Menu

4 redenen om in Haarlem te wonen september 12, 2019

Wanneer je in Amsterdam buiten de boot valt, is het verstandig om je zoekgebied voor ene huur of koopwoning wat te vergroten. Het kan zijn dat je meer richting de stad Haarlem neigt, omdat je het een prettige stad vindt en van duinen en strand houdt. Een tip is wel: Oriënteer online alvast naar woningen, om niet ook hier achter het net te vissen. Via de zoekmachines en met name via de lokale sites zal je uiteindelijk een overzicht krijgen van het huidige aanbod van geschikte huur- en koopwoningen. Daarnaast is het van belang om te kijken waarom deze stad bij je past en waarom je er zou willen wonen. Hieronder volgen een viertal tips die je kunnen helpen bij het voelen van verbinding met de stad Haarlem.

 

Tip 1: Een kindvriendelijke stad

Haarlem is een stad gebleken waar jonge gezinnen en kinderen zich prettig voelen. Wanneer je een woning zoekt met kinderen zijn er naast het huis een aantal andere criteria van belang die meewegen in je beslissing om de stap te zetten. Denk daarbij aan het aanbod van kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen. Daarbij vind je ook naschoolse mogelijkheden van belang als het gaat om sport en spel. Deze zaken heeft Haarlem allemaal te bieden en er zijn vele activiteiten voor kinderen en ouders leuk kunnen zijn.

Tip 2: Een groene stad

Het feit dat je in een stad woont, hoeft niet te betekenen dat je geen behoefte hebt aan natuur en groen om je heen. In Haarlem is het zeer groen en heeft de Gemeente ook als doelstelling gesteld een groene en park rijke stad te zijn. Naast parken wordt er ook veel aandacht aan besteed als het gaat om nieuwe woonwijken. Tevens zijn er diverse groene natuurgebieden in de omgeving waardoor je je in een niet stadse omgeving waant.

Tip 3: Culturele bolwerk aan festiviteiten

Daar waar je denkt dat Amsterdam cultuur hoog in het vaandel heeft staan, kan Haarlem er ook wat van. Het hele jaar door zijn er tal van culturele activiteiten en terugkerende festivals die jaarlijks te bezoeken zijn. Door het grote aanbod en de keuzes hoef je je geen moment te vervelen en kan je al je entertainment binnen de stadsgrenzen van Haarlem vinden.

Tip 4: Een inkoper een stad met een strand

Niet veel Nederlandse steden kunnen zeggen dat ze aan zee liggen en je daarbij van alle stadse gemakken kunnen voorzien. Haarlem is een stad waar alles aanwezig is en op fietsafstand van het strand. Dit is een groot voordeel wanneer je zomers lekker wilt genieten van zon en zee; voor jou geen file naar het strand meer.

https://www.nieuwwonenhaarlem.nl/nieuwbouw
Reacties uitgeschakeld voor 4 redenen om in Haarlem te wonen
Categorieën: Woning en Tuin

Zelfvoorzienend tiny house door de tuin: het verhoogde bed september 10, 2019

Hoewel de aansluiting op het openbare aan- en afvoersysteem over het algemeen een basisvoorwaarde is voor het verlenen van bouwvergunningen, wordt er in forums uitgebreid gediscussieerd over zelfvoorziening met elektriciteit (bijv. door middel van fotovoltaïsche panelen), wateropslag en composttoiletten.

Bij het lezen van de bijdragen stuit men echter zelden op overwegingen over verdere zelfvoorziening door middel van zelfvoorziening.

Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de bouw of aankoop van een Tiny House een toekomstvisie is voor de meeste deelnemers aan de discussie en dat het dagelijkse leven rond het leven in een Tiny House daarom nog geen rol speelt. Een andere reden kan zijn dat de prijs van een tiny house vaak afhankelijk is van de locatie zoals op campings of percelen in recreatiegebieden vanwege het gebrek aan kleine bouwpercelen die zijn aangewezen voor Tiny Houses en er is geen verdere individuele mogelijkheid tot gebruik.

