Menu

Meranti ramen prijs april 21, 2021

 

Houten of kunststof raam: wat is beter?

Misschien moet iedereen bij renovatie de keuze maken tussen kunststof of houten kozijnen. Om de beste keuze te maken en te begrijpen welk materiaal beter is, raden we u aan om vertrouwd te raken met de voor- en nadelen van houten en kunststof ramen. Laten we een voorbehoud maken dat we het hebben over producten van hoge kwaliteit.

Om een ​​keuze te maken, moet u de voor- en nadelen van elk materiaal kennen.

Voor- en nadelen van houten ramen
Een modern houten raam lijkt op geen enkele manier op gedroogde en gebarsten kozijnen met afbladderende verf. Het ontwerp is erg complex (zoals te zien is in de onderstaande afbeelding), het zorgt voor ventilatie en vochtafvoer.

Het ontwerp van een modern houten raam is bijna perfect

Voordelen van houten kozijnen:
mooie uitstraling;
natuurlijk binnenklimaat;
natuurlijkheid en milieuvriendelijkheid van het materiaal;
hoge warmte- en geluidsisolatie;
ramen kunnen in elke kleur worden geverfd en opnieuw worden ontworpen;
de mogelijkheid om frames te repareren.
Je kunt vaak de zin horen: “De boom ademt.” Dit is inderdaad het geval. Maar meestal is er een vervanging van concepten. Met “ademen” wordt bedoeld het doorsijpelen van lucht door het hout: schijnbaar als luchten met gesloten deuren. In feite is het proces ingewikkelder.
De “adem” van een boom is de uitwisseling van lucht, warmte en vocht in het aggregaat. Bij vochtig weer nemen houten kozijnen vocht op en geven warmte af, terwijl de kamer uitgedroogd is. In de hitte verdampen de kozijnen vocht, dit proces gaat gepaard met het opnemen van warmte. Houten kozijnen hebben dus een positief effect op het binnenklimaat.

Hoogwaardige houten kozijnen hebben echter ook nadelen, waardoor hun aandeel op de Europese markt ongeveer gelijk is aan dat van kunststof kozijnen.

Nadelen van houten ramen:
hoge prijs;
hout is gemakkelijker te krassen dan plastic, dus agressieve schoonmaakmiddelen moeten worden vermeden om ervoor te zorgen;
de behoefte aan cosmetische reparaties vanaf de kant van de straat in 13-15 jaar. Een uitzondering vormen hout-aluminium ramen en thermohouten ramen: ze hoeven niet gerepareerd te worden.
Voor- en nadelen van kunststof ramen
Het wijdverbreide gebruik van kunststof ramen is gemakkelijk te verklaren door hun voordelen.

De dichtheid van het plastic raam is het belangrijkste pluspunt, maar tegelijkertijd is het ook een minpuntje

Voordelen van kunststof ramen:
lage prijs: misschien is dit de belangrijkste factor die in de meeste gevallen de keuze voor kunststof verzekert;
beknopt uiterlijk;
de mogelijkheid om een ​​ontwerp te kiezen: tijdens de productie kunt u elke kleur van de frames bestellen, zelfs “houtachtig”
het eenvoudigst mogelijke onderhoud, geen materiaalprofylaxe nodig, verlijmen van ramen voor de winter: gewoon het profiel en het glas wassen;
dichtheid, respectievelijk hoge warmte- en geluidsisolatie;
weerstand tegen weersinvloeden: kunststof zwelt niet, droogt niet uit, heeft geen last van schimmel;
duurzaamheid: de levensduur van een kwaliteitsprofiel is meerdere decennia.
Met alle hierboven genoemde voordelen hebben PVC-ramen echter nadelen, die u ook moet weten bij het maken van een keuze.

Nadelen van kunststof ramen:
volledige dichtheid is ook een nadeel, omdat het de noodzakelijke vocht- en luchtuitwisseling voorkomt, kenmerkend voor hout;
er is een afhankelijkheid van de kwaliteit van het profiel, soms wordt PVC geel van de zon en wordt het zelfs kwetsbaar;
frames kunnen niet worden gerepareerd als er sprake is van ernstige fysieke schade, alleen vervanging hoeft te worden uitgevoerd.
Hoe u een keuze kunt maken, wetende wat de voor- en nadelen zijn van kunststof en houten kozijnen
Kennis vormt altijd de kern van een bewuste keuze, dus u moet eerst voor uzelf bepalen welke kwaliteiten het belangrijkst zijn. Het budget is ook erg belangrijk, want als het beperkt is, moet je een redelijk compromis sluiten.

