Menu

Hoe kun je het douchecomfort vergroten? augustus 24, 2020

Artikelpromotie

Moeite met het bewegen in de badkamer, jezelf lastig in huis kunnen verplaatsen of chronisch last hebben van huidproblemen; lang niet iedereen ervaart dezelfde badkamer luxe. Waar de één behendig overweg kan met een handdoek na een lange douchebeurt, heeft de ander de grootste moeite om zich volledig te kunnen afdrogen in de badkamer. Vaak wordt dit veroorzaakt door het feit dat er sprake is van mobiliteitsproblemen. Dit gebrek aan mobiliteit beperkt de kwaliteit van leven in meerdere opzichten, dus daarom is het van groot belang dat verschillende hulpmiddelen ingezet worden om de effecten hiervan te reduceren.

Zoals net genoemd werd, zijn er een aantal methodes die het comfort douche kunnen vergroten. Naast het installeren van beugels, waaraan je je vast kan houden, en het aanschaffen van een badmat, is Lavicta onlangs met een onmisbare uitvinding voor in de badkamer gekomen. De handdoek kan namelijk de deur uit en vervangen worden door de lichaamsdroger. Deze full body dryer kent grote voordelen voor ouderen, gehandicapten of mindervaliden. Om te beginnen met het feit dat een schurende handdoek redundant is geworden, omdat de droger het lichaam van top tot teen droog blaast. Hierbij wordt uiteraard geen één plekje overgeslagen, al is het wel van belang om rustig een rondje te draaien om de aqua breeze langs alle plekjes te laten komen. Daarnaast spaar je het milieu wegens het feit dat het wassen van handdoeken overbodig is geworden. Schadelijke stoffen en chemicaliën komen niet meer in het water terecht, wat een groot verschil kan maken in de zuivering van het water.

Ervaar jij regelmatig problemen bij het afdrogen na een heerlijke douchebeurt, zou jij het liefst elke dag het gevoel willen hebben dat je je in een wellness bevindt of mis jij de badkamer luxe? Bekijk dan snel de website van Lavicta en laat je verrassen door alle voordelen van de lichaamsdroger!

https://lavicta.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Hoe kun je het douchecomfort vergroten?

Thuis in eigen huis augustus 21, 2020

Artikelpromotie

Woon jij al een tijdje in hetzelfde huis maar blijf jij alsnog het gevoel krijgen dat er niet echt een klik, een match, is tussen jou en het huis? Wil je er wel blijven wonen omdat de locatie goed is, maar toch heb je het gevoel dat er wat veranderd moet worden? Dan is jouw volgende stap naar je thuis voelen in eigen huis misschien wel dat je je huis helemaal opnieuw gaat renoveren naar jouw smaak.

 

Je denkt nu waarschijnlijk dat dit gekkenwerk is. Je hebt immers een full time baan en ook nog eens een vol huis. Toch is het zeker mogelijk om ook in die situatie je eigen huis te renoveren. Ook de situatie rondom corona helpt mee. Zeker tot het eind van het jaar zullen we voor het grootste gedeelte thuis moeten werken. Dat geeft extra uitdagingen, maar het creëert ook ruimte voor creativiteit en flexibiliteit. Stel dat je elke dag tussen negen uur ’s ochtends en één uur in de middag online vergaderingen hebt met je collega’s. Dan zou je de dag zo kunnen inrichten, dat je dan elke dag tussen één en drie lekker gaat klussen aan je huis. Op dat tijdstip zijn je kinderen nog niet thuis van school en heb jij het hele huis voor jezelf. Dat is toch ideaal?!

