Menu

Vergaderlocatie Amsterdam januari 28, 2019

Artikelpromotie

Vergaderingen nemen vaak veel tijd in beslag voor bedrijven. Bedrijven zijn daarom constant op zoek naar nieuwe manieren om te vergaderen. Maar een eenvoudige oplossing om efficiënter en effectiever te vergaderingen ligt niet altijd voor de hand. Er ontstaan hierdoor regelmatig nieuwe trends die het proberen waard zijn.

Een nieuwe trend is bijvoorbeeld plankvergaderen. Dit houdt in dat u zich als een plank op de grond omhooghoudt en steunt op uw armen en voeten. Een intensieve sportoefening, maar door dit te verwerken in een vergadering wordt deze zo kort mogelijk gehouden en worden lange, vaak onnodige, verhalen achterwege gelaten. Planken is een zware oefening, waardoor deze vergadering niet voor iedereen is weg gelegd. Wanneer dit het geval is, is misschien vergaderen met behulp van een zandloper wel de oplossing.

Hiervoor is vergaderen met behulp van een zandloper een effectieve manier waarop de duur van een vergadering zo kort mogelijk wordt gehouden. De zandloper geeft de tijd aan hoelang u in totaal kunt vergaderen of hoeveel tijd u aan een bepaald onderwerp mag besteden. Naarmate de zandloper naar het einde gaat, zult u een natuurlijke drang hebben om tot de kern te komen. Zo voorkomt u lange eindeloze vergaderingen.

Daarnaast draagt een externe locatie bij aan de productiviteit van de deelnemers. Vaak wordt gesuggereerd dat de sleutel tot een succesvolle vergadering een inspirerende vergaderlocatie is, maar nog belangrijker is het hebben van een locatie die goed aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar bereikbaarheid, apparatuur en professionaliteit. Uiteraard bent u op zoek naar een locatie die aansluit op al uw wensen en het type vergadering. Hier is de aangeboden apparatuur ook van belang aangezien het bijdraagt aan een goede vergadering wanneer de juiste tools worden gebruikt. De nieuwe aanwinst die dit voor u kan regelen is hotel Amsterdam Van der Valk.

De zalen zijn voorzien van de nieuwste innovatieve tools om uw vergadering naar een hoger niveau te tillen. Dit maak de locatie hét Amsterdam conference hotel. Een perfecte locatie in de hoofdstad voor het houden van uw vergadering. Met 11 verschillende vergaderzalen kunt u op iedere manier vergaderen. Of dit nu plankvergaderen, met een zandloper of de reguliere manier is, met het salesteam van Van der Valk Amsterdam kunt u diverse kanten op. Bespreek de mogelijkheden met het salesteam Van der Valk Amsterdam-Amstel op het nummer 020-80 01 100 of mail naar: amsterdam @ valk. com.

 

 

https://www.vandervalkamsterdam.com/
Reacties uitgeschakeld voor Vergaderlocatie Amsterdam

Breid uw klandizie uit via een radiospot november 6, 2017

Artikelpromotie

Soms is reclame via tekst niet genoeg en wilt u een groter bereik. In dat geval kunt u een radiocommercial laten maken. Hiervoor hoeft u overigens niet heel diep in de buidel te tasten. Radiospots zijn namelijk al mogelijk voor beperkte budgetten. Studio QKLQ kan bijvoorbeeld tegen scherpe tarieven werken, doordat hun aanpak direct to the point is. Dit betekent dat alleen dat wordt uitgevoerd wat ook echt nodig is voor uw radiocommercial.

Een radiocommercial zonder zorgen

Een radiospot maken hoeft u overigens ook geen kopzorgen te kosten. Studio QKLQ verzorgt de productie van A tot Z. Het concept wordt voor u gemaakt, net als een effectieve call to action. Natuurlijk kunt u ook uw eigen teksten en concepten laten uitvoeren. Voor het maken van een radiospot is circa vijf à tien dagen nodig. Heeft u echter heel veel haast, dan is een kant-en-klare radiospot ook binnen 48 uur mogelijk.

Ontdek de scherpe tarieven voor zendtijd

Ook de prijs voor het uitzenden houdt veel ondernemers tegen om een radiocommercial te laten maken. Laat u uw inkooptraject echter via Studio QKLQ uitvoeren dan zijn hoge kortingen voor de inkoop van uw zendtijd mogelijk. Ook kunt u door deze studio eventuele muziek in uw radiospot laten produceren. Dit heeft als voordeel dat u geen toestemming hoeft te vragen aan Buma/Stemra.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen radiocommercial? Neem dan gerust contact met ons op!

https://www.studioqklq.nl
Reacties uitgeschakeld voor Breid uw klandizie uit via een radiospot

Frigo Group vriesopslag en -transport september 19, 2017

Artikelpromotie

Als eigenaar van een bakkerij of restaurant heeft u een goede plek nodig om uw verse voedingsmiddelen tijdelijk op te kunnen slaan. U bent hiervoor op zoek naar een betrouwbare partner die uw producten met zorg behandeld. Daarbij is het handig als u zich geen zorgen hoeft te maken over het logistieke aspect. Daarom rekenen zowel grote als kleine bedrijven al jarenlang op de diensten van Frigo Group. Wij beschikken over twee grote vrieshuizen in Nederland om al uw producten op te kunnen slaan en daarnaast verzorgen we al het transport van en naar onze vrieshuizen.