Als het gaat om besparen, is hier de keuze ondubbelzinnig – kunststof ramen. Ze zullen veel praktischer zijn dan goedkope houten kozijnen.

Als het budget het toelaat, geeft de meerderheid de voorkeur aan houten ramen van hoge kwaliteit: kleine nuances van zorg en natuurlijk materiaal zullen jarenlang plezier beleven.

Het volstaat om uw prioriteiten te bepalen om een ​​keuze te maken voor kunststof of hout. Veel winkelplezier!

Meranti ramen prijs

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/
Reacties uitgeschakeld voor Meranti ramen prijs
Categorieën: Woningen

Tips bij het kopen van een toilet januari 13, 2021

Artikelpromotie

Een toilet kopen

 

Als je een nieuwe toilet koopt, wilt men deze natuurlijk ook netjes houden. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar ik denk dat iedereen wel eens een vieze ervaring heeft meegemaakt. Belangrijk is dus om deze schoon en gereinigd te houden. Dit kun je al in een paar minuten geklaard hebben!

 

Schoonmaken

 

Bij het schoonmaken van een wc, kun je als eerste de wc bril schoonmaken en product, bleek of chloor, in de pot doen. Deze kun je vervolgens goed schoonborstelen met de wc borstel. Je kan een wc ook met allesreiniger of azijn schoonmaken. Ook kan je dagelijks bijvoorbeeld de wc borstelen, zodat deze niet zo smerig is als men een keer per week de grote schoonmaak doet. Zo voorkom je een hoop werk! Natuurlijk is een luchtverfrisser ook geen overbodige luxe, net zoals een wc blokje. Denk er wel aan bij zo’n wc blokje, hem eens in de zoveel tijd te vervangen. Hier kunnen namelijk erg veel bacteriën aan gaan kleven, en natuurlijk kan deze erg vies worden. Vervang deze dan ook op tijd. Dat is veel hygiënischer.

 

Het bijhouden

 

Het vervelendste aan een wc schoonhouden is het bijhouden ervan. Het dagelijks borstelen met een wc borstel is al benoemd. Ook kan men dagelijks de wc bril even afvegen, met een luchtverfrisser spuiten en de wc rollen vervangen. Denk ook aan het afstoffen van oppervlaktes voor een frisse uitstraling. Het is allemaal niet zo moeilijk, het kost alleen wat extra tijd. Als je dit bijhoudt, gaat het je op den duur wel minder tijd kosten.

 

Een schone toilet: Hoe pak je dit aan?

Iedereen moet naar het toilet, daar zijn geen uitzonderingen voor. Helaas, komt hier ook het gebruikelijke klusje, de wc poetsen, in voor. Wie wil namelijk op een vieze toilet zitten? Je gaat niet iedere keer een nieuwe toilet kopen. In dit artikel wordt hier informatie over gegeven.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletpot
Reacties uitgeschakeld voor Tips bij het kopen van een toilet
Categorieën: Woningen

Past een marmeren eettafel in elke interieur stijl? november 24, 2020

Een nieuw interieur uitzoeken is niet eenvoudig. Er zijn namelijk een groot aantal stijlen te vinden op de markt en hier horen ook allemaal andere meubels bij. Je kunt ze gaan mixen, maar tegelijkertijd wil je ook dat alles heel goed bij elkaar gaat passen. Je kunt dan gaan kijken naar marmer en of dit daadwerkelijk bij de rest van jouw meubelstukken gaat passen. Maar past een marmeren eettafel dan echt in ieder interieur of moet dit bij een bepaalde stijl toegevoegd worden? Onderstaande informatie laat jou zien waar het allemaal bij gaat passen. 

 

Een lange levensduur door duurzame producten 

Een marmeren eettafel moet voor langere tijd meegaan. Je moet daarom ook een goede keuze maken voor de tafel die bij jouw interieur past. Marmer is bij uitstek een materiaalsoort dat duurzaam is. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een stevig materiaal kun je hem gerust een jaar of tien laten staan. Erop uitgekeken raken kan altijd, maar over het algemeen zal de tafel niet snel kapotgaan. Marmeren tafels zijn daarom altijd een goede keuze voor het interieur en besparen jou op den duur hoge kosten voor de aanschaf van een nieuwe tafel. 

