Menu

Screens online bestellen juni 17, 2021

Artikelpromotie

Wie op zoek is naar screens, kan deze tegenwoordig makkelijk online bestellen. Het bestellen van screen zonwering online is eenvoudig en dan vooral wanneer je de juiste maten al vooraf hebt opgemeten. 

Een screen bestellen heeft verschillende voordelen. Screens zijn namelijk een van de meest populaire soorten zonwering van dit moment. Het heeft allemaal te maken met het feit dat screens eenvoudig en vrijwel overal kunnen worden geplaatst. 

Door het minimalistische design kan een screen bijvoorbeeld ook geplaatst worden op plekken waar andere soorten zonwering te groot voor zijn. 

Screen bestellen prijzen

Natuurlijk is dit type zonwering niet zomaar erg populair. Dit heeft namelijk ook voor een groot gedeelte te maken met de prijzen. Screens zijn namelijk in verhouding met andere soorten zonwering niet al te duur. Sterker nog, ze zijn eerder nog relatief goedkoop! 

Een screen bestel je bij screenbestellen.nl al vanaf €79, waarmee het een van de goedkoopste online aanbieders van Nederland is wanneer het om screens gaat. Deze webwinkel is gespecialiseerd in screens zonwering en kan hierdoor dan ook de prijzen laag houden. 

De lage prijzen willen overigens niets zeggen over de kwaliteit. Deze is namelijk aanzienlijk hoger dan bij de concurrent en hierdoor is het dan ook zeer interessant om hier een screen te kopen. 

Hoe werkt het bestellen van screens

Een screen bestellen is kinderlijk eenvoudig, zeker wanneer je de maten al vooraf hebt opgemeten. Nu ben je klaar om te bestellen! Op de website is het mogelijk om de maten in te voeren en vervolgens zie je direct welke screens er zoal beschikbaar zijn. 

Met het stappenplan kun je ook een screen volledig naar wens aanpassen en deze zodoende voorzien van extra opties, zoals bediening, andere doekkleuren, systeemkleuren en ga zo maar door! 

De uiteindelijke prijs wordt direct door het systeem berekend en je hoeft daardoor ook geen offerte aan te vragen. 

Waarom is het interessant om screens online te bestellen

Vooral de prijzen zijn online een stuk lager, maar dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat je bij de meeste webshops zelf voor het meetwerk en de montage moet zorgen. Dit is natuurlijk geen probleem, wanneer je een beetje handig bent. 

Zorg er altijd wel voor dat er een extra paar handjes aanwezig is om te helpen. Dit kan het een stuk makkelijker maken!  

Naast de lage prijzen is het ook nog eens makkelijker om online een screen te bestellen. Bij een showroom moet je meestal nog een afspraak maken , terwijl je online altijd direct aan de beurt bent! Ook heb je bij showrooms vaak minder keuze, het is namelijk onmogelijk om alle soorten screens in verschillende doekkleuren te laten zien.

Online is het dan weer makkelijk om bijvoorbeeld kleurstalen aan te vragen. Zo krijg je een beter idee van de mogelijkheden en hoef je er de deur niet voor uit!

Reacties uitgeschakeld voor Screens online bestellen
Categorieën: Woning en Tuin

Adviezen en ontwerpen voor uw interieur in Ede april 30, 2021

Artikelpromotie

Interieuradvies Ede kan u helpen bepaalde ruimte naar smaak in te delen. Vind u het moeilijk om ruimtes in te delen met meubels? Wij kunnen u daarbij helpen met advies en ontwerpen op maat. Interieuradvies Ede zijn gespecialiseerd in het geven van interieuradvies op maat aan zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij in de omgeving van Ede. Wij merken dat mensen vaak wel een bepaald idee hebben voor de desbetreffende ruimte, maar dit is vaak ook lastig te realiseren. Wij helpen u daarbij met advies en ontwerpen door u in het gehele proces van idee tot eindontwerp te begeleiden.

