Menu

Bakker Sliedrecht: dé ervaren partner binnen de maritieme techniek maart 13, 2018

Al meer dan 90 jaar is Bakker Sliedrecht dé speler op het gebied van elektrische installaties binnen de maritieme techniek. Bakker Sliedrecht heeft merkonafhankelijke oplossingen en ervaren engineers in dienst voor totale systeemintegratie. Het team levert betrouwbaar maatwerk waarmee u gedurende de gehele levensduur van al uw automatiseringssystemen en elektrische installaties ontzorgt wordt. Met brede kennis, retrofit, goede service en maatwerk weet Bakker Sliedrecht de best practices uit de markt over te brengen naar verschillende industrieën wat leidt tot een betere conversie.

Service gedurende de hele levensduur

Bakker Sliedrecht is dé specialist als het gaat om maritieme techniek en scheepsbouw. Zij leveren altijd het totaalpakket. Of het nu gaat om de uitvoering of over het ontwerp, Bakker Sliedrecht levert altijd passend advies. Alles wat u nodig heeft, onder 1 dak. Er is altijd een vast aanspreekpunt, zo kan er spoedig worden geschakeld. Als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, staat Bakker Sliedrecht altijd voor haar klanten klaar, zeker na de elektrische installaties. Zo zijn onze klanten optimaal ontzorgd. Scandinavië, Brazilië en China zijn voorbeelden van onze wereldwijde locaties. De specialisten zijn hierdoor snel op locatie in het geval van noodsituaties. Zo kunnen zij gerichte en snelle service bieden. Bakker Sliedrecht is wederom actief op het gebied van marine engineering. Daarnaast staan zij ook voor u klaar bij het leveren van onderdelenpakketten en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Zo bent u altijd aan het goede adres bij Bakker Sliedrecht.

Dé ervaren partner binnen de maritieme techniek

Bakker Sliedrecht is een verantwoordelijke en professionele partner binnen de scheepsbouw en elektrische installaties. Betrokkenheid, professionaliteit en verantwoordelijkheid zijn de kernwaarden waar Bakker Sliedrecht achter staat. Klanten kunnen zich daarom te allen tijde richten op hun core-business en worden daardoor optimaal ontzorgd. Door de wereldwijde locaties waar Bakker Sliedrecht over beschikt, kunnen zij altijd snelle levertijden van bijvoorbeeld reserveonderdelen realiseren. Deze wereldwijde locaties zijn onder andere: Brazilië, China, Singapore en Scandinavië. De engineers zijn hierdoor altijd snel ter plaatsen en kunnen snelle, gerichte service bieden. Bedrijfsprocessen draaiende houden, daar gaat Bakker Sliedrecht voor. Het liefst zelfs efficiënter dan eerst!

Maatwerk voor de maritieme techniek

Voor totale elektrische en automatiseringsoplossingen moet u bij Bakker Sliedrecht zijn. Zij leveren oplossingen voor verschillende spelers binnen de scheepsbouw waaronder marineschepen, veerboten en onderzoeksschepen. Onze engineers kunnen componenten van verschillende fabrikanten met elkaar verbinden, doordat wij merkonafhankelijk zijn. Onze elektrische installaties voldoen aan alle eisen. Deze zijn vastgesteld door de industrie waarin ze worden toegepast. Eisen en wensen van onze opdrachtgevers worden altijd verwerkt in de gehele installatie. Ook kan Bakker Sliedrecht bestaande installaties bewerken zodat ze voldoen aan de meest nieuwe technologieën (retrofit). De projecten van Bakker Sliedrecht worden altijd behaald binnen het gestelde budget en de gestelde tijd. Door middel van de aanpassingen aan bestaande elektrische installaties, kan er ook spoedig worden ingespeeld op veranderingen in capaciteit of gebruik.

Meer informatie over Bakker Sliedrecht en de op maat gemaakte elektrische installaties? Bakker Sliedrecht zorgt voor optimale resultaten en is uw partner bij alles over maritieme techniek en scheepsbouw. Vraag direct een offerte aan voor een kostenoverzicht, of neem contact op met onze specialisten voor verdere informatie.

https://www.bakkersliedrecht.com/nl/
Reacties uitgeschakeld voor Bakker Sliedrecht: dé ervaren partner binnen de maritieme techniek

Breid uw klandizie uit via een radiospot november 6, 2017

Soms is reclame via tekst niet genoeg en wilt u een groter bereik. In dat geval kunt u een radiocommercial laten maken. Hiervoor hoeft u overigens niet heel diep in de buidel te tasten. Radiospots zijn namelijk al mogelijk voor beperkte budgetten. Studio QKLQ kan bijvoorbeeld tegen scherpe tarieven werken, doordat hun aanpak direct to the point is. Dit betekent dat alleen dat wordt uitgevoerd wat ook echt nodig is voor uw radiocommercial.

