdens haar carrière bij Anne Klein. Alles bij elkaar heeft ze daar 15 jaar gewerkt, waarvan tien als hoofd designer. DKNY Eyewear is de divisie van zonnebrillen voor heren, dames en kinderen.

In 2001 is het bedrijf gekocht door Louis Vuitton Moët Hennessy.

Voor ieder de passende DKNY zonnebril

DKNY heeft een grote diversiteit aan modellen van zonnebrillen. Natuurlijk ontbreekt de Avaitor niet. Maar ook andere oversized monturen als het ronde en rechthoekige montuur zitten in hun assortiment.

Alle DKNY zonnebrillen worden gekenmerkt door zowel authenticiteit als moderniteit. Ook hebben de DKNY zonnebrillen de stedelijke look en zijn de woorden smart en casual tegelijkertijd van toepassing. De invloeden van ‘the Big Apple’ zijn in de modellen terug te vinden. DKNY staat verder voor comfortabel draagbaar en stijlvol. Kwalitatief doen de DKNY zonnebrillen niet onder voor welk ander topmerk dan ook. DKNY zonnebrillen zijn stijlvolle en elegante brillen die te combineren met veel verschillende outfits. Of je nu gaat sporten, een snelle boodschap moet doen in een joggingbroek of ‘well dressed’ gaat dineren, een DKNY staat je altijd.

Kleurrijke monturen

Voor de modellen van zowel mannen als vrouwen geldt de monturen zich kenmerken door levendige kleurencombinaties in allerlei vormen en materialen. De heren kunnen bij de rechthoekige monturen kiezen uit verschillende kleuren blauw en groen. Dames kunnen bij de rechthoekige en ovale monturen kiezen uit blauw, bruin, rood, bordeaux, goud of zilver.

Vele vormen zonnebril glazen

DKNY zonnebrillen zijn verkrijgbaar in semi-cat-eye, semi-ovale en semi-rechthoek vormen. De glazen komen zowel in zijn omrande als semi-omrande stijlen, maar ook geheel randloos behoort tot de mogelijkheden.

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/
Reacties uitgeschakeld voor Het zonnebrillenmerk DKNY
Categorieën: Winkelen

Een Bijzondere Sieraden Webshop oktober 4, 2013

Artikelpromotie

Wereldse Juwelen is een mooie webshop die bijzondere sieraden verkoopt. Het bijzondere aan de sieraden is dat deze afkomstig zijn van over de hele wereld. Zo zijn er in de sieraden webshop sieraden te vinden uit onder andere Tibet, Nepal, Indonesië, Peru, Nieuw-Zeeland en Mexico. De oprichters van de webshop willen op deze manier bereiken dat elke klant een stukje van haar wereld met zich mee kan dragen.

Naast het wereldse aspect is een ander bijzonder aspect aan Wereldse Juwelen dat alle sieraden handgemaakt zijn met materialen van hoge kwaliteit. De meest gebruikte materialen zijn van echt zilver en echte edelstenen. De zilveren sieraden zijn allen ontworpen door lokale edelsmeden en kunstenaars, wat de sieraden een uniek en authentiek uiterlijk geeft, met culturele invloeden van het land van oorsprong.

In de Wereldse Juwelen webshop zijn de sieraden ondergebracht in verschillende collecties, ingedeeld op basis van de afkomst van de sieraden. Enkele voorbeelden van de collecties zijn kleurrijke edelstenen uit Thailand, Collectie vol geluk uit Israël en Collectie Amerika en Mexico.

De webshop is overzichtelijk opgezet met duidelijke foto’s van de kettingen, hangers, armbanden, oorbellen en ringen. Daarnaast biedt Wereldse Juwelen aantrekkelijke mogelijkheden aan, bijvoorbeeld omtrent het cadeau geven van sieraden. Niet alleen biedt de webshop gratis cadeauservice en gratis cadeauverpakkingen, eveneens is het mogelijk cadeaubonnen van verschillende waarden te kopen. Daarnaast is verzending van de zilveren sieraden gratis en zijn de aankopen de eerstvolgende werkdag al in huis.

De sieraden webshop is te vinden op www.wereldsejuwelen.nl.

https://www.wereldsejuwelen.nl
Reacties uitgeschakeld voor Een Bijzondere Sieraden Webshop

winter babyslofjes augustus 12, 2013

Artikelpromotie

BabySteps babyslofjes lanceert de Winter Glamour collectie

 

Een natte herfst en een koude winter: dat moet geen koude babyvoetjes gaan opleveren, lijkt BabySteps te willen zeggen. Het snel groeiende babyslofjesmerk BabySteps breidt de collectie uit en lanceert unieke Winter Glamour slofjes.

BabySteps brengt meerdere collecties per jaar uit. Nieuw dit seizoen is de Winter Glamour collectie. Deze babyslofjes zijn nog niet eerder gezien in Nederland en zijn daarmee uniek. De slofjes zijn helemaal gevoerd van binnen, maar ook het instapgedeelte is voorzien van imitatiebont. Dit levert niet alleen extra warme voetjes op, maar ze zien er ook nog eens super glamour uit, dankzij de frisse winterkleuren en de trendy uitstraling.

Net als het reguliere assortiment, zijn ook deze slofjes gemaakt van soepel leer met een elastische instapgang. Hierdoor zitten de slofjes perfect om de voetjes en kunnen ze niet snel door het kindje zelf uitgetrokken worden. Door de suède zool geven de slofjes extra grip op gladde vloeren. De Winter Glamour collectie is verkrijgbaar in de maten Small en Medium, voor baby’s vanaf ongeveer 4 maanden tot 1,5 jaar. De prijs is 21,95 euro per paar, snel geleverd in een luxe cadeauverpakking.

BabySteps bestaat vanaf januari 2012 en is in korte tijd zeer snel gegroeid tot een solide merk babyslofjes die niet meer weg te denken is in de baby- en kindermodewereld. Niet alleen de moderne dessins, felle kleuren en goede kwaliteit maken deze slofjes uniek, maar ook de aantrekkelijke prijs is erg fijn. Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 50 modellen in 6 verschillende maten en worden de slofjes online verkocht op www.baby-steps.nl en offline in meerdere winkels in Nederland.

Noot voor de redactie;

De Winter Glamour collectie is volop uit voorraad leverbaar vanaf medio september 2013. Bovenstaande foto’s zijn slechts en greep uit de hele collectie, welke zal gaan bestaan uit slofjes voor zowel jongetjes als meisjes.

http://www.leren-babyslofjes.nl
Reacties uitgeschakeld voor winter babyslofjes