Menu

Antislipstrip voor jouw betonlook trap; een veilig idee! januari 10, 2020

Artikelpromotie

De Betonlook trap is nog steeds helemaal hip & happening en dat is waarom wij ook een antislipstrip voor de trap in donker grijs verkopen!

Sinds ongeveer 2018 kregen wij steeds vaker vragen over het creën van een trap in betonlook. Dit komt natuurlijk voort uit het feit dat de standaard woningen voorzien zijn van een houten grenen trap en een betontrap daar toch niet echt voor geschikt is.

 

Gelukkig zijn er een aantal goeie foefsjes voor om op een niet al te moeilijke manier je trap een mooie uitstraling te geven die doet lijken op een echte beton trap.

 Als eerste optie heb je het renoveren van je trap met laminaat overzet treden. Deze heb je in verschillende kleuren en daar zitten vaak mooie kleuren bij die in de donkergrijze tinten vallen. Wat je je wel moet realiseren is dat het laminaat is behandeld met een speciale laag ter bescherming, waardoor de traptrede erg glad kan aanvoelen. Een oplossing hiervoor is een antislipstrip speciaal voor de trap. Deze zelfklevende tape is ideaal om zelf te plakken en daarmee binnen een half dagje is je trap weer veilig gemaakt.

Een ander optie wat wel een beetje een kliederig karweitje kan worden, is stuck mortel aanbrengen. Deze mix van water en klei, geeft een geweldig gave structuur aan je traptreden. Meer hierover kan je vinden in dit interessante blog artikel over de betontrap.

Gelukkig kan je tegenwoordig met geweldige speciale krijtverven ook een mooi resultaat krijgen wat erg doet lijken op beton. Door verschillende lagen verf aan te brengen en een specifieke schuurtechniek, krijg jij precies het effect dat jij wilt! Dit is nagenoeg de meest goedkope & gemakkelijkste optie qua Doe het zelf. Als je een beetje handig bent is dit prima te doen en in combinatie met een antislip rubber strip voor de trap, in bijpassende kleur, heb je het helemaal voor elkaar!

Dan hebben we bij antisliprubbertape ook nog super handig montage gereedschap, waarmee je dit trap stripje eenvoudig op de juiste lengte kan knippen en extra stevig kan aandrukken voor nog langer plezier & veiligheid. 

http://www.antisliprubbertape.com/
Reacties uitgeschakeld voor Antislipstrip voor jouw betonlook trap; een veilig idee!

Een veilig rookkanaal en eenvoudig te installeren november 12, 2019

Artikelpromotie

Kachelpijpen en rookkanalen volgens bouwbesluit NEN-EN 13240:2001 T600.

De kachelpijpen van WarmteshopEU voldoen aan een aantal normen en keuren waar deze aan moet voldoen volgens de Europese normering. Dit moet wel want mocht er iets gebeuren dan zal de verzekering niet uitbetalen als het rookkanaal niet voldoet hieraan.

Norm T600

Alle rookkanalen moeten een temperatuur aankunnen van 600 graden celsius, dit wordt in vaktaal ook wel de T600 norm genoemd. Dit staat altijd vermeld bij de technische gegevens van het rookkanaal. Dit is de zogenaamde nor NEN-EN 13240:2001 

Kachelpijpen zonder de T600 mogen niet worden gebruikt in Nederland. U moet zich echt aan de NEN norm houden volgens de Nederlandse wet.

Voordelig bij WarmteshopEU

Bij WarmteshopEU bent u aan het goede adres voor levering van zeer voordelige kachelpijpen, rookkanalen die voldoen aan alle benodigde keuren en normen om te mogen worden gebruikt in Nederland. Voor mensen met een kleine beurs doen geen concessies wat dat betreft.

Ze zijn dus niet alleen de voordeligste, maar ook nog de betere kachelpijp die momenteel verkrijgbaar is. In de serie Budgetline kachelpijp is de dubbelwandige rookkanaal van 150 millimeter verkrijgbaar.

De budgetline serie van Warmfire® is voorzien van Keramische isolatie wat een smeltpunt heeft van 1700 graden celcius. Dit rookkanaal heeft geen koudebrug en is dus een uniek rookkanaal te nomen.