 

Luxe en interieurstijlen met elkaar gaan combineren 

Daarbij is een marmeren tafel altijd voorzien van een klassieke uitstraling. Voornamelijk voor de klassieke interieurstijlen zal dit daarom een goede keuze zijn. Toch heb je te maken met een materiaal dat in verschillende interieurstijlen geplaatst kan worden. In moderne interieurs komt deze namelijk ook helemaal tot zijn recht. Het kan de ruimte namelijk ook warmer maken en daarbij ook een bepaalde vorm van luxe geven. Marmer kan hierdoor de verschillende stijlen in de woning aan elkaar ‘lijmen’. Met een top kwaliteit marmeren eettafel zorg je ervoor dat jouw woning weer een geheel wordt en er stijlvol uit komt te zien. 

Uniek en origineel in iedere woning 

Iedere marmeren eettafel is daarbij uniek. Omdat het een natuurproduct is, zal geen enkele tafel hetzelfde zijn. Ondanks dat meer mensen marmer in huis nemen, heb je dus nooit dezelfde tafel als een ander huishouden. Je kunt dus gewoon meegaan met de trend, zonder dat je geen originaliteit meer toe kan voegen aan de woning. Daarbij ben je voorzien van een tijdloos ontwerp. Zelfs als je de rest van jouw woning gaat veranderen kun je de eettafel laten staan. Je mengt hem immers moeiteloos samen met andere stijlen. 

 

Genieten van jouw marmeren eettafel 

Moet je nog meer overtuiging hebben dat een marmeren tafel bij ieder interieur past? Dan is het goed om een stuk marmer toe te voegen aan jouw interieur. Zelfs bij industrieel geef je een nieuwe sfeer aan de woning. Klassiek, landelijk, modern of industrieel, je hebt altijd de mogelijkheid om jouw woning net dat beetje extra te geven en ervoor te zorgen dat je jarenlang tevreden gaat zijn met jouw aankoop. De tafel gaat zo lang mee, dat je de komende jaren voorzien bent van een goede eettafel om aan te kunnen genieten.

 

Reacties uitgeschakeld voor Past een marmeren eettafel in elke interieur stijl?
Categorieën: Woningen

De woning is volledig gerenoveerd. Hoe schat u de kosten in? oktober 7, 2020

appartement te koop

U heeft een mooie woning gezien, maar deze is geheel te renoveren en u wilt direct een grootschalige en dynamische renovatie uitvoeren. U twijfelt of al deze verbouwingen en aanpassingen wel passen bij uw budget. Maar je houdt van de buurt, waar er winkels, openbaar vervoer, scholen en andere voorzieningen zijn, en de woning biedt veel ruimte. Hoe kom je erachter wat de kosten van het huis en de hele renovatie zijn?

Laat de renovatiekosten berekenen door een architect

Heeft u een mooi huis gezien maar het heeft een volledige renovatie nodig? Met behulp van de architect kunt u de kostprijs van het renovatieproject correct inschatten.

De architect kan u vertellen of de woning het geld waard is, welke renovaties en verbouwingen urgent zijn en waar nog op gewacht kan worden. Maar elk project is anders. Als de architect weet wat uw plan is, kan hij u ook de kosten en kosten van de decoratie laten weten. Alles hangt echter af van de omvang van de vestiging, de status van het project, het type klant, enz.

Welke renovaties stelt de architect voor?

Tijdens het bezoek zal de architect niet alleen aandacht besteden aan de structuur van de woning, maar hier ook grote energiebesparende renovaties uitvoeren om energie te besparen:

 • stabiliteit
 • dak
 • richting
 • Metselwerk en naden
 • Openbare voorzieningen
 • Verwarmingssysteem en het risico op koolmonoxidevergiftiging
 • glas
 • isolatie
 • Vocht of schimmel, schimmel binnenshuis

Net als een notaris kan hij ook onderzoek doen op de volgende gebieden:

 • Overstromingsrisico
 • Bodemeigenschappen
 • Beschermde gebouwen / architectonisch erfgoed
 • Easement
 • Vorderen
 • distributie
 • Bouwovertreding
 • Conversie- en uitbreidingsbeperkingen

Is het de moeite waard om een ​​huis te kopen en te renoveren?

