Menu

Signaleren in de Zorg maart 5, 2019

Artikelpromotie

Signaleren in de ouderenzorg

De zorg in Nederland komt onder steeds meer druk te staan. Door de toename in vergrijzing enerzijds, en de bezuinigingen en hervormingen in de zorg anderzijds, komt er steeds meer druk op zorgverleners. Dat geldt niet alleen voor zorgverleners in zorginstellingen, maar ook huishoudelijke zorgverleners moeten steeds meer presteren onder tijdsdruk vanwege strenge budget afspraken.

Deze laatste groep is erg belangrijk, omdat ze bij veel mensen thuis komen. En het is een feit dat medewerkers huishoudelijke ondersteuning veel zien en horen. Signaleren is daarom belangrijk voor deze groep zorgverleners. Gelukkig biedt e-learning made easy een speciale cursus voor zorgverleners om het signaleren ouderenzorg ook daadwerkelijk goed te kunnen doen! Met deze e-learning Signaleren ouderenzorg leert de cursist hoe zij/hij signaleert en ook welke actie zij/hij dan onderneemt. Door diverse herkenbare situaties maakt de cursist kennis met verschillende situaties.

Een hoge kwaliteit voor alle medewerkers

Zowel vanuit de zorgorganisatie zelf als de gemeente ( in het kader van de WMO ) worden er strengere eisen gesteld aan scholing voor het personeel. Met name voor medewerkers die al langere tijd in dienst zijn, is een cursus signaleren zeer relevant zodat zij tijdig veranderingen kunnen signaleren. E-learning geeft de mogelijkheid om tegen relatief lage investering, medewerkers te scholen. Een ander groot voordeel van e-learning is dat medewerkers de cursus in hun eigen tijd kunnen inplannen. Bovendien is de cursus digitaal en kunnen zij deze volgen op elk apparaat, zowel mobiel als desktop! Bekijk ook eens onze cursus klinisch redeneren met Omaha system.

Medewerkers kunnen toetsen voor signaleren in de zorg

E-learning maakt het mogelijk om van medewerkers geschoolde deskundige medewerkers te maken die bekwaam zijn in signaleren. Iedere cursus wordt afgesloten met een toets. De e-learning is bedoeld voor alle medewerkers van niveau 1 en 2 die huishoudelijke hulp geven in de privé-situatie. Dit kan in de thuiszorg zijn, in fokuswoningen, in kleinschalige woonvormen en bijvoorbeeld het verzorgingshuis.

Meer weten over e-learning in de zorg?

Ben je als zorgverlener gedesinteresseerd in ons cursus aanbod in de zorg? Bezoek onze website en bekijk online wat wij kunnen betekenen voor jou als medewerker. Voor zorgorganisaties die waarde hechten aan goed opgeleide medewerkers, kunnen contact opnemen voor een prijsopgave op maat. Bel me of mail me als je een offerte wilt! Mijn telefoonnummer is 06-13470984 of mail Hedwig voor een belafspraak. 

E-learning Made Easy is een opleidingsinstituut geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs) en De e-learning Vakbekwaam Indiceren Omaha syteem is voor 10 studiepunten geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden.

https://elearningmadeeasy.nl
Reacties uitgeschakeld voor Signaleren in de Zorg

Ziektekostenverzekeraar ZorgDirect augustus 20, 2018

Artikelpromotie

Wil je een zorgverzekering afsluiten, maar ben je er nog niet uit welke zorgverzekeraar bij jou past? Dan ben je bij ZorgDirect aan het juiste adres. Wij bieden zorgverzekeringen op maat, door de ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Daarbij houd je bij ZorgDirect zelf de touwtjes in handen. Je kunt online je zorgadministratie inzien en declaraties indienen via Mijn Zorgdirect. En mocht je toch ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Bijvoorbeeld om een zorgverzekering af te sluiten die helemaal past bij jouw zorgbehoeften.

Natura of restitutiepolis

Voorheen was de basisverzekering van ZorgDirect een naturapolis. Sinds januari 2018 is dit omgezet naar een restitutiepolis en dit heeft voordelen. Bij een naturapolis wordt de zorg vergoed die valt onder de verzekeringsvoorwaarden. Je bent dan eigenlijk verplicht om je te laten behandelen door een zorgverlener waarmee wij een contract hebben afgesloten. Bij een restitutiepolis is de keuze helemaal aan jou. Jij kiest de zorgaanbieder die je prettig vindt en je kunt erop rekenen dat de zorg gedekt is. De enige voorwaarde die we stellen, is dat de zorgaanbieder aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. De keuze tussen een natura of restitutiepolis is dus snel gemaakt.

Goede tandartsverzekering apart afsluiten 

Kosten voor de tandarts worden vanaf je 18de niet meer gedekt vanuit de basisverzekering. Vanaf dat moment kun je ervoor kiezen om naast je basisverzekering of aanvullende verzekering een losse tandartsverzekering af te sluiten. Bij ZorgDirect heb je de keuze uit drie tandartsverzekeringen met verschillende dekkingen. Of je nu heel af en toe naar de tandarts gaat, of juist regelmatig, er zit altijd wel een goede tandartsverzekering bij voor jou. Wil je meer informatie over de zorgverzekeringen van ZorgDirect? Wij staan je graag telefonisch te woord, of beantwoorden je vragen via WhatsApp!

 

https://www.zorgdirect.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Ziektekostenverzekeraar ZorgDirect

Nieuwe premie zorgverzekering 2019 juni 26, 2018

Artikelpromotie

Elk jaar opnieuw worden er veranderingen doorgevoerd in de zorg die invloed hebben op de kosten. Daarom wordt ook ieder jaar de premie van uw zorgverzekering aangepast. Welke zorgverzekeraar u ook kiest, de inhoud van de basisverzekering wordt bepaald door de overheid en is overal gelijk.

De nieuwe premie voor de zorgverzekering in 2019 wordt bekend gemaakt in november. U kunt dan dus zien of uw zorgverzekering volgend jaar nog steeds aan uw eisen voldoet, of dat het misschien beter is om over te stappen. Als u woont in Overijssel of Gelderland, dan is een zorgverzekering van Salland een goede keuze. Wij richten ons volledig op de zorg in deze regio en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft.

Overstappen zorgverzekering

Wanneer blijkt dat uw zorgverzekering door de aanpassingen niet meer bij u past, dan is overstappen zorgverzekering een mogelijkheid. Salland is een regionale zorgverzekeraar die zich in de eerste plaats richt op de kwaliteit van de zorg. Bij Salland ligt de focus niet op het maken van winst. Het grootste deel van de zorgpremie die u betaalt, investeren wij in zorginstanties, zodat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft. Overstappen naar een zorgverzekering van Salland kan in de periode van november 2018 tot en met 31 januari 2019. Uw oude zorgverzekering dient wel voor 1 januari opgezegd te zijn. Wij helpen u hier graag mee.

Zorgverzekering van Salland

Bij Salland bent u aan het juiste adres voor een zorgverzekering op maat. Naast een goede basisverzekering, kunt u bij ons kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen en drie verschillende tandartsverzekeringen. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op advies wanneer u dit wenst. We helpen u graag bij het vinden van de juiste zorg en op onze website vindt u zorgdossiers met interessante informatie met betrekking tot gezondheid. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

https://www.salland.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe premie zorgverzekering 2019