Interieuradvies voor particulieren

Als interieurstylisten zijn wij in staat u te helpen met het inrichten van uw woning. Laat u verassen door de creatieve geest en sta open voor nieuwe ideeën. Zo kunnen wij samen het gewenste resultaat behalen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte in uw woning. Interieuradvies Ede geeft graag persoonlijk advies zodat u zich direct thuis voelt en met een goed gevoel naar huis gaat. Zo kunt u optimaal genieten van uw woonsituatie. Dit bereiken we door uw persoonlijkheid te weerspiegelen en alle wensen en behoeften vooraf in kaart te brengen. Interieuradvies Ede staat open voor elk project.

Interieuradvies voor bedrijven

Naast adviezen en ontwerpen voor particuliere woningen in Ede, zijn wij ook beschikbaar voor zakelijke projecten. Interieuradvies Ede weet als geen ander hoe belangrijk het interieur van een zakelijk pand is en welke impact deze heeft op impressie van klanten. Wij kunnen u helpen het advies en ontwerpen voor bijvoorbeeld uw entree. Maar ook kantines en kantoren en andere ruimtes zijn mogelijk. Hiervoor is het essentieel eerst vast te stellen welk gevoel u wilt dat de ruimte afgeeft aan de mensen die de werkvloer betreden en verlaten. Uiteraard wordt uw huisstijl ook in acht genomen tijdens adviezen en ontwerpen.Reacties uitgeschakeld voor Adviezen en ontwerpen voor uw interieur in Ede
Categorieën: Woning en Tuin

Het mooiste rietwerk in de omgeving april 13, 2021

Artikelpromotie

Woon jij in Zeeland of Noord-Brabant en ben jij al een tijdje op zoek naar een rietdekker die jouw rieten kap kan renoveren? Of is het zelfs zo ver dat je eigenlijk een heel nieuwe rietwerk op je dak? Dan heb je geluk, want dit is precies het artikel waar jij op zoek naar was. Dat wel eens fijn, gewoon vinden wat je zoekt zonder allemaal gedoe. Wij van Rietwerk hebben ons gespecialiseerd in het aanleggen van rieten daken, in het onderhouden van rieten daken en in het renoveren van rieten daken. Dus ben jij al een tijd op zoek naar een rietdekker die werk van hoge kwaliteit kan leveren? Dan ben je bij ons van Rietwerk op het juiste adres! Maar wat maakt Rietwerk nou zo uitzonderlijk en speciaal? Dat vraag je je waarschijnlijk wel af. En dat is heel begrijpelijk, dus daarom gaan we in dit artikel jou daar antwoord op geven.

 

Laten we beginnen bij het begin. Het allerbelangrijkste bij een rieten dak, is dat het gelegd is door rietdekkers die fijnste kneepjes van het vak helemaal onder de knie hebben. Al onze rietdekkers hebben een scherp oog voor detail, al onze rietdekkers zijn perfectionistisch, ze willen het allerbeste uit zichzelf halen en al onze rietdekkers zijn heel precies en kunnen goed met hun handen werken. Nou, wat wil je nog meer? Zo weet je zeker dat je de kosten rieten kap er uit kan halen, met zulke goede rietdekkers. Een ander punt dat er voor zorgt dat ons werk van zo’n uitzonderlijk hoge kwaliteit is, is dat wij heel veel ervaring hebben met rieten daken. Al jarenlang zijn we hiermee bezig, we hebben alles al een keertje gezien en al die ervaring is alleen maar in uw voordeel. Gebruik dit dan ook! Ben jij benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

https://www.rietwerk.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Het mooiste rietwerk in de omgeving

SKG 3 deurcilinder sloten van M&C januari 13, 2021

Artikelpromotie

Deuren zijn voorzien van sloten. Maar er bestaan verschillende soorten deursloten. Om aan te geven in welke veiligheidsklasse deursloten vallen, worden keurmerken gebruikt.
SKG deursloten worden gekeurd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw.
Dit is een officieel keurmerk. SKG cilindersloten worden onderverdeeld in drie veiligheidscategorieën. SKG 3 is hierbij de hoogste veiligheidsklasse.
In Nederland zijn nog teveel deursloten voorzien van een SKG 2 deurcilinder.
Deze cilindersloten vormen geen enkele belemmering voor inbrekers om je huis te betreden.
Het inbrekersgilde blijft altijd zoeken naar nieuwe methodes om deursloten te forceren. We zullen eerst laten zien welke inbraakmethodes er bestaan. Dan zullen we uitleggen met welke cilindersloten jij je huis het beste kan beveiligen tegen inbraak.

