Menu

Design tv wandmeubels juni 12, 2019

De tv heeft een prominente plek in onze woonkamer gekregen. We besteden heel wat tijd rond de tv, soundbar of video game console. Geluid en beeld worden steeds van grotere kwaliteit en beeldschermen worden steeds breder. Daar past een uiterst verfijnd en afgewerkt designmeubel bij, vinden wij als makers van moderne tv wandmeubels van topkwaliteit.

Met een tv wandmeubel van Spectral integreert u audiovisuele apparatuur in het interieur van uw woon- of zitkamer op een natuurlijke en slimme wijze. Techniek en stijl gaan hand in hand in onze ontwerpen. Onze tv wandmeubels vloeien mooi door in een elegant interieur en valt door zijn design heel fijn op. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen, een goede afwerking, duurzame producten en een veel gebruiksgemak. De meubels kunnen ook zwevend gemonteerd worden aan de wand. U hoeft hiervoor weinig kluservaring te hebben.

Onze producten worden met veel aandacht en vakmanschap geproduceerd. Bij een moderne inrichting hoort een modern tv wandmeubel dat tevens kabels wegwerkt uit het zicht. Het is onze taak te zorgen voor hoogwaardige en moderne tv wandmeubels die ook een speciale touch hebben. Wij doen dit door diverse hoogtes, breedtes en dieptes aan te brengen in de ontwerpen. Kasten, deuren en knoppen zijn in diverse kleuren leverbaar. Onze ontwerpen zijn vernieuwend en vind u nergens anders. Dat maakt onze ontwerpen persoonlijk. Wij leveren tv wandmeubels die passen in elk interieur en binnen elke woonstijl. Ons assortiment is heel breed en desgewenst ook op aanvraag uit te breiden. Wij leveren maatwerk en modulaire delen. Combineren was nog nooit zo makkelijk geweest. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom onder het genot van een heerlijk kopje koffie

Reacties uitgeschakeld voor Design tv wandmeubels

Top 7 Voordelen van Thysfloor laminaat, vinyl en parket mei 6, 2019

Het kiezen van een nieuwe vloer kan een overweldigende en vermoeiende taak zijn. Als je op zoek bent naar iets betaalbaars en duurzaams dat er nog steeds geweldig uitziet, is laminaat misschien wel het antwoord. Om je te helpen je beslissing een beetje gemakkelijker te maken, willen we je de top 7 redenen geven waarom Thysfloor laminaatvloeren de perfecte oplossing voor je en je gezin kunnen zijn.

 * Thysfloor laminaatvloeren zijn veel goedkoper dan hardhouten vloeren, maar de kwaliteit en het uiterlijk van de laminaatvloer blijven niet achter. Als je op een klein budget hebt, maar je houdt van het uiterlijk van hardhout, dan geeft een Thysfloor laminaatvloer je zeker de look die je wil.

 

* Laminaat wordt beschermd door een harde buitenlaag en een harslaag, waardoor het sterk, krasvast en zeer duurzaam is. Het is ook bestand tegen vervaging door zonlicht. Als je kleine kinderen en huisdieren hebt, of als je een vloer nodig hebt voor een ruimte met veel verkeer, is Thysfloor laminaat de perfecte keuze.

 

* Gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot hardhout maakt het vlekbestendige karakter van Thysfloor laminaatvloeren het opruimen van gemorste vloeistoffen eenvoudig – er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig. Zorg er echter voor dat je gemorste vloeistoffen snel opruimt, want Thysfloor laminaat is niet geheel waterdicht.

 

* Eenvoudig te installeren. Thysfloor laminaatplanken zijn ontworpen om in elkaar te grijpen, waardoor ze zeer eenvoudig te plaatsen zijn. Ze kunnen ook over de meeste bestaande vloeren worden gelegd, waardoor je tijd bespaart bij het leggen. Het proces is zo eenvoudig dat veel huiseigenaren zelf Thysfloor laminaat installeren.