 

Toch vinden wij het de moeite waard (en houden we rekening met het aspect zelfvoorziening en duurzaamheid) om na te denken over de mogelijkheden voor zelfvoorziening vanuit de tuin. Er kan geen sprake zijn van volledige zelfvoorziening met een tuintje rond het tiny house, natuurlijk, maar zelfvoorziening vanuit de tuin is een stap in de richting van “leven met de natuur“, kan af en toe boodschappen doen overbodig maken en ontlast de portemonnee.

We willen daarom wijzen op enkele mogelijkheden om de kleine ruimte te gebruiken voor zelfvoorziening. Omdat het najaar met de vele afval die daar het gevolg van is, het optimale moment is voor het planten van een verhoogd perk, is dit het begin.

 

De constructie van het verhoogde bed

Hoge bedden zijn de ideale manier om uzelf te voorzien van salade en groenten uit uw eigen tuin in een kleine ruimte. De constructie ervan bevordert de vocht- en warmteopslag en leidt zo tot een goede opbrengst en beschermt tegelijkertijd de rug. Direct contact met de bodem is een voordeel (vanwege het contact met bestaande micro-organismen), maar niet noodzakelijk – een verhoogd bed kan dus ook op een terras worden geplaatst. Het is echter belangrijk (op ondoordringbare ondergronden) dat het verhoogde bed goed gedraineerd is – ofwel door een laagje grind of door een lichte helling van het oppervlak – en dat het over het algemeen in een zonnige positie ligt.

 

De wanden van het verhoogde bed zijn meestal gemaakt van (onbehandeld) hout, natuursteen of golfplaten. Na afweging van de duurzaamheids- en kosteneisen hebben we gekozen voor een zo solide mogelijke uitvoering van massief constructiehout (sparrenhout) en voor lariksplaten voor een “ontop”-frame. Massief constructiehout wordt in de regel uit een houtzagerij met een houthandel, een timmerwerkplaats of een houtcentrum in de regio (-In ons geval het tuincentrum).

In een betere kwaliteit en tegen lagere prijzen verkregen dan uit een doe-het-zelfzaak. Vergeleken met larikshout is sparrenhout minder weerbestendig, maar veel goedkoper – dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat de kosten voor dergelijke massieve wanden van een verhoogd bed in verhouding staan tot het tuinbouwproject. De lengte van het vierkante hout was al op maat gesneden. We hebben de uiteinden voorbereid voor een spigot, en toen was het mogelijk om ze in elkaar te zetten.

Reacties uitgeschakeld voor Zelfvoorzienend tiny house door de tuin: het verhoogde bed

Tegel laminaat nodig? augustus 20, 2019

Kiest u voor vloertegels voor binnenshuis of uw woonkamer? of tegels voor uw wand binnen de badkamer. Gaat u laminaat tegels leggen? Decorvloer bezit u alle afwisseling in veel verschillende soorten tegel laminaat. Dit soort tegelvloeren wordt mede jazeker keramisch parketvloer verwoord en is uniek binnen de regio Utrecht. Waarom dit laminaat tegels uniek zijn? Kant zijn niet van echt te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van bakken pottenbakkerskunst zijn kantkloswerk sterk plus slijtvast daarbovenop weliswaar lijkt het netjes of u een echte tegelvloer tegoed. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast daarbovenop stijlvol.

Beste vloertegels voor vloerverwarming

 Indien er nieuwbouwwoningen word gebouwd, word deze veelal voorzien van eentje mooie plus goede vloerverwarming. Toch weten u dat noch welke vloer geschikt zijn voordat ene vloerverwarming? Tegel is dat jazeker, maar een tegel laminaat vloer vergt niet veel onderhoud plus zijn noch zodoende slijtvast mits ene stenen vloer. De unieke vloertegels van Decorvloer zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voordat tijdens uw vloerverwarming. Daarbovenop het grote voordeel: het laminaat vloertegels zijn gaaf voordat het hele huis, van keuken tot woonkamer daarbovenop badkamer. Ga ter hierbinnen den overzichtelijke showroom dicht bij Utrecht, vanwege de tegels van dichtbij te bekijken.

