Menu

Ziektekostenverzekeraar ZorgDirect augustus 20, 2018

Wil je een zorgverzekering afsluiten, maar ben je er nog niet uit welke zorgverzekeraar bij jou past? Dan ben je bij ZorgDirect aan het juiste adres. Wij bieden zorgverzekeringen op maat, door de ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Daarbij houd je bij ZorgDirect zelf de touwtjes in handen. Je kunt online je zorgadministratie inzien en declaraties indienen via Mijn Zorgdirect. En mocht je toch ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Bijvoorbeeld om een zorgverzekering af te sluiten die helemaal past bij jouw zorgbehoeften.

Natura of restitutiepolis

Voorheen was de basisverzekering van ZorgDirect een naturapolis. Sinds januari 2018 is dit omgezet naar een restitutiepolis en dit heeft voordelen. Bij een naturapolis wordt de zorg vergoed die valt onder de verzekeringsvoorwaarden. Je bent dan eigenlijk verplicht om je te laten behandelen door een zorgverlener waarmee wij een contract hebben afgesloten. Bij een restitutiepolis is de keuze helemaal aan jou. Jij kiest de zorgaanbieder die je prettig vindt en je kunt erop rekenen dat de zorg gedekt is. De enige voorwaarde die we stellen, is dat de zorgaanbieder aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. De keuze tussen een natura of restitutiepolis is dus snel gemaakt.

Goede tandartsverzekering apart afsluiten 

Kosten voor de tandarts worden vanaf je 18de niet meer gedekt vanuit de basisverzekering. Vanaf dat moment kun je ervoor kiezen om naast je basisverzekering of aanvullende verzekering een losse tandartsverzekering af te sluiten. Bij ZorgDirect heb je de keuze uit drie tandartsverzekeringen met verschillende dekkingen. Of je nu heel af en toe naar de tandarts gaat, of juist regelmatig, er zit altijd wel een goede tandartsverzekering bij voor jou. Wil je meer informatie over de zorgverzekeringen van ZorgDirect? Wij staan je graag telefonisch te woord, of beantwoorden je vragen via WhatsApp!

 

https://www.zorgdirect.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Ziektekostenverzekeraar ZorgDirect

Nieuwe premie zorgverzekering 2019 juni 26, 2018

Elk jaar opnieuw worden er veranderingen doorgevoerd in de zorg die invloed hebben op de kosten. Daarom wordt ook ieder jaar de premie van uw zorgverzekering aangepast. Welke zorgverzekeraar u ook kiest, de inhoud van de basisverzekering wordt bepaald door de overheid en is overal gelijk.

De nieuwe premie voor de zorgverzekering in 2019 wordt bekend gemaakt in november. U kunt dan dus zien of uw zorgverzekering volgend jaar nog steeds aan uw eisen voldoet, of dat het misschien beter is om over te stappen. Als u woont in Overijssel of Gelderland, dan is een zorgverzekering van Salland een goede keuze. Wij richten ons volledig op de zorg in deze regio en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft.

Overstappen zorgverzekering

Wanneer blijkt dat uw zorgverzekering door de aanpassingen niet meer bij u past, dan is overstappen zorgverzekering een mogelijkheid. Salland is een regionale zorgverzekeraar die zich in de eerste plaats richt op de kwaliteit van de zorg. Bij Salland ligt de focus niet op het maken van winst. Het grootste deel van de zorgpremie die u betaalt, investeren wij in zorginstanties, zodat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft. Overstappen naar een zorgverzekering van Salland kan in de periode van november 2018 tot en met 31 januari 2019. Uw oude zorgverzekering dient wel voor 1 januari opgezegd te zijn. Wij helpen u hier graag mee.

Zorgverzekering van Salland

Bij Salland bent u aan het juiste adres voor een zorgverzekering op maat. Naast een goede basisverzekering, kunt u bij ons kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen en drie verschillende tandartsverzekeringen. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op advies wanneer u dit wenst. We helpen u graag bij het vinden van de juiste zorg en op onze website vindt u zorgdossiers met interessante informatie met betrekking tot gezondheid. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

https://www.salland.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe premie zorgverzekering 2019