Menu

SKG 3 deurcilinder sloten van M&C januari 13, 2021

Artikelpromotie

Deuren zijn voorzien van sloten. Maar er bestaan verschillende soorten deursloten. Om aan te geven in welke veiligheidsklasse deursloten vallen, worden keurmerken gebruikt.
SKG deursloten worden gekeurd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw.
Dit is een officieel keurmerk. SKG cilindersloten worden onderverdeeld in drie veiligheidscategorieën. SKG 3 is hierbij de hoogste veiligheidsklasse.
In Nederland zijn nog teveel deursloten voorzien van een SKG 2 deurcilinder.
Deze cilindersloten vormen geen enkele belemmering voor inbrekers om je huis te betreden.
Het inbrekersgilde blijft altijd zoeken naar nieuwe methodes om deursloten te forceren. We zullen eerst laten zien welke inbraakmethodes er bestaan. Dan zullen we uitleggen met welke cilindersloten jij je huis het beste kan beveiligen tegen inbraak.

Inbraakmethodes

 

 • Kerntrekken.
  Bij deze methode wordt er een schroef in de cilinder gedraaid. Vervolgens wordt door middel van een koevoet of klauwhamer het cilinderslot uit de deur getrokken.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 20 seconden.
 • Lockpicking.
  Bij deze methode spuiten inbrekers een vloeibare stof in de cilinder. Deze vloeistof verhard binnen 30 seconden. Eenmaal verhard en gevormd naar de cilinder, heeft de vloeistof de functie van sleutel gekregen.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 45 seconden.
 • De boormethode.
  Bij deze methode wordt het slot uitgeboord. Omdat het herrie geeft, wordt de boormethode niet vaak gebruikt.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 30 seconden.
 • De klopmethode.
  Bij deze methode steekt een inbreker een klopsleutel in het cilinderslot. Een klopsleutel is korter dan een standaard sleutel en de groeven net iets dieper. Hierdoor past de sleutel in het slot. Vervolgens tikt de inbreker een paar keer op de sleutel, dit heet het kloppen. Hierdoor valt het mechanisme in het slot op zijn plaats en kan eenvoudig de deur worden geopend.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 20 seconden.
 • De Bulgaarse methode.
  Bij deze methode trekken inbrekers uitstekende cilindersloten met een tang uit de deur. Een slot hoeft maar 1 mm uit te steken om met deze methode geforceerd te worden.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 15 seconden.

Er zijn dus meerdere inbraakmethodes om je voor- of achterdeur te forceren. En voor elke methode geldt dat een inbreker schrikbarend weinig tijd nodig heeft om bij je in huis te komen.

SKG 3 sloten

Ontneem inbrekers de mogelijkheid om op deze manieren je huis te betreden.
Als je nog geen SKG3 cilinderslot in je deuren hebt, bestel deze dan vandaag nog bij M&C.

Met het SKG3 deurcilinder slot ben je optimaal beveiligd tegen inbraak door middel van boren, kloppen, lockpicking en de Bulgaarse methode.

Met SKG3 ben je echter niet beveiligd tegen inbraak door middel van kerntrekken.
Daarom levert M&C bij al hun cilindersloten een extra stalen brug.
Hierdoor ben je wel verzekerd van een optimale beveiliging tegen alle vormen van inbraak. Dus ook tegen kerntrekken.
Inbrekers zoeken van nature woningen uit die het makkelijkst te betreden zijn.
Zij herkennen SKG3 cilindersloten en zullen vanwege de kwaliteit van deze sloten liever een deurtje verder gaan.

Heb je nog geen SKG3 slot of een SKG3 slot zonder stalen brug?
Bestel dan vandaag nog nieuwe SKG3 cilindersloten bij M&C!

https://mc-sleutels.nl/
Reacties uitgeschakeld voor SKG 3 deurcilinder sloten van M&C

Wat doet een architect in Hilversum? november 25, 2020

Artikelpromotie

Een architect is een belangrijk beroep. We weten allemaal dat architecten gebouwen ontwerpen. Maar wat doet een architect in Hilversum nog meer?