Tactvol voor eentje ruimtelijk effect omsingeld mozaïek tegels van de specialist binnen de regio Utrecht

Wilt u ene ruimtelijk effect hebben in uw woning? Kies dan voor prachtig mozaïek tegels. Met kleinere tegels lijkt uw closet of badkamer nog groter. Als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit Utrecht. Helemaal met een smaakvol schutspatroon of tactvol voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels fraai omsingeld van de vloertegels binnen uw badkamer of closet. De mozaïektegels worden hierbinnen den omvangrijke showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen wensen kunt ontwerpen. Even zeer kunt u deze tegels gemakkelijk verbinden inbegrepen den wand- daarbovenop vloertegels, zodat het eentje smaakvol geheel vormt.

https://decorvloer.nl
Reacties uitgeschakeld voor Tegel laminaat nodig?

Design tv wandmeubels juni 12, 2019

De tv heeft een prominente plek in onze woonkamer gekregen. We besteden heel wat tijd rond de tv, soundbar of video game console. Geluid en beeld worden steeds van grotere kwaliteit en beeldschermen worden steeds breder. Daar past een uiterst verfijnd en afgewerkt designmeubel bij, vinden wij als makers van moderne tv wandmeubels van topkwaliteit.

Met een tv wandmeubel van Spectral integreert u audiovisuele apparatuur in het interieur van uw woon- of zitkamer op een natuurlijke en slimme wijze. Techniek en stijl gaan hand in hand in onze ontwerpen. Onze tv wandmeubels vloeien mooi door in een elegant interieur en valt door zijn design heel fijn op. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen, een goede afwerking, duurzame producten en een veel gebruiksgemak. De meubels kunnen ook zwevend gemonteerd worden aan de wand. U hoeft hiervoor weinig kluservaring te hebben.

Onze producten worden met veel aandacht en vakmanschap geproduceerd. Bij een moderne inrichting hoort een modern tv wandmeubel dat tevens kabels wegwerkt uit het zicht. Het is onze taak te zorgen voor hoogwaardige en moderne tv wandmeubels die ook een speciale touch hebben. Wij doen dit door diverse hoogtes, breedtes en dieptes aan te brengen in de ontwerpen. Kasten, deuren en knoppen zijn in diverse kleuren leverbaar. Onze ontwerpen zijn vernieuwend en vind u nergens anders. Dat maakt onze ontwerpen persoonlijk. Wij leveren tv wandmeubels die passen in elk interieur en binnen elke woonstijl. Ons assortiment is heel breed en desgewenst ook op aanvraag uit te breiden. Wij leveren maatwerk en modulaire delen. Combineren was nog nooit zo makkelijk geweest. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom onder het genot van een heerlijk kopje koffie

Reacties uitgeschakeld voor Design tv wandmeubels

Top 7 Voordelen van Thysfloor laminaat, vinyl en parket mei 6, 2019

Het kiezen van een nieuwe vloer kan een overweldigende en vermoeiende taak zijn. Als je op zoek bent naar iets betaalbaars en duurzaams dat er nog steeds geweldig uitziet, is laminaat misschien wel het antwoord. Om je te helpen je beslissing een beetje gemakkelijker te maken, willen we je de top 7 redenen geven waarom Thysfloor laminaatvloeren de perfecte oplossing voor je en je gezin kunnen zijn.

 * Thysfloor laminaatvloeren zijn veel goedkoper dan hardhouten vloeren, maar de kwaliteit en het uiterlijk van de laminaatvloer blijven niet achter. Als je op een klein budget hebt, maar je houdt van het uiterlijk van hardhout, dan geeft een Thysfloor laminaatvloer je zeker de look die je wil.