 

* Stijlvariatie. Je kunt Thysfloor laminaatvloeren in verschillende stijlen kopen, van hout tot steen en tegelafwerkingen. Al deze soorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, oppervlaktebehandelingen, dikte en plankstijlen.

 

* Als iemand in je familie lijdt aan allergieën, is een Thysfloor laminaatvloer een uitstekende keuze, omdat er geen plaatsen zijn waar stof en andere deeltjes vast komen te zitten. De ondervloer zorgt voor een vochtbarrière die niet alleen de vloer beschermt tegen schade, maar ook voorkomt dat er schimmels ontstaan.

 

Zoals je ziet, is Thysfloor laminaat een goede optie voor veel verschillende ruimtes in je woning. Het is echter belangrijk om op te merken dat het geen goede keuze is voor kamers met een risico op ernstige waterlekken, zoals je wasruimte of badkamer. Thysfloor laminaten zijn gebouwd om vochtbestendig te zijn, maar niet waterdicht.

 

https://www.parket-winkel.be
Reacties uitgeschakeld voor Top 7 Voordelen van Thysfloor laminaat, vinyl en parket

Hoe BTL helpt bij het realiseren van jouw groenbeleid december 21, 2018

Omdat groen belangrijk is in alle aspecten van het leven is het belangrijk dat mensen in een groene omgeving kunnen leven. Daarom is het ontzettend belangrijk dat een groenbeleid wordt opgezet voor gemeenschappen, wijken of zelfs schoolpleinen. Niet alleen het opstellen van een beleid is belangrijk, de realisatie ervan is natuurlijk ook cruciaal. BTL kan je helpen bij zowel het opstellen van het plan tot de realisatie hiervan. Lees vooral verder om te weten hoe BTL je hierbij kan helpen en dien vandaag nog je groene aanbesteding in.

De voorbereiding van je plannen

Een goede voorbereiden van je realisatie is het halve werk. BTL helpt je bij het ontwikkelen van de juiste visie. Daarnaast worden voor- en nadelen van bepaalde werkwijzen voor je in kaart gebracht. Je visie wordt dan vertaald naar een aanbesteding. Na een goede ontwikkeling van het beleid kan worden gestart met de realisatie.

Realisatie en onderhoud

De realisatie van je plan wordt gedaan door ervaren experts. Uit ervaring weet BTL wat er nodig is om je plan perfect te kunnen realiseren. Zo wordt er bijvoorbeeld gelet op toekomstbestendige groeiplekken voor bomen, omdat deze pas echt tot hun recht komen als ze goed kunnen groeien. BTL zorgt voor de realisatie van je plan maar helpt je ook daarna. Ook het onderhoud van groen of een speeltuin wordt gedaan door BTL zelf. Dat betekent dat zij veiligheid en kwaliteit voor jouw omgeving kunnen garanderen.

Groen voor iedereen

Een groene omgeving is belangrijk voor iedereen die er woont of gebruik van maakt. Daarom zorgt BTL ervoor dat iedereen die belang heeft bij het groen meegenomen wordt in het project. De behoeften van iedereen worden meegenomen in het beleid zodat er een groene omgeving ontstaat met voordelen voor iedereen.

Reacties uitgeschakeld voor Hoe BTL helpt bij het realiseren van jouw groenbeleid
Categorieën: Woning en Tuin

Waar koop je een veiligheidscilinder? augustus 28, 2018

Als je een veiligheidscilinder wilt kopen, kun je op verschillende plekken terecht. Er zijn een heleboel (web)winkels waar je kunt kiezen uit een breed assortiment aan cilinders.

Een van de plekken waar je naar toe kunt gaan is een onderdelenwinkel of een grotere bouwmarkt.

Hier staan de veiligheidscilinders vaak voor het uitzoeken. Voor advies of vragen kun je ook altijd terecht bij een medewerker. Vaak hebben zij hier verstand van en kunnen ze jouw helpen bij het uitkiezen van de perfecte veiligheidscilinder voor jouw deur.

Bestel je cilinder online

Wanneer je geen zin hebt om naar de winkel toe te gaan is er altijd nog een andere en populaire manier om een veiligheidscilinder te kopen: online. Er zijn een heleboel webshops die veiligheidscilinders aanbieden.