Taken

Over het algemeen zijn er drie hoofdtaken die een architect uitoefent. De eerste taak is het ontwerpen van gebouwen. De tweede taak is het uittekenen van deze ontwerpen. Als laatst begeleidt een architect de uitwerking van het concept. Dat is dan taak drie. Binnen deze hoofdtaken vallen natuurlijk talloze andere taken. Denk hierbij aan het inmeten van een woning, het maken van een planning en het benaderen van aannemers. Een gebouw komt immers niet vanzelf tot stand na het uittekenen van een ontwerp.

Architectenbureau

Architecten kunnen werken bij een architectenbureau of op freelance basis. Architectenbureaus zijn te vinden door heel Nederland, bijvoorbeeld een architect in Hilversum.

Soorten architecten

Er zijn verschillende soorten architecten. Zo zijn er onder andere algemene architecten, landschapsarchitecten en interieurarchitecten. Een algemene architect houdt zich bezig met het ontwerpen van gebouwen. Dit kunnen allerlei soorten gebouwen zijn. Een landschapsarchitect houdt zich daarentegen bezig met het ontwerpen van landschappen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het ontwerpen van recreatieruimtes. Een interieurarchitect wordt ook wel een binnenhuisarchitect genoemd en ontwerpt het interieur voor gebouwen. Ook dit kunnen verschillende soorten gebouwen zijn zoals huizen of kantoren.

Hoe word je architect?

Om architect te worden moet je een relevante opleiding gevolgd hebben. Bouwkunde is hier een goed voorbeeld van. Na het behalen van het diploma mag je je dan bouwkundig ingenieur noemen.

 

https://bruis-architectuur.nl/architect-hilversum/
Reacties uitgeschakeld voor Wat doet een architect in Hilversum?

Een nieuw huisnummer kiezen (leestip) november 20, 2020

Een nieuw huisnummer kopen is niet iets wat u zomaar doet. Eenmaal gekocht zal het huisnummer daar waarschijnlijk minimaal 10 jaar, zo niet langer hangen. Het is daarom dus goed na te denken over uw wensen. Wat wilt u en vindt u belangrijk, maar bovenal: wat wilt u niet. Daarom nemen we u graag mee in een aantal overwegingen, alvorens u overgaat tot de aankoop van een nieuw huiscijfer of naambordje.

Besparen op een huisnummer? Niet nodig

De eerste stap welke men normaliter neemt bij het aankopen van een huisnummer, is het bepalen van het budget. Als het over uw maximale budget gaat voor een huisnummer, geven wij u graag het volgende advies. Probeer niet kosten wat het kost te besparen. Natuurlijk hoeft u geen honderden euro’s aan een nieuw huisnummer uit te geven. Maar zie het als een investering die u over 10 of 20 jaar uitspreid. Vanuit die optiek maakt het niet uit of u nu een goedkoop huisnummer van 20 euro, of een wat duurder huisnummer van 30 of 40 euro koopt. Koop vooral een mooi huisnummer, eentje die aansluit bij uw wensen.

Laat het huisnummer aansluiten bij de stijl van uw woning

Het is belangrijk dat uw huisnummer de stijl van uw woning onderstreept of zelfs versterkt. Hieronder treft u een overzicht van verschillende woonstijlen, in combinatie met onze aanbevelingen voor het soort huisnummer. Let op: dit is een persoonlijk advies en absoluut geen must. Het wordt ook steeds hipper om een ‘’anders dan anders’’ huisnummer te kiezen.

Klassieke woonstijl: heeft u een klassieke woonstijl? Dan past een goud huisnummer helemaal bij u! Gouden huisnummers zijn goed te verkrijgen bij uw lokale bouwmarkt of op het internet. Deze zijn veelal uit de materialen ‘’RVS’’ of messing.

Landelijke woonstijl: heeft u een landelijke woonstijl? Ook voor een landelijke woonstijl is een goud huisnummer een goede keuze. Maar ook emaille huisnummers passen goed bij deze stijl. Rij maar eens door een klein (boeren)dorpje en let op de gebruikte huisnummerstijl: bijna elke woning beschikt over een emaille plaatje.