 

* Laminaat wordt beschermd door een harde buitenlaag en een harslaag, waardoor het sterk, krasvast en zeer duurzaam is. Het is ook bestand tegen vervaging door zonlicht. Als je kleine kinderen en huisdieren hebt, of als je een vloer nodig hebt voor een ruimte met veel verkeer, is Thysfloor laminaat de perfecte keuze.

 

* Gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot hardhout maakt het vlekbestendige karakter van Thysfloor laminaatvloeren het opruimen van gemorste vloeistoffen eenvoudig – er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig. Zorg er echter voor dat je gemorste vloeistoffen snel opruimt, want Thysfloor laminaat is niet geheel waterdicht.

 

* Eenvoudig te installeren. Thysfloor laminaatplanken zijn ontworpen om in elkaar te grijpen, waardoor ze zeer eenvoudig te plaatsen zijn. Ze kunnen ook over de meeste bestaande vloeren worden gelegd, waardoor je tijd bespaart bij het leggen. Het proces is zo eenvoudig dat veel huiseigenaren zelf Thysfloor laminaat installeren.

 

* Stijlvariatie. Je kunt Thysfloor laminaatvloeren in verschillende stijlen kopen, van hout tot steen en tegelafwerkingen. Al deze soorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, oppervlaktebehandelingen, dikte en plankstijlen.

 

* Als iemand in je familie lijdt aan allergieën, is een Thysfloor laminaatvloer een uitstekende keuze, omdat er geen plaatsen zijn waar stof en andere deeltjes vast komen te zitten. De ondervloer zorgt voor een vochtbarrière die niet alleen de vloer beschermt tegen schade, maar ook voorkomt dat er schimmels ontstaan.

 

Zoals je ziet, is Thysfloor laminaat een goede optie voor veel verschillende ruimtes in je woning. Het is echter belangrijk om op te merken dat het geen goede keuze is voor kamers met een risico op ernstige waterlekken, zoals je wasruimte of badkamer. Thysfloor laminaten zijn gebouwd om vochtbestendig te zijn, maar niet waterdicht.

 

https://www.parket-winkel.be
Reacties uitgeschakeld voor Top 7 Voordelen van Thysfloor laminaat, vinyl en parket

Hoe BTL helpt bij het realiseren van jouw groenbeleid december 21, 2018

Omdat groen belangrijk is in alle aspecten van het leven is het belangrijk dat mensen in een groene omgeving kunnen leven. Daarom is het ontzettend belangrijk dat een groenbeleid wordt opgezet voor gemeenschappen, wijken of zelfs schoolpleinen. Niet alleen het opstellen van een beleid is belangrijk, de realisatie ervan is natuurlijk ook cruciaal. BTL kan je helpen bij zowel het opstellen van het plan tot de realisatie hiervan. Lees vooral verder om te weten hoe BTL je hierbij kan helpen en dien vandaag nog je groene aanbesteding in.

De voorbereiding van je plannen

Een goede voorbereiden van je realisatie is het halve werk. BTL helpt je bij het ontwikkelen van de juiste visie. Daarnaast worden voor- en nadelen van bepaalde werkwijzen voor je in kaart gebracht. Je visie wordt dan vertaald naar een aanbesteding. Na een goede ontwikkeling van het beleid kan worden gestart met de realisatie.

Realisatie en onderhoud

De realisatie van je plan wordt gedaan door ervaren experts. Uit ervaring weet BTL wat er nodig is om je plan perfect te kunnen realiseren. Zo wordt er bijvoorbeeld gelet op toekomstbestendige groeiplekken voor bomen, omdat deze pas echt tot hun recht komen als ze goed kunnen groeien. BTL zorgt voor de realisatie van je plan maar helpt je ook daarna. Ook het onderhoud van groen of een speeltuin wordt gedaan door BTL zelf. Dat betekent dat zij veiligheid en kwaliteit voor jouw omgeving kunnen garanderen.