Inbraakmethodes

 

 • Kerntrekken.
  Bij deze methode wordt er een schroef in de cilinder gedraaid. Vervolgens wordt door middel van een koevoet of klauwhamer het cilinderslot uit de deur getrokken.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 20 seconden.
 • Lockpicking.
  Bij deze methode spuiten inbrekers een vloeibare stof in de cilinder. Deze vloeistof verhard binnen 30 seconden. Eenmaal verhard en gevormd naar de cilinder, heeft de vloeistof de functie van sleutel gekregen.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 45 seconden.
 • De boormethode.
  Bij deze methode wordt het slot uitgeboord. Omdat het herrie geeft, wordt de boormethode niet vaak gebruikt.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 30 seconden.
 • De klopmethode.
  Bij deze methode steekt een inbreker een klopsleutel in het cilinderslot. Een klopsleutel is korter dan een standaard sleutel en de groeven net iets dieper. Hierdoor past de sleutel in het slot. Vervolgens tikt de inbreker een paar keer op de sleutel, dit heet het kloppen. Hierdoor valt het mechanisme in het slot op zijn plaats en kan eenvoudig de deur worden geopend.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 20 seconden.
 • De Bulgaarse methode.
  Bij deze methode trekken inbrekers uitstekende cilindersloten met een tang uit de deur. Een slot hoeft maar 1 mm uit te steken om met deze methode geforceerd te worden.
  Benodigde tijd voor een inbreker: 15 seconden.

Er zijn dus meerdere inbraakmethodes om je voor- of achterdeur te forceren. En voor elke methode geldt dat een inbreker schrikbarend weinig tijd nodig heeft om bij je in huis te komen.

SKG 3 sloten

Ontneem inbrekers de mogelijkheid om op deze manieren je huis te betreden.
Als je nog geen SKG3 cilinderslot in je deuren hebt, bestel deze dan vandaag nog bij M&C.

Met het SKG3 deurcilinder slot ben je optimaal beveiligd tegen inbraak door middel van boren, kloppen, lockpicking en de Bulgaarse methode.

Met SKG3 ben je echter niet beveiligd tegen inbraak door middel van kerntrekken.
Daarom levert M&C bij al hun cilindersloten een extra stalen brug.
Hierdoor ben je wel verzekerd van een optimale beveiliging tegen alle vormen van inbraak. Dus ook tegen kerntrekken.
Inbrekers zoeken van nature woningen uit die het makkelijkst te betreden zijn.
Zij herkennen SKG3 cilindersloten en zullen vanwege de kwaliteit van deze sloten liever een deurtje verder gaan.

Heb je nog geen SKG3 slot of een SKG3 slot zonder stalen brug?
Bestel dan vandaag nog nieuwe SKG3 cilindersloten bij M&C!

https://mc-sleutels.nl/
Reacties uitgeschakeld voor SKG 3 deurcilinder sloten van M&C

Wat doet een architect in Hilversum? november 25, 2020

Artikelpromotie

Een architect is een belangrijk beroep. We weten allemaal dat architecten gebouwen ontwerpen. Maar wat doet een architect in Hilversum nog meer?

Taken

Over het algemeen zijn er drie hoofdtaken die een architect uitoefent. De eerste taak is het ontwerpen van gebouwen. De tweede taak is het uittekenen van deze ontwerpen. Als laatst begeleidt een architect de uitwerking van het concept. Dat is dan taak drie. Binnen deze hoofdtaken vallen natuurlijk talloze andere taken. Denk hierbij aan het inmeten van een woning, het maken van een planning en het benaderen van aannemers. Een gebouw komt immers niet vanzelf tot stand na het uittekenen van een ontwerp.

Architectenbureau

Architecten kunnen werken bij een architectenbureau of op freelance basis. Architectenbureaus zijn te vinden door heel Nederland, bijvoorbeeld een architect in Hilversum.