Met een rookkanaal van Warmfire® heeft u een modern rookkanaal dat voor nu en de toekomst klaar is, duurzaam en voordelig.

Waarom een Kachelpijp van Warmteshop?

 • Voordelige prijzen
 • Budgetline serie
 • Duurzaam
 • Eenvoudig te monteren
 • Voldoet aan alle normen
 • Budgetline serie
 • Binnen 2 werkdagen afgeleverd
 • Makkelijk online bestelsysteem

Warmteshop.eu is de online winkel waar u uw rookkanaal vanuit uw luie stoel kunt bestellen en binnen 2 werkdagen bij u wordt afgeleverd.

https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/
Reacties uitgeschakeld voor Een veilig rookkanaal en eenvoudig te installeren

Interieurdecoratie met een Wanddoek PVC, Jungle Style november 8, 2019

Artikelpromotie

Mooie decoratie met een Wanddoek

Fraaie muur decoratie is ideaal met deze wanddoek van PVC, fraai in uw interieur aan de muur maar buiten eveneens geschikt. KunsthaagEU heeft voor u de oplossing om meer kleur in uw interieur of op de betonnen muur.

Wanddoek in Jungle style

De Jungle wanddoek met een afbeelding  “Waterfall” zou hier uitermate heel geschikt voor zijn. Een groot pvc wanddoek met de afmeting van 4m2, dus meteen een groot oppervlak bereikt. Er zijn om de 50cm hangogen gemonteerd om het ophangen eenvoudig te maken aan een spijker of schroef.

In Horecagelegenheden, Winkels, Showrooms is de wanddoek zeer geschikt omdat deze brandvertragend en regenbestendig is. Er is vrijwel meteen een sfeerverhogend resultaat bereikt.

Geen saaie buitenmuur meer

Een gezellige tuin is in een paar minuten ontstaan met het ophangen van dit wanddoek, een gezellige tuin en niet meer tegen een betonnen muur of een saaie schutting aankijken . Met een of meerdere doeken is de omgeving weer gezellig te maken.

Uw balkon zorgt dit eveneens voor minder inkijk en meer privacy, met een wanddoek is uw balkon weer mooi opgefrisd en maakt u er een gezellig zitje van.

Wanddecoratie is trending

Decoratie aan de muur is tegenwoordig steeds vaker te zien en is echt trending. Men is op zoek naar decoratie voor buiten, op het terras of binnen meer kleur en vrolijkheid. In openbare gelegenheden, wachtkamers en vliegvelden is het steeds meer te zien, posters met jungle style. Het is bewezen dat groen mensen rustiger en meer ontspannen maakt.

Waarom een Wanddoek

 • Geen saai hekwerk meer
 • Stevig materiaal 510 grams
 • Geen saaie wand meer binnenshuis
 • Snel ophangen
 • Regenbestendig
 • Meer sfeer
 • Geschikt voor buiten en binnen
 • Fraaie wanddecoratie
 • Geschikt voor wachtkamers, horeca

Wilt u nu meer informatie over onze pvc wanddoeken? Wij nodigen u graag uit in de webshop om de mogelijkheden te bekijken. Bestellen gaat gewoon vanuit uw luie stoel www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/
Reacties uitgeschakeld voor Interieurdecoratie met een Wanddoek PVC, Jungle Style

Grondbeginselen – Deursloten & Vergrendeling Cilinders oktober 22, 2019

Artikelpromotie

De behoefte aan een extra deurbeveiliging is hier duidelijk zichtbaar. Ondertussen zijn er veel mogelijkheden om jezelf vooraf te beschermen. Dit geldt evenzeer voor extra sloten als voor de bekleding ervan.
 
Er zijn nu stiftcilindersloten beschikbaar die immuun lijken te zijn tegen zelfgemaakte klopsleutels en boren. Ook moet aandacht worden besteed aan de deurplaat, d.w.z. het volledige deksel van de cilinder en de knop. Er zijn methoden om ze open te beitelen om een groter aanvalsoppervlak op de uitstekende cilinder te verkrijgen.
 