Groen voor iedereen

Een groene omgeving is belangrijk voor iedereen die er woont of gebruik van maakt. Daarom zorgt BTL ervoor dat iedereen die belang heeft bij het groen meegenomen wordt in het project. De behoeften van iedereen worden meegenomen in het beleid zodat er een groene omgeving ontstaat met voordelen voor iedereen.

Reacties uitgeschakeld voor Hoe BTL helpt bij het realiseren van jouw groenbeleid
Categorieën: Woning en Tuin

Waar koop je een veiligheidscilinder? augustus 28, 2018

Als je een veiligheidscilinder wilt kopen, kun je op verschillende plekken terecht. Er zijn een heleboel (web)winkels waar je kunt kiezen uit een breed assortiment aan cilinders.

Een van de plekken waar je naar toe kunt gaan is een onderdelenwinkel of een grotere bouwmarkt.

Hier staan de veiligheidscilinders vaak voor het uitzoeken. Voor advies of vragen kun je ook altijd terecht bij een medewerker. Vaak hebben zij hier verstand van en kunnen ze jouw helpen bij het uitkiezen van de perfecte veiligheidscilinder voor jouw deur.

Bestel je cilinder online

Wanneer je geen zin hebt om naar de winkel toe te gaan is er altijd nog een andere en populaire manier om een veiligheidscilinder te kopen: online. Er zijn een heleboel webshops die veiligheidscilinders aanbieden.

Vaak is het aanbod online nog breder en kun je precies zien welke cilinders er allemaal zijn.

Er zijn diverse merken die aangeboden worden zoals de bekendere merken Tesa, BKS en DOM, maar ook andere merken. Hier staat ook direct bij welke SKG classificatie de cilinder is, waardoor je hem dus gemakkelijk met één druk op de knop te bestellen.

Advies en andere service

Er zijn ook bedrijven die online hun service aanbieden. Zij kunnen je advies geven maar ook bij je langs komen om de veiligheidscilinder te plaatsen of eventueel te vervangen.

Er staan online manieren waarop je het zelf kunt proberen, maar eigenlijk is het altijd beter om een slot en cilinder te laten vervangen door een professionele slotenmaker en vervanger.

https://www.veiligheidsslotenshop.be
Reacties uitgeschakeld voor Waar koop je een veiligheidscilinder?

Trespa dakkapellen reinigen juni 2, 2018

Voor dakkapellen wordt vaak voor Trespa gekozen. Het materiaal is namelijk sterk, duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Zo hebben Trespa dakkapellen bijvoorbeeld een lange levensduur van ongeveer 40 tot 50 jaar. Het onderhoudsarme aspect van de dakkapel betekent echter niet dat de dakkapel geen onderhoud nodig heeft. De dakkapel moet namelijk van tijd tot tijd goed schoongemaakt worden.

Op een veilige manier een dakkapel schoonmaken

Dakkapellen begeven zich vaak op grote hoogte. Bovendien zijn niet alle delen van de dakkapel vanuit het raam eenvoudig te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de zijkanten en het dak. Een dakkapel reinigen is daarom een gevaarlijke klus om zelf uit te voeren. Wilt u toch zelf uw dakkapel schoonmaken? Neem dan altijd voldoende voorzorgsmaatregelen in acht en werk bij voorkeur vanaf een steiger.

Wat heeft u nodig?

Trespa heeft als eigenschap dat het vuil niet in de beplating kan trekken. Hierdoor blijft het vuil oppervlakkig en eenvoudig te verwijderen. Voor het schoonmaken van Trespa gebruikt u bij voorkeur een normaal sopje met lauw water. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen zoals chloor. Groene zeep (bijvoorbeeld Dreft) is sterk genoeg om het vuil te verwijderen.