 

Goed, als je je eenmaal hebt voorgenomen om je huis te renoveren dan vraag je je waarschijnlijk af waar je moet beginnen. Ik raad je aan om van buiten naar binnen te werken. Van groot naar klein. Heeft je huis een nieuw dak nodig? Begin dan daarmee in plaats van eerst al het meubilair te vervangen. Kijk dan gelijk ook eens naar de isolatie. Je kan nieuwe raamkozijnen kopen om de isolatie te verbeteren. Ook zijn die kozijnen leuk om een nieuwe look aan je huis te geven. Als de buitenkant helemaal naar wens is, neem dan pas de binnenkant onder handen.

https://directeenkozijn.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Thuis in eigen huis

Doe-het-zelfbouwpakket voor de trap juli 20, 2020

Artikelpromotie

Al lange tijd zit je in dubio over de renovatie van de trap. Graag zou je een trap willen in huis die past bij het interieur, maar je wordt beperkt in de mogelijkheden door de afmetingen van het huis. De ruimte is namelijk klein, waardoor je steeds weer eindigt bij een wenteltrap of molenaarstrap. Desondanks spreekt de wenteltrap je meer en meer aan, wat je doet besluiten om bij Lamiwood te raden te gaan. Je brengt een bezoekje aan de website en ziet dan ineens dat Lamiwood ook bouwpakketten aanbiedt voor de handige thuisklussers. Zou dat de uitkomst zijn?

De doe-het-zelfpakketten van Lamiwood voor trappen kennen vele voordelen voor ieder die twee linkerhanden heeft. De bouwpakketten worden namelijk geleverd met een handige instructie DVD en handleiding, waardoor jij de trap helemaal zelf kan installeren inclusief trapleuning. Niet alleen bespaar je kosten, wanneer je kiest voor het zelf monteren van de trap in huis, maar je kan ook nog eens helemaal op eigen wijze de trap installeren. Zo wordt je achteraf niet teleurgesteld door het eindresultaat en sta je zeker wél versteld van je eigen kunnen. Of je nu een trap van de woonkamer naar de eerste verdieping gaat monteren of aan de slag gaat met de Zoldertrap: Lamiwood heeft het in huis! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en adviseren je waar nodig.

Ga jij binnenkort beginnen aan de traprenovatie of kies je ervoor om toch de renovatie te laten doen? In beide scenario’s ben je bij Lamiwood aan het juiste adres. Wij leveren graag de materialen aan om zelf de trap te monteren, maar klaren ook met passie de klus zelf. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en wie weet zien we jou binnenkort stralen met een nieuwe trap.

https://www.lamiwood.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Doe-het-zelfbouwpakket voor de trap

Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft mei 29, 2020

Artikelpromotie

Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft voor het onderhoud van levende planten

nep planten van Plantenman zijn een fijne uitkomst als u weinig tot geen tijd heeft voor het onderhoud van levende planten, maar wel wilt genieten van de charme en een sfeervolle inrichting. Wist u dat de planten voor 95% bestaat uit houten stammen? Daarna wordt er simpelweg een laagje kunststof over gespoten. Dit zorgt voor een levensecht resultaat, zonder dat u onderhoud er aan kwijt bent. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar? Ontdek het veelzijdige aanbod op de website van dit bedrijf en laat u vrijblijvend informeren door het behulpzame team met jarenlange ervaring in het vak.

Het enige onderhoud dat nodig is, is de schoonmaak van uw nep planten

Natuurlijk bestaan er geen onderhoudsvrije planten. Want ook al hoeft u de planten geen water te geven, er kan altijd een laagje stof ontstaan op de nep planten. Daarom doet het u goed om eens in de zoveel tijd een doekje over de planten heen te halen. Ook heeft Plantenman een speciaal middel ontwikkeld waarmee u schoon kunt maken. Deze laag zorgt er voor dat het stof niet aan de bladeren blijft kleven. Ook is de stof eenvoudig te verwijderen. 
U heeft uiteraard te allen tijde de keuze uit verschillende varianten. Zo is er voor iedere hoogte en iedere breedte een gepaste plant. Denk hierbij aan een plant voor in de vensterbank of een statige plant die als eyecatcher voor een bepaalde ruimte dient. Naar wat voor soort kunstplant gaat uw voorkeur precies uit?