Vaak is het aanbod online nog breder en kun je precies zien welke cilinders er allemaal zijn.

Er zijn diverse merken die aangeboden worden zoals de bekendere merken Tesa, BKS en DOM, maar ook andere merken. Hier staat ook direct bij welke SKG classificatie de cilinder is, waardoor je hem dus gemakkelijk met één druk op de knop te bestellen.

Advies en andere service

Er zijn ook bedrijven die online hun service aanbieden. Zij kunnen je advies geven maar ook bij je langs komen om de veiligheidscilinder te plaatsen of eventueel te vervangen.

Er staan online manieren waarop je het zelf kunt proberen, maar eigenlijk is het altijd beter om een slot en cilinder te laten vervangen door een professionele slotenmaker en vervanger.

https://www.veiligheidsslotenshop.be
Reacties uitgeschakeld voor Waar koop je een veiligheidscilinder?

Trespa dakkapellen reinigen juni 2, 2018

Voor dakkapellen wordt vaak voor Trespa gekozen. Het materiaal is namelijk sterk, duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Zo hebben Trespa dakkapellen bijvoorbeeld een lange levensduur van ongeveer 40 tot 50 jaar. Het onderhoudsarme aspect van de dakkapel betekent echter niet dat de dakkapel geen onderhoud nodig heeft. De dakkapel moet namelijk van tijd tot tijd goed schoongemaakt worden.

Op een veilige manier een dakkapel schoonmaken

Dakkapellen begeven zich vaak op grote hoogte. Bovendien zijn niet alle delen van de dakkapel vanuit het raam eenvoudig te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de zijkanten en het dak. Een dakkapel reinigen is daarom een gevaarlijke klus om zelf uit te voeren. Wilt u toch zelf uw dakkapel schoonmaken? Neem dan altijd voldoende voorzorgsmaatregelen in acht en werk bij voorkeur vanaf een steiger.

Wat heeft u nodig?

Trespa heeft als eigenschap dat het vuil niet in de beplating kan trekken. Hierdoor blijft het vuil oppervlakkig en eenvoudig te verwijderen. Voor het schoonmaken van Trespa gebruikt u bij voorkeur een normaal sopje met lauw water. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen zoals chloor. Groene zeep (bijvoorbeeld Dreft) is sterk genoeg om het vuil te verwijderen.

Werkwijze

Begin altijd met het schoonmaken van het dak. Dit doet u bij voorkeur met een harde bezem. Veeg al het vuil bij elkaar en spoel het dak schoon. Met behulp van het sop maakt u vervolgens de dakranden schoon. Gebruik hiervoor een zachte spons en nooit een schuurspons of schuurwol. Deze veroorzaken namelijk beschadigingen. Daarna kunt u de zijkanten, knieschotten en het boeideel schoonmaken. Tot slot maakt u de ramen schoon. Dit doet u als laatste om te voorkomen dat het druipende water de ramen weer vies maakt.

Een Trespa dakkapel laten reinigen is veiliger

Omdat het reinigen van een Trespa dakkapel niet zonder gevaar is, kunnen wij het aanraden om hier een dakkapel bedrijf voor in te huren. Gelukkig is dit niet duur. Zeker niet wanneer u de prijzen vergelijkt. Bijvoorbeeld op de website Dakkapelplaatsenvergelijker.nl. Hier plaatst u eenvoudig uw schoonmaakklus en ontvangt u vrijblijvend de prijzen van dakkapel bedrijven uit uw regio.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl
Reacties uitgeschakeld voor Trespa dakkapellen reinigen

Onderhoud voor een rieten dak en een schoorsteen januari 31, 2018

Zorg jij ervoor dat je dakbedekking van tijd tot tijd een onderhoud krijgt? Bij verschillende soorten daken is het namelijk belangrijk dat ze voldoende onderhoud krijgen. Dat niet alleen om er mooi uit te blijven zien maar ook voor de veiligheid van het dak en de levensduur. Bij woningen met een rieten kap of een schoorsteen is noodzakelijk om regelmatig goed onderhoud te doen. 