Werkwijze

Begin altijd met het schoonmaken van het dak. Dit doet u bij voorkeur met een harde bezem. Veeg al het vuil bij elkaar en spoel het dak schoon. Met behulp van het sop maakt u vervolgens de dakranden schoon. Gebruik hiervoor een zachte spons en nooit een schuurspons of schuurwol. Deze veroorzaken namelijk beschadigingen. Daarna kunt u de zijkanten, knieschotten en het boeideel schoonmaken. Tot slot maakt u de ramen schoon. Dit doet u als laatste om te voorkomen dat het druipende water de ramen weer vies maakt.

Een Trespa dakkapel laten reinigen is veiliger

Omdat het reinigen van een Trespa dakkapel niet zonder gevaar is, kunnen wij het aanraden om hier een dakkapel bedrijf voor in te huren. Gelukkig is dit niet duur. Zeker niet wanneer u de prijzen vergelijkt. Bijvoorbeeld op de website Dakkapelplaatsenvergelijker.nl. Hier plaatst u eenvoudig uw schoonmaakklus en ontvangt u vrijblijvend de prijzen van dakkapel bedrijven uit uw regio.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl
Reacties uitgeschakeld voor Trespa dakkapellen reinigen

Onderhoud voor een rieten dak en een schoorsteen januari 31, 2018

Zorg jij ervoor dat je dakbedekking van tijd tot tijd een onderhoud krijgt? Bij verschillende soorten daken is het namelijk belangrijk dat ze voldoende onderhoud krijgen. Dat niet alleen om er mooi uit te blijven zien maar ook voor de veiligheid van het dak en de levensduur. Bij woningen met een rieten kap of een schoorsteen is noodzakelijk om regelmatig goed onderhoud te doen. 

Wie voor een rieten dakbedekking kiest, moet weten dat een rieten dak zeker één keer om de vijf jaar moet onderhouden worden. Maar het best is een jaarlijks onderhoud, zo kunnen grote herstellingen of renovaties vermeden worden. Die onderhoudsbeurt is nodig om de kwaliteit van het dak te waarborgen en om de levensduur zo lang mogelijk te houden. Het onderhoud van een rieten dak gebeurt door een rietdekker, deze zal het dak controleren op kleine beschadigingen door vogels en ze herstellen en mossen en vuil verwijderen. Zo blijft het dak steeds van hoge kwaliteit en het verschil in levensduur van rieten daken die niet onderhouden worden en rieten daken die wel onderhouden worden kan oplopen tot wel 10 jaar. Goed onderhoud is dus van groot belang voor een rieten kap.

Ook een schoorsteen heeft goed onderhoud nodig. Dat om te voorkomen dat hij zal verstoppen en om te zorgen dat de lucht goed kan doorstromen. De schoorsteen onderhouden kan makkelijk zelf gedaan worden. Maar als je een rieten dak én een schoorsteen hebt, is het wel aangeraden om het onderhoud te laten doen door een expert. Het is namelijk heel belangrijk dat er geen roetdeeltjes in de rieten kap terecht komen. Wat ook aangeraden is, is het plaatsen van een vonkenvanger. Zo kunnen ontsnapte vonken niet in het riet terecht komen. Soms hebben rietdekkers een medewerker die schoonstenen veegt en anders kan je een professionele schoorsteenveger contacteren.

https://www.rietwerk.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Onderhoud voor een rieten dak en een schoorsteen
Categorieën: Woning en Tuin

Dit moet je weten voor de aanschaf van een Marmoleum vloer januari 30, 2018

Je hebt net een nieuwe woning gekocht en je wilt een nieuwe vloer leggen die wel tegen een stootje kan. Of je bent op zoek naar een stevige en krasbestendige vloer voor een bedrijfspand. Dan is Marmoleum de vloer voor jou! Marmoleum is stijlvol, comfortabel én stevig. In dit artikel vertellen wij graag meer over Marmoleum.