Dit zijn zaken die alleen experts goed kunnen beoordelen. Op basis van bovenstaande aspecten kunnen architecten:

Zorg ervoor dat het huis geschikt is voor het beoogde gebruik en correct geprijsd is;

Voordat u verder gaat met de decoratie, dient u een schatting te maken van de kosten van de decoratie U moet de decoratie van het huis zo regelen dat het aan uw smaak, wensen en behoeften voldoet.

huis kopen hongarije

https://be.propenda.com
Reacties uitgeschakeld voor De woning is volledig gerenoveerd. Hoe schat u de kosten in?
Categorieën: Woningen

Cilindersloten juni 24, 2020

Artikelpromotie

Een goed lot op uw voordeur kan een hoop problemen voorkomen. Net zoals er steeds nieuwe sloten worden gemaakt, worden inbrekers steeds handiger in het inbreken van deze nieuwe sloten. Met die reden is het dan ook hartstikke belangrijk dat je eens in de zoveel tijd een nieuw slot op de voordeur laat plaatsen. In deze tekst gaan we dan ook een kijkje nemen bij verschillende sloten en welke techniek er op dit moment is om inbrekers tegen te houden.

Wat zijn cilindersloten?

Om te kijken welke sloten er precies geschikt zijn, is het belangrijk om een kijkje te nemen bij de sloten die een cilinder hebben. Deze sloten noemen we een cilinderslot. Bij dit slot is het belangrijk dat het slot beschermt wordt door een groot cilinder. Hierdoor worden verschillende manieren van het openbreken van het slot, die bij andere sloten bijvoorbeeld vaak gebruikt worden, tegengehouden. Het is namelijk door de cilinder alleen mogelijk om een passende sleutel in het slot te steken. Wanneer de passende sleutel in het slot wordt gestoken, gaan de stiftjes, plaatjes of kogeltjes in het slot aan de kant. Op die manier kan de sleutel vervolgens draaien en zal het slot ook openen. Een cilinderslot is dus al een mogelijkheid om een hoop inbrekers tegen te houden, maar ook inbrekers worden dus slimmer en hebben inmiddels mogelijkheden om cilindersloten te openen. Gelukkig zijn er steeds nieuwe manieren om de deuren te beveiligen en dus ook voor dit soort sloten. Het is dan ook belangrijk dat je een kijkje neemt bij de verschillende sloten om het huis beter te beveiligen. Wat ook prettig is als bewoner. Naast dat je weet dat je sloten moet hebben met SKG 3* keurmerk, is dat je geijksluitende cilindersloten kan bestellen. Dat je zelf met 1 sleutel alle cilinders kan openen.

Hoe worden deze sloten opengebroken?

Bij het openen van deze sloten wordt gebruik gemaakt van kerntrekken. Bij kerntrekken wordt er gebruik gemaakt van een elektrische boormachine. De inbreker boort een grote schroef in het slot waarmee het slot dus kapot wordt gemaakt. Vervolgens trekt hij met een klauwhamer of een ander gereedschap de schroef weer uit de deur. Wanneer hij dat gedaan heeft, is het slot onklaar gemaakt en kan de inbreker dus de woning in. Geschat wordt dat het ongeveer 20 seconden duurt om op deze manier een slot te openen. Ook een deurcilinder is daardoor dus niet meer beveiligd tegen inbraak. Omdat het een vrij nieuwe manier is, is er ook nog niet veel bekend over de manier waarop deze deuren beveiligd kunnen worden. Toch is de beste manier om een slot te nemen met kerntrekbeveiliging. Bij een slot met kerntrekbeveiliging, wordt de cilinder verzwaard en sterker gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk om het slot op die manier onklaar te maken. Het slot wordt dus beschermd tegen deze manier van inbraak. Het lukt om de schroef er in te draaien met de machine, maar het lukt vervolgens de inbreker niet om de schroef er uit te trekken. Een slot wat het beste beschermd is, is een slot met het SKG3 keurmerk en het is belangrijk om daar naar te kijken wanneer je op zoek bent naar een slot.