Reacties uitgeschakeld voor Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft
Categorieën: Woning en Tuin

Bed opbergzak voor je slaapkamer april 1, 2020

Artikelpromotie

Of het nu een afstandsbediening, een bril of een smartphone is – met de armsteun-organizer heb je altijd alles binnen handbereik op de bank. In de 6 vakken is veel ruimte voor objecten die anders op tafel zouden staan. Dankzij het geïntegreerde dienblad heb je ook de mogelijkheid om je kopje koffie of thee neer te zetten. Of maak het comfortabel met een paar snacks op de bank.

Je plaatst de handige bed organizer eenvoudig over de reling. succesvol verkopen op bol Het maakt niet uit hoe breed de leuning is. Je kunt de organizer per draad aanpassen aan de reling. Wanneer niet in gebruik, kan het snel en ruimtebesparend worden opgeborgen.

 

Details van de armsteun-organizer
• Afmetingen uitgeklapt H x B x D: ca. 22 x 18 x 32 cm
• Opgevouwen afmetingen H x B x D: ca. 2 x 19 x 32 cm
• Steunvlak op de reling: ca. 17 x 32 cm
• Let op: de organizer kan over leuningen kleiner dan 14 cm schuiven
• Ladeformaat: ca. 16 x 28 cm – Hoogte van de velg ca. 2 cm
• Gewicht: ca. 0.2 kg
• Gemaakt van robuust polyester (Oxford-Nylon 600 D) in zwart

Sofabutler voor meer bestelling
• Origineel alternatief voor bijzettafel
• Eenvoudig uitvouwen en over de reling plaatsen

• Houder per draad te buigen
• 1 groot vak H x B: ca. 20 x 30 cm
• 2 middelgrote vakken H x B x D: ca. 16 x 15 x 8 cm
• 3 kleine vakken H x B x T: ca. 16 x 9 x 8 cm

Veelzijdige armsteun-organizer
• Voor dagelijks gebruik
• Voor tv-gids, afstandsbediening, glazen, pennen, chocolade etc.
• Ook ideaal voor Playstation controller, PSP, tablet en smartphone
• Dienblad voor kopjes, glazen en borden met snacks of ontbijt
• Comfortabel voor een gezellige filmavond
• Snel en gemakkelijk ruimtebesparend opgeborgen

Leveringsomvang
• Armsteun-organizer
• Decoratie is niet bij de levering inbegrepen

 

Of het nu je afstandsbediening, bril, kranten, tijdschriften of je smartphone is, met deze organizer voor de armleuning heb je altijd alles binnen handbereik op de bank. De 4 vakken bieden voldoende ruimte voor voorwerpen die anders op tafel zouden liggen.

De handige extra lange organizer plaats je eenvoudig over de rugleuning van de bank. Het maakt niet uit hoe breed de leuning is. Je klapt de houder zo in dat je een extra vak hebt voor het opbergen van kranten en tijdschriften. Wanneer niet in gebruik, kan het snel en ruimtebesparend worden opgeborgen.

Voordelen
• Universele pasvorm, geschikt voor alle banken of stoelen!

• Beschermt de armleuning van uw bank of stoel

• Raak uw afstandsbediening nooit meer kwijt

• Handig en voordelig alternatief voor een bijzettafel

• Gemaakt van hoogwaardig polyester

• Gemakkelijk in- en uit te vouwen

• Voor kranten, tijdschriften, tv-gidsen, afstandsbedieningen, glazen, pennen, chocolade, controllers, PSP, tabbladen, smartphones etc.

• Ruimtebesparend

https://verkopenviabol.com/
Reacties uitgeschakeld voor Bed opbergzak voor je slaapkamer
Categorieën: Woning en Tuin

Verfraai en vergroen uw omgeving met een Kunsthaag maart 30, 2020

Artikelpromotie

Kunsthaag voor binnen en buiten

Meer vrolijkheid in uw interieur en tuin bereikt u door de aanschaf van een Kunsthaag. Deze is eenvoudig te monteren en het is weer eens iets anders dan een schilderij. Tegenwoordig zijn er veel groentinten te zien binnenshuis, dus waarom niet een Kunsthaag?