Alleen als het materiaal van voldoende kwaliteit is, is het bestand tegen dit soort procedures. Het is ook belangrijk om door middel van bouten te selecteren voor de bevestigingsmethode. Dit komt omdat het deurslot slechts zo sterk is als de bevestigingsmiddelen. Vergelijkbaar met het voorbeeld van de ketting en de zwakste schakel. Dit geldt ook voor de slotkast.
 
Moderne aluminium buitendeuren hebben een aluminium binnen- en buitenschil door de thermische isolatie, die thermisch gescheiden is van het buitenklimaat door een kunststofband.
 
Als het deurslot of bordje alleen met eenvoudige plaatwerkschroeven in de buitenste schil van het profiel is geboord, hebben inbrekers alleen een schroevendraaier nodig om tot de kernstukken van de bescherming te komen. De doorschroefversie is natuurlijk een must voor houten deuren, omdat een metalen of houten schroef gemakkelijk door elk kind kan worden verwijderd.
 

Tussentijdse conclusie

Het beveiligen van de buitendeuren is meer dan noodzakelijk. Vanwege hun gemakkelijke toegankelijkheid en de mogelijkheid van onopvallende indringing moeten ze speciaal worden beschermd, net als de ramen natuurlijk.
 

Inbraakwerend met ketting

Er zijn tal van extra voorzieningen voor dit doel, zoals de zogenaamde champignonkopsloten, die het vrijwel onmogelijk maken dat de raamvleugel bijna niet uit het kozijn kan worden gedrukt.
 
Er zijn nu ook afsluitbare handgrepen voor zowel ramen als deuren, die echter alleen nog maar in de extra beveiligingscategorie kunnen worden ingedeeld.
 
Om inbraak met technische middelen te voorkomen, zijn verregaande maatregelen nodig, waardoor inbrekers snel hun interesse verliezen. In het volgende hebben we ons gericht op appartementen en voordeuren en presenteren we producten die helpen om inbraak door de deur te voorkomen.
 
In het algemeen kunnen alle producten achteraf worden gemonteerd, maar kunnen ook als accessoire worden opgenomen bij de bestelling van een nieuw product. Dit gebeurt in de vorm van fittingen met nauwkeurig gedefinieerde klassen van inbraakwerendheid. Deze bepalen hoe lang het duurt om door te breken en met welk gereedschap.
 

Efficiënt beveiligen van appartementsdeuren

Als u in een groot appartementencomplex woont en pech hebt, komt u ook de kwestie van deurbeveiliging tegen. Vooral in hoogbouw zijn er tal van mogelijkheden om het gebouw ongemerkt te betreden.
 
De appartementsdeuren, die helaas vaak als goedkoop kunnen worden omschreven, bieden nauwelijks bescherming tegen inbrekers of impopulaire en agressieve medemensen. Bovendien kennen de buren elkaar in zeer grote wooneenheden nauwelijks en besteden ze ook geen aandacht aan de huisgenoot.
 
In dit geval hebben koperen inbrekers een bijzonder eenvoudig spel, daarom moeten bewoners van grote wooncomplexen altijd de deur van hun appartement beveiligen.
 

Veiligheidssloten voor de voordeur en zijn functies

Voordat we ingaan op verschillende beveiligingsopties, volgt hier een kort overzicht van de slotfuncties. Er zijn sloten die alleen van buitenaf bediend kunnen worden. Maar er zijn ook varianten die van buitenaf of van binnenuit kunnen worden afgesloten, maar die in geval van ontsnapping altijd van binnenuit kunnen worden geopend. Dit worden panieksloten genoemd.
 
Ze zouden niet alleen praktisch zijn in het geval van een inbraak, maar zouden ook levens kunnen redden wanneer men ontsnapt uit een brandend huis, aangezien het niet nodig is de sleutel te zoeken.

Reacties uitgeschakeld voor Grondbeginselen – Deursloten & Vergrendeling Cilinders

Kunsthaag Photinia Rood in uw interieur oktober 9, 2019

Artikelpromotie

De Kunsthaag Photinia Rood is zeer geschikt in uw interieur als wandbekleding en hoeft dus niet alleen in de tuin opgehangen te worden. Een fraaie vrolijke wand binnenshuis is in een paar minuten te creeren.