Wie voor een rieten dakbedekking kiest, moet weten dat een rieten dak zeker één keer om de vijf jaar moet onderhouden worden. Maar het best is een jaarlijks onderhoud, zo kunnen grote herstellingen of renovaties vermeden worden. Die onderhoudsbeurt is nodig om de kwaliteit van het dak te waarborgen en om de levensduur zo lang mogelijk te houden. Het onderhoud van een rieten dak gebeurt door een rietdekker, deze zal het dak controleren op kleine beschadigingen door vogels en ze herstellen en mossen en vuil verwijderen. Zo blijft het dak steeds van hoge kwaliteit en het verschil in levensduur van rieten daken die niet onderhouden worden en rieten daken die wel onderhouden worden kan oplopen tot wel 10 jaar. Goed onderhoud is dus van groot belang voor een rieten kap.

Ook een schoorsteen heeft goed onderhoud nodig. Dat om te voorkomen dat hij zal verstoppen en om te zorgen dat de lucht goed kan doorstromen. De schoorsteen onderhouden kan makkelijk zelf gedaan worden. Maar als je een rieten dak én een schoorsteen hebt, is het wel aangeraden om het onderhoud te laten doen door een expert. Het is namelijk heel belangrijk dat er geen roetdeeltjes in de rieten kap terecht komen. Wat ook aangeraden is, is het plaatsen van een vonkenvanger. Zo kunnen ontsnapte vonken niet in het riet terecht komen. Soms hebben rietdekkers een medewerker die schoonstenen veegt en anders kan je een professionele schoorsteenveger contacteren.

https://www.rietwerk.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Onderhoud voor een rieten dak en een schoorsteen
Categorieën: Woning en Tuin

Dit moet je weten voor de aanschaf van een Marmoleum vloer januari 30, 2018

Je hebt net een nieuwe woning gekocht en je wilt een nieuwe vloer leggen die wel tegen een stootje kan. Of je bent op zoek naar een stevige en krasbestendige vloer voor een bedrijfspand. Dan is Marmoleum de vloer voor jou! Marmoleum is stijlvol, comfortabel én stevig. In dit artikel vertellen wij graag meer over Marmoleum.

De eigenschappen van een Marmoleum vloer

Marmoleum is een stevige vloer en wanneer je deze vloer vergelijkt met andere vloeren zoals een laminaatvloer, is Marmoleum toch een heel stuk praktischer. De vloer is niet alleen krasbestendig, maar kan ook nog eens tegen een stootje. Als je huisdieren hebt of hoge hakken draagt, is dit de perfecte vloer: Marmoleum kan er tegen! En krassen zijn nauwelijks zichtbaar. Het materiaal is ook antistatisch en trekt daardoor weinig stof en vuil aan. Hiermee is Marmoleum bovendien een allergiearme vloer die makkelijk schoon te houden is. Heb jij in de winter ook altijd koude voeten? Met Marmoleum heb je hier geen last meer van. De vloer neemt snel de warmte van de omgeving aan waardoor het heerlijk warm aanvoelt aan je voeten. Liever nog warmere voeten? Marmoleum is ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Natuurlijk spelen duurzaamheid  en milieuvriendelijke tegenwoordig ook een belangrijke rol. Gelukkig is Marmoleum is een van de meest milieuvriendelijk vloeren.

Hoe reinig en onderhoud je een Marmoleum vloer

Marmoleum kent veel voordelen. Misschien is dit wel één van de belangrijkste voordelen van een Marmoleum vloer: de vloer is namelijk erg makkelijk te onderhouden. Dankzij de beschermende finish is de vloer erg gebruiksvriendelijk. Met alleen een beetje water en een aanbevolen schoonmaakmiddel is de vloer al goed schoon te houden. Hoe vaak je de vloer moet schoonmaken verschilt natuurlijk per gebruik. Ligt hij in een woning of in een bedrijvenpand waar dagelijks tientallen mensen doorheen lopen? Dan moet de vloer natuurlijk vaker gereinigd worden dan wanneer de vloer in een woning ligt. Als je de vloer echt wil reinigen, doe dat dan met een neutraal, aanbevolen schoonmaakmiddel. Aangezien lijnzaadolie de basis is van een Marmoleum vloer, moet je uitkijken met sterk ontvettende middelen. Dit kan ervoor zorgen dat de vloer dof en lelijk word. Neem bij twijfel altijd contact op met de leverancier. Deze kan je het beste uitleggen hoe je jouw Marmoleum vloer moet reinigen.