Kijk eens om u heen binnenshuis en beeld u eens in hoe het zal zijn om in een ruimte aan de wand een stukje groen te hebben. Ter afwisseling is het mogelijk om er nog een paar kunstbloemen in te plaatsen om meer kleur te bereiken. In de huiskamer, keuken, badkamer of werkkamer zal dit werkelijk prachtig staan en is bovendien beter voor de acoustiek.

Hele jaar groenblijvend

Het hele jaar door is er een groene omgeving te creeren, eveneens in uw tuin. Bevestig aan het tuinhek, witte muur of aan de schuur, in de serre. Geen omkijk meer naar omdat de nephaag onderhoudsarm is, dit betekent geen water meer geven, niet snoeien en geen afval meer. Bovendien is de zithoek heel gezellig te maken met de groene kunsthaag.

De voordelen van een Kunsthaag

 • Onderhoudsarm
 • Eenvoudig te bevestigen
 • Geschikt voor interieur
 • Geschikt voor buiten
 • Meer privacy
 • Voorwerpen uit het zicht halen
 • Geen water meer geven
 • Hele jaar groen
 • Geen last van ongedierte
 • Makkelijk te reinigen

Meer privacy kunt u eveneens bereiken hiermee, maak het tuinhek dichter en scherm de omgeving af. Snel en eenvoudig te plaatsen met een ty rap, en niet wachten tot er iets groeit, nee er is vrijwel direct een heel fraai resultaat mee te boeken.

Geen last meer van ongedierte en tevens makkelijk te reinigen mocht dit nodig zijn. Met een vochtige doek of tuinslang.

Wilt u nu ook uw omgeving verfraaien en vrolijker maken? Onze webshop is 24 / 7 geopend om de hagen te bezichtigen en te bestellen, gewoon vanuit uw luie stoel bij www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/
Reacties uitgeschakeld voor Verfraai en vergroen uw omgeving met een Kunsthaag

Boilerwater snel warm bij DAT-Nofer elektrische boilers. maart 9, 2020

Artikelpromotie

Boilerwater snel warm bij DAT-Nofer elektrische boilers.

De DAT-Nofer Quality-Pro. Een elektrische boiler van hoge kwaliteit, vervaardigd in Europa en met alleen hoogwaardige materialen gemaakt.

De fabriek van DAT bestaat meer dan 75 jaar, ervaring genoeg dus, in het thuisland dan ook een A-merk en is een van de grootste boiler fabrikanten in Europa.

De snelle opwarmtijd wordt mogelijk gemaakt door het verwarmingselement van 1500Watt. De dikke isolatiewand gemaakt van het nieuwste soort polyurethaan foam, maakt het mogelijk het opgewarmde water extra lang vast te houden. Zo bespaart u energie als u bijvoorbeeld van dag- nachtstroom gebruik maakt. 

De elektrische boilers van DAT-Nofer kunnen gebruikt worden voor het verwarmen van bad-, douche en wastafel water. 

De boilers zijn te koop in verschillende volumes; van de Qualiti Pro is er een 50, 80 en een 100 liter. Maar er worden ook andere modellen gemaakt.

Zo is er ook van hetzelfde merk de DAT-Aparici Eficiente, deze elektrische boilers hebben een wat ander uiterlijk, voor een boiler zelfs mooi te noemen. Deze elektrische boilers zijn plat en met een diepte van slechts 28 centimeter kunnen ze met gemak in het zicht gehangen worden of in een keukenkastje geplaatst.

 

Nog een ander model is de DAT-Aparici Eficiente, uitgerust met een dubbele tank en in beide tanks zit een verwarmingselement plus een eigen anode. Bij dit model kan je ook kiezen uit verschillende Wattages; 800, 1200 of zelfs 2000Watt. Ideaal als de boiler ergens moet hangen waar niet altijd veel stroom aanwezig is zoals bij een zomerhuisje of op een camping.

De elektrische boilers van dit model zijn er in 30, 50, 80 en 100 liter.

Dan is er ook nog de DAT-Aparici ECO Smart, dit zijn zogenoemd de slimme boilers.

De ECO Smart meet de eerste zeven dagen uw verbruik en programmeert zich aan de hand van een speciaal algoritme zodat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt.