Een groene wand in het interieur is tegenwoordig steeds meer te zien, denk bijvoorbeeld aan de horeca, op vliegvelden, in wachtkamers, in universiteiten. Het neemt stress weg en het zorgt voor meer sfeer. Met een beetje groen in de omgeving is er snel een heel ander resultaat te boeken.

Eenvoudig bevestigen

De Photinia Rood is verkrijgbaar in matjes van 50 x 50 centimeter en door het koppelsysteem zijn ze eenvoudig aan elkaar te bundelen en bevestigen gaat door middel van een bundelband of ty rap. Eenmaal opgehangen zijn ze onderhoudsarm en is er dus verder geen werk aan. Geen uitvallende blaadjes, geen water geven. Gewoon afstoffen met een doekje als er stof op is gekomen.

Past in ieder interieur

Deze matjes maken een vrolijk geheel aan de muur in uw interieur omdat er af en toe een rood blad op is bevestigd, zo is er meer kleur en gezelligheid. En past vrijwel in ieder interieur, er zijn maar een paar matjes nodig om een mooi effect te behalen. En groen is trending momenteel dus in de badkamer zal het zeker mooi staan maar eveneens in uw woonkamer, serre of hobbykamer.

Positieve reacties zult u zeker krijgen met de matjes en u haalt hiermee een echte eyecatcher naar binnen.

Waarom Photinia Rood naar binnen halen?

 • Direct een vrolijk resultaat
 • Geen onderhoud
 • Geluiddempend
 • Verminderd stress
 • Eenvoudig bevestigen
 • Past in ieder interieur
 • Eyecatcher

U wilt natuurlijk ook wel een eyecatcher in uw interieur als wandbekleding, het staat zo fris en vrolijk. Ze zijn eventueel weer makkelijk te verplaatsen naar een andere plek mocht dit mogelijk zijn. Bovendien is het effect geluiddempend, dus zorgt voor een betere acoustiek.

In de webshop van KunsthaagEU zijn ze te bekijken en te bestellen, zowel in een doos van 12 matjes als per stuk www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-photinia-rood-12-tegels-50x50cm/
Reacties uitgeschakeld voor Kunsthaag Photinia Rood in uw interieur

4 redenen om in Haarlem te wonen september 12, 2019

Artikelpromotie

Wanneer je in Amsterdam buiten de boot valt, is het verstandig om je zoekgebied voor ene huur of koopwoning wat te vergroten. Het kan zijn dat je meer richting de stad Haarlem neigt, omdat je het een prettige stad vindt en van duinen en strand houdt. Een tip is wel: Oriënteer online alvast naar woningen, om niet ook hier achter het net te vissen. Via de zoekmachines en met name via de lokale sites zal je uiteindelijk een overzicht krijgen van het huidige aanbod van geschikte huur- en koopwoningen. Daarnaast is het van belang om te kijken waarom deze stad bij je past en waarom je er zou willen wonen. Hieronder volgen een viertal tips die je kunnen helpen bij het voelen van verbinding met de stad Haarlem.

 

Tip 1: Een kindvriendelijke stad

Haarlem is een stad gebleken waar jonge gezinnen en kinderen zich prettig voelen. Wanneer je een woning zoekt met kinderen zijn er naast het huis een aantal andere criteria van belang die meewegen in je beslissing om de stap te zetten. Denk daarbij aan het aanbod van kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen. Daarbij vind je ook naschoolse mogelijkheden van belang als het gaat om sport en spel. Deze zaken heeft Haarlem allemaal te bieden en er zijn vele activiteiten voor kinderen en ouders leuk kunnen zijn.

Tip 2: Een groene stad

Het feit dat je in een stad woont, hoeft niet te betekenen dat je geen behoefte hebt aan natuur en groen om je heen. In Haarlem is het zeer groen en heeft de Gemeente ook als doelstelling gesteld een groene en park rijke stad te zijn. Naast parken wordt er ook veel aandacht aan besteed als het gaat om nieuwe woonwijken. Tevens zijn er diverse groene natuurgebieden in de omgeving waardoor je je in een niet stadse omgeving waant.