Industriële woonstijl: heeft u een industriële woonstijl? Dan kiest u een huisnummer van RVS. Hierbij heeft u de keuze uit de kleuren ‘’geborsteld’’ (een soort zilver met een matte afwerking) of zwart. Ook zijn er mooie opvallende 3D huisnummers van RVS te verkrijgen bij diverse online webwinkels. Zeker het proberen waard wanneer u houdt van een industriële touch.

Moderne woonstijl: heeft u een moderne woonstijl? Ook dan is een roestvast stalen huisnummer een prima keuze. Ook een verlicht huisnummer (met LED-verlichting) past erg goed bij een moderne woonstijl.

Dus… Welk type kiest u?

Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw huisnummer kiezen (leestip)
Categorieën: Woning en Tuin

Geef jouw toilet een nieuwe look november 12, 2020

Artikelpromotie

Het toilet is meestal de minst bijzondere ruimte van een huis. Soms vinden mensen het leuk om de ruimte eens onder handen te nemen en het een nieuwe look te geven. Dit kan een compleet nieuwe look zijn, voor als je écht iets anders wilt. Maar dit kan ook subtiel door wat kleine aanpassingen. Op een simpele manier kun je immers al een heel andere look voor jouw toiletruimte creëren. 3 tips om dit te doen hebben wij voor jou uitgeschreven.

Tip 1: plaats of vervang je fonteintje

Niet iedereen heeft een fontein op het toilet. Maar het kan toch heel handig zijn. Heb je dit nog niet? Plaats er dan een. Zo lijkt je toilet al wat meer aangekleed. Heb je wel al een fontein? Ga dan voor jezelf na of je de fontein mooi vindt en bij de ruimte en jouw huis vindt passen. Als je een meer modernere look in je huis hebt, plaats dan een strakke fontein. Een ronde fontein creëert namelijk een wat landelijkere look.

Tip 2: verf de muren

Een likje verf op de muren maakt al een wereld van verschil. Ga voor een lichte kleur om een open uitstraling in de toiletruimte te creëren. Ga daarentegen voor een wat donkerdere kleur als je de ruimte wat chiquer wilt aankleden. Zo kun je met kleur spelen om de ruimte naar jouw wens te maken.

Tip 3: plaats mozaiek tegels op het toilet

Om je toilet nog een andere look te geven én er een persoonlijke tint aan te geven kun je ook kiezen voor toilet mozaiek tegels. Toilet mozaiek tegels zijn er in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Kies wat jij mooi vindt en creëer zo een sfeer in de toiletruimte die jij nog niet eerder had. Ook met de toilet tegels mozaiek kun je met kleur en soort spelen om een andere look te creëren.

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-toilet/
Reacties uitgeschakeld voor Geef jouw toilet een nieuwe look

Hoe kun je het douchecomfort vergroten? augustus 24, 2020

Artikelpromotie

Moeite met het bewegen in de badkamer, jezelf lastig in huis kunnen verplaatsen of chronisch last hebben van huidproblemen; lang niet iedereen ervaart dezelfde badkamer luxe. Waar de één behendig overweg kan met een handdoek na een lange douchebeurt, heeft de ander de grootste moeite om zich volledig te kunnen afdrogen in de badkamer. Vaak wordt dit veroorzaakt door het feit dat er sprake is van mobiliteitsproblemen. Dit gebrek aan mobiliteit beperkt de kwaliteit van leven in meerdere opzichten, dus daarom is het van groot belang dat verschillende hulpmiddelen ingezet worden om de effecten hiervan te reduceren.

Zoals net genoemd werd, zijn er een aantal methodes die het comfort douche kunnen vergroten. Naast het installeren van beugels, waaraan je je vast kan houden, en het aanschaffen van een badmat, is Lavicta onlangs met een onmisbare uitvinding voor in de badkamer gekomen. De handdoek kan namelijk de deur uit en vervangen worden door de lichaamsdroger. Deze full body dryer kent grote voordelen voor ouderen, gehandicapten of mindervaliden. Om te beginnen met het feit dat een schurende handdoek redundant is geworden, omdat de droger het lichaam van top tot teen droog blaast. Hierbij wordt uiteraard geen één plekje overgeslagen, al is het wel van belang om rustig een rondje te draaien om de aqua breeze langs alle plekjes te laten komen. Daarnaast spaar je het milieu wegens het feit dat het wassen van handdoeken overbodig is geworden. Schadelijke stoffen en chemicaliën komen niet meer in het water terecht, wat een groot verschil kan maken in de zuivering van het water.