Voordelen van een Marmoleum vloer

Als je nog enige twijfel had over de aanschaf van een Marmoleum vloer, zal die twijfel bij dezen weggenomen worden. Een Marmoleum vloer is zowel geschikt voor in een woning als voor in een druk bezocht bedrijvenpand of school. Hieronder worden de voordelen van een Marmoleum vloer nog eens op een rijtje gezet:
• Veel verschillende kleuren, structuren en formaten.

• Beschikbaar in banen, tegels, stroken en marmoleum click.

• Eenvoudig zelf te leggen.

• Stevige vloer, krasbestendig en antistatisch.

• Milieuvriendelijk.

• Allergiearme vloer.

• Geschikt voor vloerverwarming en de vloer neemt snel de warmte van de omgeving aan. 

• Geschikt voor huisdieren en naaldhakken.

Als je nou nog niet overtuigd bent! Marmoleum is helemaal van deze tijd en door de ruime keuze is er voor ieder wat wils. Als je de vloer vergelijkt met een andere vloer zoals een laminaatvloer of gietvloer, zul je al snel zien dat een Marmoleum vloer met kop en schouders boven andere vloeren uitsteekt.

Ben je op zoek naar een goede en mooie Marmoleum vloer? Wil je zelf een Marmoleum vloer gaan leggen of wil je hem laten leggen? Forbo Love Life heeft een uitgebreide collectie aan Marmoleum vloeren en kan je daarnaast uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op met Forbo Love Life voor meer informatie.

http://www.lovelife-forbo.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Dit moet je weten voor de aanschaf van een Marmoleum vloer

Houten jaloezieën iets voor u? Lees hier alles wat u moet weten januari 25, 2018

Houten jaloezieën zijn een praktische vorm van raambekleding met een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. U kunt de jaloezieën online eenvoudig op maat bestellen. U kiest zelf de kleur, de breedte van de lamellen, de afmetingen en de afwerking. Zo heeft u prachtige raambekleding die past in ieder interieur. Met houten jaloezieën belemmert u de inkijk én bepaalt u de intensiteit van de lichtinval, zonder dat u het daglicht filtert. Lees alle ins en outs over houten jaloezieën in dit artikel.

Houten lamellen in verschillende breedtes

De houten jaloezieën zijn niet alleen verkrijgbaar in allerlei kleuren, maar ook in drie verschillende soorten. U kunt namelijk kiezen uit jaloezieën met lamellen van 25 millimeter breed, van 35 millimeter breed of van 50 millimeter breed. De verschillende breedtes hebben alle drie een heel ander effect. Zo zijn jaloezieën met lamellen van 25 millimeter breed ideaal voor kleine ramen of deuren. De smalle lamellen hebben een verfijnde uitstraling die rust biedt. Ze vormen een rustige basis die niet afleidt van uw interieur. Jaloezieën met lamellen van 35 millimeter breed zijn de meest gangbare jaloezieën. Deze breedte past goed in allerlei type interieurs, van modern tot klassiek. Tot slot kunt u ook kiezen voor jaloezieën met lamellen van 50 millimeter breed. Tegenwoordig zijn deze brede lamellen erg populair. Ze geven uw houten jaloezieën op maat een extra luxe uitstraling. Ook deze jaloezieën passen in allerlei ruimtes en geven nét dat beetje extra pit aan uw interieur.

