Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Buitensauna van Loghuis

Buitensauna van Loghuis

Wanneer u op zoek bent naar een houten buitensauna, dan zijn er veel aanbieders om uit te kiezen. Bij Loghuis hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van blokhutten en buitensauna’s en hebben een ruim assortiment aan opgeleverde projecten. Alle projecten zijn op maat gemaakt en zelf volledig ontworpen door de klant. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of samen met onze architect een buitensauna ontwerpen. 

De buitensauna kan als bouwpakket worden geleverd, of als u het liever aan ons overlaat dan kunnen wij de sauna volledig voor u opbouwen. Op de website zijn alle opgeleverde sauna’s te zien en hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen buitensauna. Zo hebben we bijvoorbeeld de Ragana sauna die als plug&play geleverd wordt. Dit houdt in dat er alleen een stekker in het stopcontact gestoken moet wordt en u kunt hem direct gebruiken. De sauna’s zijn helemaal op maat en kunnen voor elk formaat gemaakt worden, bijvoorbeeld voor twee personen, maar ook voor verschillende spa’s in Nederland hebben wij grotere sauna’s geleverd. 

Houten tuinhuizen 

Naast de houten buitensauna’s ontwerpen wij ook houten tuinhuizen mantelzorgwoningen of houten huizen. Deze worden allemaal op maat gemaakt en wij kunnen vrijwel elk ontwerpen voor u maken. De huizen kunnen wij duurzaam ontwerpen, omdat er in Letland elk jaar meer bos beschikbaar is. Deze boomstammen gebruiken wij voor onze houtbouw. Hierdoor zijn onze huizen uniek en hebben een hoge duurzaamheid. Wij koppelen Nederlandse kwaliteit aan het oude Scandinavische en Baltische ambacht en vakwerk. 

Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak kunt u uw ontwerp meenemen of onze architect kan u helpen, als u nog geen idee heeft. Op onze website kunt u inspiratie opdoen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk de Houten buitensauna’s op onze website of neem contact met ons op. 

 

https://www.loghuis.nl/blokhut-saunas