Ervaar jij regelmatig problemen bij het afdrogen na een heerlijke douchebeurt, zou jij het liefst elke dag het gevoel willen hebben dat je je in een wellness bevindt of mis jij de badkamer luxe? Bekijk dan snel de website van Lavicta en laat je verrassen door alle voordelen van de lichaamsdroger!

https://lavicta.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Hoe kun je het douchecomfort vergroten?

Thuis in eigen huis augustus 21, 2020

Artikelpromotie

Woon jij al een tijdje in hetzelfde huis maar blijf jij alsnog het gevoel krijgen dat er niet echt een klik, een match, is tussen jou en het huis? Wil je er wel blijven wonen omdat de locatie goed is, maar toch heb je het gevoel dat er wat veranderd moet worden? Dan is jouw volgende stap naar je thuis voelen in eigen huis misschien wel dat je je huis helemaal opnieuw gaat renoveren naar jouw smaak.

 

Je denkt nu waarschijnlijk dat dit gekkenwerk is. Je hebt immers een full time baan en ook nog eens een vol huis. Toch is het zeker mogelijk om ook in die situatie je eigen huis te renoveren. Ook de situatie rondom corona helpt mee. Zeker tot het eind van het jaar zullen we voor het grootste gedeelte thuis moeten werken. Dat geeft extra uitdagingen, maar het creëert ook ruimte voor creativiteit en flexibiliteit. Stel dat je elke dag tussen negen uur ’s ochtends en één uur in de middag online vergaderingen hebt met je collega’s. Dan zou je de dag zo kunnen inrichten, dat je dan elke dag tussen één en drie lekker gaat klussen aan je huis. Op dat tijdstip zijn je kinderen nog niet thuis van school en heb jij het hele huis voor jezelf. Dat is toch ideaal?!

 

Goed, als je je eenmaal hebt voorgenomen om je huis te renoveren dan vraag je je waarschijnlijk af waar je moet beginnen. Ik raad je aan om van buiten naar binnen te werken. Van groot naar klein. Heeft je huis een nieuw dak nodig? Begin dan daarmee in plaats van eerst al het meubilair te vervangen. Kijk dan gelijk ook eens naar de isolatie. Je kan nieuwe raamkozijnen kopen om de isolatie te verbeteren. Ook zijn die kozijnen leuk om een nieuwe look aan je huis te geven. Als de buitenkant helemaal naar wens is, neem dan pas de binnenkant onder handen.

https://directeenkozijn.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Thuis in eigen huis

Doe-het-zelfbouwpakket voor de trap juli 20, 2020

Artikelpromotie

Al lange tijd zit je in dubio over de renovatie van de trap. Graag zou je een trap willen in huis die past bij het interieur, maar je wordt beperkt in de mogelijkheden door de afmetingen van het huis. De ruimte is namelijk klein, waardoor je steeds weer eindigt bij een wenteltrap of molenaarstrap. Desondanks spreekt de wenteltrap je meer en meer aan, wat je doet besluiten om bij Lamiwood te raden te gaan. Je brengt een bezoekje aan de website en ziet dan ineens dat Lamiwood ook bouwpakketten aanbiedt voor de handige thuisklussers. Zou dat de uitkomst zijn?

De doe-het-zelfpakketten van Lamiwood voor trappen kennen vele voordelen voor ieder die twee linkerhanden heeft. De bouwpakketten worden namelijk geleverd met een handige instructie DVD en handleiding, waardoor jij de trap helemaal zelf kan installeren inclusief trapleuning. Niet alleen bespaar je kosten, wanneer je kiest voor het zelf monteren van de trap in huis, maar je kan ook nog eens helemaal op eigen wijze de trap installeren. Zo wordt je achteraf niet teleurgesteld door het eindresultaat en sta je zeker wél versteld van je eigen kunnen. Of je nu een trap van de woonkamer naar de eerste verdieping gaat monteren of aan de slag gaat met de Zoldertrap: Lamiwood heeft het in huis! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en adviseren je waar nodig.