Soorten architecten

Er zijn verschillende soorten architecten. Zo zijn er onder andere algemene architecten, landschapsarchitecten en interieurarchitecten. Een algemene architect houdt zich bezig met het ontwerpen van gebouwen. Dit kunnen allerlei soorten gebouwen zijn. Een landschapsarchitect houdt zich daarentegen bezig met het ontwerpen van landschappen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het ontwerpen van recreatieruimtes. Een interieurarchitect wordt ook wel een binnenhuisarchitect genoemd en ontwerpt het interieur voor gebouwen. Ook dit kunnen verschillende soorten gebouwen zijn zoals huizen of kantoren.

Hoe word je architect?

Om architect te worden moet je een relevante opleiding gevolgd hebben. Bouwkunde is hier een goed voorbeeld van. Na het behalen van het diploma mag je je dan bouwkundig ingenieur noemen.

 

https://bruis-architectuur.nl/architect-hilversum/
Reacties uitgeschakeld voor Wat doet een architect in Hilversum?

Een nieuw huisnummer kiezen (leestip) november 20, 2020

Een nieuw huisnummer kopen is niet iets wat u zomaar doet. Eenmaal gekocht zal het huisnummer daar waarschijnlijk minimaal 10 jaar, zo niet langer hangen. Het is daarom dus goed na te denken over uw wensen. Wat wilt u en vindt u belangrijk, maar bovenal: wat wilt u niet. Daarom nemen we u graag mee in een aantal overwegingen, alvorens u overgaat tot de aankoop van een nieuw huiscijfer of naambordje.

Besparen op een huisnummer? Niet nodig

De eerste stap welke men normaliter neemt bij het aankopen van een huisnummer, is het bepalen van het budget. Als het over uw maximale budget gaat voor een huisnummer, geven wij u graag het volgende advies. Probeer niet kosten wat het kost te besparen. Natuurlijk hoeft u geen honderden euro’s aan een nieuw huisnummer uit te geven. Maar zie het als een investering die u over 10 of 20 jaar uitspreid. Vanuit die optiek maakt het niet uit of u nu een goedkoop huisnummer van 20 euro, of een wat duurder huisnummer van 30 of 40 euro koopt. Koop vooral een mooi huisnummer, eentje die aansluit bij uw wensen.

Laat het huisnummer aansluiten bij de stijl van uw woning

Het is belangrijk dat uw huisnummer de stijl van uw woning onderstreept of zelfs versterkt. Hieronder treft u een overzicht van verschillende woonstijlen, in combinatie met onze aanbevelingen voor het soort huisnummer. Let op: dit is een persoonlijk advies en absoluut geen must. Het wordt ook steeds hipper om een ‘’anders dan anders’’ huisnummer te kiezen.

Klassieke woonstijl: heeft u een klassieke woonstijl? Dan past een goud huisnummer helemaal bij u! Gouden huisnummers zijn goed te verkrijgen bij uw lokale bouwmarkt of op het internet. Deze zijn veelal uit de materialen ‘’RVS’’ of messing.

Landelijke woonstijl: heeft u een landelijke woonstijl? Ook voor een landelijke woonstijl is een goud huisnummer een goede keuze. Maar ook emaille huisnummers passen goed bij deze stijl. Rij maar eens door een klein (boeren)dorpje en let op de gebruikte huisnummerstijl: bijna elke woning beschikt over een emaille plaatje.

Industriële woonstijl: heeft u een industriële woonstijl? Dan kiest u een huisnummer van RVS. Hierbij heeft u de keuze uit de kleuren ‘’geborsteld’’ (een soort zilver met een matte afwerking) of zwart. Ook zijn er mooie opvallende 3D huisnummers van RVS te verkrijgen bij diverse online webwinkels. Zeker het proberen waard wanneer u houdt van een industriële touch.

Moderne woonstijl: heeft u een moderne woonstijl? Ook dan is een roestvast stalen huisnummer een prima keuze. Ook een verlicht huisnummer (met LED-verlichting) past erg goed bij een moderne woonstijl.

Dus… Welk type kiest u?

Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw huisnummer kiezen (leestip)
Categorieën: Woning en Tuin

Geef jouw toilet een nieuwe look november 12, 2020

Artikelpromotie

Het toilet is meestal de minst bijzondere ruimte van een huis. Soms vinden mensen het leuk om de ruimte eens onder handen te nemen en het een nieuwe look te geven. Dit kan een compleet nieuwe look zijn, voor als je écht iets anders wilt. Maar dit kan ook subtiel door wat kleine aanpassingen. Op een simpele manier kun je immers al een heel andere look voor jouw toiletruimte creëren. 3 tips om dit te doen hebben wij voor jou uitgeschreven.

Tip 1: plaats of vervang je fonteintje

Niet iedereen heeft een fontein op het toilet. Maar het kan toch heel handig zijn. Heb je dit nog niet? Plaats er dan een. Zo lijkt je toilet al wat meer aangekleed. Heb je wel al een fontein? Ga dan voor jezelf na of je de fontein mooi vindt en bij de ruimte en jouw huis vindt passen. Als je een meer modernere look in je huis hebt, plaats dan een strakke fontein. Een ronde fontein creëert namelijk een wat landelijkere look.

Tip 2: verf de muren

Een likje verf op de muren maakt al een wereld van verschil. Ga voor een lichte kleur om een open uitstraling in de toiletruimte te creëren. Ga daarentegen voor een wat donkerdere kleur als je de ruimte wat chiquer wilt aankleden. Zo kun je met kleur spelen om de ruimte naar jouw wens te maken.

Tip 3: plaats mozaiek tegels op het toilet

Om je toilet nog een andere look te geven én er een persoonlijke tint aan te geven kun je ook kiezen voor toilet mozaiek tegels. Toilet mozaiek tegels zijn er in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Kies wat jij mooi vindt en creëer zo een sfeer in de toiletruimte die jij nog niet eerder had. Ook met de toilet tegels mozaiek kun je met kleur en soort spelen om een andere look te creëren.

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-toilet/
Reacties uitgeschakeld voor Geef jouw toilet een nieuwe look

Hoe kun je het douchecomfort vergroten? augustus 24, 2020

Artikelpromotie

Moeite met het bewegen in de badkamer, jezelf lastig in huis kunnen verplaatsen of chronisch last hebben van huidproblemen; lang niet iedereen ervaart dezelfde badkamer luxe. Waar de één behendig overweg kan met een handdoek na een lange douchebeurt, heeft de ander de grootste moeite om zich volledig te kunnen afdrogen in de badkamer. Vaak wordt dit veroorzaakt door het feit dat er sprake is van mobiliteitsproblemen. Dit gebrek aan mobiliteit beperkt de kwaliteit van leven in meerdere opzichten, dus daarom is het van groot belang dat verschillende hulpmiddelen ingezet worden om de effecten hiervan te reduceren.

Zoals net genoemd werd, zijn er een aantal methodes die het comfort douche kunnen vergroten. Naast het installeren van beugels, waaraan je je vast kan houden, en het aanschaffen van een badmat, is Lavicta onlangs met een onmisbare uitvinding voor in de badkamer gekomen. De handdoek kan namelijk de deur uit en vervangen worden door de lichaamsdroger. Deze full body dryer kent grote voordelen voor ouderen, gehandicapten of mindervaliden. Om te beginnen met het feit dat een schurende handdoek redundant is geworden, omdat de droger het lichaam van top tot teen droog blaast. Hierbij wordt uiteraard geen één plekje overgeslagen, al is het wel van belang om rustig een rondje te draaien om de aqua breeze langs alle plekjes te laten komen. Daarnaast spaar je het milieu wegens het feit dat het wassen van handdoeken overbodig is geworden. Schadelijke stoffen en chemicaliën komen niet meer in het water terecht, wat een groot verschil kan maken in de zuivering van het water.

Ervaar jij regelmatig problemen bij het afdrogen na een heerlijke douchebeurt, zou jij het liefst elke dag het gevoel willen hebben dat je je in een wellness bevindt of mis jij de badkamer luxe? Bekijk dan snel de website van Lavicta en laat je verrassen door alle voordelen van de lichaamsdroger!

https://lavicta.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Hoe kun je het douchecomfort vergroten?