Tip 3: Culturele bolwerk aan festiviteiten

Daar waar je denkt dat Amsterdam cultuur hoog in het vaandel heeft staan, kan Haarlem er ook wat van. Het hele jaar door zijn er tal van culturele activiteiten en terugkerende festivals die jaarlijks te bezoeken zijn. Door het grote aanbod en de keuzes hoef je je geen moment te vervelen en kan je al je entertainment binnen de stadsgrenzen van Haarlem vinden.

Tip 4: Een inkoper een stad met een strand

Niet veel Nederlandse steden kunnen zeggen dat ze aan zee liggen en je daarbij van alle stadse gemakken kunnen voorzien. Haarlem is een stad waar alles aanwezig is en op fietsafstand van het strand. Dit is een groot voordeel wanneer je zomers lekker wilt genieten van zon en zee; voor jou geen file naar het strand meer.

https://www.nieuwwonenhaarlem.nl/nieuwbouw
Reacties uitgeschakeld voor 4 redenen om in Haarlem te wonen
Categorieën: Woning en Tuin

Zelfvoorzienend tiny house door de tuin: het verhoogde bed september 10, 2019

Artikelpromotie

Hoewel de aansluiting op het openbare aan- en afvoersysteem over het algemeen een basisvoorwaarde is voor het verlenen van bouwvergunningen, wordt er in forums uitgebreid gediscussieerd over zelfvoorziening met elektriciteit (bijv. door middel van fotovoltaïsche panelen), wateropslag en composttoiletten.

Bij het lezen van de bijdragen stuit men echter zelden op overwegingen over verdere zelfvoorziening door middel van zelfvoorziening.

Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de bouw of aankoop van een Tiny House een toekomstvisie is voor de meeste deelnemers aan de discussie en dat het dagelijkse leven rond het leven in een Tiny House daarom nog geen rol speelt. Een andere reden kan zijn dat de prijs van een tiny house vaak afhankelijk is van de locatie zoals op campings of percelen in recreatiegebieden vanwege het gebrek aan kleine bouwpercelen die zijn aangewezen voor Tiny Houses en er is geen verdere individuele mogelijkheid tot gebruik.

 

Toch vinden wij het de moeite waard (en houden we rekening met het aspect zelfvoorziening en duurzaamheid) om na te denken over de mogelijkheden voor zelfvoorziening vanuit de tuin. Er kan geen sprake zijn van volledige zelfvoorziening met een tuintje rond het tiny house, natuurlijk, maar zelfvoorziening vanuit de tuin is een stap in de richting van “leven met de natuur“, kan af en toe boodschappen doen overbodig maken en ontlast de portemonnee.

We willen daarom wijzen op enkele mogelijkheden om de kleine ruimte te gebruiken voor zelfvoorziening. Omdat het najaar met de vele afval die daar het gevolg van is, het optimale moment is voor het planten van een verhoogd perk, is dit het begin.

 

De constructie van het verhoogde bed

Hoge bedden zijn de ideale manier om uzelf te voorzien van salade en groenten uit uw eigen tuin in een kleine ruimte. De constructie ervan bevordert de vocht- en warmteopslag en leidt zo tot een goede opbrengst en beschermt tegelijkertijd de rug. Direct contact met de bodem is een voordeel (vanwege het contact met bestaande micro-organismen), maar niet noodzakelijk – een verhoogd bed kan dus ook op een terras worden geplaatst. Het is echter belangrijk (op ondoordringbare ondergronden) dat het verhoogde bed goed gedraineerd is – ofwel door een laagje grind of door een lichte helling van het oppervlak – en dat het over het algemeen in een zonnige positie ligt.

 

De wanden van het verhoogde bed zijn meestal gemaakt van (onbehandeld) hout, natuursteen of golfplaten. Na afweging van de duurzaamheids- en kosteneisen hebben we gekozen voor een zo solide mogelijke uitvoering van massief constructiehout (sparrenhout) en voor lariksplaten voor een “ontop”-frame. Massief constructiehout wordt in de regel uit een houtzagerij met een houthandel, een timmerwerkplaats of een houtcentrum in de regio (-In ons geval het tuincentrum).