 

 

Al deze, maar ook andere merken boilers staan op de website van elektrischeboiler.eu. Kijk op deze overzichtelijk site voor meer informatie en handige tips en links.

 

 

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers
Reacties uitgeschakeld voor Boilerwater snel warm bij DAT-Nofer elektrische boilers.

Heerlijke warmte met de houtkachel Crayford 5kW van Warmfire® januari 28, 2020

Houtkachel houtkachel Crayford 5kW van Warmfire® , Voldoet aan alle huidige normen

In de zoektocht naar een Houtkachel is de Crayford 5kW een zeer goede keus. Deze kachel is vervaardigd in Europa en heeft een prachtig stoer en degelijk uiterlijk, vrijwel voor elk interieur geschikt.

Met deze fraaie houtkachel haalt u zeker echt een juweel in huis en ze zullen eveneens heel mooi staan in de veranda, bij uw vakantiewoning, op het terras om ook heerlijk tijdens lente of zomeravonden langer buiten te kunnen blijven zitten. Bovendien zijn deze kachels zeer betrouwbaar.

Hij voldoet aan alle huidige normen waaronder het ECOdesign2022 en EN 13240:2011. Vervaardigd van gietijzer met een robuuste vorm, houdt deze houtkachel veel warmte vast zodat de hele familie er lekker warmpjes omheen kan zitten in de winter of tijdens zomeravonden. 

Dankzij het “Airwash systeem” blijven de ramen mooi helder en schoon en hoeft u niet aldoor de ramen te reinigen.

Houtkachel Crayford, Warmfire®, geschikt als buitenkachel

Bij uw vakantiewoning zal de Capito Houtkachel uitermate fraai staan. Denk er eens aan om de kachel buiten neer te zetten bij uw vakantiewoning, of in de serre. Dit maakt het helemaal af en is het hele jaar door heerlijk buiten zitten.

Genieten van het buitenleven, met de heerlijke warmte diie uit de houtkachel komt. Het grote voordeel is dat de kachel overal kan worden geplaatst.

Label A en Hoogrendement

Met Energielabel A is hij Energiezuinig te noemen en voldoet bovendien aan de belangrijke norm NEN-EN 13240:2001. Eveneens voorzien van een CE-markering en ECOdesign2022.

Waarom Crayford 5kW Houtkachel?

 • Sterk en Robuust
 • Een fraai vlammenspel
 • Voldoet aan alle huidige normen
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Hoogrendement
 • Energiezuinig
 • Energielabel A
 • Geschikt als Buitenkachel in de Serre, Veranda, Vakantiewoning
 • Vrijstaand dus overal plaatsbaar
 • Airwash systeem, (schoonglas systeem)

Al brand de kachel niet, dan is het al een geweldig gezicht met dit model in de ruimte.

Bestel vandaag nog uw Crayford 5kW Houtkachel in onze webshop. Te bezichtigen en te bestellen in de webshop van www.warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product/houtkachel-crayford-warmfire/
Reacties uitgeschakeld voor Heerlijke warmte met de houtkachel Crayford 5kW van Warmfire®

Antislipstrip voor jouw betonlook trap; een veilig idee! januari 10, 2020

Artikelpromotie

De Betonlook trap is nog steeds helemaal hip & happening en dat is waarom wij ook een antislipstrip voor de trap in donker grijs verkopen!

Sinds ongeveer 2018 kregen wij steeds vaker vragen over het creën van een trap in betonlook. Dit komt natuurlijk voort uit het feit dat de standaard woningen voorzien zijn van een houten grenen trap en een betontrap daar toch niet echt voor geschikt is.

 

Gelukkig zijn er een aantal goeie foefsjes voor om op een niet al te moeilijke manier je trap een mooie uitstraling te geven die doet lijken op een echte beton trap.