Ga jij binnenkort beginnen aan de traprenovatie of kies je ervoor om toch de renovatie te laten doen? In beide scenario’s ben je bij Lamiwood aan het juiste adres. Wij leveren graag de materialen aan om zelf de trap te monteren, maar klaren ook met passie de klus zelf. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en wie weet zien we jou binnenkort stralen met een nieuwe trap.

https://www.lamiwood.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Doe-het-zelfbouwpakket voor de trap

Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft mei 29, 2020

Artikelpromotie

Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft voor het onderhoud van levende planten

nep planten van Plantenman zijn een fijne uitkomst als u weinig tot geen tijd heeft voor het onderhoud van levende planten, maar wel wilt genieten van de charme en een sfeervolle inrichting. Wist u dat de planten voor 95% bestaat uit houten stammen? Daarna wordt er simpelweg een laagje kunststof over gespoten. Dit zorgt voor een levensecht resultaat, zonder dat u onderhoud er aan kwijt bent. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar? Ontdek het veelzijdige aanbod op de website van dit bedrijf en laat u vrijblijvend informeren door het behulpzame team met jarenlange ervaring in het vak.

Het enige onderhoud dat nodig is, is de schoonmaak van uw nep planten

Natuurlijk bestaan er geen onderhoudsvrije planten. Want ook al hoeft u de planten geen water te geven, er kan altijd een laagje stof ontstaan op de nep planten. Daarom doet het u goed om eens in de zoveel tijd een doekje over de planten heen te halen. Ook heeft Plantenman een speciaal middel ontwikkeld waarmee u schoon kunt maken. Deze laag zorgt er voor dat het stof niet aan de bladeren blijft kleven. Ook is de stof eenvoudig te verwijderen. 
U heeft uiteraard te allen tijde de keuze uit verschillende varianten. Zo is er voor iedere hoogte en iedere breedte een gepaste plant. Denk hierbij aan een plant voor in de vensterbank of een statige plant die als eyecatcher voor een bepaalde ruimte dient. Naar wat voor soort kunstplant gaat uw voorkeur precies uit?

Reacties uitgeschakeld voor Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft
Categorieën: Woning en Tuin

Bed opbergzak voor je slaapkamer april 1, 2020

Artikelpromotie

Of het nu een afstandsbediening, een bril of een smartphone is – met de armsteun-organizer heb je altijd alles binnen handbereik op de bank. In de 6 vakken is veel ruimte voor objecten die anders op tafel zouden staan. Dankzij het geïntegreerde dienblad heb je ook de mogelijkheid om je kopje koffie of thee neer te zetten. Of maak het comfortabel met een paar snacks op de bank.

Je plaatst de handige bed organizer eenvoudig over de reling. succesvol verkopen op bol Het maakt niet uit hoe breed de leuning is. Je kunt de organizer per draad aanpassen aan de reling. Wanneer niet in gebruik, kan het snel en ruimtebesparend worden opgeborgen.

 

Details van de armsteun-organizer
• Afmetingen uitgeklapt H x B x D: ca. 22 x 18 x 32 cm
• Opgevouwen afmetingen H x B x D: ca. 2 x 19 x 32 cm
• Steunvlak op de reling: ca. 17 x 32 cm
• Let op: de organizer kan over leuningen kleiner dan 14 cm schuiven
• Ladeformaat: ca. 16 x 28 cm – Hoogte van de velg ca. 2 cm
• Gewicht: ca. 0.2 kg
• Gemaakt van robuust polyester (Oxford-Nylon 600 D) in zwart

Sofabutler voor meer bestelling
• Origineel alternatief voor bijzettafel
• Eenvoudig uitvouwen en over de reling plaatsen

• Houder per draad te buigen
• 1 groot vak H x B: ca. 20 x 30 cm
• 2 middelgrote vakken H x B x D: ca. 16 x 15 x 8 cm
• 3 kleine vakken H x B x T: ca. 16 x 9 x 8 cm