Houten jaloezieën in natuurlijke kleuren

Houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Zo heeft u keuze uit: zwart of antraciet, wit en gebroken wit, verschillende tinten grijs en een aantal naturel kleuren. Alle kleuren hebben weer een ander effect op uw interieur. Zo kunt u zich voorstellen dat witte houten jaloezieën een lichte, rustgevende basis vormen. Terwijl zwarte of antraciete houten jaloezieën juist een stijlvolle, tijdloze toevoeging kunnen zijn op uw interieur. Grijs is een goede kleur wanneer u houten jaloezieën op maat zoekt die een ruimte wat stoerder maken. Deze kleur is ook erg geschikt voor een jongensslaapkamer of voor op kantoor. Het voordeel van deze neutrale kleuren is dat ze ook heel eenvoudig te combineren zijn met andere kleuren in uw interieur. De kans op een mismatch is erg klein. Wilt u het natuurlijke effect van de houten jaloezieën op maat zo goed mogelijk laten terugkomen? Kies dan voor een van de natureltinten.

Keuze uit koord of ladderband

Als u online houten jaloezieën op maat bestelt, kunt u – naast de kleur en de breedte van de lamellen – aangeven of de jaloezieën wilt voorzien van een koord of ladderband. Zowel een koord als een ladderband zorgen ervoor dat uw jaloezieën niet gaan doorhangen. Het koord is van boven naar beneden door gaatjes in de lamellen geregen. Als u de jaloezieën sluit komt door deze gaatjes alsnog wat licht naar binnen. Bij een ladderband zit er aan beide kanten van de jaloezie een stoffen band, die van boven naar beneden loopt. Bij een ladderband zijn de gaatjes in de lamellen bedekt. Een koord zorgt voor een rustgevend effect en een ladderband geeft juist een decoratief effect. Om het speelse effect van een ladderband te versterken, kunt u er ook voor kiezen om de ladderband in een contrasterende kleur te bestellen. Zo combineert u bijvoorbeeld witte houten jaloezieën met een zwarte ladderband.

Als het goed is weet u nu alles over houten jaloezieën. Of u nu kiest voor zwarte, grijze of witte houten jaloezieën: u bent hoe dan ook verzekerd van een echte sfeermaker in uw interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan voor meer informatie óf gratis stalen onze website.

https://www.houtenjaloezieenfabriek.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Houten jaloezieën iets voor u? Lees hier alles wat u moet weten

De voordelen van linnen gordijnen: lees deze handige blog november 9, 2017

Linnen gordijnen brengen sfeer aan in een ruimte. De natuurlijke uitstraling van linnen is een ware toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Van stijlvolle, luxueuze kleuren als antraciet of zwart, tot rustige, frisse kleuren als wit of peper & zout. Ook zijn ze geheel op maat te bestellen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan zeker deze blog.

Linnen gordijnen, linnenlook en transparant

U heeft ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Dus, gaat u voor traditionele linnen gordijnen? Kiest u voor het gemak van linnenlook? Of spreken de eigenschappen van transparante linnen gordijnen u het meeste aan?

Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren. Van maagdelijk wit tot stoer donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe. Door dit brede aanbod vindt u altijd wel een kleur die past bij uw interieur. Bent u op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur voor u. Ook leuk voor een stoere jongens slaapkamer of voor op kantoor. Wilt u graag meer warmte en sfeer toevoegen aan uw interieur? Overweeg dan linnen gordijnen in de kleur wengé. Deze aardse kleur kent vele prachtige nuances. De kleur doet het niet alleen goed in woonkamers, maar zorgt ook voor extra romantiek in de slaapkamer.

Linnen gordijnen op maat gemaakt

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo bent u verzekerd van linnen gordijnen die uitstekend aansluiten op uw raam én perfect passen bij uw interieur. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.linnengordijnenshop.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van linnen gordijnen: lees deze handige blog
Categorieën: Woning en Tuin

Geniet van de klassieke en moderne design meubels van B&B Italia oktober 24, 2017

Wanneer u op zoek bent naar design meubels bent u vast en zeker de prachtige design meubels van het bekende Italiaanse designmerk B&B Italia al tegengekomen. De design meubels van B&B Italia zien er niet alleen fantastisch uit, maar bieden u bovendien optimaal comfort. Heerlijk dineren aan een van de prachtige eettafels of lekker luieren in een van de heerlijke fauteuils of banken. Wij vertellen u in dit artikel graag alles over de unieke B&B Italia-collectie.