Totaal dienstenpakket

Ons totaalpakket aan diensten zorgt ervoor dat alle processen steeds op elkaar zijn afgestemd. Dit werkt effectief en efficiënt. Op deze manier kunt u er altijd van op aan dat uw producten op tijd op de juiste bestemming afgeleverd worden. Bij Frigo Group hanteren we korte lijnen en duidelijke communicatie, zodat alle partijen weten waar zij aan toe zijn.

Gekoeld transport

Bij Frigo Group hebben we onze eigen vrachtwagenchauffeurs die het koel- en vriestransport van uw producten verzorgen. Zij halen uw producten op die aankomen in de haven of op het vliegveld, om ze vervolgens gekoeld te vervoeren naar het vrieshuis. Van daaruit kunnen uw producten weer vervoerd worden naar diverse landen binnen Europa. Tijdens het gehele transportproces wordt de koelketen niet onderbroken, waardoor de kwaliteit van uw producten hoog blijft.

Kwaliteitscontrole

Ook in onze vrieshuizen wordt de kwaliteit van uw producten streng in de gaten gehouden. We gebruiken hiervoor moderne technologie, zoals een warehouse management systeem. Dit zorgt ervoor dat we altijd precies weten waar uw producten zich bevinden en of ze nog op de juiste temperatuur zijn. Wilt u weten wat Frigo Group voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden. 

 

http://www.frigogroup.com/
Reacties uitgeschakeld voor Frigo Group vriesopslag en -transport
Categorieën: Zakelijk

Naambord voor huis of bedrijf september 12, 2017

Artikelpromotie

Naambord voor huis of bedrijf

Een naambord op de gevel van je huis of je bedrijf: Daar denk je even over na! Je schroeft immers niet zomaar elk naambord aan je muur. Bij jouw woning of bij jouw bedrijf horen naambordjes met stijl. Daar hoef je trouwens niet lang naar te zoeken, want op de website van de De Naambordensite.nl vind je ze allemaal.

Zelf ontwerpen Bij de naamborden die je op deze site vindt, gaat het niet alleen om bordjes met een tekst. Ook prachtig vormgegeven cijfers, zie je op deze gespecialiseerde website terug. Het leuke daarbij is bovendien, dat je alle ruimte krijgt om je naambordjes zelf te ontwerpen. Je kunt ze laten maken geïntegreerd met licht. Dit gebeurt natuurlijk op een duurzame wijze. De bordjes worden namelijk verlicht met behulp van zonne-energie.

Diverse materialen Vanzelfsprekend kun je voor de naambordjes kiezen uit talloze materialen. Aluminium, blauwsteen, glas en acrylaat; het is slechts een greep uit het enorme assortiment. De naamborden zijn geschikt voor elke plek, maar het naambordje voordeur is over het algemeen favoriet. Je bestelt ze vanaf heel eenvoudig tot lekker luxe. Vanzelfsprekend worden de naambordjes gratis naar je toegezonden. Wel eens aan leuke cottage naamplaten gedacht? Klik gewoon even verder in het menu aan de linkerzijde van je scherm en je komt terecht in een prachtig cottage assortiment.

Ook leuk als cadeau Ken je iemand die onlangs is verhuisd? Dat komt dan goed uit, want bij De Naambordensite.nl kun je ook terecht voor een handige cadeaubon. Dus of je nu voor jezelf of voor een ander zoekt, bij De Naambordensite.nl slaag je altijd!

https://www.denaambordensite.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Naambord voor huis of bedrijf
Tags: ,
Categorieën: Zakelijk

Vliegenbestrijding met vliegenvangers oktober 23, 2014

Artikelpromotie

 

Vliegenbestrijding

 

Vliegenbestrijding komt in Nederland ook veel voor. Ondanks dat de meeste mensen alleen in de zomermaanden last hebben van vliegenoverlast, is het voor vele bedrijven en kleine ondernemingen een probleem dat zich het hele jaar voordoen. Vliegen komen nou eenmaal op warme plekken af en deze heb je veelal in keukens, cafés, lunchrooms, slagerijen, bakkerijen enz.

 

Er zijn vele vliegenvangers op de markt gebracht en deze zijn in drie categorieën onder te verdelen namelijk:

 

Elektrische vliegenvangers: de vliegenvangers op elektriciteit worden veelal voor grote oppervlakten gebruikt. Hier valt te denken aan garages, boerderijen, opslagplaatsen, kantoorgebouwen enz. Vaak worden de elektrische vliegenvangers geleverd met UV lampen om de vliegen naar het apparaat te lokken. Het wordt echter afgeraden een elektrische vliegenvanger aan te schaffen wanneer u deze wilt plaatsen op een plek waar veel mensen komen. Mede door het geluid en de kans dat er restjes vlieg uit kunnen vallen.

 

Vliegenvangers met kleefplaat: uitermate geschikt voor horecagelegenheden alsook voor slagerijen, bakkerijen enzovoort. De reden hiervoor is, is dat de vliegenvangers met kleefplaat zeer discreet zijn. Zo laten ze geen restjes vlieg achter, zijn ze muisstil en niet opvallend.

 

Vliegenlampen: een handige oplossing om onopvallend vliegen te bestrijden. Deze worden vaak ingezet in restaurants en andere plekken waar veel mensen komen. De reden hiervoor is, is dat ze geleverd worden in een zeer discreet design waaruit niet snel is op te maken dat het om een vliegenlamp gaat.

 

Reacties uitgeschakeld voor Vliegenbestrijding met vliegenvangers