Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Woonkamerverlichting

De meeste tijd bevinden we ons in de woonkamer. De juiste verlichting kiezen voor je huiskamer is daarbij erg belangrijk. Maar hoe kies je de juiste verlichting? De juiste verlichting kiezen doe je niet zo gemakkelijk. Dat is waarom we je graag wat handige weetjes willen geven.

Eettafel hangverlichting

Aan de eettafel brengen we veel tijd door. Het aller belangrijkste is: Zorg ervoor dat de hanglamp in dezelfde stijl is als de eettafel. Een design lamp zal zeker niet misstaan boven een moderne tafel. Daarnaast is het van belang de juiste grootte voor de lamp bij de eettafel te kiezen. Dit zijn de twee basisregels op het gebied van eettafel verlichting. Zo kun je er van uit gaan dat je geen foute beslissingen maakt bij de aankoop van een lamp.

LED formule voor hanglampen

LED verlichting zie je steeds vaker terugkomen. LED lampen kennen dan ook alleen maar pluspunten. Je denkt niet alleen aan het milieu met een LED-lamp. Maar je bespaart er ook veel geld mee. LED verlichting is in de loop der jaren ook veel sfeervoller geworden. Er bestaan dus alleen maar voordelen aan LED.

Plafondlampen

Als je denkt aan plafondlampen denk je al snel aan de ronde witte variant. Maar er bestaan nu veel meer verschillende plafondlampen. Zo zijn er nu ook moderne spots voor aan het plafond. Echter, nog steeds worden er veel originele witte plafonnières verkocht. Hoe komt het dat deze nog steeds in trek zijn? Allereerst passen deze plafonnières in vrijwel elk interieur. Het licht dat wordt gegeven door een plafonnière noemen we diffuus. Daardoor kan een kleine plafonnière een volledige kamer van licht voorzien.

Verlichting

Het is verstandig om voor de aankoop van je lamp genoeg te hebben gelezen over verlichting. Hierdoor worden er minder snel fouten gemaakt bij het kopen van lampen. Gelukkig bestaan er veel sites waar je kunt lezen over de juiste verlichting / lampen

http://www.steinhauer.nl/lampen-verlichting/plafondlampen