Thuis in eigen huis augustus 21, 2020

Artikelpromotie

Woon jij al een tijdje in hetzelfde huis maar blijf jij alsnog het gevoel krijgen dat er niet echt een klik, een match, is tussen jou en het huis? Wil je er wel blijven wonen omdat de locatie goed is, maar toch heb je het gevoel dat er wat veranderd moet worden? Dan is jouw volgende stap naar je thuis voelen in eigen huis misschien wel dat je je huis helemaal opnieuw gaat renoveren naar jouw smaak.

 

Je denkt nu waarschijnlijk dat dit gekkenwerk is. Je hebt immers een full time baan en ook nog eens een vol huis. Toch is het zeker mogelijk om ook in die situatie je eigen huis te renoveren. Ook de situatie rondom corona helpt mee. Zeker tot het eind van het jaar zullen we voor het grootste gedeelte thuis moeten werken. Dat geeft extra uitdagingen, maar het creëert ook ruimte voor creativiteit en flexibiliteit. Stel dat je elke dag tussen negen uur ’s ochtends en één uur in de middag online vergaderingen hebt met je collega’s. Dan zou je de dag zo kunnen inrichten, dat je dan elke dag tussen één en drie lekker gaat klussen aan je huis. Op dat tijdstip zijn je kinderen nog niet thuis van school en heb jij het hele huis voor jezelf. Dat is toch ideaal?!

 

Goed, als je je eenmaal hebt voorgenomen om je huis te renoveren dan vraag je je waarschijnlijk af waar je moet beginnen. Ik raad je aan om van buiten naar binnen te werken. Van groot naar klein. Heeft je huis een nieuw dak nodig? Begin dan daarmee in plaats van eerst al het meubilair te vervangen. Kijk dan gelijk ook eens naar de isolatie. Je kan nieuwe raamkozijnen kopen om de isolatie te verbeteren. Ook zijn die kozijnen leuk om een nieuwe look aan je huis te geven. Als de buitenkant helemaal naar wens is, neem dan pas de binnenkant onder handen.

https://directeenkozijn.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Thuis in eigen huis

Doe-het-zelfbouwpakket voor de trap juli 20, 2020

Artikelpromotie

Al lange tijd zit je in dubio over de renovatie van de trap. Graag zou je een trap willen in huis die past bij het interieur, maar je wordt beperkt in de mogelijkheden door de afmetingen van het huis. De ruimte is namelijk klein, waardoor je steeds weer eindigt bij een wenteltrap of molenaarstrap. Desondanks spreekt de wenteltrap je meer en meer aan, wat je doet besluiten om bij Lamiwood te raden te gaan. Je brengt een bezoekje aan de website en ziet dan ineens dat Lamiwood ook bouwpakketten aanbiedt voor de handige thuisklussers. Zou dat de uitkomst zijn?

De doe-het-zelfpakketten van Lamiwood voor trappen kennen vele voordelen voor ieder die twee linkerhanden heeft. De bouwpakketten worden namelijk geleverd met een handige instructie DVD en handleiding, waardoor jij de trap helemaal zelf kan installeren inclusief trapleuning. Niet alleen bespaar je kosten, wanneer je kiest voor het zelf monteren van de trap in huis, maar je kan ook nog eens helemaal op eigen wijze de trap installeren. Zo wordt je achteraf niet teleurgesteld door het eindresultaat en sta je zeker wél versteld van je eigen kunnen. Of je nu een trap van de woonkamer naar de eerste verdieping gaat monteren of aan de slag gaat met de Zoldertrap: Lamiwood heeft het in huis! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en adviseren je waar nodig.

Ga jij binnenkort beginnen aan de traprenovatie of kies je ervoor om toch de renovatie te laten doen? In beide scenario’s ben je bij Lamiwood aan het juiste adres. Wij leveren graag de materialen aan om zelf de trap te monteren, maar klaren ook met passie de klus zelf. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en wie weet zien we jou binnenkort stralen met een nieuwe trap.

https://www.lamiwood.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Doe-het-zelfbouwpakket voor de trap