In een betere kwaliteit en tegen lagere prijzen verkregen dan uit een doe-het-zelfzaak. Vergeleken met larikshout is sparrenhout minder weerbestendig, maar veel goedkoper – dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat de kosten voor dergelijke massieve wanden van een verhoogd bed in verhouding staan tot het tuinbouwproject. De lengte van het vierkante hout was al op maat gesneden. We hebben de uiteinden voorbereid voor een spigot, en toen was het mogelijk om ze in elkaar te zetten.

Reacties uitgeschakeld voor Zelfvoorzienend tiny house door de tuin: het verhoogde bed

Decorvloer tegel laminaat nodig? augustus 20, 2019

Artikelpromotie

Kiest u voor vloertegels voor binnenshuis of uw woonkamer? of tegels voor uw wand binnen de badkamer. Gaat u laminaat tegels leggen? Decorvloer bezit u alle afwisseling in veel verschillende soorten Decorvloer tegel laminaat. Dit soort tegelvloeren wordt mede jazeker keramisch parketvloer verwoord en is uniek binnen de regio Utrecht. Waarom dit laminaat tegels uniek zijn? Kant zijn niet van echt te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van bakken pottenbakkerskunst zijn kantkloswerk sterk plus slijtvast daarbovenop weliswaar lijkt het netjes of u een echte tegelvloer tegoed. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast daarbovenop stijlvol.

goedkope laminaat vloer voor vloerverwarming

 Indien er nieuwbouwwoningen word gebouwd, word deze veelal voorzien van eentje mooie plus goede vloerverwarming. Toch weten u dat noch welke vloer geschikt zijn voordat ene vloerverwarming? Tegel is dat jazeker, maar een tegel laminaat vloer vergt niet veel onderhoud plus zijn noch zodoende slijtvast mits ene stenen vloer. De unieke goedkope laminaatvloer van Decorvloer zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voordat tijdens uw vloerverwarming. Daarbovenop het grote voordeel: het laminaat vloertegels zijn gaaf voordat het hele huis, van keuken tot woonkamer daarbovenop badkamer. Ga ter hierbinnen den overzichtelijke showroom dicht bij Utrecht, vanwege de tegels van dichtbij te bekijken.

Tactvol voor eentje ruimtelijk effect omsingeld mozaïek tegels van de specialist binnen de regio Utrecht

Wilt u ene ruimtelijk effect hebben in uw woning? Kies dan voor prachtig mozaïek tegels. Met kleinere tegels lijkt uw closet of badkamer nog groter. Als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit Utrecht. Helemaal met een smaakvol schutspatroon of tactvol voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels fraai omsingeld van de vloertegels binnen uw badkamer of closet. De mozaïektegels worden hierbinnen den omvangrijke showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen wensen kunt ontwerpen. Even zeer kunt u deze tegels gemakkelijk verbinden inbegrepen den wand- daarbovenop vloertegels, zodat het eentje smaakvol geheel vormt. klik hier voor meer informatie op de website

Reacties uitgeschakeld voor Decorvloer tegel laminaat nodig?

Design tv wandmeubels juni 12, 2019

Artikelpromotie

De tv heeft een prominente plek in onze woonkamer gekregen. We besteden heel wat tijd rond de tv, soundbar of video game console. Geluid en beeld worden steeds van grotere kwaliteit en beeldschermen worden steeds breder. Daar past een uiterst verfijnd en afgewerkt designmeubel bij, vinden wij als makers van moderne tv wandmeubels van topkwaliteit.

Met een tv wandmeubel van Spectral integreert u audiovisuele apparatuur in het interieur van uw woon- of zitkamer op een natuurlijke en slimme wijze. Techniek en stijl gaan hand in hand in onze ontwerpen. Onze tv wandmeubels vloeien mooi door in een elegant interieur en valt door zijn design heel fijn op. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen, een goede afwerking, duurzame producten en een veel gebruiksgemak. De meubels kunnen ook zwevend gemonteerd worden aan de wand. U hoeft hiervoor weinig kluservaring te hebben.

