Menu

Houten vloeren Veenendaal juni 1, 2017

Voor nieuwe houten vloeren in Veenendaal gaat u natuurlijk naar Ambifloor. Ambifloor is echter ook uw specialist als het gaat om het onderhouden van uw houten vloeren, of wanneer u bestaande houten vloeren gerepareerd moeten worden. Wij staan natuurlijk niet alleen in Veenendaal voor u klaar om al uw wensen in vervulling te laten gaan. Wanneer u woonachtig bent in Ede, Wageningen, Rhenen, Elst, Renswoude, Scherpenzeel en omgeving, zijn wij ook uw adres voor al uw houten vloeren.

Eigenzinnige houten vloeren in Veenendaal

Houten vloeren uit Veenendaal geven een uniek en eigenzinnig karakter aan uw vloer. Mede door de verschillende bewerkingsmethodes en de diversiteit aan het toebrengen van kleur, wordt de uiteindelijke uitstraling van uw vloer bepaald. Trommelen, bezagen, roken, branden en beitsen zijn enkele bewerkingsmethodes voor houten vloeren uit Veenendaal. Welke stijl spreekt u het meest aan? Past uw huidige interieur wel bij de door u gekozen houten vloeren?

De specialisten van Ambifloor in Veenendaal adviseren u graag.

Houten vloeren uit Veenendaal bieden klantgerichte oplossingen

Met houten vloeren uit Veenendaal is meer mogelijk dan u denkt. In Veenendaal en omgeving hebben wij al vele klanten positief weten te verrassen met een prachtige vloer die helemaal naar persoonlijke wens ‘eigen’ is gemaakt.

 

Wist u dat:

  • Houten vloeren uit Veenendaal heel goed verwarmd kunnen worden met vloerverwarming?

  • Hetzelfde hout op uw (open) trap in uw woonkamer een echt pronkstuk is?

  • Houten vloeren uit Veenendaal ook gelegd kunnen worden in een appartement?

Voldoende inspiratie voor houten vloeren uit Veenendaal

Het is zeker geen eenvoudige taak om uit de ruim 50 topmerken aan houten vloeren een keuze te kunnen maken. De experts van Ambifloor in Veenendaal vertellen u graag alles over hun houten vloeren tijdens uw bezoek aan de grote showroom waarna u gegarandeerd geïnspireerd en vol ideeën weer huiswaarts keert. Wanneer u een houten vloer van Ambifloor kiest, kiest u altijd voor vakmanschap. We komen zelfs graag bij u thuis voor een passend en op maat gemaakt plan. 

Andere sfeer geven aan uw bestaande houten vloeren uit Veenendaal?

Ja, ook dat is mogelijk. Uw bestaande houten vloeren zijn nog steeds mooi, maar toch bent u uitgekeken op uw vloer en toe aan wat nieuws. U kunt er natuurlijk voor kiezen een andere vloer te leggen. Maar dat is zonde. Kies hiervoor uw bestaande houten vloeren een nieuwe uitstraling te geven. Een uitstraling die past bij uw vernieuwde interieur. Laat uw houten vloeren kleuren met een kleurpigment. Dan heeft u weer jaren plezier van uw bestaande houten vloeren van Veenendaal.

Categorieën: Woning en Tuin