Een radiocommercial zonder zorgen

Een radiospot maken hoeft u overigens ook geen kopzorgen te kosten. Studio QKLQ verzorgt de productie van A tot Z. Het concept wordt voor u gemaakt, net als een effectieve call to action. Natuurlijk kunt u ook uw eigen teksten en concepten laten uitvoeren. Voor het maken van een radiospot is circa vijf à tien dagen nodig. Heeft u echter heel veel haast, dan is een kant-en-klare radiospot ook binnen 48 uur mogelijk.

Ontdek de scherpe tarieven voor zendtijd

Ook de prijs voor het uitzenden houdt veel ondernemers tegen om een radiocommercial te laten maken. Laat u uw inkooptraject echter via Studio QKLQ uitvoeren dan zijn hoge kortingen voor de inkoop van uw zendtijd mogelijk. Ook kunt u door deze studio eventuele muziek in uw radiospot laten produceren. Dit heeft als voordeel dat u geen toestemming hoeft te vragen aan Buma/Stemra.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen radiocommercial? Neem dan gerust contact met ons op!

https://www.studioqklq.nl
Reacties uitgeschakeld voor Breid uw klandizie uit via een radiospot

Frigo Group vriesopslag en -transport september 19, 2017

Als eigenaar van een bakkerij of restaurant heeft u een goede plek nodig om uw verse voedingsmiddelen tijdelijk op te kunnen slaan. U bent hiervoor op zoek naar een betrouwbare partner die uw producten met zorg behandeld. Daarbij is het handig als u zich geen zorgen hoeft te maken over het logistieke aspect. Daarom rekenen zowel grote als kleine bedrijven al jarenlang op de diensten van Frigo Group. Wij beschikken over twee grote vrieshuizen in Nederland om al uw producten op te kunnen slaan en daarnaast verzorgen we al het transport van en naar onze vrieshuizen.

Totaal dienstenpakket

Ons totaalpakket aan diensten zorgt ervoor dat alle processen steeds op elkaar zijn afgestemd. Dit werkt effectief en efficiënt. Op deze manier kunt u er altijd van op aan dat uw producten op tijd op de juiste bestemming afgeleverd worden. Bij Frigo Group hanteren we korte lijnen en duidelijke communicatie, zodat alle partijen weten waar zij aan toe zijn.

Gekoeld transport

Bij Frigo Group hebben we onze eigen vrachtwagenchauffeurs die het koel- en vriestransport van uw producten verzorgen. Zij halen uw producten op die aankomen in de haven of op het vliegveld, om ze vervolgens gekoeld te vervoeren naar het vrieshuis. Van daaruit kunnen uw producten weer vervoerd worden naar diverse landen binnen Europa. Tijdens het gehele transportproces wordt de koelketen niet onderbroken, waardoor de kwaliteit van uw producten hoog blijft.

Kwaliteitscontrole

Ook in onze vrieshuizen wordt de kwaliteit van uw producten streng in de gaten gehouden. We gebruiken hiervoor moderne technologie, zoals een warehouse management systeem. Dit zorgt ervoor dat we altijd precies weten waar uw producten zich bevinden en of ze nog op de juiste temperatuur zijn. Wilt u weten wat Frigo Group voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden. 

 

http://www.frigogroup.com/
Reacties uitgeschakeld voor Frigo Group vriesopslag en -transport
Categorieën: Zakelijk

Naambord voor huis of bedrijf september 12, 2017

Naambord voor huis of bedrijf

Een naambord op de gevel van je huis of je bedrijf: Daar denk je even over na! Je schroeft immers niet zomaar elk naambord aan je muur. Bij jouw woning of bij jouw bedrijf horen naambordjes met stijl. Daar hoef je trouwens niet lang naar te zoeken, want op de website van de De Naambordensite.nl vind je ze allemaal.

Zelf ontwerpen Bij de naamborden die je op deze site vindt, gaat het niet alleen om bordjes met een tekst. Ook prachtig vormgegeven cijfers, zie je op deze gespecialiseerde website terug. Het leuke daarbij is bovendien, dat je alle ruimte krijgt om je naambordjes zelf te ontwerpen. Je kunt ze laten maken geïntegreerd met licht. Dit gebeurt natuurlijk op een duurzame wijze. De bordjes worden namelijk verlicht met behulp van zonne-energie.