Italiaanse design meubels

Vanaf 1950 gingen Italiaanse design meubels een steeds belangrijkere rol spelen. Bekende designmerken zoals Cassina, Flos en B&B Italia hebben hieraan bijgedragen. Tegenwoordig loopt Italië nog steeds voorop als het gaat om het initiëren van nieuwe interieurtrends. Italiaanse design meubels onderscheiden zich doordat de meubels stijlvol, elegant en verfijnd zijn. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, marmer, leer, hout en staal. Maar bovenal is Italiaans design creatief en modern, waarbij het een brug slaat tussen het verleden, het heden en de toekomst. Dit zorgt er bovendien voor dat Italiaanse design meubels perfect in ieder interieur passen. Of u nou van klassiek of modern houdt. Neem bijvoorbeeld het prachtige Italiaanse merk B&B Italia. De designers van dit merk weten klassieke vormen perfect te combineren met moderne aspecten. Dit kunt u duidelijk terugzien in de meubels van B&B Italia. Neem bijvoorbeeld de unieke B&B Italia Husk fauteuil en de stijlvolle B&B Italia Charles bank.

B&B Italia: een vooruitstrevende collectie

Ondanks dat B&B Italia al jarenlang een hecht familiebedrijf is, blijft het merk zichzelf ontwikkelen. Daarom investeert het bedrijf jaarlijks zo’n 3% van de totale omzet in nieuw onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe design meubels. B&B Italia staat niet voor niets bekend als een van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van design meubels. Dankzij deze investeringen wist de familie Busnelli het revolutionaire opvulschuim te ontwikkelen. Sindsdien zien de meubels er niet alleen nog strakker uit, maar zitten de design meubels van het Italiaansde designmerk ook nóg comfortabeler. Dit is goed terug te zien in de design meubels. Neem bijvoorbeeld de B&B Italia Tufty Time: een unieke bank die er niet alleen comfortabel uitziet, maar ook daadwerkelijk optimaal comfort weet te bieden. Wanneer u deze bank ziet, wilt u hier gelijk in ploffen, genieten van een goed boek en voorlopig niet meer opstaan.

Bekende ontwerpers van B&B Italia

B&B Italia heeft samengewerkt met diverse bekende designers. Van Antonio Citterio en Patricia Urquiola tot Zaha Hadid en Edward Barber. Een aantal voorbeeld van designers die hebben bijgedragen aan de prachtige, uiteenlopende collectie van B&B Italia. Antonio Citterio is een van de belangrijkste ontwerpers van B&B Italia. Kenmerkend voor het werk van Citterio is het feilloze gevoel voor modern, maar toch tijdloze design. In 1972 richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op en in de loop der jaren heeft hij diverse iconische design meubels ontworpen voor het Italiaanse B&B Italia. Zo zijn onder andere de design banken Charles, Frank en Ray van de hand van deze bekende designer. Zoals ook duidelijk is terug te zien in zijn meubels voor B&B Italia zijn de design meubels van Antonio Citterio te herkennen aan de klassieke, strakke vormen. Tevens zijn de meubelen van zijn hand vaak uitgevoerd in wit of zwart.

Bent u op zoek naar mooie en comfortabele design meubels? Bekijk dan de B&B Italia-collectie eens. Een uitgebreide collectie van B&B Italia kunt u bekijken op de website van Novalis.O. Wilt u de design meubels liever in het echt bekijken? Bezoek dan onze ruime B&B Italia showroom in Oisterwijk. Dankzij de grote collectie kunt u hier perfect inspiratie opdoen. Vragen over bepaalde design meubels of benieuwd naar de verschillende uitvoeringen? Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

https://www.novalis-o.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Geniet van de klassieke en moderne design meubels van B&B Italia