De eigenschappen van een Marmoleum vloer

Marmoleum is een stevige vloer en wanneer je deze vloer vergelijkt met andere vloeren zoals een laminaatvloer, is Marmoleum toch een heel stuk praktischer. De vloer is niet alleen krasbestendig, maar kan ook nog eens tegen een stootje. Als je huisdieren hebt of hoge hakken draagt, is dit de perfecte vloer: Marmoleum kan er tegen! En krassen zijn nauwelijks zichtbaar. Het materiaal is ook antistatisch en trekt daardoor weinig stof en vuil aan. Hiermee is Marmoleum bovendien een allergiearme vloer die makkelijk schoon te houden is. Heb jij in de winter ook altijd koude voeten? Met Marmoleum heb je hier geen last meer van. De vloer neemt snel de warmte van de omgeving aan waardoor het heerlijk warm aanvoelt aan je voeten. Liever nog warmere voeten? Marmoleum is ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Natuurlijk spelen duurzaamheid  en milieuvriendelijke tegenwoordig ook een belangrijke rol. Gelukkig is Marmoleum is een van de meest milieuvriendelijk vloeren.

Hoe reinig en onderhoud je een Marmoleum vloer

Marmoleum kent veel voordelen. Misschien is dit wel één van de belangrijkste voordelen van een Marmoleum vloer: de vloer is namelijk erg makkelijk te onderhouden. Dankzij de beschermende finish is de vloer erg gebruiksvriendelijk. Met alleen een beetje water en een aanbevolen schoonmaakmiddel is de vloer al goed schoon te houden. Hoe vaak je de vloer moet schoonmaken verschilt natuurlijk per gebruik. Ligt hij in een woning of in een bedrijvenpand waar dagelijks tientallen mensen doorheen lopen? Dan moet de vloer natuurlijk vaker gereinigd worden dan wanneer de vloer in een woning ligt. Als je de vloer echt wil reinigen, doe dat dan met een neutraal, aanbevolen schoonmaakmiddel. Aangezien lijnzaadolie de basis is van een Marmoleum vloer, moet je uitkijken met sterk ontvettende middelen. Dit kan ervoor zorgen dat de vloer dof en lelijk word. Neem bij twijfel altijd contact op met de leverancier. Deze kan je het beste uitleggen hoe je jouw Marmoleum vloer moet reinigen.

Voordelen van een Marmoleum vloer

Als je nog enige twijfel had over de aanschaf van een Marmoleum vloer, zal die twijfel bij dezen weggenomen worden. Een Marmoleum vloer is zowel geschikt voor in een woning als voor in een druk bezocht bedrijvenpand of school. Hieronder worden de voordelen van een Marmoleum vloer nog eens op een rijtje gezet:
• Veel verschillende kleuren, structuren en formaten.

• Beschikbaar in banen, tegels, stroken en marmoleum click.

• Eenvoudig zelf te leggen.

• Stevige vloer, krasbestendig en antistatisch.

• Milieuvriendelijk.

• Allergiearme vloer.

• Geschikt voor vloerverwarming en de vloer neemt snel de warmte van de omgeving aan. 

• Geschikt voor huisdieren en naaldhakken.

Als je nou nog niet overtuigd bent! Marmoleum is helemaal van deze tijd en door de ruime keuze is er voor ieder wat wils. Als je de vloer vergelijkt met een andere vloer zoals een laminaatvloer of gietvloer, zul je al snel zien dat een Marmoleum vloer met kop en schouders boven andere vloeren uitsteekt.

Ben je op zoek naar een goede en mooie Marmoleum vloer? Wil je zelf een Marmoleum vloer gaan leggen of wil je hem laten leggen? Forbo Love Life heeft een uitgebreide collectie aan Marmoleum vloeren en kan je daarnaast uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op met Forbo Love Life voor meer informatie.

http://www.lovelife-forbo.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Dit moet je weten voor de aanschaf van een Marmoleum vloer