Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een muursticker?

Een muursticker is zo gekocht. Je kijkt in een winkel of op een webshop een tijdje rond en hebt vaak al snel een aantal muurstickers gevonden die je aanspraken, maar dan ben je er vaak nog niet helemaal. Want je moet ook naar de plaats kijken waar je de muursticker wil hangen. De ondergrond moet namelijk goed hechten. Het is van groot belang dat de muur waar je de muursticker wil gaan plakken goed vlak is. Gladde vlakken zijn wanden die zijn gestuct of behang dat glad is. Ook glas is een goede ondergrond.

Muursticker bestellen

Soms weet je misschien niet zeker of een ondergrond wel goed hechtend is. In dat geval kun je een teststuk van een muursticker aanvragen. Deze wordt in sommige gevallen zelfs kosteloos toegestuurd. Wees er in elk geval wel zeker van dat je een goede ondergrond hebt, want wanneer je een persoonlijke muursticker laat maken met foto’s kun je deze niet meer terugsturen. Immers, het bedrijf zal dan jouw persoonlijke muursticker met afbeelding terug in het assortiment krijgen en er is waarschijnlijk niemand die dit wil kopen. Doe vooraf dus onderzoek.

Muursticker kiezen

Een grote muursticker kan mooi zijn, maar het moet wel in de kamer passen. Als je veel meubels in een bepaalde ruimte hebt staan en je wil daar een muursticker aan toevoegen, dan kan het zijn dat de muursticker ondergesneeuwd raakt door de grote hoeveelheid meubels. Kijk dus ook of een muursticker wel in een bepaalde ruimte past.

http://www.stickerparadijs.nl