Diverse materialen Vanzelfsprekend kun je voor de naambordjes kiezen uit talloze materialen. Aluminium, blauwsteen, glas en acrylaat; het is slechts een greep uit het enorme assortiment. De naamborden zijn geschikt voor elke plek, maar het naambordje voordeur is over het algemeen favoriet. Je bestelt ze vanaf heel eenvoudig tot lekker luxe. Vanzelfsprekend worden de naambordjes gratis naar je toegezonden. Wel eens aan leuke cottage naamplaten gedacht? Klik gewoon even verder in het menu aan de linkerzijde van je scherm en je komt terecht in een prachtig cottage assortiment.

Ook leuk als cadeau Ken je iemand die onlangs is verhuisd? Dat komt dan goed uit, want bij De Naambordensite.nl kun je ook terecht voor een handige cadeaubon. Dus of je nu voor jezelf of voor een ander zoekt, bij De Naambordensite.nl slaag je altijd!

https://www.denaambordensite.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Naambord voor huis of bedrijf
Tags: ,
Categorieën: Zakelijk

Locker.nl houdt je kantoor veilig én opgeruimd! april 25, 2017

Digitaal werken is inmiddels helemaal ingeburgerd. Op kantoren heeft bijna iedere werknemer wel een laptop tot zijn beschikking. En ook op scholen en universiteiten slingeren er heel wat dure apparaten rond. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de apparatuur de volgende ochtend verdwenen is. De lockers en kluizen van Locker.nl bieden gelukkig de perfecte oplossing. 

IJzersterke kasten voor laptops en tablets

Een goede kast voor tablets en laptops is onmisbaar op elke werkplek. Onze verrijdbare en vaste kasten zijn allemaal ijzersterk en voorzien van een degelijk slot. Iemand die er niets te zoeken heeft, kan dus niet zomaar bij de laptops en tablets komen. Veel van deze kasten hebben nog een handig extraatje: een speciaal oplaadsysteem. Terwijl de laptop in de kast ligt opgeborgen, kan hij ook meteen worden opgeladen. Want niets is zo vervelend als dat de accu aan het begin van de werkdag al leeg is.

Kies voor een opgeruimd kantoor

Een fijne werkplek is overzichtelijk en opgeruimd. Daarom kun je op Locker.nl diverse handige
kantoorkasten kopen. Ze zijn ideaal voor het opruimen van dossiers en andere belangrijke paperassen. Maar je kunt er net zo makkelijk kleine kantoorbenodigdheden in kwijt, zoals pennen, rolletjes plakband en een perforator. Onze kantoorkasten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. En we leveren ze binnen enkele dagen al bij je af. Dus heb jij wel interesse in een veilig en opgeruimd kantoor? Kijk dan eens rustig rond in onze webshop en plaats je bestelling online!

https://www.locker.nl
Reacties uitgeschakeld voor Locker.nl houdt je kantoor veilig én opgeruimd!

Vliegenbestrijding met vliegenvangers oktober 23, 2014

 

Vliegenbestrijding

 

Vliegenbestrijding komt in Nederland ook veel voor. Ondanks dat de meeste mensen alleen in de zomermaanden last hebben van vliegenoverlast, is het voor vele bedrijven en kleine ondernemingen een probleem dat zich het hele jaar voordoen. Vliegen komen nou eenmaal op warme plekken af en deze heb je veelal in keukens, cafés, lunchrooms, slagerijen, bakkerijen enz.

 

Er zijn vele vliegenvangers op de markt gebracht en deze zijn in drie categorieën onder te verdelen namelijk:

 

Elektrische vliegenvangers: de vliegenvangers op elektriciteit worden veelal voor grote oppervlakten gebruikt. Hier valt te denken aan garages, boerderijen, opslagplaatsen, kantoorgebouwen enz. Vaak worden de elektrische vliegenvangers geleverd met UV lampen om de vliegen naar het apparaat te lokken. Het wordt echter afgeraden een elektrische vliegenvanger aan te schaffen wanneer u deze wilt plaatsen op een plek waar veel mensen komen. Mede door het geluid en de kans dat er restjes vlieg uit kunnen vallen.

 

Vliegenvangers met kleefplaat: uitermate geschikt voor horecagelegenheden alsook voor slagerijen, bakkerijen enzovoort. De reden hiervoor is, is dat de vliegenvangers met kleefplaat zeer discreet zijn. Zo laten ze geen restjes vlieg achter, zijn ze muisstil en niet opvallend.

 

Vliegenlampen: een handige oplossing om onopvallend vliegen te bestrijden. Deze worden vaak ingezet in restaurants en andere plekken waar veel mensen komen. De reden hiervoor is, is dat ze geleverd worden in een zeer discreet design waaruit niet snel is op te maken dat het om een vliegenlamp gaat.

 

Reacties uitgeschakeld voor Vliegenbestrijding met vliegenvangers