Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft

Kies voor nep planten als u weinig tot geen tijd heeft voor het onderhoud van levende planten

nep planten van Plantenman zijn een fijne uitkomst als u weinig tot geen tijd heeft voor het onderhoud van levende planten, maar wel wilt genieten van de charme en een sfeervolle inrichting. Wist u dat de planten voor 95% bestaat uit houten stammen? Daarna wordt er simpelweg een laagje kunststof over gespoten. Dit zorgt voor een levensecht resultaat, zonder dat u onderhoud er aan kwijt bent. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar? Ontdek het veelzijdige aanbod op de website van dit bedrijf en laat u vrijblijvend informeren door het behulpzame team met jarenlange ervaring in het vak.

Het enige onderhoud dat nodig is, is de schoonmaak van uw nep planten

Natuurlijk bestaan er geen onderhoudsvrije planten. Want ook al hoeft u de planten geen water te geven, er kan altijd een laagje stof ontstaan op de nep planten. Daarom doet het u goed om eens in de zoveel tijd een doekje over de planten heen te halen. Ook heeft Plantenman een speciaal middel ontwikkeld waarmee u schoon kunt maken. Deze laag zorgt er voor dat het stof niet aan de bladeren blijft kleven. Ook is de stof eenvoudig te verwijderen. 
U heeft uiteraard te allen tijde de keuze uit verschillende varianten. Zo is er voor iedere hoogte en iedere breedte een gepaste plant. Denk hierbij aan een plant voor in de vensterbank of een statige plant die als eyecatcher voor een bepaalde ruimte dient. Naar wat voor soort kunstplant gaat uw voorkeur precies uit?