Artikelpromotie
Image default
Zakelijk

Vergaderlocatie Amsterdam

Vergaderingen nemen vaak veel tijd in beslag voor bedrijven. Bedrijven zijn daarom constant op zoek naar nieuwe manieren om te vergaderen. Maar een eenvoudige oplossing om efficiënter en effectiever te vergaderingen ligt niet altijd voor de hand. Er ontstaan hierdoor regelmatig nieuwe trends die het proberen waard zijn.

Een nieuwe trend is bijvoorbeeld plankvergaderen. Dit houdt in dat u zich als een plank op de grond omhooghoudt en steunt op uw armen en voeten. Een intensieve sportoefening, maar door dit te verwerken in een vergadering wordt deze zo kort mogelijk gehouden en worden lange, vaak onnodige, verhalen achterwege gelaten. Planken is een zware oefening, waardoor deze vergadering niet voor iedereen is weg gelegd. Wanneer dit het geval is, is misschien vergaderen met behulp van een zandloper wel de oplossing.

Hiervoor is vergaderen met behulp van een zandloper een effectieve manier waarop de duur van een vergadering zo kort mogelijk wordt gehouden. De zandloper geeft de tijd aan hoelang u in totaal kunt vergaderen of hoeveel tijd u aan een bepaald onderwerp mag besteden. Naarmate de zandloper naar het einde gaat, zult u een natuurlijke drang hebben om tot de kern te komen. Zo voorkomt u lange eindeloze vergaderingen.

Daarnaast draagt een externe locatie bij aan de productiviteit van de deelnemers. Vaak wordt gesuggereerd dat de sleutel tot een succesvolle vergadering een inspirerende vergaderlocatie is, maar nog belangrijker is het hebben van een locatie die goed aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar bereikbaarheid, apparatuur en professionaliteit. Uiteraard bent u op zoek naar een locatie die aansluit op al uw wensen en het type vergadering. Hier is de aangeboden apparatuur ook van belang aangezien het bijdraagt aan een goede vergadering wanneer de juiste tools worden gebruikt. De nieuwe aanwinst die dit voor u kan regelen is hotel Amsterdam Van der Valk.

De zalen zijn voorzien van de nieuwste innovatieve tools om uw vergadering naar een hoger niveau te tillen. Dit maak de locatie hét Amsterdam conference hotel. Een perfecte locatie in de hoofdstad voor het houden van uw vergadering. Met 11 verschillende vergaderzalen kunt u op iedere manier vergaderen. Of dit nu plankvergaderen, met een zandloper of de reguliere manier is, met het salesteam van Van der Valk Amsterdam kunt u diverse kanten op. Bespreek de mogelijkheden met het salesteam Van der Valk Amsterdam-Amstel op het nummer 020-80 01 100 of mail naar: amsterdam @ valk. com.

 

 

https://www.vandervalkamsterdam.com/