Onze producten worden met veel aandacht en vakmanschap geproduceerd. Bij een moderne inrichting hoort een modern tv wandmeubel dat tevens kabels wegwerkt uit het zicht. Het is onze taak te zorgen voor hoogwaardige en moderne tv wandmeubels die ook een speciale touch hebben. Wij doen dit door diverse hoogtes, breedtes en dieptes aan te brengen in de ontwerpen. Kasten, deuren en knoppen zijn in diverse kleuren leverbaar. Onze ontwerpen zijn vernieuwend en vind u nergens anders. Dat maakt onze ontwerpen persoonlijk. Wij leveren tv wandmeubels die passen in elk interieur en binnen elke woonstijl. Ons assortiment is heel breed en desgewenst ook op aanvraag uit te breiden. Wij leveren maatwerk en modulaire delen. Combineren was nog nooit zo makkelijk geweest. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom onder het genot van een heerlijk kopje koffie

Reacties uitgeschakeld voor Design tv wandmeubels

Top 7 Voordelen van Thysfloor laminaat, vinyl en parket mei 6, 2019

Artikelpromotie

Het kiezen van een nieuwe vloer kan een overweldigende en vermoeiende taak zijn. Als je op zoek bent naar iets betaalbaars en duurzaams dat er nog steeds geweldig uitziet, is laminaat misschien wel het antwoord. Om je te helpen je beslissing een beetje gemakkelijker te maken, willen we je de top 7 redenen geven waarom Thysfloor laminaatvloeren de perfecte oplossing voor je en je gezin kunnen zijn.

 * Thysfloor laminaatvloeren zijn veel goedkoper dan hardhouten vloeren, maar de kwaliteit en het uiterlijk van de laminaatvloer blijven niet achter. Als je op een klein budget hebt, maar je houdt van het uiterlijk van hardhout, dan geeft een Thysfloor laminaatvloer je zeker de look die je wil.

 

* Laminaat wordt beschermd door een harde buitenlaag en een harslaag, waardoor het sterk, krasvast en zeer duurzaam is. Het is ook bestand tegen vervaging door zonlicht. Als je kleine kinderen en huisdieren hebt, of als je een vloer nodig hebt voor een ruimte met veel verkeer, is Thysfloor laminaat de perfecte keuze.

 

* Gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot hardhout maakt het vlekbestendige karakter van Thysfloor laminaatvloeren het opruimen van gemorste vloeistoffen eenvoudig – er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig. Zorg er echter voor dat je gemorste vloeistoffen snel opruimt, want Thysfloor laminaat is niet geheel waterdicht.

 

* Eenvoudig te installeren. Thysfloor laminaatplanken zijn ontworpen om in elkaar te grijpen, waardoor ze zeer eenvoudig te plaatsen zijn. Ze kunnen ook over de meeste bestaande vloeren worden gelegd, waardoor je tijd bespaart bij het leggen. Het proces is zo eenvoudig dat veel huiseigenaren zelf Thysfloor laminaat installeren.

 

* Stijlvariatie. Je kunt Thysfloor laminaatvloeren in verschillende stijlen kopen, van hout tot steen en tegelafwerkingen. Al deze soorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, oppervlaktebehandelingen, dikte en plankstijlen.

 

* Als iemand in je familie lijdt aan allergieën, is een Thysfloor laminaatvloer een uitstekende keuze, omdat er geen plaatsen zijn waar stof en andere deeltjes vast komen te zitten. De ondervloer zorgt voor een vochtbarrière die niet alleen de vloer beschermt tegen schade, maar ook voorkomt dat er schimmels ontstaan.

 

Zoals je ziet, is Thysfloor laminaat een goede optie voor veel verschillende ruimtes in je woning. Het is echter belangrijk om op te merken dat het geen goede keuze is voor kamers met een risico op ernstige waterlekken, zoals je wasruimte of badkamer. Thysfloor laminaten zijn gebouwd om vochtbestendig te zijn, maar niet waterdicht.

 

https://www.parket-winkel.be
Reacties uitgeschakeld voor Top 7 Voordelen van Thysfloor laminaat, vinyl en parket