Artikelpromotie
Image default
Cadeau

Valk 3 Elite M

Valk is een legendarische puzzelserie. Op het eerste merkteken van drie noten van deze serie werden 2 wereldrecords gevestigd. Hoe dan ook, speedcubers waren dol op deze puzzel. Daarom verwachtten ze iets revolutionairs van Valk Elite. En Chii Mofang stelde niet teleur.
Het hele punt van deze puzzel zit in vervangbare magneten. Ingenieurs van Chii Mofang dachten erover om ze precies in de centrale kappen te plaatsen. Nu kunnen speedcubers hun kracht veranderen.
Een ander cool ding hieraan is het aanpassingssysteem. Hiermee kunt u de kubus verfijnen en persoonlijker maken. Dit heeft een positief effect op het resultaat, je maakt de kubus die je mooi vindt.
De torsie van de Valk 3 Elite M is niet eenvoudig te typeren. Dit is een kubus die 2 van zijn voorgangers combineert: Valk 3 en Valk 3 Power. Hij is zowel zeer controleerbaar als vrij vrij. Top speedcubers aan het begin van de verkoop waardeerden de kubus en merkten de coole twist op.
Chii Mofang besteedde veel aandacht aan het gewicht van de puzzel. Het punt is dat hun vorige kubus, Valk Power, zwaar was. Dit keer deden ze hun best om de bouw te vergemakkelijken. Het resultaat is een steil resultaat – 76 gram.

Kunnen we deze kubus aanbevelen? Van nature! Dit is het coolste puzzelspel dat absoluut iedereen zou moeten spelen. En als je twijfelt, bekijk dan onze videobeoordeling. Daar hebben we nog meer in detail over hem gesproken. – Meer informatie over

 

professionele rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be