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/
Reacties uitgeschakeld voor Cilindersloten
Categorieën: Woningen

Een sluitplan opstellen januari 28, 2020

Artikelpromotie

 

Een sluitplan opstellen

Het meest gebruikte en tevens ook meest veilige slot is een cilinderslot. Voor toegangsdeuren en voordeuren is een cilinderslot zeer geschikt. Omdat je een cilinderslot alleen kunt openen met een speciaal voor het cilinder gemaakte sleutel, is de kans klein dat vreemden gemakkelijk toegang verkrijgen. Cilindersloten zie je vaak ook terug in kantoor- en bedrijfspanden en in appartementscomplexen. Er kan hierbij een probleem opduiken. Je hebt namelijk te maken met diverse ruimtes en met meerdere mensen die toegang tot een ruimte moeten hebben. Toch wil je voorkomen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot bepaalde ruimtes en dat mensen moeten rondlopen met verschillende soorten sleutels. In deze gevallen profiteer je van de veelzijdigheid van een cilinderslot en bijpassende sleutels, door het opstellen van een sluitplan.

Wat is een sleutelplan?

Het grote voordeel van een sleutel voor een cilinderslot, is dat de sleutel aan te passen is voor het gebruik op meerdere cilindersloten. Met een sluitplan maak je een overzicht van personen of afdelingen en waar je een sleutel aan toewijst die alleen toegang geeft tot de toegestane ruimtes. Hierbij wordt gebruikgemaakt van één sleutel. Zo zullen alle medewerkers in een onderneming met deze sleutel de hoofdingang kunnen openen. Toch wordt niet aan iedereen dezelfde sleutel uitgereikt. Medewerkers van de afdeling logistiek kunnen met de sleutel én de hoofdingang openen én toegang verkrijgen tot het magazijn. Maar hun sleutel laat niet toe om de serverruimte te openen. Dit kan alleen de ICT manager die met zijn sleutel ook de hoofdingang kan openen en misschien weer niet het magazijn. Je kunt je voorstellen dat één en ander strak georganiseerd moeten worden, zodat je een goed overzicht hebt van de toegangsrechten voor iedere medewerker.

Soorten sluitplannen

Afhankelijk van het soort organisatie of appartementencomplex kun je kiezen uit meerdere soorten sluitplannen of sleutelsystemen. De soorten sluitplannen op een rijtje:

Hoofdsleutel systeem

Dit sleutelsysteem is goed van toepassing voor kleinere ondernemers die een bedrijfsruimte of praktijk aan huis hebben. Denk hierbij aan advocaten, consultants en huisartsen. Met de hoofdsleutel kunnen zij zowel de voordeur van hun woning openen, maar ook die van de praktijk of bedrijfsruimte. Medewerkers krijgen enkel de sleutel waarmee de deur van de praktijk of bedrijfsruimte mee geopend kan worden. Deze sleutel kan niet de voordeur van de woning openen.

Centraal hoofdsleutel systeem

Bij een centraal hoofdsleutel systeem zijn er meerdere sleutels die passen op dezelfde deur. Dit is een ideaal sluitplan voor een appartementencomplex. De hoofdingang moet geopend kunnen worden door alle bewoners van het complex. Maar iedere sleutel is dusdanig aangepast dat er maar één voordeur van een appartement geopend kan worden. Iedere bewoner kan dus zowel de hoofdingang als eigen voordeur met één sleutel openen. De sleutel past weer niet op de voordeur van de buren.

Generaal hoofdsleutel systeem

Dit is het meest uitgebreide systeem, waarbij zowel het hoofdsleutel systeem als de het centraal hoofdsleutel systeem gecombineerd worden. Dit sleutelplan kan zo uitgebreid mogelijk gemaakt worden als je zelf maar wilt en wordt toegepast in grotere ondernemingen met diverse afdelingen. De directie kan met een sleutel alles openen. Aan afdelingshoofden worden weer minder rechten toegekend en aan medewerkers weer minder rechten dan de afdelingshoofden. Dit sleutelsysteem kan dan ook in een hiërarchisch grafiek worden weergegeven.

Maak je eigen sleutelsysteem met M&C

Wil jij voor sleutelsysteem voor jouw onderneming of appartementencomplex opstellen? Schakel ons dan in. Wij hebben jarenlang ervaring met cilindersloten en bijbehorende sleutels en kunnen het perfecte sleutelsysteem voor jouw situatie uitvoeren. Hierbij helpen wij je alvast op onze website, waar je heel gemakkelijk stap voor stap je eigen sleutelplan kunt samenstellen. Heb je nog vragen of bepaalde wensen en eisen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

https://mc-cilinder.nl/sluitplan/
Reacties uitgeschakeld voor Een sluitplan opstellen
Categorieën: Woningen

Slotenmakers hebben nu ook slimme sloten! februari 7, 2017

Artikelpromotie

De wereld wordt steeds technischer. Tegenwoordig kunt u allesregelen via u smartphone. U kunt vast de verwarming van uw huis vanaf een afstand aanzetten, u kunt berichtjes sturen naar de andere kant van de wereld, en deze zullen binnen een halve seconde aankomen bij de gewenste persoon. En nu kunt u ook op het gebied va inbraakpreventie uw mobieltje gebruiken.