Veelzijdige armsteun-organizer
• Voor dagelijks gebruik
• Voor tv-gids, afstandsbediening, glazen, pennen, chocolade etc.
• Ook ideaal voor Playstation controller, PSP, tablet en smartphone
• Dienblad voor kopjes, glazen en borden met snacks of ontbijt
• Comfortabel voor een gezellige filmavond
• Snel en gemakkelijk ruimtebesparend opgeborgen

Leveringsomvang
• Armsteun-organizer
• Decoratie is niet bij de levering inbegrepen

 

Of het nu je afstandsbediening, bril, kranten, tijdschriften of je smartphone is, met deze organizer voor de armleuning heb je altijd alles binnen handbereik op de bank. De 4 vakken bieden voldoende ruimte voor voorwerpen die anders op tafel zouden liggen.

De handige extra lange organizer plaats je eenvoudig over de rugleuning van de bank. Het maakt niet uit hoe breed de leuning is. Je klapt de houder zo in dat je een extra vak hebt voor het opbergen van kranten en tijdschriften. Wanneer niet in gebruik, kan het snel en ruimtebesparend worden opgeborgen.

Voordelen
• Universele pasvorm, geschikt voor alle banken of stoelen!

• Beschermt de armleuning van uw bank of stoel

• Raak uw afstandsbediening nooit meer kwijt

• Handig en voordelig alternatief voor een bijzettafel

• Gemaakt van hoogwaardig polyester

• Gemakkelijk in- en uit te vouwen

• Voor kranten, tijdschriften, tv-gidsen, afstandsbedieningen, glazen, pennen, chocolade, controllers, PSP, tabbladen, smartphones etc.

• Ruimtebesparend

https://verkopenviabol.com/
Reacties uitgeschakeld voor Bed opbergzak voor je slaapkamer
Categorieën: Woning en Tuin

Verfraai en vergroen uw omgeving met een Kunsthaag maart 30, 2020

Artikelpromotie

Kunsthaag voor binnen en buiten

Meer vrolijkheid in uw interieur en tuin bereikt u door de aanschaf van een Kunsthaag. Deze is eenvoudig te monteren en het is weer eens iets anders dan een schilderij. Tegenwoordig zijn er veel groentinten te zien binnenshuis, dus waarom niet een Kunsthaag?

Kijk eens om u heen binnenshuis en beeld u eens in hoe het zal zijn om in een ruimte aan de wand een stukje groen te hebben. Ter afwisseling is het mogelijk om er nog een paar kunstbloemen in te plaatsen om meer kleur te bereiken. In de huiskamer, keuken, badkamer of werkkamer zal dit werkelijk prachtig staan en is bovendien beter voor de acoustiek.

Hele jaar groenblijvend

Het hele jaar door is er een groene omgeving te creeren, eveneens in uw tuin. Bevestig aan het tuinhek, witte muur of aan de schuur, in de serre. Geen omkijk meer naar omdat de nephaag onderhoudsarm is, dit betekent geen water meer geven, niet snoeien en geen afval meer. Bovendien is de zithoek heel gezellig te maken met de groene kunsthaag.

De voordelen van een Kunsthaag

 • Onderhoudsarm
 • Eenvoudig te bevestigen
 • Geschikt voor interieur
 • Geschikt voor buiten
 • Meer privacy
 • Voorwerpen uit het zicht halen
 • Geen water meer geven
 • Hele jaar groen
 • Geen last van ongedierte
 • Makkelijk te reinigen

Meer privacy kunt u eveneens bereiken hiermee, maak het tuinhek dichter en scherm de omgeving af. Snel en eenvoudig te plaatsen met een ty rap, en niet wachten tot er iets groeit, nee er is vrijwel direct een heel fraai resultaat mee te boeken.

Geen last meer van ongedierte en tevens makkelijk te reinigen mocht dit nodig zijn. Met een vochtige doek of tuinslang.

Wilt u nu ook uw omgeving verfraaien en vrolijker maken? Onze webshop is 24 / 7 geopend om de hagen te bezichtigen en te bestellen, gewoon vanuit uw luie stoel bij www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/
Reacties uitgeschakeld voor Verfraai en vergroen uw omgeving met een Kunsthaag