Artikelpromotie
Artikelpromotie
Zakelijk

Vliegenbestrijding met vliegenvangers

 

Vliegenbestrijding

 

Vliegenbestrijding komt in Nederland ook veel voor. Ondanks dat de meeste mensen alleen in de zomermaanden last hebben van vliegenoverlast, is het voor vele bedrijven en kleine ondernemingen een probleem dat zich het hele jaar voordoen. Vliegen komen nou eenmaal op warme plekken af en deze heb je veelal in keukens, cafés, lunchrooms, slagerijen, bakkerijen enz.

 

Er zijn vele vliegenvangers op de markt gebracht en deze zijn in drie categorieën onder te verdelen namelijk:

 

Elektrische vliegenvangers: de vliegenvangers op elektriciteit worden veelal voor grote oppervlakten gebruikt. Hier valt te denken aan garages, boerderijen, opslagplaatsen, kantoorgebouwen enz. Vaak worden de elektrische vliegenvangers geleverd met UV lampen om de vliegen naar het apparaat te lokken. Het wordt echter afgeraden een elektrische vliegenvanger aan te schaffen wanneer u deze wilt plaatsen op een plek waar veel mensen komen. Mede door het geluid en de kans dat er restjes vlieg uit kunnen vallen.

 

Vliegenvangers met kleefplaat: uitermate geschikt voor horecagelegenheden alsook voor slagerijen, bakkerijen enzovoort. De reden hiervoor is, is dat de vliegenvangers met kleefplaat zeer discreet zijn. Zo laten ze geen restjes vlieg achter, zijn ze muisstil en niet opvallend.

 

Vliegenlampen: een handige oplossing om onopvallend vliegen te bestrijden. Deze worden vaak ingezet in restaurants en andere plekken waar veel mensen komen. De reden hiervoor is, is dat ze geleverd worden in een zeer discreet design waaruit niet snel is op te maken dat het om een vliegenlamp gaat.

 

Gerelateerde artikelen

Frigo Group vriesopslag en -transport

Vergaderlocatie Amsterdam

Breid uw klandizie uit via een radiospot