Er bestaan namelijk ‘slimme sloten’ tegenwoordig. Dit zijn sloten die u niet met een sleutel, maar met uw smartphone, een afstandsbediening of met de zo gehete ‘smart key’. Dit is bijvoorbeeld een pasje dat u tegen uw slot aan houd, waardoor de deur geopend wordt. Zoals bij bijvoorbeeld een hotelkamer. Met de telefoon of de afstandsbediening kunt u uw slot al op grotere afstand openen. Met een smartkey kan dit niet.

Hoe onveilig het ook klinkt, het is een extreem goede manier van inbraakpreventie. Aan de buitenkant van het slot is er namelijk niet te zien dat het een slim slot is. Het slot is zo ontworpen dat het er uit ziet als een normaal, aller daags cilinderslot. Ook kan niemand anders met zijn of haar telefoon uw slot openen.

Wel is het feit dat wanneer iemand uw telefoon steelt, ook meteen uw huis binnen kan. Mits u geen wachtwoord op uw telefoon heeft. Daar in tegen geld dit ook voor gewone cilindersloten, wanneer uw sleutel gestolen wordt, kan de dader hier mee ook uw woning betreden.

U kunt met dit systeem altijd telefoons en smart keys toe voegen. Als u een nieuwe telefoon aan schaft hoeft u dus niet met de oude rond te blijven lopen om uw huis te betreden. Als u met een echtscheiding te maken heeft, kunt u ook de telefoon van uw ex verwijderen uit het systeem waardoor hij of zij ook niet meer naar binnen kan.

Informeer bij uw lokale slotenmaker in Almere naar de mogelijkheden in uw huis. Ook wanneer u bent buitengesloten in Lelystad kunnen zij u snel helpen.

Reacties uitgeschakeld voor Slotenmakers hebben nu ook slimme sloten!
Categorieën: Woningen

De kou, hou het buiten. oktober 6, 2016

Artikelpromotie

Hoewel het lijkt dat glas van deze huidige tijd is bestaat glas al bijna net zo lang als dat de aarde bestaat. De oervorm van het glas is Obsidiaan. Dit is een donker sterk glanzend vulkanisch glas. Het werd in de prehistorie geslepen tot pijlpunten of het werd verwerkt in sieraden. De mensen maakten vroeger ook al zelf glas. De eerste voorwerpen die gevonden zijn met betrekking tot glas stamt uit het jaar 5000 voor Christus en in het oude Egypte werden rond 2000 voor Christus glasvaasjes en sieraden gemaakt. Dat glas zag er heel anders uit en was niet donker en doorschijnend. Ook was er toen nog geen raam kapot verzekering beschikbaar. Zo’n verzekering kan je helpen om de kosten van een glasreparatie te dekken als je bent aangesloten bij zo’n verzekering. Voordat een raam gerepareerd moet worden is het van belang dat je eerst de situatie in kaart brengt. Maak foto’s van de huidige situatie om uiteindelijk de schade op de verzekering te kunnen verhalen. Dit doen de glaszetters ook altijd ter bewijs dat er daadwerkelijk schade was ontstaan aan het raam. Daarna is het van belang dat je nagaat of je verzekerd bent tegen raamschade. Dit hangt meestal af van de polis die je hebt en de manier waarop de schade is ontstaan. Mocht je niet zeker weten of je verzekerd bent tegen de glasschade dan kan de verzekeringsmaatschappij je hier meestal mee verder helpen. Laat daarna je raam repareren door bijvoorbeeld glasned24. Deze glasreparateurs zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar om je te helpen bij schadegevallen. Nu het buiten steeds kouder wordt wil je natuurlijk wel lekker warm en geïsoleerd binnen zitten. Dan is schade aan je raam geen pretje en wil je dit zo snel mogelijk verholpen hebben. Hier kunnen glaszetters je mee helpen.

http://glasned24.nl/
Reacties uitgeschakeld voor De kou, hou het buiten.