 Als eerste optie heb je het renoveren van je trap met laminaat overzet treden. Deze heb je in verschillende kleuren en daar zitten vaak mooie kleuren bij die in de donkergrijze tinten vallen. Wat je je wel moet realiseren is dat het laminaat is behandeld met een speciale laag ter bescherming, waardoor de traptrede erg glad kan aanvoelen. Een oplossing hiervoor is een antislipstrip speciaal voor de trap. Deze zelfklevende tape is ideaal om zelf te plakken en daarmee binnen een half dagje is je trap weer veilig gemaakt.

Een ander optie wat wel een beetje een kliederig karweitje kan worden, is stuck mortel aanbrengen. Deze mix van water en klei, geeft een geweldig gave structuur aan je traptreden. Meer hierover kan je vinden in dit interessante blog artikel over de betontrap.

Gelukkig kan je tegenwoordig met geweldige speciale krijtverven ook een mooi resultaat krijgen wat erg doet lijken op beton. Door verschillende lagen verf aan te brengen en een specifieke schuurtechniek, krijg jij precies het effect dat jij wilt! Dit is nagenoeg de meest goedkope & gemakkelijkste optie qua Doe het zelf. Als je een beetje handig bent is dit prima te doen en in combinatie met een antislip rubber strip voor de trap, in bijpassende kleur, heb je het helemaal voor elkaar!

Dan hebben we bij antisliprubbertape ook nog super handig montage gereedschap, zoals de stans waarmee je dit trap stripje eenvoudig op de juiste lengte kan knippen en extra stevig kan aandrukken voor nog langer plezier & veiligheid. 

http://www.antisliprubbertape.com/
Reacties uitgeschakeld voor Antislipstrip voor jouw betonlook trap; een veilig idee!

Een veilig rookkanaal en eenvoudig te installeren november 12, 2019

Artikelpromotie

Kachelpijpen en rookkanalen volgens bouwbesluit NEN-EN 13240:2001 T600.

De kachelpijpen van WarmteshopEU voldoen aan een aantal normen en keuren waar deze aan moet voldoen volgens de Europese normering. Dit moet wel want mocht er iets gebeuren dan zal de verzekering niet uitbetalen als het rookkanaal niet voldoet hieraan.

Norm T600

Alle rookkanalen moeten een temperatuur aankunnen van 600 graden celsius, dit wordt in vaktaal ook wel de T600 norm genoemd. Dit staat altijd vermeld bij de technische gegevens van het rookkanaal. Dit is de zogenaamde nor NEN-EN 13240:2001 

Kachelpijpen zonder de T600 mogen niet worden gebruikt in Nederland. U moet zich echt aan de NEN norm houden volgens de Nederlandse wet.

Voordelig bij WarmteshopEU

Bij WarmteshopEU bent u aan het goede adres voor levering van zeer voordelige kachelpijpen, rookkanalen die voldoen aan alle benodigde keuren en normen om te mogen worden gebruikt in Nederland. Voor mensen met een kleine beurs doen geen concessies wat dat betreft.

Ze zijn dus niet alleen de voordeligste, maar ook nog de betere kachelpijp die momenteel verkrijgbaar is. In de serie Budgetline kachelpijp is de dubbelwandige rookkanaal van 150 millimeter verkrijgbaar.

De budgetline serie van Warmfire® is voorzien van Keramische isolatie wat een smeltpunt heeft van 1700 graden celcius. Dit rookkanaal heeft geen koudebrug en is dus een uniek rookkanaal te nomen.

Met een rookkanaal van Warmfire® heeft u een modern rookkanaal dat voor nu en de toekomst klaar is, duurzaam en voordelig.

Waarom een Kachelpijp van Warmteshop?

 • Voordelige prijzen
 • Budgetline serie
 • Duurzaam
 • Eenvoudig te monteren
 • Voldoet aan alle normen
 • Budgetline serie
 • Binnen 2 werkdagen afgeleverd
 • Makkelijk online bestelsysteem

Warmteshop.eu is de online winkel waar u uw rookkanaal vanuit uw luie stoel kunt bestellen en binnen 2 werkdagen bij u wordt afgeleverd.

https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/
Reacties uitgeschakeld voor Een veilig rookkanaal en eenvoudig te installeren